-
λαθος, ειναι υποχρεωμενοι απο τον νομο να μετακινησουν τα οχηματα τους αν εμποδιζουν, και ειδικα αν κινδυνευει να προκληθει και αλλο ατυχημα(ΚΟΚ). Για αυτο μια γρηγορη φωτογραφια και μετα στην ακρη.
-
Υποχρεωμένοι ή μη, πως θα πειστεί αυτός που έχει δίκιο να μετακινήσει το αμάξι, ειδικά αν ο άλλος αρνείται να κάνει φιλική δήλωση; Νομίζω ότι ένα τριγωνάκι σε σωστή απόσταση (> 30 μ.) θα κάνει δουλειά μέχρι να ξεκαθαρίσει το πράγμα.
-
Παιδιά το ξαναλέω, τσαμπουκά μου πούλησε ο τυπάκος που έφταιγε! (την είχε τρακάρει από πίσω)
-
Θα το λέω και θα το φωνάζω μέχρι να αλλάξει η κατάσταση (που δεν το βλέπω):Σ'αυτή την π#$%^να την χώρα είσαι ό,τι πουλάς!
Κοπέλα (με καινούριο αμάξι,νομίζω ibiza) τρακάρει με 10 και φρενάροντας κάποιον με ένα Starlet GT.Βγαίνει αυτός με το Starlet και αρχίζει τα μπινελίκια!Μάλιστα της καταλόγιζε ότι έφταιγε αυτή που ο προφυλακτηρας του έσπασε.Παρεπιπτώντος 1 λεπτό πριν τον κοροιδεύαμε με ένα φίλο μου που μπορούσε και κυκλοφορούσε με τον προφυλακτήρα να σέρνεται και μάλιστα με πολύ θόρυβο.Όσο για το σπασμένο προφυλακτηρα και το επιχείρημά του που το κακόμοιρο το άλλο αμάξι δεν είχε πάθει τίποτα:Τι σχέση έχει αν το δικό σου είναι πιο ανθεκτικό;
Δεν κάτσαμε να δούμε τη συνέχεια γιατί τα πράγματα ψιλοαγρίεψαν όταν η κοπέλα (και σωστά) αρνήθηκε να κάνει δήλωση και να πληρώσει αντικατάσταση ενός σπασμένου προφυλακτηρα!ΥΓ:της κοπέλας το αμάξι δεν είχε ούτε χρώμα από το άλλο αμάξι!!!!
-
'Δεν κατσαμε να δουμε την συνεχεια'...
γιατι δεν κατσατε να δειτε την συνεχεια, και να πειτε στον τραμπουκοψευτομαγκα οτι ειστε μαρτυρες και ειδατε τον σπασμενο προφυλακτηρα του πριν το ατυχημα, αρα να παει να (beeeeeepppp) πριν φωναξετε την αστυνομια εσεις?
-
Συμφωνω με τον Kacey. Όταν βλέπουμε κάτι οφείλουμε να δίνουμε τα στοιχεία μας στις αρχές. Οφείλουμε να συμπαραστεκόμαστε στον αναξιοπαθή συμπολίτη. Εάν ο φίλος Κάβουρας πάθει ατύχημα υπ'αιτιότητα άλλου θα του άρεσε να την κάνουν με ελαφρά οι αυτόπτες μάρτυρες και να χάσει το δίκιο του;
-
Τα συγχαριτήρια μου στη δήμαρχο Αθηναίων και τους συνεργάτες της για την καταπληκτική ιδέα να καθαρίζουν την οδό Σταδίου το μεσημέρι (20/09/05 ώρα 12:10') .
Δεξιά λεωφορειολωρίδα , αριστερά ο 'χάρος' και οι υπόλοιποι σε μία λωρίδα.Να σημειώσω ότι στα νέα στο ραδιόφωνο λίγα λεπτά πριν τη λήψη της φωτογραφίας έλεγε ότι υπήρχε κυκλοφοριακό πρόβλημα στον συγκεκριμένο δρόμο. Τι να έφταιγε άραγε;
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Συμφωνω με τον Kacey. Όταν βλέπουμε κάτι οφείλουμε να δίνουμε τα στοιχεία μας στις αρχές. Οφείλουμε να συμπαραστεκόμαστε στον αναξιοπαθή συμπολίτη. Εάν ο φίλος Κάβουρας πάθει ατύχημα υπ'αιτιότητα άλλου θα του άρεσε να την κάνουν με ελαφρά οι αυτόπτες μάρτυρες και να χάσει το δίκιο του;κατσε να σου πω περι αυτού...
κατα τις 3 το βραδυ πριν απο κανα χρόνο βλέπω sei να έρχεται μαλιοκούβαρα
παει λοιπόν και σκάει στο σταματημένο πουντο τόσο δυνατα που γύρισε στις 2 ροδες (κιτ)...
του παίρνω λοιπόν τις πινακίδες, επιστρέφω ένα φίλο στο σπίτι, γράφω σε ένα φίλο χαρτί το νούμερο και πάω να του το αφήσω στο παρ μπριζ...
ο γκαντέμης είχε φύγει...τι να κάνα τι να κάνω θα ψάξω να βρώ ένα μπλοκο τροχαίας να το αναφέρω..
βρίσκω λοιπόν, κατεβαίνω και αρχίζω θελω να κανω μια καταγγελία, μπλαμπλα μπλα (ο τυπος με κοιταγε με σηκωμένο φρύδι)..
----ε ωραία και τι θέλεις τώρα..?
----τίποτα απλά να το καταγγείλω μήπως τον βρείτε με τις πινακίδες να του κάνετε μ΄θνηση και εγώ μαρτηρας..
----οκ μου λέει ενταξει, μπορείς να φύγεις.
----θα κάνετε μύνηση (το είχα πάρει πατριωτικά)
----ναι εννοείτε..
----και θα με καλέσετε μάρτυρα??
----ε ναι αφου σου είπα..φύγε τώρα..
----και πώς θα με καλέσετε μαρτυρα αφου δεν με ρωτήσατε το όνομα μου..
----ομποοοο, θα μας πεις πως θα κανουμε την δουλεια μας?...!!!αντε φυγε τώρα..ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..
υγ. ποιος είναι το μεγαλύτερο ζώο? ο πιτσιρικάς με το sei η ο τροχαίος??
-
To 'κακομοιρο πουντο' στο σχεδιαγραμμα, πρεπει να παει αμεσως στα πιο αστεια του φορουμ!
ρε φιλε, με εκανες και γελασα! -
Aσε με να μαντεψω το επάγγελμά σου.. Εισαι γραφιστας???
Τρελλο διάγραμμα!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Aσε με να μαντεψω το επάγγελμά σου.. Εισαι γραφιστας???Τρελλο διάγραμμα!!!
κοντα... ..πολ. μηχ. (απατεωνας εργολάβος)
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Τρελλο διάγραμμα!!!
Ε μα φαινεται η επαγγελματικη δουλεια παιδι μου απο μακρια...
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Τρελλο διάγραμμα!!!
Εγω το ειδα σαν αφιρημενη τεχνη.....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εγω το ειδα σαν αφιρημενη τεχνη.....Οχι δα, όταν το διαβαζεις είναι σαν να είσαι εκει!!:lol:
Αγαπητε Face εγω έδειξα την δουλεια σου σε κατι φιλους μου και σε ξετρελαθήκαμε ολοι!! Θα σε προτιμάμαι απο δω και περα για τετοιες δουλειες!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω το ειδα σαν αφιρημενη τεχνη.....
Οχι δα, όταν το διαβαζεις είναι σαν να είσαι εκει!!:lol:
Αγαπητε Face εγω έδειξα την δουλεια σου σε κατι φιλους μου και σε ξετρελαθήκαμε ολοι!! Θα σε προτιμάμαι απο δω και περα για τετοιες δουλειες!!
οκ..αν τυχόν αγορασετε κανα sei και μπείτε μαλιοκούβαρα σε στροφή me stop και απέναντι έχει κακόμοιρο πούντο, φωνάξτε με...η ειδικότης μου...
-
Ζωον είναι ο τυπάκος που πέρασε με κόκκινο στο φανάρι για Καλαμακίου, απο Ποσειδώνος ('βιαστικός στην ουρά') και προκάλεσε ατύχημα με υλικές ζημιές σε τρία αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου και φίλης μου που πάει για πέταμα (το αυτοκίνητο, όχι η φίλη). Το ζώον έπαθε αμελητέες ζημιές και ήθελε να φύγει γιατί 'βιαζόταν'.
-
Πώς θα χαρακτηρίζατε τους οδηγούς, οι οποίοι, για να μή βαράει ο βομβητής της ζώνης ασφαλείας, την έχουν περάσει πίσω απο το κάθισμα και την έχουν μόνιμα κουμπωμένη???? Πώς θα σας φαινόταν ένας απο αυτούς να έχει και κατάστημα που πουλάει αυτοκίνητα?
Σε σχόλιο δικό μου, η απάντηση ήταν 'σιγά μωρε'... -
Πρίν λίγο,είδα εκπαιδευτικό αυτοκίνητο από σχολή οδηγών,στό οποίο ο οδηγός (πρέπει να ήταν καί 'δάσκαλος') οδηγούσε μέ τό κινητό στό αυτί του.Κόντεψε να μας πλευρίσει εν κινήσει.
-
Το Σάββατο το απόγευμα, στον Άλιμο, ένας παππούς (ποιος τους ανανεώνει το δίπλωμα??) παραβίασε stop (με τρελά γκάζια όμως) και σταμάτησε λίγα εκατοστά από την πόρτα της συνοδηγού μου, η οποία ένα ψιλοσόκ το έπαθε.
Ξαφνιάστηκα από την ταχύτητά του, που νόμιζα ότι είχα εγώ stop που δεν είχα δει. Αλλά τελικά, έφταιγε εκείνος. Φτηνά τη γλιτώσαμε... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Το Σάββατο το απόγευμα, στον Άλιμο, ένας παππούς (ποιος τους ανανεώνει το δίπλωμα??) παραβίασε stop (με τρελά γκάζια όμως) και σταμάτησε λίγα εκατοστά από την πόρτα της συνοδηγού μου, η οποία ένα ψιλοσόκ το έπαθε.
Ξαφνιάστηκα από την ταχύτητά του, που νόμιζα ότι είχα εγώ stop που δεν είχα δει. Αλλά τελικά, έφταιγε εκείνος. Φτηνά τη γλιτώσαμε...Πάλι καλά να λες που απέφυγες τα χειρότερα...
Τουλάχιστον το κατάλαβε ότι έκανε μ@λ@κία ή σε έβρισε κιόλας;;;;;
Ζώα ζώα ζώα