-
Γεια σας, θα ήθελα να μου απαντήσετε στο παρακάτω ερώτημα:
Είναι αλήθεια ότι 'ΟΛΑ τα Corolla 1.4 κάνουν θόρυβο γύρω στις 4000 στροφές;' Κάνει και το δικό σας ένα πιο έντονο θόρυβο σ' αυτές τις στροφές;
Οταν το πήγα στην αντιπροσωπεία για έλεγχο μου είπαν ότι 'απλώς βρίσκεται λίγο πριν τη μέγιστη ροπή του'
-
Είναι αλήθεια ότι 'ΟΛΑ τα Corolla 1.4 κάνουν θόρυβο γύρω στις 4000 στροφές;' Κάνει και το δικό σας ένα πιο έντονο θόρυβο σ' αυτές τις στροφές;
Οταν το πήγα στην αντιπροσωπεία για έλεγχο μου είπαν ότι 'απλώς βρίσκεται λίγο πριν τη μέγιστη ροπή του'
-
-
epeidh exei o pateras mou thn t-sport exei kai ayth arketa thoryvwdes moter ara to na akougetai kapios thoryvos einai akreta pithano
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
epeidh exei o pateras mou thn t-sport exei kai ayth arketa thoryvwdes moter ara to na akougetai kapios thoryvos einai akreta pithanoΣε ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση σου.
Θα ήθελα όμως να μου απαντούσαν κάποιοι φίλοι που έχουν το μοντέλο 1.4 Hatchback (Ισως να έχει διαφορά με τα υπόλοιπα μοντέλα).
Οταν μάλιστα είπα στην αντιπροσωπεία ότι το προηγούμενο μοντέλο Corolla δεν έκανε παρόμοιο θόρυβο μου είπαν ότι αυτό ισχύει για τα καινούργια. Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό όταν φοράνε την ίδια μηχανή; -
Ο χρήστης larry έγραψε:
Το κάνει και η 1.4 του ξαδέλφου μου. Δεν είναι ανησυχητικό. Ένα βουητό, δεν εννοείς; Από την εισαγωγή είναι. Το έχουν αυτό το κακό, οι μικρού κυβισμου, γιαπωνέζικοι κινητήρες. Άσχημο ήχο...
-
Έχει το ιδιο αυτοκινητο και η μητερα μου. δεν εχω παρατηρησει κατι ιδιαιτερα ενοχλητικο σε αυτες τις στροφες. ισως επειδη τοα υτοκινητο εχει κανει μονο 9000χλμ. απο την αλλη μπορει να φταιει και οτι συγκρινομενο το δικο Grand Vitara το Corollaki μου φαινεται πολυ αθορυβο. Τοσο ενοχλητικος ειναι αυτος ο θορυβος;
-
Αντιθετος η εταζερα δεν λεει να σταματησει να χτυπαει και μου εχει σπασει τα νευρα. να 'ναι καλα το ηχοσυστημα.
-
Ο χρήστης grvitara έγραψε:
Έχει το ιδιο αυτοκινητο και η μητερα μου. δεν εχω παρατηρησει κατι ιδιαιτερα ενοχλητικο σε αυτες τις στροφες. ισως επειδη τοα υτοκινητο εχει κανει μονο 9000χλμ. απο την αλλη μπορει να φταιει και οτι συγκρινομενο το δικο Grand Vitara το Corollaki μου φαινεται πολυ αθορυβο. Τοσο ενοχλητικος ειναι αυτος ο θορυβος;Και εμένα μου έκανε εντύπωση αλλά όντως έτσι είναι. Χθες είδα και μια διαφήμιση στο Rai Uno, για τη νέα corolla, η οποία είχε σαν κεντρική ιδέα, το πόσο αθόρυβη είναι... Μάλλον πως θα πω του ξαδέλφου μου να το κοιτάξει εκτός και αν ήταν η ιδέα μου...
Τώρα για την εταζέρα με έστειλες. -
Ο χρήστης grvitara έγραψε:
Αντιθετος η εταζερα δεν λεει να σταματησει να χτυπαει και μου εχει σπασει τα νευρα. να 'ναι καλα το ηχοσυστημα.Το πρόβλημα με την εταζέρα το είχα κι εγώ, αλλά λύθηκε πολύ εύκολα βάζοντας κάποιο μονωτικό υλικό (ταινία) στα στηρίγματά της. Δοκίμαστο κι εσύ και πες μου τα αποτελέσματα.
Το κάνει και η 1.4 του ξαδέλφου μου. Δεν είναι ανησυχητικό. Ένα βουητό, δεν εννοείς; Από την εισαγωγή είναι. Το έχουν αυτό το κακό, οι μικρού κυβισμου, γιαπωνέζικοι κινητήρες. Άσχημο ήχο...
Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου. Το ρώτησα στην αντιπροσωπεία αν είναι από την εισαγωγή και μου είπαν ότι η εισαγωγή κάνει διαφορετικό θόρυβο. Εχεις κάποιες άλλες πληροφορίες που δε γνωρίζω;
Είμαι περίεργος να μάθω αν υπάρχουν φίλοι που ΔΕΝ έχουν πρόβλημα στον θόρυβο της μηχανής. Αν υπάρχουν, σημαίνει ότι μπορεί να διορθωθεί.
-
Ο χρήστης larry έγραψε:
Γεια σας, θα ήθελα να μου απαντήσετε στο παρακάτω ερώτημα:Είναι αλήθεια ότι 'ΟΛΑ τα Corolla 1.4 κάνουν θόρυβο γύρω στις 4000 στροφές;' Κάνει και το δικό σας ένα πιο έντονο θόρυβο σ' αυτές τις στροφές;
Είναι γεγονός ότι ο κινητήρας VVVT-i έχει θορυβώδεις λειτουργία στις 4000 στροφές. Το έχω παρατηρήσει και στο δικό μου, όπως έχω παρατηρήσει ότι ξεπερνώντας για λίγο τις 4000 στροφές, περίπου στα 140kh/h δεν ακούγεται τίποτα.
Γενικά είναι ήσυχο αυτοκίνητο που προσφέρει άνεση στην οδήγηση, και προπαντώς 'δεν σπάει, δεν χαλάει' -
Μιας και μιλαμε για το συγκεκριμενο αυτοκινητο ενα πραγμα που επισης ειναι ενοχλητικο ειναι η θεση οδηγησης. Τοσο πια ακριβο ειναι ενα συστημα που να μπορεις να ρυθμιζεις το τιμονι μεσα-εξω-πανω κατω;...απαραδεκτο! κατ'αλλα πραγματι ειναι ενα ευχαριστο αυτοκινητο με αρκετο γκαζι για την κατηγορια του, πολυ καλη ποιοτητα και κυριως χωρις προβληματα!
Προς κατόχους Toyota Corolla