-
[quote='MAD-MAX-13'][quote='htanso21'][quote='Aristotelis'][quote='MAD-MAX-13']οσο περι προστιμων...
στην ιταλια μου εκοψαν κληση -
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Εγω παρακολουθουσα τις συζητησεις του TFRC απο το '99-'00 αλλα γνωρισα τα παιδια στις αρχες του '01 (αφου σπουδαζα στο εξωτερικο).
Θα σου πω χωρις ιχνος υπερβολης τι σημαινει (για εμενα) TFRC.
-Αγαπη για το αυτοκινητο (γενικες γνωσεις, τεχνικα, νεα μοντελα κτλ)
-Αγαπη για τη γρηγορη οδηγηση (τοσο στο δρομο οσο και στην πιστα)
-Αγαπη για τη ζωη (Αυτο σημαινει, τρεχουμε οπου μας παιρνει και οχι οπου υπαρχει δρομος)
-Διασκεδαση (περναμε παντα καλα)
-Μισος για τους 'δηθεν' (ετσι ηταν παλια, στην πορεια χαθηκε αυτο δυστυχως..)Το TFRC χαλασε στην πορεια απο τα μελη του. Αυτο πιστευω εγω... Χαθηκε η εννοια του μετρου, της σοβαροτητας και της αυτοσυγκρατησης.. Οταν γνωρισα την παρεα, ειδα ατομα ωριμα και ετοιμα να προσφερουν συμβουλες για το πως η γρηγορη οδηγηση μπορει να ειναι και ασφαλης. Ειδα μια δεμενη παρεα που ηταν ετοιμη να ταξιδεψει εκατονταδες χιλιομετρα ακομα και για να βοηθησει ενα μελος που επαθε λαστιχο σε καποιο βουνο...
Ειδα αυτοκινητα προσεγμενα και οχι κινουμενα φερετρα...
Ειδα μια παρεα στα λιμανακια η οποια ξεχωριζε απο τους υπολοιπους 'χαρους' και 'καγκουρες' γιατι χλευαζε αυτους που εμπαιναν τεζα χωρις να υπολογιζουν τους γυρω τους.
Γνωρισα ατομα τα οποια με επαιρναν τηλ. οταν σπουδαζα στην Αγγλια (χωρις να με εχουν δει ποτε) και μου μιλαγαν με τις ωρες για το club, την αυτοκινηση και τις εκδρομες τους.
Βρηκα μια στεγη για την αγαπη μου (αυτοκινηση).
Εκανα πολλους φιλους και γνωρισα ισως τον καλυτερο ανθρωπο ο οποιος δυστυχως εφυγε ενα πρωι του 2002. (Σταυρος Κυρηκος)Το TFRC, οσο χαλια και αν εγινε, παντα ειχε μια ατμοσφαιρα η οποια δεν υπαρχει σε αλλα club (και το λεω αυτο οντας μελος σε πολλα clubs τοσο της Ελλαδας οσο και του εξωτερικου)
Το κακο ειναι οτι πολλοι δεν σεβαστηκαν αυτο που πρεσβευε το TFRC με αποτελεσμα ο Νικος να φτασει στο σημειο να ξεκινησει μια 'νεα' αρχη. Μακαρι να πετυχει το πειραμα αν και προσωπικα δεν νομιζω οτι το club θα επανελθει στην κατασταση την οποια γνωρισα.. Και αυτο με στεναχωρει παρα πολυ...
Σιγουρα μπορω να γραψω πολλα ακομα αλλα αυτα ειναι τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο.**
Ειλικρινά, δεν έχω να προσθέσω ΤΙΠΟΤΑ.Cheers Lefoura**
-
Συμφωνώ με τον Kyan. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι το TFRC. ΟΚ, είναι μια παρέα, τρέχει ο ένας για τον άλλο κλπ. Τι ακριβώς είναι; Σαν ορισμός; Κάτι λίγο πιο δογματικό και λίγο πιο συγκεκριμένο
Για παράδειγμα, αν εγώ συναντούσα μια μέρα με το αυτοκίνητό μου ένα group από αυτοκίνητα του TFRC και σταματούσα έναν και τον ρωτούσα 'φίλε, τι club είστε επειδή είμαι κι εγώ 'αυτοκινητάκιας' και μπορεί να ενδιαφέρομαι;'
Τι θα μου απαντούσατε εκεί, στο δρόμο;
Εγω παρακολουθουσα τις συζητησεις του TFRC απο το '99-'00 αλλα γνωρισα τα παιδια στις αρχες του '01 (αφου σπουδαζα στο εξωτερικο).
-Αγαπη για τη ζωη (Αυτο σημαινει, τρεχουμε οπου μας παιρνει και οχι οπου υπαρχει δρομος)
-Μισος για τους 'δηθεν' (ετσι ηταν παλια, στην πορεια χαθηκε αυτο δυστυχως..)Το TFRC χαλασε στην πορεια απο τα μελη του. Αυτο πιστευω εγω... Χαθηκε η εννοια του μετρου, της σοβαροτητας και της αυτοσυγκρατησης.. Οταν γνωρισα την παρεα, ειδα ατομα ωριμα και ετοιμα να προσφερουν συμβουλες για το πως η γρηγορη οδηγηση μπορει να ειναι και ασφαλης. Ειδα μια δεμενη παρεα που ηταν ετοιμη να ταξιδεψει εκατονταδες χιλιομετρα ακομα και για να βοηθησει ενα μελος που επαθε λαστιχο σε καποιο βουνο...
Ειδα μια παρεα στα λιμανακια η οποια ξεχωριζε απο τους υπολοιπους 'χαρους' και 'καγκουρες' γιατι χλευαζε αυτους που εμπαιναν τεζα χωρις να υπολογιζουν τους γυρω τους.
Γνωρισα ατομα τα οποια με επαιρναν τηλ. οταν σπουδαζα στην Αγγλια (χωρις να με εχουν δει ποτε) και μου μιλαγαν με τις ωρες για το club, την αυτοκινηση και τις εκδρομες τους.
Εκανα πολλους φιλους και γνωρισα ισως τον καλυτερο ανθρωπο ο οποιος δυστυχως εφυγε ενα πρωι του 2002. (Σταυρος Κυρηκος)Το TFRC, οσο χαλια και αν εγινε, παντα ειχε μια ατμοσφαιρα η οποια δεν υπαρχει σε αλλα club (και το λεω αυτο οντας μελος σε πολλα clubs τοσο της Ελλαδας οσο και του εξωτερικου)
Το κακο ειναι οτι πολλοι δεν σεβαστηκαν αυτο που πρεσβευε το TFRC με αποτελεσμα ο Νικος να φτασει στο σημειο να ξεκινησει μια 'νεα' αρχη. Μακαρι να πετυχει το πειραμα αν και προσωπικα δεν νομιζω οτι το club θα επανελθει στην κατασταση την οποια γνωρισα.. Και αυτο με στεναχωρει παρα πολυ...
Σιγουρα μπορω να γραψω πολλα ακομα αλλα αυτα ειναι τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο.nice one mate
-
Συμφωνώ με τον Kyan. Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι το TFRC. ΟΚ, είναι μια παρέα, τρέχει ο ένας για τον άλλο κλπ. Τι ακριβώς είναι; Σαν ορισμός; Κάτι λίγο πιο δογματικό και λίγο πιο συγκεκριμένο
Για παράδειγμα, αν εγώ συναντούσα μια μέρα με το αυτοκίνητό μου ένα group από αυτοκίνητα του TFRC και σταματούσα έναν και τον ρωτούσα 'φίλε, τι club είστε επειδή είμαι κι εγώ 'αυτοκινητάκιας' και μπορεί να ενδιαφέρομαι;'
Τι θα μου απαντούσατε εκεί, στο δρόμο;
Σιγουρα μπορω να γραψω πολλα ακομα αλλα αυτα ειναι τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο.Αν ήταν έτσι τα πράγματα, που δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω μαζί σου, τότε Μπράβο τους! Και ένα μεγάλο κρίμα που χάλασε όλο αυτό!
Τώρα τι βγαίνουν και μας την λένε;
-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
...να ρωτησω εγω κατι??
συμφωνειτε οτι τα λιμανακια εχουνε γινει τοπος ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ναι ή οχι??
ΝΑΙ ΔΑΚΓΩΤΟ... 100%
ωραια ρε fiestaman
ειλικρινα χαιρομαι για την απαντηση σου.εχω αλλη μια ερωτηση.
τι νομιζεις οτι μπορει να γινει για αυτο?
οχι απο το κρατος.. αυτο εδειξε τι μπορει να κανει.. αποτυχια 100%.. αστυνομευση και κλησεις κλπ.
ρωταω τι μπορει να γινει απο εσενα, και τους υπολοιπους που υπερασπιζεστε το αναφερετο δημοκρατικο δικαιωμα
να γινεται καθε βραδυ το ιδιο μπασιμο στην ιδια στροφη απλα για το θεαθηναι,
που οπως λες και μονος σου ειναι πλεον επικυνδυνο.διαβασα και ενα παλιο copy/pasted ποστ (δικο σου?) για το αμαξι που επεσε οπου επεσε και σκοτωσε οσους σκοτωσε.
απο τοτε και μετα υποθετω εχεις παει 1500 φορες στο ιδιο σημειο την ιδια ωρα.
τι εκανες λοιπον? ή τι σκεφτεσαι οτι μπορεις να κανεις που δεν το εχεις κανει ηδη? -
[quote='htanso21'][quote='MAD-MAX-13'][quote='htanso21'][quote='Aristotelis'][quote='MAD-MAX-13']οσο περι προστιμων...
στην ιταλια μου εκοψαν κληση -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...να ρωτησω εγω κατι??
ΝΑΙ ΔΑΚΓΩΤΟ... 100%
ωραια ρε fiestaman
οχι απο το κρατος.. αυτο εδειξε τι μπορει να κανει.. αποτυχια 100%.. αστυνομευση και κλησεις κλπ.
ρωταω τι μπορει να γινει απο εσενα, και τους υπολοιπους που υπερασπιζεστε το αναφερετο δημοκρατικο δικαιωμα
που οπως λες και μονος σου ειναι πλεον επικυνδυνο.διαβασα και ενα παλιο copy/pasted ποστ (δικο σου?) για το αμαξι που επεσε οπου επεσε και σκοτωσε οσους σκοτωσε.
τι εκανες λοιπον? ή τι σκεφτεσαι οτι μπορεις να κανεις που δεν το εχεις κανει ηδη?να σε ρωτησω εγω κατι αλλο?
αν ειχες πορωση με το ποδοσφαιρο τρελα μεγαλη και δεν υπηρχαν γηπεδα και ο μονος τροπος να πεξεις θα ταν να βγεις στο δρομο θα το κανες η οχι??και μη μου πεις οχι -
fourketa ασε να απαντησει αυτος που ρωτησα ρε συ, σε παρακαλω.
-
Ο χρήστης Fourketas_Tfrc έγραψε:
να σε ρωτησω εγω κατι αλλο?
αν ειχες πορωση με το ποδοσφαιρο τρελα μεγαλη και δεν υπηρχαν γηπεδα και ο μονος τροπος να πεξεις θα ταν να βγεις στο δρομο θα το κανες η οχι??και μη μου πεις οχιΝαι βρε φίλε, σωστό αυτό που λες, αλλά με το παίζοντας ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κίνδυνος να σκοτωθείς ούτε εσύ, ούτε κάποιος άλλος; Έχω άδικο σε αυτό;
-
Διαβάζω από χτες και είπα να μην απαντήσω σε κάτι αλλά τελικά γράφω γιατί όλα όσα γυρίζουν στο μυαλό μου, τα έγραψε ο lefos.
Πέρα απ'όλα αυτά εγώ πήρα πολλά πράγματα από το tfrc.
Έμαθα να φοράω την ζώνη μου μέσα στην πόλη. Κάτι το οποίο δεν φρόντισε να μου μάθει κανένα σχολείο, ούτε κάποιος από αυτούς που έκανα τα πρώτα βήματα της οδήγησης μαζί τους. Μου το έμαθε το tfrc.
Την πρώτη επίσκεψη σε πίστα την έκανα μαζί με το tfrc στο 2ο td του. Αν θυμάμαι καλά, δεν είχε οργανώσει κανένα άλλο forum/club κάτι αντίστοιχο τότε.
Έμαθα να οδηγώ σχετικά γρήγορα, έμαθα να σέβομαι τους υπόλοιπους οδηγούς στο δρόμο. Έμαθα να κάνω προσπεράσεις εκεί που με παίρνει, έμαθα αυτή την παρέα και στεναχωριέμαι που δεν μπόρεσα να μπω στην παρέα αρκετά χρόνια πριν.
Προσωπικά δεν είδα ποτέ κάποιον από την παρέα να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου άλλου ή να δημιουργεί ατύχημα. Όσοι είχαν ατυχήματα τα είχαν από λάθη δικά τους. Στραβές βέβαια πάντα γίνονταν και θα συνεχίσουν να γίνονται, είτε φταίμε εμείς, είτε φταίει κάποιος άλλος οδηγός.
Όλοι μας έχουμε κάνει κόντρα, είτε σε φανάρι είναι μόνοι μας και όταν λέω όλοι πιάνω τουλάχιστον την πλειοψηφία. Άλλοι το φωνάζουν, άλλοι το κρατάνε για τον εαυτό τους. Άλλοι στολίζουν την κόντρα με φίδια και άλλοι την αφήνουν όπως είναι.
Δεν αισθάνομαι κοντράκιας, μου άρεσει όμως να κινούμε γρήγορα. Επίσης παραβιάζω και τα όρια ταχύτητας και μερικές φορές πατάω διπλές γραμμές.
Δεν αισθάνομαι ούτε αλήτης και βέβαια ούτε οι υπόλοιποι με βλέπουν έτσι.
Το να θέσω όμως την ζωή του άλλου σε κίνδυνο το θεωρώ απαράδεκτο, γι'αυτο άλλωστε και τις παραβάσεις που κάνω τις κάνω όταν μπορώ.Τι προσπαθώ να γράψω τόση ώρα ???
Ότι και οι δύο μεριές υποστιρήζετε ακραίες θέσεις. Οι μεν, είμαστε νομοταγείς και κινούμαστε με 20 μέσα σε κατοικημένη περιοχή γιατί πάνω από αυτό το όριο είναι έγκλημα, οι δεν, ότι είμαστε 'αλήτες κοντράκιδες' και κάνουμε 'κόντρες θανάτου'.Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ. Κατακρίνω τις ταρζανίες μέσα στην πόλη κτλ που όλοι ξέρουμε. Υποστιρίζω της βουνίσιες γρήγορες βόλτες.
Τελικά μήπως ανήκω στο 90% που έφαγε το ούστ ??? Μήπως τελικά γνώρισα το φλώρικο tfrc και όχι το μάγκικο ???
edit: o platon είμαι....
-
Ο χρήστης Fourketas_Tfrc έγραψε:
...να ρωτησω εγω κατι??
ΝΑΙ ΔΑΚΓΩΤΟ... 100%
ωραια ρε fiestaman
τι εκανες λοιπον? ή τι σκεφτεσαι οτι μπορεις να κανεις που δεν το εχεις κανει ηδη?να σε ρωτησω εγω κατι αλλο?
αν ειχες πορωση με το ποδοσφαιρο τρελα μεγαλη και δεν υπηρχαν γηπεδα και ο μονος τροπος να πεξεις θα ταν να βγεις στο δρομο θα το κανες η οχι??και μη μου πεις οχιΜου επιτρέπεις;
Όχι!
Θα έψαχνα να βρω μια αλάνα, να φτιάξω τέρματα με πέτρες και να φάω τα γόνατά μου στα χώματα. Αν δεν υπήρχε ούτε αυτό θα αρκόμουν στο PlayStation. Τι μου φταίει ο κακόμοιρος ο γείτονας να φάει τη μπάλα μου στο κεφάλι ή να του σπάσω κανα τζάμι; ή ο διερχόμενος οδηγός που θα τον κάνω 'εγκληματία';
Βέβαια αυτά τα λέω στα 35, αν ήμουν 12 θα έλεγα άλλα αλλά κι εσείς δεν είστε 12.
-
Apicos_TopFuelRacingClub
Άραγε γιατί κανείς δεν αναφέρετε στο ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ??
=========================================
και ο hanibal το ίδιο έλεγε μέχρι το νούμερο 40......και το κακό είναι ότι και αφου πιάστικε ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΕΓΕ..να σε ρωτησω εγω κατι αλλο?
αν ειχες πορωση με το ποδοσφαιρο τρελα μεγαλη και δεν υπηρχαν γηπεδα και ο μονος τροπος να πεξεις θα ταν να βγεις στο δρομο θα το κανες η οχι??και μη μου πεις οχι========================================
ο χριστός και η παναγία......
ναι, και σπάζαμε και κάτι παράθυρα,μας κυνηγούσε μία γιαγιά στην χειρότερη...
η μπάλα όμως αν ξεφύγει ούτε πόδια σπάει ούτε κεφάλια ανοίγει..αντε καμια μύτη...
τι νοοτροπία και τι παραδειγμα είναι αυτό...??..
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αν ήταν έτσι τα πράγματα, που δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω μαζί σου, τότε Μπράβο τους! Και ένα μεγάλο κρίμα που χάλασε όλο αυτό!
Υποθέτω ότι αυτό εξέφραζε το 10% του club. Γι' αυτό και η διάλυση. Πάντως κι εγώ συμφωνώ... δαγκωτό.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Αν ήταν έτσι τα πράγματα, που δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω μαζί σου, τότε Μπράβο τους! Και ένα μεγάλο κρίμα που χάλασε όλο αυτό!
Υποθέτω ότι αυτό εξέφραζε το 10% του club. Γι' αυτό και η διάλυση. Πάντως κι εγώ συμφωνώ... δαγκωτό.
Πάντως αν είναι έτσι αυτή η φαγωμάρα θα περάσει στην ιστορία του 4TF ως η μεγαλύτερη ανούσια παρεξήγηση.
-
έκλεψα απο άλλο forum τα παρακάτω αλλα ακόμα δεν ξέρω ποιο είναι το 10% και ποιο είναι το 90%
Κανενας δεν καβαλησε κανενα καλαμι
απλα οι ειχαμε 2 διαφορετικες προσεγγησεις στο ιδιο θεμα
Το θεμα της αυτοκινησης
Ο Μεν Fiestaman ηθελε την παρεα με τις βολτες και τα καφρηληκια
Ο μεν Jimmy ενα σωβαρο TFRC που θα εκανε τα track day και τις φιλλανθρωπικες...Απλα οι δυο πλευρες/προσωπα δεν τα καταφεραν.
Με αποτελεσμα να χουμε το TFRC του FiestaMan που αποδυναμομενο
μεν, συνεχηζει την υπαρξη του.
Και την Λεσχη Φιλων Αυτοκινητου Υψιλων Επιδοσεων του Jimmy που κανει τα πρωτα του βηματα, αλλα με εμπειρια απο τις διοργανωσεις
που ειχαν γινει τα τελευταια 4 χρονια....go on jimmy...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πάντως αν είναι έτσι αυτή η φαγωμάρα θα περάσει στην ιστορία του 4TF ως η μεγαλύτερη ανούσια παρεξήγηση.
**Μακάρι! **
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ωραια ρε fiestaman
που οπως λες και μονος σου ειναι πλεον επικυνδυνο.Προσπαθήσαμε, και καταφέραμε, να ανοίξουμε τον δρόμο του «κοντράκια» στις πίστες. Θέλαμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν αναίμακτα, φτηνά και προσιτά στον κόσμο. Το καταφέραμε, αλλά πάντα με τον «χαλκά» της Ε.Λ.Π.Α. και του κράτους, οι οποίοι θέλανε με κάθε τρόπο να «τσεπώσουν» και να κονομήσουν από παντού. Πάντα είχαμε τον φόβο μην μας πάνε «μέσα» επειδή θελήσαμε να προσφέρουμε αυτό που ήθελε ο κόσμος. Λιγότερα λίτρα αίμα στην άσφαλτο. http://www.tfrc.gr
Όπως πολλοί ξέρουν κάναμε πολλά.
Τώρα.
Επειδή πιστεύω πως μια πίστα, ελεύθερη για το κοινό μας, θα σταματούσε τα λιμανάκια και την βούτα, αν είχα τη δύναμη κοινού, θα έφερνα 1000 αυτοκίνητα έξω από την βουλή για 2 ώρες, απλά για να δουν πόσος κόσμος ενδιαφέρετε.
Δυστυχώς ΔΕΝ μπορώ να το κάνω, οι περισσότεροι αρκούνται στα παράπονα γι αυτό πίνοντας καφέ με τα φιλαράκια τους.διαβασα και ενα παλιο copy/pasted ποστ (δικο σου?) για το αμαξι που επεσε οπου επεσε και σκοτωσε οσους σκοτωσε.
τι εκανες λοιπον? ή τι σκεφτεσαι οτι μπορεις να κανεις που δεν το εχεις κανει ηδη?Τα λιμανάκια για μένα, είναι πλέον μέρος συνάντησης της παρέας μου.
Η παρέα μου δεν τρέχει στα λιμανάκια.
Δεν θέλει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.
Η παρέα μου, ΕΚΕΙ έμαθε αυτά που έμαθε (Βλέπε post του Lefos)
Αυτό που με ρωτάς ΠΡΕΠΕΙ να γίνει Topic.Συγγνώμη που έχω ρίξει το επίπεδο του γραπτού μου λέγειν. Αλλά δεν αντέχω άλλο. ΗΜΑΡΤΟΝ.
Υ.Γ. Ναι δικό μου το post
-
.....
-
Ο χρήστης face έγραψε:
έκλεψα απο άλλο forum τα παρακάτω αλλα ακόμα δεν ξέρω ποιο είναι το 10% και ποιο είναι το 90%Κανενας δεν καβαλησε κανενα καλαμι
απλα οι ειχαμε 2 διαφορετικες προσεγγησεις στο ιδιο θεμα
Το θεμα της αυτοκινησης
Ο Μεν Fiestaman ηθελε την παρεα με τις βολτες και τα καφρηληκια
Ο μεν Jimmy ενα σωβαρο TFRC που θα εκανε τα track day και τις φιλλανθρωπικες...Απλα οι δυο πλευρες/προσωπα δεν τα καταφεραν.
Με αποτελεσμα να χουμε το TFRC του FiestaMan που αποδυναμομενο
μεν, συνεχηζει την υπαρξη του.
Και την Λεσχη Φιλων Αυτοκινητου Υψιλων Επιδοσεων του Jimmy που κανει τα πρωτα του βηματα, αλλα με εμπειρια απο τις διοργανωσεις
που ειχαν γινει τα τελευταια 4 χρονια....go on jimmy...
kai ta 2 anoikoyn sto 10%...
par' auta to post den einai diko mou kai den me ekfrazei...
Kafrilikia..! huh..!
Euxomai ston Jimmy to kalitero. Kai tha tou parexo kathe dinati bohthia!
apla..
Den anteksa tin anousia maxi me to kratos.. kai apoxorisa...That's all Folks
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Προσοχή, δε λέω να βγάλετε τα avatars και τις υπογραφές σας ότι είστε μέλη.
αψογη πασα ...
Παιδες του TFRC , ακομη και η pic στο αβαταρ σας δειχνει πως ενω θελετε να συμμετεχετε σε ενα συνολο ανθρωπων (δημοσια συζητηση των 4Τ, εφοσον συζητατε σε αυτο το φορουμ) , παραλληλα ομως θελετε να δειχνετε ως μια ξεχωριστη ομαδα ....
Γιατι ???
Enw esy poy exeis sthn ypografh soy ta url toy rx8club kai toy lotus, giati ta exeis?
Ante twra giati thn mia to paizeis sobaros kai thn allh me tetoia sxolia pyrodoteis parapanw thn katastash...
Akoma prospa8w na katalabw ti akribws apo ta 2 kaneis....
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC