-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Ολοκαινουργιο Primera taxi αλλα με μια ιδιαιτεροτητα. Οδηγος ξανθια θεα οχι πανω απο 25!!!
Ποσο κανει ο γυρος της Κρητης;χοιρινό ή κοτόπουλο;
Ακομα ενα θεμα που γυριζει στο φαγητο!!!
Ειμαστε καλοφαγαδες πως να το κανουμε;
Και για απαντησω, προτιμω χοιρινο!!! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από ότι φαίνεται ο ιδιοκτήτης τους έχει μετατρέψει τον δρόμο σε έκθεση αυτοκινήτων. Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι νόμιμο...Εφ'όσον τα οχήματα έχουν αριθμό κυκλοφορίας και πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να βρίσκονται σε μέρος όπου επιτρέπεται η στάθμευση. Ο ασφαλιστης μου είπε ότι ένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να βρίσκεται σταθμευμένο στο ίδιο σημείο για περισσότερο από 48 ώρες (24 ώρες για τα φορτηγά). Λεπτομέρειες.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ολοκαινουργιο Primera taxi αλλα με μια ιδιαιτεροτητα. Οδηγος ξανθια θεα οχι πανω απο 25!!!
Ποσο κανει ο γυρος της Κρητης;χοιρινό ή κοτόπουλο;
Ακομα ενα θεμα που γυριζει στο φαγητο!!!
Ειμαστε καλοφαγαδες πως να το κανουμε;
Και για απαντησω, προτιμω χοιρινο!!!λοοοοοοοοοοοοολ
-
Αυτο που ειδα πριν λιγο εχει μηδαμηνη σχεση με αυτοκινητο γενικα. Αν θεωρηθει οτι ειναι προσβλητικο παρακαλω να διαγραφει. Για να αποφυγω τυχον διαμαρτυριες θα το περιγραψω με οσο πιο σεμνο τροπο μπορω.
Πριν καμμια ωρα στην εισοδο του κεντρικου παρκινγκ στο αεροδρομιο του Ηρακλειου (το μονο που εχει καποια σχεση με αυτοκινητα )
Δυο καταξανθες νεαρες, γυρω στο 1.80. Απιστευτα σώματα, απιστευτες αναλογιες κλπ κλπ, ξερετε εσεις να μην αναφερω λεπτομερειες.
Οπως προχωρουν με τα ποδια με κατευθυνση την εισιδο του παρκινγκ ξαφνικα φυριζει η μια γραπώνει με το χερι της το πισω αριστερο μερος της 'φιλης της', τη γυριζει και της ριχνει ενα φιλί στο μερος εκεινο του σωματος που χρησιμοποιουμε για να τρωμε. Η 'φιλη της' δεν εμεινε με σταυρωμενα χερια αλλα ανταποκριθηκε. Εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα, επιασε δηλαδη με το χερι της το ιδιο σημειο του σωματος της 'φιλης της' και οχι απλα ανταπεδωσε αλλα περασαν αρκετα δευτερολεπτα ανταλλασοντας τις γλωσες τους και διαφορα αλλα υγρα του στοματος.Περιτο να πω οτι ο κοσμος πού παρακολουθουσε τη σκηνη εμεινε αποσβολωμενος!!! Ακομα και οταν οι δυο κοπελες 'ξεκολησαν' περασε καποιος χρονος για να μπορεσουμε ολοι να συνελθουμε απο οσα ειχαν δει τα ματάκια μας.
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πλάκα μου κανεις;
Βασικα, μακάρι να ειχα, αλλα μπροστα σε τετοιο θεαμα το μυαλο παθαινει μπλακ αουτ. -
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα
φαντάζομαι αντίδραση.....
-
Αυτο που ειδα πριν λιγο εχει μηδαμηνη σχεση με αυτοκινητο γενικα. Αν θεωρηθει οτι ειναι προσβλητικο παρακαλω να διαγραφει. Για να αποφυγω τυχον διαμαρτυριες θα το περιγραψω με οσο πιο σεμνο τροπο μπορω.
Πριν καμμια ωρα στην εισοδο του κεντρικου παρκινγκ στο αεροδρομιο του Ηρακλειου (το μονο που εχει καποια σχεση με αυτοκινητα )
Δυο καταξανθες νεαρες, γυρω στο 1.80. Απιστευτα σώματα, απιστευτες αναλογιες κλπ κλπ, ξερετε εσεις να μην αναφερω λεπτομερειες.
Οπως προχωρουν με τα ποδια με κατευθυνση την εισιδο του παρκινγκ ξαφνικα φυριζει η μια γραπώνει με το χερι της το πισω αριστερο μερος της 'φιλης της', τη γυριζει και της ριχνει ενα φιλί στο μερος εκεινο του σωματος που χρησιμοποιουμε για να τρωμε. Η 'φιλη της' δεν εμεινε με σταυρωμενα χερια αλλα ανταποκριθηκε. Εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα, επιασε δηλαδη με το χερι της το ιδιο σημειο του σωματος της 'φιλης της' και οχι απλα ανταπεδωσε αλλα περασαν αρκετα δευτερολεπτα ανταλλασοντας τις γλωσες τους και διαφορα αλλα υγρα του στοματος.Περιτο να πω οτι ο κοσμος πού παρακολουθουσε τη σκηνη εμεινε αποσβολωμενος!!! Ακομα και οταν οι δυο κοπελες 'ξεκολησαν' περασε καποιος χρονος για να μπορεσουμε ολοι να συνελθουμε απο οσα ειχαν δει τα ματάκια μας.
για αυτό υπάρχουν τα καμερο-κινητά...
-
μπορεί να το έκαναν επίτηδες για να μαζέψουν τα βλέμματα, οι γυναίκες δεν κολλάνε σε τέτοια απ'όσο έχω ακούσει γενικά
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ακριβώς αυτο!!!
-
που ειναι οι φωτο?
-
ενας ΜΑΛΑΚΑΣ κατεβαινε την πετρουπολεος με ενα παπι , και τι εγκλημα ειχε κανει ο καφρος,ο καρμηρης , ο πατσαβουρης , Ο ΦΟΝΙΑΣ και οτι αλλο θελετε ? ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ , Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΠΙ . 5 ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΙ . ετσι και ημουνα με τα ποδια σιγουρα θα τον ειχα κραξει . τι μαλακες υπαρχουν ρε πουστη μου . καλα να σκωτοθεις εσυ , τα παιδακια σου τι σου φταινε ?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ενας ΜΑΛΑΚΑΣ κατεβαινε την πετρουπολεος με ενα παπι , και τι εγκλημα ειχε κανει ο καφρος,ο καρμηρης , ο πατσαβουρης , Ο ΦΟΝΙΑΣ και οτι αλλο θελετε ? ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ , Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΠΙ . 5 ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΙ . ετσι και ημουνα με τα ποδια σιγουρα θα τον ειχα κραξει . τι μαλακες υπαρχουν ρε πουστη μου . καλα να σκωτοθεις εσυ , τα παιδακια σου τι σου φταινε ?μα τι έγκλημα να κάνει φαντάζομαι το παπί δε θα πήγαινε μία με τόσο βάρος, 5 άτομο, άλλα ότι είναι ζώο, είναι!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ενας ΜΑΛΑΚΑΣ κατεβαινε την πετρουπολεος με ενα παπι , και τι εγκλημα ειχε κανει ο καφρος,ο καρμηρης , ο πατσαβουρης , Ο ΦΟΝΙΑΣ και οτι αλλο θελετε ? ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ , Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΠΙ . 5 ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΙ . ετσι και ημουνα με τα ποδια σιγουρα θα τον ειχα κραξει . τι μαλακες υπαρχουν ρε πουστη μου . καλα να σκωτοθεις εσυ , τα παιδακια σου τι σου φταινε ?
μα τι έγκλημα να κάνει φαντάζομαι το παπί δε θα πήγαινε μία με τόσο βάρος, 5 άτομο, άλλα ότι είναι ζώο, είναι!
pes οτι βγει καποιος και τον χτυπησει , η κανει αυτος μια μαλακια
-
Το καλήτερο το είδα χθες στην Αγ.Δημητρίου κατα τις 11και.
Σε ένα saxo να είναι 7 άτομα και ενα παλικάρι στο πορπαγκαζ.
Επρεπε να το βγάλο φωτογραφία. -
Ο χρήστης Alexakis84 έγραψε:
Το καλήτερο το είδα χθες στην Αγ.Δημητρίου κατα τις 11και.
Σε ένα saxo να είναι 7 άτομα και ενα παλικάρι στο πορπαγκαζ.
Επρεπε να το βγάλο φωτογραφία.Μέχρι στιγμής μόνο κυνηγόσκυλα έχω δει σε πορτμπαγκαζ.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μέχρι στιγμής μόνο κυνηγόσκυλα έχω δει σε πορτμπαγκαζ.
Εγω εχω δει και 2 τυπους λιωμα να τραγουδανε στο καρναβαλι στην Πατρα προπερσι!!
-
Αντι να φωναξεις 'Βρε κοριτσια ειμαι και εγω εδω αν θελετε βοηθεια' εσυ τις κριτικαρεις.Που οδευουμε κυριοι;
-
-
χμμμμ αφήνω ασχολίαστες τις 2 κοπέλες γιατί το φόρουμ θα χρειαστεί σηματάκι Χ
Για τα smart που λέγαμε, την φώτο την έστειλε φίλος κ όντως πουλάει αυτοκίνητα κ όσες ζάντες το επιτρέπουν είναι δεμένες με αλυσίδες στα κάγκελα κ τις κολώνες....
Τώρα το σημερινό (ή μάλλον του Σαββάτου ήταν ) το απίθανο:
Σαββάτο αργά το βράδυ προς Κυριακή, Λ. Κηφισίας κ Αλεξάνδρας, ανάβει κόκκινο, σταματάμε κ βλέπω μία μπότα κ μία εξάτμηση στο παράθυρο μου!
Κοιτάζω λίγο καλύτερα (κ ψηλότερα) κ βλέπω κ έναν τροχό!ΟΚ 'το έπιασα τώρα' ο κύριο δίπλα κάνει έντο
Το θέμα είναι ότι για μήκος 6-7 αυτοκινήτων έκανε έντο κ στο φανάρι κατέβηκε πεζός, όπου πολύ χαλαρά κ δίπλα του κατέβασε την μηχανή ομαλότατα σαν να ήταν το ποιό απλό πράγμα του κόσμου!Δεν πρόλαβα να δω μάρκα μηχανής, παρά μόνο ότι ήταν στριτ
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!