Sep 21, 2005, 11:31 AM

Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Απ' ότι έχω καταλάβει είσαι παλιός και θα θυμάσαι.

Ε, καλα, δε με πηρανε και τα χρονια , αλλα επειδη εχω μανια με το αθλημα και τρελα με τα στατιστικα μια εποχη κοιμομουν και ξυπνουσα με το Τριποντο αλλά και ξενα περιοδικα παραμασχαλα! (κι οταν 'δικτυωθηκα' το '95, οργιασα...)

Τον Πετσαρσκι παντως τον θυμαμαι απο πριν, οταν ακομα επαιζε στην Παρτιζαν παρεα με τους Τζορτζεβιτς-Ντανιλοβιτς τελη '80 αρχες '90 (ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος απο τον Τζορτζεβιτς και 3 απο τον Ντανιλοβιτς). Πρωτοφανηκε οταν την εκανε ο Ντιβατς για LA και καθιερωθηκε, αλλα τον ειδανε απο τον Αρη σ' ενα ματς με τον ΠΑΟΚ(!) για το Κορατς στο Βελιγραδι που εκανε οργια και τον εκαναν εν μια νυκτι συμπατριωτη μας Γι' αυτο δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω ηταν ο μπαρμπα Λεσιτς που εβαλε τοτε το χερακι του... Παντως σαν παικτης δε μου αρεσε πολυ. Πηδαγε βεβαια αλλα κατα τ' αλλα λιγα πραματα. 2.10 αλλα πλατη στο καλαθι δεν εβαζε, ενω το σουτακι απο 3-4 μετρα απλως αξιοπρεπες (παραπερα δεν... τολμαγε). Για να ηταν ο καλυτερος παικτης (που ηταν οπως σωστα λες), φαντασου καταντια...

Ο Φωτσης για να παιξει θελει χωρο. Επειδη υστερει σε τεχνικη και δε σηκωνει κεφαλι δεν μπορει να κινηθει σε μικρους χωρους ή οταν πεφτει σε νταμπλτιμ. Ειναι και το σουτακι του ασταθες, ενω επειδη τα εχει καταλαβει αυτα του εχει μεινει ψυχολογικο. Εγω αν ημουνα Φωτσης θα το 'κοβα ενα χρονο, θα δουλευα στα βασικα και (καθως διαθετει αδιαμφισβητητα προσοντα) θα γυριζα να γ@#$σω... Ο Λαζαρος που συζηταμε εκανε περιπου αυτο φευγοντας απο τον βαζελο και παιζοντας ενα χρονο στον Ηρακλη. Τα αποτελεσματα τα ειδατε...

ΥΓ Τον Στοϊκο τον θυμαμαι να σουταρει απο τα 4 μετρα αλλα με οικτρα αποτελεσματα! Μονο με καρφωμα εβρισκε... τρυπα (δεν εννοω κατι ξεδιαντροποι )