-
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
σευχαριστω πολυ φιλε enginekiller, εισαι απτους λιγους που ενδιαφερονται να β0οηθανε στο φορουμ αντι να κριτικαρουν.
Μηπως ξερεις και αν τυχον γινεται να ασφαλησεις ενα gps μαζι με το αμαξι σε περιπτωση κλοπης;
νασαι καλαΤο οτι γινεται νομιζω πως ναι οπως γινεται να ασφαλισεις ενα νεο ηχοσυστημα πχ εφοσον τα εβαλες μετα την αγορα του αυτοκινητου αλλα για λεπτομερειες αυτο πρεπει να το συνεννοηθεις με τον ασφαλιστη σου. Οσο για το 'θεμα' ολοι μπορουν να κανουν κριτικη αρκει να γινεται ευγενικα και οχι υποτιμητικα. Οποιος δε θελει δεν απανταει οπως λενε. Ισως τα ερωτηματα του Hamurabi να κουρασαν γιατι ηρθαν ολα μαζικα και ηταν και πολλα αλλα αυτο δεν ηταν κακο. Το κακο στην περιπτωση σου Hamurabi ειναι οτι πριν ανοιξεις ενα θεμα πρεπει να ψαχνεις και λιγο μονος σου εδω μεσα με ενα search για να βρεις ισως καποιο αντιστοιχο θεμα ωστε να μαζευονται και να μην υπαρχουν 50 παραπλησια θεματα. Οπως το συγκεκριμενο 'διαφορες ερωτησουλες' υπαρχει αντιστοιχο λιγο παρακατω που λεγεται 'διαφορες αποριες' και θα μπορουσες να ρωτησεις εκει τις αποριες σου ή την ερωτηση σου για τα καθαριστικα θα μπορουσες να εχεις βρει εσυ το link που σου εδωσαν και αν τα διαβασεις θα σου ειχε λυθει η απορια χωρις να ρωτησεις καν και θα ειχες μαθει και περισσοτερα. για καθαρισμο εχουμε 2 θεματα που εχω γραψει κι εγω πολλα:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=5456
κι άλλο
Εγω τουλαχιστον οταν θελω κατι ψαχνω και ρωταω ακομα και σε θεματα που δεν εχουν αμεση σχεση αλλα εστω καποια εμμεση σχεση για να μην ανοιγω νεα θεματα. Keep on asking λοιπον αλλα first search then ask! -
Εδώ είναι αυτοκινητιστικό φόρουμ.
Οι ερωτήσεις για την βελτίωση/συντήρηση του αυτοκινήτου θα έπρεπε να είναι το βασικό στοιχείο αυτού του φόρουμ. Αντ΄αυτού ένα σωρό χαζοτόπικ του στυλ τι φάγατε σήμετα, ή τι χρώμα και ποιότητα υλικών έχει η μοκέτα της 159 (Σάκη μην το πάρεις προσωπικά, σαν παράδειγμα το φέρνω) είναι στην ημερήσια διάταξη.
Ανοίγει ο ο άνθρωπος ένα θέμα πραγματικά αυτοκινητιστικού χαρακτήρα και πέφτετε ορισμένοι να τον φάτε. (Θέλω να ελπίζω ότι αυτό δεν έγινε επειδή το αυτοκίνητό του δεν είναι αρεστό σε πολλούς εδώ μέσα.)
Στο κάτω κάτω σας δίνει την ευκαιρία να ικανοποιήσετε το εγώ σας συμβουλεύοντάς τον κατάλληλα και να σκεφτείτε μετά για το εαυτό σας πόσο ωραίος τύπος είστε και τι πολλά πράγματα που ξέρετε.
Παρόλα αυτά, αν δεν σας αρέσει μπορείτε να μην απαντήσετε ή να αγνοήσετε απλά το τόπικ.
Μερικοί εδώ μέσα (δεν αναφέρομαι στους moderators) έχετε αρχίσει να θεωρείτε το forum τσιφλίκι σας και συμπεριφέρεστε λες και κάποιοι παραβιάζουν το άσυλο του σπιτιού σας.
Στο κάτω κάτω τα καινούρια topic δεν πιάνουν χώρο από το δικό σας σκληρό δίσκο.
Και αν δεν έχετε κάτι να ασχοληθείτε βρείτε καμμία κοπέλα, αν φυσικά μπορεί να σας αντέξει...
Καλό σας απόγευμα!!!!! -
πολυ σωστος και ο enginekiller και ο meco!
enginekiller, εχεις δικιο. δεν εψαξα πρωτα.ομολογω οτι βαρεθηκα. αλλα μπορουν αυτην την παρατηρηση να μου την κανουν ευγενικα. δεν ειμαστε 8 χρονων παιδακια να τσακωνομαστε πισω απο εναν Η/Υ.meco,εχεις πολυ δικιο.μεκανς και γελασα,εισαι κορυφη!! αυτη η συμπεριφορα πισω απο μια οθονη δειχνει κομπλεξικα ατομα που πρεπει επιτελους να ζησουν λιγο...
και στο κατω κατω σε αλλα φορουμς που βλεπω να κανουν ερωτησεις οι οποιοες εχουν ξανασυζητηθει εγω γιατι δηλαδη τους λεω με ευγενικο τροπο να ψαξουν και τους δινω και το λινκ με το τοπικ που ψαχνουν;
αλλα ξεχασα,ειμαι χαζος εγω.ευχαριστω
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=14315
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13954
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13877
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13920
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13900
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13705
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13703
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13697
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13704
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=14022
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13887
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13732
Όλα τα παραπάνω ποστς είναι από τον φίλο μας χαμουραμπί,
ΟΛΑ για το καινούριο του πόλο.12 τόπικς.Αν δηλαδή ΄σε λίγο καιρό θέλει να αλλάξει πατάκια θα ανοίξει καινούριο τόπικ;Δεν είναι καλύτερο αφού οι απορίες(για το ίδιο ζήτημα) του έχουν μια συνέχεια και αντοχή στο χρόνο...να τις απευθύνει σ'ένα τόπικ; -
θα ηταν πιο μαζεμενο σε 1 τοπικ.
δε θα ηταν πιο ωραιο ομως να ειναι και καλυτερος ο τροπος που το ζητας αυτο; -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εδώ είναι αυτοκινητιστικό φόρουμ.
Οι ερωτήσεις για την βελτίωση/συντήρηση του αυτοκινήτου θα έπρεπε να είναι το βασικό στοιχείο αυτού του φόρουμ. Αντ΄αυτού ένα σωρό χαζοτόπικ του στυλ τι φάγατε σήμετα, ή τι χρώμα και ποιότητα υλικών έχει η μοκέτα της 159 (Σάκη μην το πάρεις προσωπικά, σαν παράδειγμα το φέρνω) είναι στην ημερήσια διάταξη.Για κάτσε ρε Μιχάλη. Αυτοκινητιστικό φόρουμ είναι, οκ.
ΑΛΛΑ: ακριβώς τις ίδιες ερωτήσεις τις έχει ξαναθέσει ο φίλος μας σε άλλα τόπικ που έχει ανοίξει, ακριβώς τις ίδιες. Τι νομίζει δηλαδή? Ότι αν ήξερε και ήθελε κάποιος να του απαντήσει, ΔΕΝ θα του απαντούσε? Γιατί πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια?
Κατά την ταπεινή μου άποψη, το παρόν τόπικ ίσως έπρεπε να έχει ανοίξει πρώτο από όλα, να ρωτήσει ό,τι θέλει ο άνθρωπος και να πάρει τις απαντήσεις του, ΑΝ κανείς ξέρει να του τις δώσει, και ΑΝ θέλει να του τις δώσει, σε ένα ΜΟΝΟ τόπικ, όμορφα και ωραία. Νομίζω και για τον ίδιο το Hamurabbi θα ήταν πιο βολικό αυτό.
ΠΟΛΛΑ ίδια τόπικς = δυνανάγνωστο φόρουμ, ειδικά για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να είναι ονλάιν όλη μέρα. Διαφωνεί κανείς με αυτό?
Ανοίγει ο ο άνθρωπος ένα θέμα πραγματικά αυτοκινητιστικού χαρακτήρα και πέφτετε ορισμένοι να τον φάτε.
Είπαμε, ΠΟΛΛΑ θέματα, και ΙΔΙΑ μεταξύ τους.
(Θέλω να ελπίζω ότι αυτό δεν έγινε επειδή το αυτοκίνητό του δεν είναι αρεστό σε πολλούς εδώ μέσα.)
Aσχολίαστο.-
Στο κάτω κάτω σας δίνει την ευκαιρία να ικανοποιήσετε το εγώ σας συμβουλεύοντάς τον κατάλληλα και να σκεφτείτε μετά για το εαυτό σας πόσο ωραίος τύπος είστε και τι πολλά πράγματα που ξέρετε.
Ασχολίαστο.-
Μερικοί εδώ μέσα (δεν αναφέρομαι στους moderators) έχετε αρχίσει να θεωρείτε το forum τσιφλίκι σας και συμπεριφέρεστε λες και κάποιοι παραβιάζουν το άσυλο του σπιτιού σας.
Στο κάτω κάτω τα καινούρια topic δεν πιάνουν χώρο από το δικό σας σκληρό δίσκο.
Και αν δεν έχετε κάτι να ασχοληθείτε βρείτε καμμία κοπέλα, αν φυσικά μπορεί να σας αντέξει...
Καλό σας απόγευμα!!!!!Ασχολίαστο.-
-
φιλε Krusenstern, ειναι σωστα αυτα που λες. οταν ομως θελουμε να υποδειξουμε σε καποιον εναν πρακτικοτερο τροπο επικοινωνιας μεσω του φορουμ νομιζω οτι ο καλυτερος τροπος ειναι να γινει ομορφ ακαι ευγενικα.
και οχι ειρωνικα και με 'στυλακι'.
διαφωνεις; -
θα ηταν πιο μαζεμενο σε 1 τοπικ.
δε θα ηταν πιο ωραιο ομως να ειναι και καλυτερος ο τροπος που το ζητας αυτο;Νομίζω φίλε μου ότι στο έχουμε ξαναπεί(ξαναζητήσει) κι άλλες φορές.Επίσης νομίζω ότι κι εγώ και οι περισσότεροι που δυσανασχετούν,έχουν ασχοληθεί με τις ερωτήσεις σου σοβαρά και σου έχουν απαντήσει.
@ΚΡΟΥΖ:
@MECO:είμαι σίγουρος ότι μετάνιωσες για αυτά που είπες.Προσπαθούμε όλοι για ένα εύχρηστο φόρουμ,αν ο καθένας φτιάχνει 10 τόπικς και για το ίδιο αντικείμενο θα δημιουργηθεί χάος.Ήδη η εύρεση θεμάτων έχει γίνει αρκετά δύσκολη.Τώρα όλα τα υπόλοιπα(όλα ασυνάρτητα μεταξύ τους)τα αφήνω ασχολίαστα..
-
φιλε Krusenstern, ειναι σωστα αυτα που λες. οταν ομως θελουμε να υποδειξουμε σε καποιον εναν πρακτικοτερο τροπο επικοινωνιας μεσω του φορουμ νομιζω οτι ο καλυτερος τροπος ειναι να γινει ομορφ ακαι ευγενικα.
και οχι ειρωνικα και με 'στυλακι'.
διαφωνεις;Καθόλου!
Αλήθεια, στο http://www.vwclub.gr ρώτησες για το Πόλο σου? Εκεί όλο και κάτι περισσότερο θα ξέρουν.
-
Πολλές φορές -αν όχι πάντα- η δική μας συμπεριφορά καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι, Hamurabi.
-
Ennoειται!!!
αλλα δε νομιζω το οτι ανοιξα πολλα τοπικς ειναι αναλογο με την συμπεριφορα που αντιμετωπισα!
του στυλ οτι 'ειναι λογικο ναχω τοσες ερωτησεις αφου πηρα αυτο το αισχος-αυτοκινητο' κτλ κτλειναι αστειο εως γελοιο να ρωταω περι καθαρισμου του αυτοκινητου και ο αλλος να μου απανταει οτι θεωρει μ@λ@κια το αυτοκινητο μου.
-
file mου Krusenstern, γιατι να ρωτησω sto vw club? αφου οι ερωτησεις που εκανα εδω δεν αφορουν το πολο αλλα οποιοδηποτε αυτοκινητο.
-
Για τον καθαρισμό του σαλονιού και γενικά του εσωτερικού χώρου, υπάρχει αντίστοιχο θέμα.
Για το αν μπορείς να ασφαλίσεις το GPS που έχεις, ο πλέον κατάληλος να σου πει ακριβώς είναι ο ασφαλιστής σου. Προσωπικά έχω ασφαλίσει το ραδιό cd που έχω στο δικό μου άρα λογικά θα γίνεται και για το GPS.
Για τα τάσια που θέλεις να βάλεις, εάν πάς σε καταστήματα με είδη αυτοκινήτου κάτι θα βρείς που να σου αρέσει και να ταιριάζει με το αυτοκίνητό σου.Μια φιλική παρότρυνση, πρίν ανοίξεις κάποιο θέμα ψάξε πρώτα αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο και γενικότερα καλό θα είναι να έχεις ψάξει πρώτα 'στην αγορά' και να έχεις ξεχωρίσει κάποιες επιλογές.
(Ο 'krus' σου πρότεινε να ρωτήσεις στο VW club γιατί σίγουρα εκεί θα έχουν ψάξει για κάποια από αυτά που ρωτάς και οι προτάσεις τους θα είναι ίσως πιο αναλυτικές από ότι εδώ) .
-
ok thanks a lot.
tazio,με καλυψες πληρως. νασαι καλα
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
@MECO:είμαι σίγουρος ότι μετάνιωσες για αυτά που είπες.Προσπαθούμε όλοι για ένα εύχρηστο φόρουμ,αν ο καθένας φτιάχνει 10 τόπικς και για το ίδιο αντικείμενο θα δημιουργηθεί χάος.Ήδη η εύρεση θεμάτων έχει γίνει αρκετά δύσκολη.Τώρα όλα τα υπόλοιπα(όλα ασυνάρτητα μεταξύ τους)τα αφήνω ασχολίαστα..
Σύμφωνοι σε αυτό για το εύχρηστο φόρουμ... Άλλωστε και εγώ πολλές φορές όπως και ο Σπύρος (που μάλλον τώρα πρέπει να τα έχει πάρει μαζί μου ) έχουμε επισημάνει τόπικ που ήδη υπάρχουν σε νέους χρήστες... Δεν είναι κακό αυτό...
Αλλά ρε παιδιά θα χαλάσει ο κόσμος αν ανοιχτεί ένα τόπικ παραπάνω? Είναι λόγος αυτός για κοροϊδευτικά posts και topics??
Όπως χαρακτηριστικά σου έγραψε και ο kouk υπάρχουν και οι moderators για αυτή τη δουλειά...
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων των hamourabi δεν τον γνωρίζω...
Ούτε με σένα ούτε με τον Σπύρο έχω να χωρίσω κάτι (ούτε δικό μου είναι το forum ) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για κάτσε ρε Μιχάλη. Αυτοκινητιστικό φόρουμ είναι, οκ.
ΑΛΛΑ: ακριβώς τις ίδιες ερωτήσεις τις έχει ξαναθέσει ο φίλος μας σε άλλα τόπικ που έχει ανοίξει, ακριβώς τις ίδιες. Τι νομίζει δηλαδή? Ότι αν ήξερε και ήθελε κάποιος να του απαντήσει, ΔΕΝ θα του απαντούσε? Γιατί πρέπει να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια?
Κατά την ταπεινή μου άποψη, το παρόν τόπικ ίσως έπρεπε να έχει ανοίξει πρώτο από όλα, να ρωτήσει ό,τι θέλει ο άνθρωπος και να πάρει τις απαντήσεις του, ΑΝ κανείς ξέρει να του τις δώσει, και ΑΝ θέλει να του τις δώσει, σε ένα ΜΟΝΟ τόπικ, όμορφα και ωραία. Νομίζω και για τον ίδιο το Hamurabbi θα ήταν πιο βολικό αυτό.
ΠΟΛΛΑ ίδια τόπικς = δυνανάγνωστο φόρουμ, ειδικά για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να είναι ονλάιν όλη μέρα. Διαφωνεί κανείς με αυτό?
Φυσικά και όχι. Εγώ είμαι από τους πρώτους που 'εκνευρίζονται' οταν βλέπουν topics με θέματα που είτε έχουν ήδη ανοιχθεί παλαιότερα είτε μπορούν να καλυφθούν από άλλα, από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν και τα 'ευρετήρια'...
Από εκεί και μετά όμως ποιος είσαι εσύ, ή εγώ, που θα 'προσβάλουμε' κάποιον χρήστη επειδή έπεσε στο παραπάνω 'παράπτωμα'; Εμένα προσωπικά αυτό με πείραξε. Τώρα που το forum έχει γίνει μεγάλο είναι ανάγκη να τηρηθούν κάποιοι κανόνες τόσο στον τρόπο που ανοίγονται καινούρια τοπικ (που έχεις δίκιο) όσο και στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στους υπόλοιπους χρήστες του forum (εδώ έχω δίκιο εγώ). Οι χρήστες του forum ειναι ίσοι μεταξύ τους και δεν κάνουν διαφορά ο αριθμός των posts ή η παλαιότητα... -
Καλημέρα,
μόλις έφαγα μια κλήση για ΚΤΕΟ και τα έχω ψιλοπάρει γιατί αυτή ή την επόμενη εβδομάδα είχα στο πρόγραμμα να το περάσω. Η κλήση αναγράφει (και πολύ σωστά) 167€. Το στρουμφάκι μου είπε για 83€ και να τα καταβάλλω εντός 10 ημερών σε οποιοδήποτε ταχυδρομείο κτλ κτλ....
Η ερώτηση είναι η εξής: Με δούλεψε το στρουμφάκι για να μη γίνω Δρακουμέλ και το στρουμφίσω, ή παίζει καμιά έκπτωση στο ποσό (ως είθισται στους καλοπληρωτές πελάτες? )
Κάτι που άκουσα ισχύει? Ότι δηλαδή δεν το πληρώνεις, παρουσιάζεσαι δικαστήριο αφού το έχεις περάσει ΚΤΕΟ και αθωώνεσαι!! -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Καλημέρα,
μόλις έφαγα μια κλήση για ΚΤΕΟ και τα έχω ψιλοπάρει γιατί αυτή ή την επόμενη εβδομάδα είχα στο πρόγραμμα να το περάσω. Η κλήση αναγράφει (και πολύ σωστά) 167€. Το στρουμφάκι μου είπε για 83€ και να τα καταβάλλω εντός 10 ημερών σε οποιοδήποτε ταχυδρομείο κτλ κτλ....
Η ερώτηση είναι η εξής: Με δούλεψε το στρουμφάκι για να μη γίνω Δρακουμέλ και το στρουμφίσω, ή παίζει καμιά έκπτωση στο ποσό (ως είθισται στους καλοπληρωτές πελάτες? )
Κάτι που άκουσα ισχύει? Ότι δηλαδή δεν το πληρώνεις, παρουσιάζεσαι δικαστήριο αφού το έχεις περάσει ΚΤΕΟ και αθωώνεσαι!!Επρεπε να περασεις και δεν περασες ή δεν ειχε ερθει ακομα η σειρα σου????
Τι ηλικιας ειναι το αυτοκινητο σου αν επιτρεπεται???
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Καλημέρα,
Κάτι που άκουσα ισχύει? Ότι δηλαδή δεν το πληρώνεις, παρουσιάζεσαι δικαστήριο αφού το έχεις περάσει ΚΤΕΟ και αθωώνεσαι!!Επρεπε να περασεις και δεν περασες ή δεν ειχε ερθει ακομα η σειρα σου????
Έπρεπε να είχα περάσει από τις 30/5/2005 (μέχρι τότε ίσχυε τουλάχιστον το προηγούμενο ΚΤΕΟ που είχα περάσει). Το αστείο είναι ότι όντως προγραμμάτιζα να το περάσω αυτή ή την επόμενη εβδομάδα....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Καλημέρα,
Ρε παίκτη και εγώ έχω μπερδευτεί
έχω κλείσει πέντε έτη με το αμάξι και δεν έχει έρθει ακόμη η σειρά μου στο ΚΤΕΟ (με το νέο έτος λένε από κει)....
άκουσα κάποιον ότι τον έγραψαν παρότι δεν είχε ανακοινωθεί γιατί είχε περάσει η πενταετία ......
Λέω να πάω στο ιδιωτικό από μόνος μου!!!!!!
διαφορες ερωτησουλες για Polo...