-
Καλημέρα παιδία, θα ήθελα την γνώμη σας για επιλογή ελαστικών σε διάσταση 195/50 R15 σε CITROEN XSARA 1.4 του 99', ευχαριστώ.
Ειμαι μεταξυ των εξης ελαστικων:
-Yokohama AVS
-Uniroyal Rainsport 1
-Goodyear F1
-Toyo T1S ή T1R -
Καλημέρα παιδία, θα ήθελα την γνώμη σας για επιλογή ελαστικών σε διάσταση 195/50 R15 σε CITROEN XSARA 1.4 του 99', ευχαριστώ.
-Yokohama AVS
-Uniroyal Rainsport 1
-Goodyear F1
-Toyo T1S ή T1R -
-Yokohama AVS
-Uniroyal Rainsport 1
-Goodyear F1
-Toyo T1S ή T1R -
Καμία γνώμη παιδία;
-
Δεν εχω δοκιμασει κανενα απο τα παραπανω.....
Στο κλιο φοραω michelin exaltoII 195/50 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος....
Καπου πρεπει να υπαρχει ενα αναλογο θεμα ομως.... -
Καλημέρα.
Μεταξύ των παραπάνω που αναφέρεις το F1......
Κοίτα και το DUNLOP SP SPORT 01
-
Μεταξυ των παραπανω F1 δαγκωτο! Και μετα AVS. Για τα συκεκριμενα Dunlop δεν εχω ακουσει καθολου καλα για το βρεγμενο η ισως ηταν για τα 02 δεν ειμαι σιγουρος. Δες και Continental Premium Contact ή για καλυτερα Sport Contact2.
-
Michelin γιατί το Xsara αγαπάει τα Michelin. Όσοι έβαλαν κάτι άλλο ( και έγω ας πούμε που έβαλα τα Uniroyal 550 rallye ) το μετάνιωσαν. Και το Exalto II είναι εξαιρετικό λάστιχο.
BTW με τα αμορτισέρ τι έκανες? -
Ο χρήστης B.M-SPORT έγραψε:
Καλημέρα παιδία, θα ήθελα την γνώμη σας για επιλογή ελαστικών σε διάσταση 195/50 R15 σε CITROEN XSARA 1.4 του 99', ευχαριστώ.Ειμαι μεταξυ των εξης ελαστικων:
-Yokohama AVS
-Uniroyal Rainsport 1
-Goodyear F1
-Toyo T1S ή T1RΔεν εχω δοκιμάσει κανένα από τα 4 που αναφέρεις αλλά από 2 Michelin που είχα δοκιμάσει (Exalto I και Primacy) έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος (κυρίως το Exalto). Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για κάποιο από τα 2.
Από αυτά που αναφέρεις έχω ακούσει καλά λόγια για το rainsport (οχι όμως για την αντοχή του ) και το F1.
-
Εγώ θα πω το εξής. Κάθε λάστιχο έχει διαφορετική συμπεριφορά απο αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.Οπότε δεν μπορείς να βγάλεις μια σαφή άποψη.
Τώρα απο την εμπειρεία μου και γω θα πω ότι τα POTENZA 720 που έχω στο punto μου είναι καλά. Δεν κρατάνε μεγάλο διάστημα όμως και όταν αρχίζουν να φθείρονται είναι γ.... τα
Επίσης στο octavia 5 που πρόσφατα αγόρασα και μου κοτσάρανε 17αρα ζάντα με 225/45/17 Dunlop SP sport 01 δείκτης ταχύτητας W τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα περίμενα. Αντιθέτως παρακρατάνε καλά.
Εν πάση περιπτώση και εγώ απο τη λίστα διαλέγω τα F1 γιατί έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα.Μπορεί στην επόμενη αλλαγή. -
εγω θα σε προτεινα yokohama μιας και τα δικα μου parada λειτουργουν πλεον του δεοντος αριστα.επενδυω λοιπον και προτεινω αυτη την εταιρεια.
-
Φίλε, επειδή φοράμε την ίδια ακριβώς διάσταση και έχω αλλάξει αρκετά λάστιχα στο αυτοκίνητό μου, σου προτείνω ανεπιφύλακτα τα Michelin Pilot Exalto II. Επίσης, θα σου έλεγα ό,τι και να φορέσεις, μην κάνεις το λάθος και βάλεις τα Toyo. Άσε τι ακούς από τους κάθε είδους χεράδες και γρήγορους, το λάστιχο αποδίδει μόνο σε καταπληκτικό οδόστρωμα, στο οποίο όμως τρώγεται πάρα πολύ γρήγορα. Πήγαινε για τα Michelin και δε θα χάσεις. Ούτε με τα SP 01 θα χάσεις, αξιοπρεπέστατο λάστιχο απλώς το Exalto είναι ακόμα καλύτερο .
-
η απαντηση μου μαλλον θα ηταν : κανενα απο ολα ......... για τον λογο οτι δεν ξερω κατα ποσο μπορει ενα αυτοκινητο σαν το δικο σου να αξιοποιησει τα εν λογω λαστιχα.......
-
Κοίτα η μαμά διάσταση είναι 185/65/14 οπότε το πέρασμα σε 195/50( καλύτερα 55 βέβαια )/15 δεν είναι τραγικό
-
Το ΤΟΥΟ ειναι το καλυτερο λαστιχο κατα τη γνωμη μου. Μαλακο κραταει καλα κλπ. Εμενα μου εβγαινε καπως ακριβο και ετσι εβαλα τα F1. Δεν μπορω να σου δωσω εμπεριστατωμενη αποψη γιατι τα εχω μονο 2 εβδομαδες. Μεχρι στιγμης παντως ειμαι ευχαριστημενος.
Τι δεικτη ταχυτητας εχουν τα ΤΟΥΟ? Τα F1? Τι τιμες τα εχεις βρει?
Επισης οπως σου ειπαν παραπανω πολυ καλη περιπτωση ειναι τα Continental Sport Contact 2 και τα Michelin. Δες τα και αυτα και οποιο απο τα 4 ειναι φθηνοτερο αυτο βαλε. Μην περιμενεις παντως τρελες διαφορες απο λαστιχο σε λαστιχο. Ολα ειναι περιπου τα ιδια εκτος αν πας σε πιστα οπου οι διαφορες φαινονται περισοτερο.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Φίλε, επειδή φοράμε την ίδια ακριβώς διάσταση και έχω αλλάξει αρκετά λάστιχα στο αυτοκίνητό μου, σου προτείνω ανεπιφύλακτα τα Michelin Pilot Exalto II. Επίσης, θα σου έλεγα ό,τι και να φορέσεις, μην κάνεις το λάθος και βάλεις τα Toyo. Άσε τι ακούς από τους κάθε είδους χεράδες και γρήγορους, το λάστιχο αποδίδει μόνο σε καταπληκτικό οδόστρωμα, στο οποίο όμως τρώγεται πάρα πολύ γρήγορα. Πήγαινε για τα Michelin και δε θα χάσεις. Ούτε με τα SP 01 θα χάσεις, αξιοπρεπέστατο λάστιχο απλώς το Exalto είναι ακόμα καλύτερο .Makria apo ta TOYO !!!!
Toulaxiston se Elise kai MX5....e Dim?
Se allo amaxi isws douleuoun kala
-
Παιδια ακομα δεν εχω κανει ερευνα αγορας σχετικα με τις τιμες των ελαστικων απλος εχω επιλεξει αυτα μαζι και τα michelin pilot exalto.
Παντος απο τις μεχρι τωρα αποψεις βλεπω πως υπαρχει μια υπεροχει στο coodyear F1 και το michelin PILOT EXALTO II.
Τωρα φοραω τα dunlop sp-01 σε 185/55 R15, καλο ελαστικο αλλα θελει λιγη προσοχη στο βρεγμενο ομως.
ΜIRAGE απλος θα κοντυνει λιγο το βημα χωρις καποιες ιδιαιτερες διαφορες με την 195/50, για την 195/55 διασταση ειναι αρκετα ακριβει.
Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας μεχρι τωρα. -
Έτσι έτσι
Όλο κοινά έχουν αυτά τα αυτοκίνητα (λέω για να ξεχνώ τον πόνο μου ) -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έτσι έτσι
Όλο κοινά έχουν αυτά τα αυτοκίνητα (λέω για να ξεχνώ τον πόνο μου )I agree
Alloste copia Lotus eitan to prwto MX5...opote exoume mia mikri sygeneia.... -
Ο χρήστης B.M-SPORT έγραψε:
Παιδια ακομα δεν εχω κανει ερευνα αγορας σχετικα με τις τιμες των ελαστικων απλος εχω επιλεξει αυτα μαζι και τα michelin pilot exalto.
Παντος απο τις μεχρι τωρα αποψεις βλεπω πως υπαρχει μια υπεροχει στο coodyear F1 και το michelin PILOT EXALTO II.
Τωρα φοραω τα dunlop sp-01 σε 185/55 R15, καλο ελαστικο αλλα θελει λιγη προσοχη στο βρεγμενο ομως.
ΜIRAGE απλος θα κοντυνει λιγο το βημα χωρις καποιες ιδιαιτερες διαφορες με την 195/50, για την 195/55 διασταση ειναι αρκετα ακριβει.
Eυχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας μεχρι τωρα.Το ξέρω φίλε μου απλά τα 55αρια έρχονται κουτί
''ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ''