-
Ο χρήστης Mclaren-Queen έγραψε:
...όπως κακό setup και από πλευράς McLaren...
Ξερει κανεις που οφειλονταν τα κλαταρισματα τελικα;
Ισως ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης να ήταν λίγο παρατραβηγμένες για πολύ καλή προσφυση. (υποθέσεις.....)
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
...όπως κακό setup και από πλευράς McLaren...
Ξερει κανεις που οφειλονταν τα κλαταρισματα τελικα;
Ισως ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης να ήταν λίγο παρατραβηγμένες για πολύ καλή προσφυση. (υποθέσεις.....)
Ναι αλλα χαλαγε συγκεκριμενο αυλακι..Γινεται να φταιει η αναρτηση;
ΥΓ:Αν θελει να μου απαντησει καποιος ας το κανει στο thread διαφορα νεα γιατι θα φαμε βρισιμο εδω... -
Ο Pizzonia καλοβλέπει θέση οδηγού δοκιμών στην Ρενώ!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ο Pizzonia καλοβλέπει θέση οδηγού δοκιμών στην Ρενώ!Μην ξεχνας και τον Monteiro...
-
Και του χρόνου να είμαστε καλά
-
Και κάτι άλλο.Το πρωτάθλημα εγώ ο απλός θεατής του σπορ, αλλά και φίλος της RENAULT, το αφιερώνω, στον κο. Τάκη Πουρναράκη για την αντικειμενικό τρόπο που παρουσίασε τους αγώνες!
Χορτάσαμε αντικειμενικότητα! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Και κάτι άλλο.Το πρωτάθλημα εγώ ο απλός θεατής του σπορ, αλλά και φίλος της RENAULT, το αφιερώνω, στον κο. Τάκη Πουρναράκη για την αντικειμενικό τρόπο που παρουσίασε τους αγώνες!
Χορτάσαμε αντικειμενικότητα! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Χορτάσαμε αντικειμενικότητα!:respect:
-
αντε και του χρονου παιδια!
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Χορτάσαμε αντικειμενικότητα!:respect:
Μία απο τα ιδια κι απο μενα.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αντε και του χρονου παιδια!Πιο 'του χρόνου'... σε 2 αγώνες σηκώνουμε το δεύτερο!! Μη μασάτε, ούτε απογοητεύεστε. Ένα 1-2 από McLaren δεν έφερε και την άνοιξη... μετά από 5 χρόνια πάλι
-
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Πιο 'του χρόνου'... σε 2 αγώνες σηκώνουμε το δεύτερο!! Μη μασάτε, ούτε απογοητεύεστε. Ένα 1-2 από McLaren δεν έφερε και την άνοιξη... μετά από 5 χρόνια πάλιΠαίξτο στο στοίχημα!
Η Renault πόσα χρόνια έχει να κάνει 1-2; -
Η McLaren πόσα χρόνια είχε;
-
Και επειδη οι αριθμοι λενε παντα την αληθεια...για την McLaren αυτο ηταν το 40ο 1-2,ενω η τελευταια φορα που εκανε ηταν το 2000 στην Αυστρια...Η Renault απο την αλλη μονο 1 φορα εχει κανει 1-2,και αυτο παραμενει απο το '82 στο Le Castellet με 1ο τον Arnoux και 2ο τον Prost.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Και επειδη οι αριθμοι λενε παντα την αληθεια...για την McLaren αυτο ηταν το 40ο 1-2,ενω η τελευταια φορα που εκανε ηταν το 2000 στην Αυστρια...Η Renault απο την αλλη μονο 1 φορα εχει κανει 1-2,και αυτο παραμενει απο το '82 στο Le Castellet με 1ο τον Arnoux και 2ο τον Prost.Συν ότι η ΜακΛάρεν κατέχει το ρεκόρ περισσότερων 1-2 με το ίδιο ζευγάρι οδηγών (14) για δεν θυμάμαι πόσα χρόνια (με τους ΑΣ και ΑΠ). 12 είχαν οι ΜΧ και ΝτΚ. Δεν γνωρίζω αν το έχουν ξεπεράσει αυτό το ρεκορ οι ΜΣ και ΡΜ (νομίζω πως όχι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος... για ψάξτε το κάποιος).
-
Το'χουν ξεπερασει και αυτο και μαλιστα με χαρακτηριστικη ανεση...
Μονο το 2002 και 2004 ηδη εχουν 17 1-2...!!! -
Ok, thanks για την ενημέρωση!
-
με τον φιζικο πραγματικα δε ξερω τι να πω...μια ετσι μια γιουβετσι...
-
Φάνη η υπογραφη σου (θέλω να το βλέπω) είναι όλα τα λεφτά...
RENAULT -VIVE LE SPORT