-
Το Autosport επέλεξε να κάνει εξώφυλλο την φωτογραφία του ατυχήματος που στοίχισε την ζωή του Μ.Park προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στους αναγνώστες του.
Συμφωνείτε με αυτή την επιλογή ή οχι;
-
Το Autosport επέλεξε να κάνει εξώφυλλο την φωτογραφία του ατυχήματος που στοίχισε την ζωή του Μ.Park προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στους αναγνώστες του.
-
-
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΜΑ... ΚΡΙΜΑ...
-
Εγω συμφωνω και δεν ξερω γιατι πρεπει να ντρεπομαι γι'αυτο
-
Και εγώ συμφωνώ.Το οποιοδήποτε ατύχημα στους αγώνες αυτοκινήτου είναι μέρος του παιχνιδιού και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πέφτει μαύρη κουρτίνα και να κάνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτε.
Εξάλου δεν νομίζω ότι ή εικόνα δείχνει πτώματα και αίμα. -
Αν βλέπω καλά την φωτογραφία φαίνεται μόνο το αυτοκίνητο και μάλιστα από την μεριά του οδηγού, οπότε δεν το βρίσκω και τόσο τραγικό που δημοσιεύθηκε... Σίγουρα αν φαινόταν ο ίδιος ο Park στην φωτογραφία ή το θέαμα ήταν πολύ σοκοριστικό θα ήμουν ενάντια στην δημοσίευση της.
Με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε και στις ειδήσεις να δείχνουν πλάνα από ατύχηματα?? -
..μου κανει λιγο απο τακτικη ..ciao
δεν μου αρεσει.
και το γεγονος οτι εξωφυλλο ειναι το αμαξι απο τη μια μερια,
μαλλον σου περναει την ιδεα οτι στο κεντρικο του θεμα θα εχει φωτο και απο αλλες μεριες... -
Χλωμο το τελευταιο, δεν ειναι τετοιο επιπεδου το Autosport.
Κρινοντας απο το εξωφυλλο παντως, δε βρισκω τιποτα κακο. Εξαλλου και οταν σκοτωθηκε ο Senna ακομη και τα πιο σοβαρα εντυπα ειχαν μια φωτο του μονοθεσιου. Δε γινεται αλλιως, τι να βαλουν; Μια φωτο απο τοτε που εκανε μικρος ποδηλατο;
-
Το Autosport ειναι σοβαροτατο περιοδικο και απο αυτα που εχω διαβασει ειναι το καλυτερο του χωρου κ με διαφορα θα ελεγα. Ταγμενο κ αφιερωμενο αποκλειστικα στο μηχανοκινητο με παρα πολυ καλα αρθρα, συνεντευξεις κλπ.
Στην προκειμενη περιπτωση δεν νομιζω οτι επεσε σε καποιο ιδιαιτερο παραπτωμα. Ηταν δυστυχως το χειροτερο γεγονος της χρονιας (ή μαλλον της τελευταιας 20ετιας) που επληξε το WRC. Απ οσο διεκρινα απο το εξωφυλλο δεν ειχε καποια φωτο με φρικιαστικες εικονες-λεπτομερειες που να προσβαλει τον αναγνωστη ή να προκαλει την αγανακτηση του. Ηταν φωτογραφια του χτυπημενου αυτοκινητου που κοστισε την ζωη του Michael Park κ απο γωνια που δεν φαινεται το χτυπημενο μερος. Τωρα αν αυτο προβληματισε αναγνωστες ok σεβαστο.
Οταν ειχε γινει το ατυχημα του Senna κ υπηρχαν φωτογραφιες σ ολες τις εφημεριδες κ βεβαια μετα στο Autosport δεν θυμαμαι τοτε καποια φασαρια σε βαρος του περιοδικου. Κ οι φωτογραφιες που υπηρχαν τοτε ηταν πραγματικα πολυ πιο βαριες στο ματι του αναγνωστη σε συγκριση μ αυτο.Χαρη δεν πιστευω οτι τιθεται συγκριση με το επιπεδο των ελληνικων καναλιων μια κ αυτα ασχολουνται με το μηχανοκινητο μονο οταν υπαρχει αιμα. Το Autosport ασχολειται ομως με τον χωρο περισσοτερο απο καθε αλλο εντυπο το οποιο εγω τουλαχιστον γνωριζω, ειτε υπαρχει, ειτε δεν υπαρχει αιμα.
Κ αυτα τα λεω κρινοντας μονο για το εξωφυλλο, χωρις να ξερω τι περιεχει μεσα στο συγκεκριμενο αρθρο.
-
Περιοδικο αυτοκινητων ειναι, τοσο περιεργο ειναι να εχει εξωφυλλο ενα τοσο σημαντικό -εστω και τραγικό- γεγονός?
Και η φωτογραφια δεν δειχνει φρικιαστικές-προσβλητικες λεπτομερειες.
Ειναι το ιδιο το γεγονος τοσο τραγικό, που ακόμη και μια απλή αναφορά γιαυτό σε 'ριχνει'. Ισως κατι πιο διακριτικο να ηταν καλυτερο αλλά και ετσι δεν το βρισκω υπερβολικο. -
Συμφωνώ με og2002gr και kleisj...
-
Έτσι όπως το βλέπω το εξώφυλλο δεν μου προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση...
...και τι να έβαζαν δηλαδή ?
Ένα αγρατζούνιστο,γυαλισμένο και πεντακάθαρο 307?Το θέμα είναι αν μείνανε μόνο σε αυτό....
Στις εσωτερικές σελίδες τι παίζει? -
Θα ξερουμε απο Δευτερα, εκτος αν καποια ψυχη απο Αγγλια μας δωσει ανταποκριση
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Θα ξερουμε απο Δευτερα, εκτος αν καποια ψυχη απο Αγγλια μας δωσει ανταποκρισηAκριβως!!
-
.
Για εμένα το θέμα έχει ως εξής:
Βάζοντας στο εξώφυλλο (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ και όχι κάπου μέσα στο περιοδικο όπου μπορεί να αναλύεται το συμβάν), το κατεστραμμένο Peugeot 307 WRC δίνεται έμφαση στο ατύχημα και στη φρίκη που προκαλεί (μαζί με όποιους συνειρμούς).
Αυτό που περίμενα να δω ήταν έμφαση στον άνθρωπο που χάθηκε κάνοντας μεν τη δουλειά του, το αποτέλεσμα της οποίας δε εμείς απολαμβάνουμε κάθε φορά που παρακολουθούμε τους ανθρώπους αυτούς να αγωνίζονται.
Κατά την ταπεινή μου άποψη το εξώφυλλο θα έπρεπε να αποδίδει σεβασμό και να τιμά τη μνήμη του Michael Park, κάτι που σημαίνει ότι ως εξώφυλλο θα περίμενα κάτι ανάλογο της φωτογραφίας που ακολουθεί:
.
.
Είπαμε ωραίο και καλό το WRC αλλά η ανθρώπινη ψυχή είναι η μία και μοναδική αξία (πέρα από όποιους χαζο-συναισθηματισμούς του κ_λου)
Ψήφισα ΟΧΙ.
.
ΥΓ: Ευτυχώς δε βγήκαν τίποτα εισαγγελάτοι να θέσουν σε ανθρώπους όπως ο ΚΚ ή ο ΑΣ ερωτήσεις του στυλ: 'Έχουν ABS αυτά τα αυτοκίνητα;'
.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Κατά την ταπεινή μου άποψη το εξώφυλλο θα έπρεπε να αποδίδει σεβασμό και να τιμά τη μνήμη του Michael Park, κάτι που σημαίνει ότι ως εξώφυλλο θα περίμενα κάτι ανάλογο της φωτογραφίας που ακολουθεί:
.
.
Είπαμε ωραίο και καλό το WRC αλλά η ανθρώπινη ψυχή είναι η μία και μοναδική αξία (πέρα από όποιους χαζο-συναισθηματισμούς του κ_λου)
. -
.
ακριβώς κάτι σαν αυτό...
.
-
Aπολύτως σύμφωνος με kubiak και Τheofaman...
To εξώφυλλο ενός σοβαρού εντύπου δεν χρειάζεται τον εκβιασμό των συναισθημάτων.
Τιμάς τον απωλεσθέντα,και μετά καταγράφεις το ατύχημα στις μέσα σελίδες.
Το έκαναν με σεβασμό οι 4Τροχοί όταν πέθανε ο Σένα,το περιέγραψε ο kubiak,και το κατέδειξε ο Theofaman..
Oλίσθημα του περιοδικού λοιπόν,και ψήφισα όχι...
-
Οχι ακριβως. Υπαρχει διαφορα σε ενα εβδομαδιαιο περιοδικο επικαιροτητας οπως το Autosport και σε ενα μηνιαιο οπως οι Τροχοι.
Εξωφυλλο Autosport!