-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ !!!ΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????????
Ηurricane Διαμαντίδης.
-
Απίστευτο!!!!
Τελικά αποδείχτηκε περίτρανα για άλλη μια φορά ότι ποτέ, μα ποτέ, μα ΠΟΤΕ δεν πρέπει να τα παρατάς. Μπράβο!Πέρα όμως απ' αυτά, η εμφάνιση και η απόδοση πρέπει νομίζω να μας προβληματίσει. Κάτι πρέπει να γίνει επιθετικά ρε παιδιά. Είμαστε επιεικώς απαράδεκτοι. Σε καθαρό μυαλό, σε εμπνεύσεις, σε επιλογές, σε συστήματα, σε σουτ, σε βολές...Τι να πω.
Ας μη γκρινιάσω όμως άλλο.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑ!
-
Γίνανε λάθη στην διάρκεια του αγώνα
αλλά μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους που δεν τα παρατήσανε και παλέψανε μέχρι το τέλος
έτσι φτιάχνονται οι νικητές
και αύριο με την κούπα!!!!!!! -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????????
**
ΠΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΙΤΣΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!**Κανόνισε να πάρεις πάλι πίτσα αύριο!!!
-
ΟΛΕ!
8 πόντους κάτω ένα λεπτό πριν το τέλος και όμως κερδίσαμε!
Τα χάαααπιαααα μουουουουου! -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πέρα όμως απ' αυτά, η εμφάνιση και η απόδοση πρέπει νομίζω να μας προβληματίσει. Κάτι πρέπει να γίνει επιθετικά ρε παιδιά. Είμαστε επιεικώς απαράδεκτοι. Σε καθαρό μυαλό, σε εμπνεύσεις, σε επιλογές, σε συστήματα, σε σουτ, σε βολές...Τι να πω.Έλα βρε Στέλιο! Και πέρυσι το καλοκαίρι το σηκώσαμε με αντίστοιχο τρόπο!
Ας το πάρουμε και τα βρίσκουμε μετά! -
O Γιαννάκης πρέπει να έχει 10 κιλά @@. (σόρρυ)
Ο Παπαδόπουλος ηταν 'φάντασμα' όλο τοπ παιχνίδι και στο τελευταίο time-out, είπε να 'καθαρίσουν' το γηπεδο για να παίξει 'ενας με έναν'.
Και έτσι έγινε. Στο άστραμα μειώσαμε σε (-2)Αυτά τα πράματα για να κάνει καποιος παιδιά πρέπει να έχει 'άντερα'
Φρέσκο πράμα
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Απίστευτο!!!!
Τελικά αποδείχτηκε περίτρανα για άλλη μια φορά ότι ποτέ, μα ποτέ, μα ΠΟΤΕ δεν πρέπει να τα παρατάς. Μπράβο!Πέρα όμως απ' αυτά, η εμφάνιση και η απόδοση πρέπει νομίζω να μας προβληματίσει. Κάτι πρέπει να γίνει επιθετικά ρε παιδιά. Είμαστε επιεικώς απαράδεκτοι. Σε καθαρό μυαλό, σε εμπνεύσεις, σε επιλογές, σε συστήματα, σε σουτ, σε βολές...Τι να πω.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑ!
ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πέρα όμως απ' αυτά, η εμφάνιση και η απόδοση πρέπει νομίζω να μας προβληματίσει. Κάτι πρέπει να γίνει επιθετικά ρε παιδιά. Είμαστε επιεικώς απαράδεκτοι. Σε καθαρό μυαλό, σε εμπνεύσεις, σε επιλογές, σε συστήματα, σε σουτ, σε βολές...Τι να πω.
Είμαστε άστοχοι δεν έχουμε εμπνεύσεις δεν κάνουμε καλές επιλογές έχουμε προβλέψιμα συστήματα δεν είμαστε θεαματικοί αλλά κάποιοι έχουν κάτι @@ **ΝΑ **(με το συμπάθειο) και είμαστε στον τελικό!!!!
Ας παίξουμε και αύριο ΕΤΣΙ όπως σήμερα, ας πάρουμε την κουπα και μετά ας κάνουμε την αυτοκριτική μας εν όψει... Ιαπωνίας!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑ!
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
O Γιαννάκης πρέπει να έχει 10 κιλά @@. (σόρρυ)Ο Παπαδόπουλος ηταν 'φάντασμα' όλο τοπ παιχνίδι και στο τελευταίο time-out, είπε να 'καθαρίσουν' το γηπεδο για να παίξει 'ενας με έναν'.
Και έτσι έγινε. Στο άστραμα μειώσαμε σε (-2)Αυτά τα πράματα για να κάνει καποιος παιδιά πρέπει να έχει 'άντερα'
Ο Γιαννάκης? Ο Διαμαντίδης πόσα κιλά λες να τα έχει δηλαδή?
Η φάση που λες με τον Παπαδόπουλο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Το παλικάρι πρέπει να τους είπε: 'Δωστε μου τη μπάλα να του καρφώσω στα μούτρα!'
Για τον Παπαλουκά, θα το πω και θα το ξαναπω: μπήκε με 4 φάουλ 1:50 πριν το τέλος, και έβαλε τους Γάλλους στο καλάθι. Μεγάλος παιχταράς ο άνθρωπος. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κανόνισε να πάρεις πάλι πίτσα αύριο!!!
Αυριο το μενού έχει λουκάνικα φρανκφούρτης με μπύρα Zywiec (λόγω Πολωνικής καταγωγής του Nowitzki)
-
...αφού δεν έπαθα καρδιά...
από τα βρισίδια που χάναμε βολές...στα πανηγύρια!
μιλάμε μείνανε σαν χαζοί οι Γάλλοι...οι φάτσες τους όλα τα λεφτά!
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ (ποδόσφαιρο και μπάσκετ)
-
ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΑ,
ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ -
@ Σπύρο εννοείται, τα 'φώτα' έτσι και αλλιώς στο Μητσάρα θα πέσουν γιατί ήταν ο 'άνθρωπος της τελευταίας στιγμής'.
Ο Θόδωρας νικητής όπως πάντα.Αλλά αυτός ο τύπος πρέπει να είναι 'όλα τα λεφτά', κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Κανόνισε να πάρεις πάλι πίτσα αύριο!!!
Αυριο το μενού έχει λουκάνικα φρανκφούρτης με μπύρα Zywiec (λόγω Πολωνικής καταγωγής του Nowitzki)
Εγώ θέλω τους Ισπανούς
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ποτέ μου δεν τους χώνεψα -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εγώ θέλω τους Ισπανούς
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ποτέ μου δεν τους χώνεψα...μηπως γιατι ειναι....πουστρ@κια?
αυριο ειτε ετσι ειτε γιουβετσι, θα κερασουμε, και μαλιστα ΒΛΑΧΙΚΟ!!!
-
Emoticon με τη ..... κολάρα μας υπάρχει ;;
-
Τώρα που ηρέμησα...
καμιά βολή θα βάλουμε;
ο Χ'βρέττας δεν είναι φύρα;
ευτυχώς ήταν κι άλλοι άχρηστοι στις βολές
είναι βέβαια να σαι και loser (Γαλλία), κοινώς JAMAIS!!
προς το τέλος πάντως ήταν: Νικήστε εσείς, μα όχι παρακαλώ, νικήστε, όχι όχι, σας παρακαλώ πάρτε εσείς την μπάλα
Μάλλον Γερμανία καλύτερα... μετά το Νοβίτσκι το χάος
-
Όταν είμασταν πέντε και εφτά πόντους πίσω, οι Γάλλοι ανοίξαν την άμυνά τους για να εμποδίσουν τα τρίποντα και ο Παπαλουκάς οργίασε (και έκλεισε την διαφορά)!
Όταν τους φτάσαμε στους δύο, κλείσανε στην ρακέτα για να μην τους ισοφαρίσουμε με δίποντο και έφαγαν τρίποντο και χάσανε!
Απίστευτη τακτική! -
the mare shat in the other-'N'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απίστευτο!!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑ!
ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
Εεεετσι!!!Για να μη μου λέτε ότι τον λέω τζάμπα 'Κάπτεν Γκρίνια'!!!
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...