Jan 2, 2003, 7:23 PM

Οι 4Τροχοί είναι το μοναδικό περιοδικό στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη το οποίο έχει τη δυνατότητα να δοκιμάζει ονειρικές κατασκευές και αυτό οφείλεται κατα κύριο λόγο στο κύρος που εκπέμπει και εκτός Ελλάδος. Σκεφτόμουν λοιπόν το εξής 'Δεν είναι κρίμα ένα ελληνικό περιοδικό να μπορεί να δοκιμάζει τέτοια αυτοκίνητα και οι εμπειρίες αυτές να μην αποτυπώνονται και σε άλλα μέσα εκτός απο το χαρτί?' Δεν λέω, είστε το μοναδικό περιοδικό με αυτή τη δυνατότητα αποτύπωσης των συναισθημάτων σας απο μία δοκιμή στο χαρτί (αυτό οφείλεται και σε εσάς προσωπικά, αδύνατον να μη διαβάσω άρθρο σας.), αλλά τόσο η κινούμενη εικόνα όσο κυρίως ο ήχος είναι άλλο πράγμα! Σε μεταφέρει στον τόπο του 'εγκλήματος'. Γι'αυτό προτείνω κάθε τεύχος το οποίο 'φιλοτεχνείται' με δοκιμή '4Τ ΕΧΤRΕΜΕ', να συνοδεύεται απο ένα CD-ROM (δεν έχουν όλοι DVD-ROM) το οποίο θα καταγράφει τη δράση και την ένταση! Φανταστείτε να είχαμε ένα τέτοιο CD-ROM με τη Ferrari Enzo ή το Peugeot 206WRC! Βέβαια αν το κόστος αποτελεί τροχοπέδη σε κάτι τέτοιο, τότε εμένα δε μου πέφτει λόγος... (Επίσης ρίξτε μια ματιά και στο topic 4Τ Classic). Ειλικρινά με την πρότασή μου αυτή δεν έχω καμμία διάθεση εκδήλωσης οποιουδήποτε παραπόνου προς το περιοδικό 'μας'. Είναι μια απλή πρόταση. Να είστε πάντα καλά και καλή χρονιά!