-
-
Τα ειδε ολα ο Schumi στην εξοδο που ειχε στην 3η περιοδο...
Τετακε επισης για Pizzonia-Monteiro,αλλα και αναποδα απο τον Webber...
-
Σοβαρά τώρα, ο Αλόνσο 'παίζει'......
-
πάντως όσο περίεργη βλέπουν μερικοί τη δήλωση του Αλόνσο.... είχαν 'κατηγορήσει' για τον ίδιο λόγο και τον ΜΣ ότι αντιμετώπιζε προβλήματα στα ελεύθερα δοκιμαστικά και όχι στον αγώνα σε αντίθεση με τον Ρούμπενς
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
βεβαια ο γιαρνο αλλο λεει, αλλο απαντανε μερικοι
Για εξηγησε μου λιγο τι εννοει ακριβως και ο JarnoT και ο Αλονσο γιατι εγω δεν καταλαβα...(μαλλον καποιοι αλλοι αλλο εννοουν και αλλο λενε τελικα... )
Τι λέει ο FA, δεν ξέρω, δεν διάβασα. Τι λέω εγώ νομίζω είναι απλό και κατανοητό, χωρίς υπονοούμενα και εννοούμενα. Ο KR είναι πολύ τυχερός στο συγκεκριμένο πράγμα. Το πόσο τυχερός είναι ο FA ή όποιος άλλος (γιατί εκεί το πάτε, θέλετε δε θέλετε -εγώ δεν το είπα όμως) είναι άλλο θέμα. Γνώμη μου είναι, δε χρειάζεται να σας αρέσει.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
βεβαια ο γιαρνο αλλο λεει, αλλο απαντανε μερικοι
Για εξηγησε μου λιγο τι εννοει ακριβως και ο JarnoT και ο Αλονσο γιατι εγω δεν καταλαβα...(μαλλον καποιοι αλλοι αλλο εννοουν και αλλο λενε τελικα... )
Τι λέει ο FA, δεν ξέρω, δεν διάβασα. Τι λέω εγώ νομίζω είναι απλό και κατανοητό, χωρίς υπονοούμενα και εννοούμενα. Ο KR είναι πολύ τυχερός στο συγκεκριμένο πράγμα. Το πόσο τυχερός είναι ο FA ή όποιος άλλος (γιατί εκεί το πάτε, θέλετε δε θέλετε -εγώ δεν το είπα όμως) είναι άλλο θέμα. Γνώμη μου είναι, δε χρειάζεται να σας αρέσει.
Ίσως να είναι συγκεκριμένα τώρα τυχερός που έσπασε το μοτέρ.. Οι υπόλοιπες αλλαγές έγιναν προληπτικά επειδή είχε δαιπιστωθεί κάποιο πρόβλημα που ίσως να χειροτέρευε κατά την διάρκεια του αγώνα.. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που εγκατέλειψε ο μικρός..
-
μια βροχη τον εσωζε!!!
ελπιζω ο φιζικο να παει καλα!
-
Να μην ξεχάσουμε βέβαια να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας για μία ακόμη φορά στο εμπνευσμένο αυτό σύστημα δοκιμαστικών, που επιβράβευσε τους νικητές του προηγούμενου αγώνα με τις τελευταίες θέσεις του grid
Πέρα από τη γκρίνια πάντως ο αυριανός αγώνας αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον με τους ταχύτερους να ξεκινούν τελευταίοι. -
ελα μωρε θα χει γελιο!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ελα μωρε θα χει γελιο!Xμμμ... Γελιο θα χει, αλλα δεν ξέρω για ποιον!!! Γιατι γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος!!
(ελπιζω να γελασουμε εμεις τελευταιοι )
-
Πάλι τυχερός ο παγοκώλης...
Από ποια θέση είπαμε ότι ξεκίνησε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής;
Γιατί δεν πανηγύρισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής την 3η θέση;
-
-
-
Παιδιά, τι έγινε με τον Μόντυ...?
Άργησα να ξυπνήσω και έχασα 15-18 γυρούς! -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πάλι τυχερός ο παγοκώλης...Από ποια θέση είπαμε ότι ξεκίνησε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής;
Γιατί δεν πανηγύρισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής την 3η θέση;
Έτσι, έτσι!!! Πες τα να ακούνε ορισμένοι!!!
Σήμερα ο Kimi έδειξε σε όλους πως ο Alonso είχε δίκιο... Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας πολύ τυχερός πιλότος που βρίσκεται στη McLaren από λάθος μάλλον και ότι πήρε τη 2η θέση στο Πρωτάθλημα καθαρά από ΤΥΧΗ που ο κινητήρας του δεν έσπασε ποτέ μέσα σε αγώνα!
Αντίθετα, ο Alonso που σήμερα ήταν καταιγιστικός, παίρνει δίκαια το πρωτάθλημα, αφού μοιράστηκε 50-50 τις κατασκευαστικές ατέλειες της Renault και ταλαιπωρήθηκε εξ ίσου με τον Fisico από μηχανικά προβλήματα, παίρνοντας όμως πανάξιες νίκες και χωρίς ο JPM να του χαρίσει βαθμούς (τους βαθμούς που ενδεχομένως στο τέλος να του δώσουν και το πρωτάθλημα)...
Άντε γεια Ισπανέ! Φρόντισε να το χαρείς το πρωτάθλημα, να τα πιάσεις και καλά με τις διαφημίσεις του Megane, γιατί σε βλέπω σύντομα να κατεβαίνεις απ' το καλάμι σου!!!
Με προφανώς μεγάλη δόση πικρίας, γραμμένο υπέρ του ανθρώπου που σήμερα έδειξε σε όλους αν είναι pure racer ή όχι, γιατί κάποιοι το είχαν αμφισβητήσει ΚΑΙ αυτό...
Άλλωστε ως γνωστόν, οι τυχαίοι και χλιαροί πιλότοι, κυνηγάνε ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ νίκη στον τελευταίο γύρο, έτσι;
Kimi, μαζί σου!!! (Μόνο μην κάνεις καμια μ@λ@κί@ και πας στη Ferrari...)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
(Μόνο μην κάνεις καμια μ@λ@κί@ και πας στη Ferrari...) -
Tι εκανε παλι σημερα?????? Προσκυναμε το μαγο -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Άλλωστε ως γνωστόν, οι τυχαίοι και χλιαροί πιλότοι, κυνηγάνε ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ νίκη στον τελευταίο γύρο, έτσι;
Και ιδιαίτερα αυτοί που 'ΔΕΝ γυαλίζει το μάτι τους' (αχ βρε greo )
Kimi, μαζί σου!!! (Μόνο μην κάνεις καμια μ@λ@κί@ και πας στη Ferrari...)
Και να πάει, θα βρούμε άλλον...
-
- ο Αλόνσο γιατί πανυγύριζε στο τερματισμό?
- ο Φισικέλα αντιμετώπησε το Κίμι σα rookie. Αν προσέξατε στο τελευταίο S έπαιρνε την εσωτερική χωρίς να απειλείται από το Κίμι στα φρένα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κακή έξοδο κάτι που άνετα επωφελήθηκε ο Κίμι
- Κρίμα για το ΜΣ πάλεψε όσο μπορούσε για να κερδίσει τελικά 2 βαθμούς, ελπίζω η Φεράρι να στρώσει του χρόνου
- Ο Μπαρικέλο κατάφερε πάλι να φτιάξει διαφορά 1 πιτ στοπ από τον ΜΣ... αλλά αυτό δεν είναι είδηση σωστά? bye bye rubens for good
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Παιδιά, τι έγινε με τον Μόντυ...?
Άργησα να ξυπνήσω και έχασα 15-18 γυρούς!Ούτε εμείς το είδαμε καλά. Πήγε να προσπεράσει νομίζω τον Βιλνέβ από την εξωτερική και το έχασε, αλλά είπαν πως οι αγωνοδίκες θα ερευνήσουν το συμβάν μετά το τέλος του αγώνα.
Επίσημο thread:GP Ιαπωνίας-Suzuka