-
Καλό και το tabmix. Πάντως προσωπικά πρόβλημα με το Tabbrowser Preferences δεν είχα ποτέ.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
θέλω στο firefox ν'ανοίγουν τα links σε νέο tab αντί σε νέο παράθυρο, έχω κοιτάξει σχετικές ρυθμίσεις αλλά δε γίνεται τπτ (εκτός αν μ'έπιασε πάλι η γκαβομάρα μου)
Υπάρχει και ένα κρυμμένο option:
- Σε ένα κενό tab γράψε about:config
- Βρές το κλειδί
browser.tabs.showSingleWindowModePrefs
(hint: Γράψε μέρος του πιο πάνω στο κουτί Filter: για πιο γρήγορα)
και κάντο True από False που είναι.
Τώρα μια νέα επιλογή έχει εμφανιστεί στα Advanced Options.
-Σ.
Πολυ καλος
Ακολυθησα τις οδηγιες του migf και μολις ξαπεστειλα τον οξαποδω Νορτονα και εβαλα τον Kaspersky. Δουλεψε μια χαρα με το Zone Alarm (το οποιο ειχα κλεισει κατα την εγκατασταση του Kasp.) αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι το ΖΑ δεν βλεπει Antivirus στο PC.
Μου φανηκε παραξενο που θελει επανεκινηση για να εγκαταστησει το Update. Why Μηπως επειδη ηταν το πρωτο Update -
Κι εκεί που πάω να ανοιξω τον υπολογιστή μου το πρωί, ακουγεται ο γνωστός ήχος από τα ανεμιστηράκια και η διαδικασία σταματάει εκεί... Δεν κάνει έλεγχο στα drive δεν στέλνει σήμα στην οθόνη και δεν κάνει καποιο ήχο το ηχείο του speaker (όπως όταν υπάρχει λάθος συνδεση).
Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν (επεξεργαστή, τροφοδοτικού και κάρτας γραφικών), τα λαμπάκια της motherboard ανάβουν, τα led σκληρού και ρεύματος επισης ανάβουν, όλα δείχνουν να λειτουργούν αλλά δεν υπάρχει εκκίνηση.
Ξέρει κανείς τι έχει χαλάσει;;; Εγώ δεν μπόρεσα να το βρώ. -
Ο χρήστης Volk έγραψε:
Κι εκεί που πάω να ανοιξω τον υπολογιστή μου το πρωί, ακουγεται ο γνωστός ήχος από τα ανεμιστηράκια και η διαδικασία σταματάει εκεί... Δεν κάνει έλεγχο στα drive δεν στέλνει σήμα στην οθόνη και δεν κάνει καποιο ήχο το ηχείο του speaker (όπως όταν υπάρχει λάθος συνδεση).
Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν (επεξεργαστή, τροφοδοτικού και κάρτας γραφικών), τα λαμπάκια της motherboard ανάβουν, τα led σκληρού και ρεύματος επισης ανάβουν, όλα δείχνουν να λειτουργούν αλλά δεν υπάρχει εκκίνηση.
Ξέρει κανείς τι έχει χαλάσει;;; Εγώ δεν μπόρεσα να το βρώ.βγάλε όλες τις κάρτες και τις μνήμες και ξαναδοκίμαζε με μία μία. Για αρχή δλδ θα ξαναβάλεις την κάρτα γραφικών με μία μνήμη. Και περιμένεις το μπιπ. Καλύτερα να αποσυνδέσεις και τους σκληρούς/σιντί. Αν δεις ότι είναι εντάξει, τότε βάλε μια κάρτα παραπάνω κ.ο.κ.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Παίζει με την αναβάθμιση να το καταστρέψω και μόνος μου, χωρίς τη βοήθεια χακεράδων!!Γενικά αν εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα όλα καλά, αλλά μετά οι αναβαθμίσεις και τα πατσάκια όλο και κάποιο κουσούρι αφήνουν...
Εκτός από τα λίνουξ!
Συνεχίζω εδώ, γιατί στο άλλο είμαστε οφτόπικ:
δε νομίζω να έχεις την παραμικρή δυσκολία με την αναβάθμιση του FF. ΜΗΝ απεγκαταστήσεις αυτόν που έχεις, πέρνα την αναβάθμιση από πάνω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παίζει με την αναβάθμιση να το καταστρέψω και μόνος μου, χωρίς τη βοήθεια χακεράδων!!
Γενικά αν εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα όλα καλά, αλλά μετά οι αναβαθμίσεις και τα πατσάκια όλο και κάποιο κουσούρι αφήνουν...
Εκτός από τα λίνουξ!
Συνεχίζω εδώ, γιατί στο άλλο είμαστε οφτόπικ:
δε νομίζω να έχεις την παραμικρή δυσκολία με την αναβάθμιση του FF. ΜΗΝ απεγκαταστήσεις αυτόν που έχεις, πέρνα την αναβάθμιση από πάνω.
Οσες αναβαθμίσεις εκανα στον FF απο την 1.0 ως τώρα 1.0.7 παντα εριχνα την αναβαθμιση απο πανω και no problem
Μονο οταν εριξα τον Ελληνικο Thunderbird 1.0.7 πανω απο τον Αγγλικο 1.0.7 χρειαστηκα να σβησω τον Αγγλικο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ξέρει κανείς τι έχει χαλάσει;;; Εγώ δεν μπόρεσα να το βρώ.βγάλε όλες τις κάρτες και τις μνήμες και ξαναδοκίμαζε με μία μία. Για αρχή δλδ θα ξαναβάλεις την κάρτα γραφικών με μία μνήμη. Και περιμένεις το μπιπ. Καλύτερα να αποσυνδέσεις και τους σκληρούς/σιντί. Αν δεις ότι είναι εντάξει, τότε βάλε μια κάρτα παραπάνω κ.ο.κ.
Όλοι μου οι Η/Υ το έχουν κάνει αυτό, μία η περισσότερες φορές. Μπορεί να έχει ξεκουνήσει μία κάρτα απλά. Τίποτα σοβαρό, έχει δίκιο ο dmitspan. Δεν δείχνει να έχει κάτι παραπάνω...
Μιας που πιάσαμε αυτό το θέμα, να σας πω κάτι να γελάσετε;
Έχω στη δουλειά ένα μηχάνημα το οποίο, αντίθετα απ' τη συνήθη πρακτική που ακολουθώ για τους υπολογιστές μου, ήρθε έτοιμος... Λοιπόν, για κάποιον άγνωστο λόγο (μάλλον γνωστός, θα σας πω παρακάτω), όποτε τον ακουμπήσει κάτι από πίσω (βάλεις-βγάλεις βύσμα κτλ), κολλάει άγρια, επανεκκινήσεις, μαύρες οθόνες κτλ. Μάλιστα, όταν του συνδέσω ακουστικά, κολλάει εντελώς, δεν ξεκινάει και ΑΑΑΑΑΝ ξεκινήσει, κολλάει πάλι σε δευτερόλεπτα!!! Φοβερό έτσι;
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχουν βιδωθεί όλες οι βίδες που κρατάνε τη μητρική στο κουτί και δεν πάνε καλά οι γειώσεις της, συνεπώς. Αλλά ακόμα δεν έχω ασχοληθεί να του κάνω εγχείριση... Τι λέτε εσείς; Έχει κανείς σας άλλη γνώμη; Να τον ανοίξω να το δω;
-
Να τον πας πισω αν ειναι ακομα στην εγγυηση.Αλλιως ανοιξε τον.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να τον πας πισω αν ειναι ακομα στην εγγυηση.Αλλιως ανοιξε τον.Είναι, αλλά δεν ασχολούμαι με εγγυήσεις, εκτός αν ΚΑΕΙ κάποιο περιφερειακό! Θα τον ανοίξω μάλλον!
Αλλά εγώ ρώτησα, πριν την επέμβαση, μήπως η εξωτερική διάγνωση κάποιου άλλου έχει κάτι άλλο να πει...
-
παιδες μια συμβουλη για τον ff...
κατεβαζω ενα προγραμμα και θελω να δω ποσο εχει κατεβει,υπαρχει κανα σημειο που μπορω να δω την πορεια η πρεπει να χω download manager?
-
μήπως έχει κανά software εγκατεστημένο που ελέγχει την κάρτα ήχου; Εμένα το πρόγραμμα της κάρτας ήχου (Realtek HD onboard) μου βγάζει μήνυμα κάθε φορά που τοποθετώ μια συσκευή π.χ. μικρόφωνο. Μπορεί να κολλάει εκεί. Υπάρχει και η περίπτωση να κάνει κάπου σώμα, αλλά εκεί μάλλον δε θα ξεκινούσε καν ο υπολογιστής
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παιδες μια συμβουλη για τον ff...κατεβαζω ενα προγραμμα και θελω να δω ποσο εχει κατεβει,υπαρχει κανα σημειο που μπορω να δω την πορεια η πρεπει να χω download manager?
Με Ctrl+Y εμφανίζεται η λίστα με τα κατεβάσματα σου
-
μήπως έχει κανά software εγκατεστημένο που ελέγχει την κάρτα ήχου; Εμένα το πρόγραμμα της κάρτας ήχου (Realtek HD onboard) μου βγάζει μήνυμα κάθε φορά που τοποθετώ μια συσκευή π.χ. μικρόφωνο. Μπορεί να κολλάει εκεί. Υπάρχει και η περίπτωση να κάνει κάπου σώμα, αλλά εκεί μάλλον δε θα ξεκινούσε καν ο υπολογιστήςΛες μάλλον για εμένα, έτσι; Το σκέφτηκα βασικά, αλλά έφαγε και format και το λογισμικό της κάρτας, αν και δεν το απεγκατέστησα, το έχω απενεργοποιημένο... Πάντως δεν μου φαίνεται απίθανο έτσι όπως το λες. Θα το ψάξω. Ευχαριστώ!
-
ευχαριστω σταυρε!
-
Ερώτημα προς γνώστες:
Έχουμε μία Sound Blaster Live 5.1, την απλή, καλή, φτηνή που όλοι ξέρουμε.
Θέλουμε να τη συνδέσουμε με επίσης low budget σύστημα ηχείων 5.1, το οποίο έχει ξεχωριστές εισόδους για εμπρός (δεξιά αριστερά), πίσω (δεξιά αριστερά) ηχεία με δύο διπλά RCA καλώδια και ένα ακόμα για το SW και το κεντρικό ηχείο. Το ερώτημα είναι το εξής:Θα φτιάξω καλώδιο mini jack σε RCA για να φύγω απ' τις 3 εξόδους της κάρτας ήχου και να πάω στα ηχεία. Τι μπαίνει που όμως; Δηλαδή, η SB έχει 3 εξόδους για ήχο, αριθμημένες 1-2-3, μία για μικρόφωνο και άλλη μία digital out, η οποία θα ήταν χρήσιμη υποθέτω, αν ήταν σοβαρά τα ηχεία μου. Δεν είναι όμως. Τι κάνω λοιπόν;
EDIT: Νομίζω το βρήκα, false alarm!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
θέλω στο firefox ν'ανοίγουν τα links σε νέο tab αντί σε νέο παράθυρο, έχω κοιτάξει σχετικές ρυθμίσεις αλλά δε γίνεται τπτ (εκτός αν μ'έπιασε πάλι η γκαβομάρα μου)
Υπάρχει και ένα κρυμμένο option:
- Σε ένα κενό tab γράψε about:config
- Βρές το κλειδί
browser.tabs.showSingleWindowModePrefs
(hint: Γράψε μέρος του πιο πάνω στο κουτί Filter: για πιο γρήγορα)
και κάντο True από False που είναι.
Τώρα μια νέα επιλογή έχει εμφανιστεί στα Advanced Options.
-Σ.
ΜΠΡΑΒΟ ρε σταυρο
νομιζα οτι δεν γινοταν κατι τετοιο και το ηθελα ως feature
(και για να πω την αληθεια δεν το ειχα πολυψαξει)KATAΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!
ότι έψαχνα ...να 'σαι καλά Σταύρο! -
Το έκανα αλλά δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα. Μέχρι που έφτασα να τα βγάλω όλα ακόμα και τον επεξεργαστή και έκανε ακριβώς την ίδια δουλειά. Όταν ξανάβρώ την ψυχραιμία μου θα το ξαναδοκιμάσω.
-
Ο χρήστης Volk έγραψε:
Το έκανα αλλά δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα. Μέχρι που έφτασα να τα βγάλω όλα ακόμα και τον επεξεργαστή και έκανε ακριβώς την ίδια δουλειά. Όταν ξανάβρώ την ψυχραιμία μου θα το ξαναδοκιμάσω.
Δοκίμασε να βάλεις τον επεξεργαστή σου σε άλλη μητρική που να τον υποστηρίζει, πήγαινε σε κανα φίλο σου και αν μπορείς δοκίμασε επεξεργαστή του αν ταιριάζει στη δικιά σου μητρική, για να δεις αν κάποιο απ'τα δύο είναι προβληματικά
-
Λοιπόν παίδες σκέφτομαι να πάρω ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Δεν θα είναι dSLR, οπότε θα αγόραζα κατευθεία την ΕOS350D αλλά μια κόμπακτ μηχανή στο άνω άκρο της κατηγορίας (δλδ 6ΜΡ ).
Καμιά ιδέα-προσωπική εμπειρία? -
Mήπως ξέρει κανείς που βάζει τα bookmarks η 'αλεπού';; μου έχουν σπάσει τα νεύρα τα βρω και δε μπορώ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]