-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπα, εμεις τα στυλο τα χουμε για να γραφουμε!η καφετερια περασε το καφενειο σημερα! πρωτη φορα εχω δει τοσους παοκτσηδες να γελανε με ματς της ομαδας!
η κληρωση να μας λυπηθει!τουλαχιστον πανε καλα οι μικροι γιατι τον ζαγορακη τον βλεπω να πεθαινει στο γηπεδο μεσα!
και να επανελθει το δουλεμποριο για τη μαυρη φερραρι ειδικα κοινως φουτσινι!
ΤΟΟΟΟΣΟ χάλια παίξαμε;
-
δε το ειδες?αν οχι,καλυτερα!
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Δεν βλέπω μεγάλη αναφορά στο αποτέλεσμα της βραδυάς: Άρης-Ρόμα 0-0. Πολύ καλά για τον Άρη.Tι να αναφέρουμε δηλαδή;;!Αφού το παιχνίδι βρόμαγε από χιλιόμετρα ότι θα έρθει έκπληξη..Αν σκεφτείς βέβαια ότι το παιχνίδι σήμερα(χτες) το έφραξαν από το στοίχημα...!!
-
Ο χρήστης στην αυθεντική δημοσίευση ο gvala έγραψε:
To ένα δεν αναιρεί το άλλο!
Στις παραθέσεις όμως ο FireBro τροποποίησε την δημοσίευση μου και την έκανε να φαίνεται ως εξής:
Ελπίζω από λάθος στα copy-paste!.....
.....
.......
**Δεν φταίμε εμείς που έχουν πιάσει μαλάκες τους Μαδριλένους και τους παίρνουν όσο όσο επειδή έιχε υποσχεθει ο πρόεδρος ότι θα κάνει μια κραχτή μεταγραφή. Κινήσεις εντυπωσιασμού και τα φρύδια μου.
To ένα δεν αναιρεί το άλλο!**
Δεν φταίμε εμείς που έχουν πιάσει μαλάκες τους Μαδριλένους και τους παίρνουν όσο όσο επειδή έιχε υποσχεθει ο πρόεδρος ότι θα κάνει μια κραχτή μεταγραφή. Κινήσεις εντυπωσιασμού και τα φρύδια μου.FireBro περιμένω διόρθωση!!!
-
Γαμησε τα, sorry. Δεν ήξερα που είχε κάνει εκείνο το post για το budget και έτσι πήρα όλα τα quotes μαζί. Νόμιζα πως τα έγραφα κάτω στο τέρμα αλλα τελικά μπήκαν κάπου ενδιάμεσα.
-
0 νικες σε 8 ματς στο Ουεφα οι ομαδες μας!!!
Για την ΑΕΚ:
Ελεος πια με τον Κοντη και τον Μαλμπασα!!!!!!!
Επειγοντως ενα δεξι και ενα αριστερο μπακ!!!!!
Δεν μπορεις να εισαι παικτης της ΑΕΚ και οτι σεντρα προαπαθεις να κανεις να πηγαινει στο Κουτρουλη τον γαμο(ισως και παραπερα )
Δεν μπορεις κυριε Κατσουρανη να δινεις την μπαλα δευτερολεπτα πριν το γκολ των Ρωσων στον αντιπαλο παικτη και να καθεσαι να τον κοιτας...Εκτιθεσαι....
Δεν μπορεις κυριε Σαντος να λες οτι παιξαμε καλα χθες....ΕΛΕΟΣ.
Αν δεν μας αναστησει ο γαυρος,τοτε η χρονια χαθηκε νωρις και ο κοσμος θα ξενερωσει τοσο πολυ που ουτε τα διαρκειας δεν θα πηγαινουν στο γηπεδο......
Δεν μπορεις να θελεις νικη και μονο νικη και να αναλωνεσαι σε ανουσιο ελεγχο του αγωνα χωρις να κανεις μια ευκαιρια της προκοπης!!!!
Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.....Καλα να παθουμε...
Ισως να ειχαμε αποκλειστει απο το περσυνο 5-1 απλα να μας πηρε 178 λεπτα για να το καταλαβουμε
Του χρονου θα παρακαλαμε να μην πεσουμε με καμμια Ζενιτ παλι γιατι στο τελος θα γινουμε η καλυτερη τους γκομενα....
Ειμαι παρα πολυ απογοητευμενος απο την ομαδα μου....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
... Ειμαι παρα πολυ απογοητευμενος απο την ομαδα μου....Δεν είσαι ο μόνος, δυστυχώς...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Το περίεργο είναι που φαίνεται να το ευχαριστήθηκε ο Σάντος. Επέστρεφα από το γήπεδο, και τον άκουσα στο ραδιόφωνο να λέει ότι είναι υπερήφανος που η ομάδα πάλεψε μέσα στο γήπεδο. Τι διάολο, άλλο παιχνίδι βλέπαμε;
Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι πάλεψαν και αγωνίστηκαν. Το θέμα είναι ότι όπως φαινόταν χθες δεν είχαν τις δυνατότητες για να κάνουν κάτι καλό...
-
Kαταρχην μπραβο στον ΠΑΟΚ... τετοιο αγχος ειχα καιρο να περασω.
Η ΑΕΚ ηταν για κλαματα....οι μισοι παικτες της επρεπε ν απαιζουν Β εθνικη, και οχι στην ΑΕΚ.
Γιατι δεν παιρνει πιτσιρικαδες να φτιαξει ομαδα και μαζευει ολα τα ανεργα σουργελα..... απο το εξωτερικο.
Ο Κατσουρανης ..στον κοσμο του.
Αντε να παιξει ο Δελλας να βελτιωθει η αμυνα .....γκολ ποιος θα βαζει δεν ξερω...και απο κεντρο.....κλαψτα.
Με τον ΟΣΦΠ δεν την βλεπω καθολου καλα...νομιζω θα χασει ευκολα απο τον γαβρο....
-
ΜΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ.
Υ.Γ Τους παοκτσίδικους χαιρετισμους μου στον πατέρα σου elteo -
Σχετικά με την ΑΕΚ.
Ο Σάντος δεν θα πει στη δημοσιότητα πράγματα που θα καταστρέψουν τη ψυχολογία της ομάδας. Όσο χάλια και να παίζεις, δεν θα κατακρίνεις τους παίκτες που είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσεις μέχρι το τέλος της σαιζόν από τον Σε(μ)πτέβρη.
Η ΑΕΚ έτσι έπαιζε όλη τη περσινή χρονιά με τη διαφορά ότι κατάφερνε να πάρει καλύτερα αποτελέσματα και δυστυχώς οι μόνο 3 πόντοι διαφορά από τον Ολυμπιακό στο τέλος του τσαμπ, αύξησε αδικαιολόγητα τις απαιτήσεις κάποιων(και κυρίως ΑΕΚτζήδων δημοσιογράφων που επηρεάζουν το τι πραγματικά συμβαίνει ότι και να γράφουν), ότι με την πάροδο του χρόνου και καλύτερους παίκτες θα γίνουμε ομαδάρα.
Ο Κατσουράνης δεν έκανε προετοιμασία και ίσως να είναι λάθος που τον χρησιμοποιά ο κοουτς από την αρχή, είναι μεσοαμυντικός παίκτης, και αν αναλογιστείτε πως κατάφερε η ΑΕΚ πέρσι να κάνει σχετικά καλή πορεία οφείλεται στο ότι τις έβαζε τα γκολ ο Κατσουράνης(και κυρίως από στημένες φάσεις).Δηλάδή θα στηριζόμαστε στον Κατσουράνη να τα κάνει όλα? Ακόμη και η υποτίμηση ότι πέρσι είμασταν για Β' Εθνική βοήθησε την περσινή πορεία. Φέτος μας πήρανε χαμπάρι από την αρχή.
Τέλος, η ΑΕΚ δεν έχει το κατάλληλο προυπολογισμό(που συνεππάγεται και παίκτες) για τσαμπ. Όσοι κατηγορούσαν τον Νικολαιδη που δήλωνε πέρσι και το δήλωσε και φέτος ότι 'δεν πάμε για πρωτάθλημα'(το οποίο δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσουν ότι μπορούν οι παίκτες για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα), επειδή η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να κυνηγά το πρωτάθλημα πάντοτε κλπ, ελπίζω να το κατάλαβαν τώρα. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πω πω παοκαρα τρελαινομαι....
μαγικη εμφανιση!για να βλεπεις παοκ πρεπει να σαι μερακλης τελικα!
έεετσι! εγώ έχω πάει και στην Τούμπα. Μοιάζουμε πολύ οι δυο λαοί μεταξύ μας
Κουϊζ για ευκολους λυτες: Ποιοι ειναι οι γαβροι του βορρα;
-
Αναφορικά με την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΟΚ, αποκτά μεγαλύτερες ακόμα διαστάσεις(αγγίζει τα όρια τους έπους δηλαδή)αν αναλογιστούμε ότι χθες ο αρχηγός του ο ''Ζαγόρ-όλοι τον ζιντάν''έπαιξε ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα..η μαμά του δεν θέλει την Ιωάννα Λίλη για νυφούλα της.ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
πω πω παοκαρα τρελαινομαι....
μαγικη εμφανιση!για να βλεπεις παοκ πρεπει να σαι μερακλης τελικα!
έεετσι! εγώ έχω πάει και στην Τούμπα. Μοιάζουμε πολύ οι δυο λαοί μεταξύ μας
Κουϊζ για ευκολους λυτες: Ποιοι ειναι οι γαβροι του βορρα;
Α πάαινε ρε εγκάθετε!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αναφορικά με την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΟΚ, αποκτά μεγαλύτερες ακόμα διαστάσεις(αγγίζει τα όρια τους έπους δηλαδή)αν αναλογιστούμε ότι χθες ο αρχηγός του ο ''Ζαγόρ-όλοι τον ζιντάν''έπαιξε ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα..η μαμά του δεν θέλει την Ιωάννα Λίλη για νυφούλα της.ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!Εξακριβωμένο τωρα αυτό ε;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αναφορικά με την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΟΚ, αποκτά μεγαλύτερες ακόμα διαστάσεις(αγγίζει τα όρια τους έπους δηλαδή)αν αναλογιστούμε ότι χθες ο αρχηγός του ο ''Ζαγόρ-όλοι τον ζιντάν''έπαιξε ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα..η μαμά του δεν θέλει την Ιωάννα Λίλη για νυφούλα της.ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!
Εξακριβωμένο τωρα αυτό ε;
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια εεε;;;;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια εεε;;;;
To χειρότερο; Συνάντησα γυναίκα που την λένε 'Ελλάδα'!! Αυτή (ως πεθερά) δεν πεθαίνει ποτέ!!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εξακριβωμένο τωρα αυτό ε;
Ποιο εξακριβωμένο δεν γίνεται.Το είπε η Τατιάνα
Η μήπως η Λαμπίρη ήταν...;
Πάντως στα σίγουρα δεν το είπε ο Χίος(αυτός παρουσιάζει σοβαρό δελτίο ειδήδεων ) -
Επειδή είδα τη φάση του τέρματος της Ζενίτ μια φορά και από μια σκοπιά μόνο, θα ήθελα να σας ρωτήσω, κόντραρε η μπάλα ή είμαι λάθος?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Επειδή είδα τη φάση του τέρματος της Ζενίτ μια φορά και από μια σκοπιά μόνο, θα ήθελα να σας ρωτήσω, κόντραρε η μπάλα ή είμαι λάθος?Ναι, στον Κατσουράνη!!!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]