-
nasos79:
Μάλλον δεν έχουν άλλοι πρόβλημα με το Kaspersky, γι'αυτό δεν απαντάνε. Ομοίως κι εγώ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Δοκίμασε άλλη έκδοση αν δεν έχεις κάποια τελευταία. Βέβαια κάποια στιγμή είχα πρόβλημα με το ZoneAlarm (που έβαλα ξανά δυστυχώς γιατί άλλα firewall είχαν πρόβλημα (σ'εμένα) με το SP2) όταν τύχαινε να απενεργοποιήσω τη σύνδεση (ADSL) και να την ξανανοίξω. Μπλε οθόνη και άμεση επανεκκίνηση. Ίσως αυτό οφείλεται στον συνδυασμό Kaspersky-ZoneAlarm.leonp:
Με κάποιο από τα πολλά προγράμματα που κυκλοφορούν μπορείς να φτιάξεις DVD με μενού, τίτλους κλπ πάρα πολύ εύκολα με ελάχιστες κινήσεις. Από τα απλούστερα στη χρήση το NeroVision (που υποστηρίζει και ελληνικά, σε αντίθεση με άλλα). -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έχω ένα ζήτημα:
Γνωρίζει κανείς προβλήματα ασυμβατότητας του Kaspersky με λογισμικό των windows; Σε δύο υπολογιστές, κρασάρει μόλις συνδεθούν στο internet. Και είναι αιτία το kaspersky, γιατί μόλις το βγάλω όλα δουλεύουν όπως πριν.
Ευχαριστώ ξανά.
Καμία βοήθεια για αυτό;;; Δεν το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; Τόσοι χρήστες του Kaspersky είστε εδώ!!!
Το επαναφέρω για δεύτερη φορά (τρίτη που το βλέπετε)...
Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα, αν έχει κάποιος λύση, ας το κοιτάξει please! Αλλιώς, έχετε κανένα καλό antivirus να προτείνετε;;;
Εγώ είχα κάτι αντίστοιχο αν και δεν ξέρω πόσο είναι ίδια περίπτωση με την δικιά σου, αλλά μια και δεν πήρες άλλη (πιο σχετική) απάντηση...
Εχω Celeron 1000άρι με Win98SE (ολίγον τι αρχαιολογία δλδ) και από τον Απρίλιο που έγκατέστησα την τελευταία έκδοση μου έβγαζε κολήμματα είτε στο φόρτωμα των Windows (στη φάση που κάνει το startup scan) είτε όπως λες κι εσύ κατά την σύνδεση στο Internet. Αυτή είναι η πρώτη (για μένα) έκδοση του Kaspersky που ψάχνει από μόνη της για update με το που συνδέεσαι στο internet κι αυτό φαντάζομαι οτι θα έχει την σημασία του. Το πρόβλημα περιορίστηκε (δεν εξαλείφθηκε) όταν από το 'Βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης παραμετρων' των Windows (Start->Run->msconfig) αφαίρεσα λίγη σαβούρα από την εκκίνηση των Windows. Κάτι real update, symantec update, iomega icons και το κακό συναπάντημα. Τα αφαίρεσα όλα μαζί και δεν ξέρω ποιό ήταν αυτό που έκανε την διαφορά αν και μάλλον ήταν το startup για το update του norton που είχε ξεμείνει μετά την απεγκατάσταση
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κάτι άλλο τώρα, μπας και ξέρει κανείς πώς βγαίνει το ηλίθιο εικονιδιάκι του δικτύου με το κόκκινο X(cable unplugged) ; Εμφανίζεται μόνο όταν ο άλλος υπολογιστής του δικτύου είναι κλειστός, όταν είναι ανοιχτός δεν το δείχνει απ'τη στιγμή που το Show ... είναι ατσεκάριστο. Αλλά εγώ δε θέλω να το βλέπω καθόλου, χωρίς να κάνω το connection disable. Για XP SP2 μιλάμεΕίναι bug, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα προς το παρόν.
{εκτός αν πρέπει να αλλάξει κανένα κλειδί στη registry, αλλά δεν έτυχε να πέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο} -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κάτι άλλο τώρα, μπας και ξέρει κανείς πώς βγαίνει το ηλίθιο εικονιδιάκι του δικτύου με το κόκκινο X(cable unplugged) ; Εμφανίζεται μόνο όταν ο άλλος υπολογιστής του δικτύου είναι κλειστός, όταν είναι ανοιχτός δεν το δείχνει απ'τη στιγμή που το Show ... είναι ατσεκάριστο. Αλλά εγώ δε θέλω να το βλέπω καθόλου, χωρίς να κάνω το connection disable. Για XP SP2 μιλάμε
Είναι bug, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα προς το παρόν.
{εκτός αν πρέπει να αλλάξει κανένα κλειδί στη registry, αλλά δεν έτυχε να πέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο}OK thanks
Χρόνια πολλά btw!
-
Έχω ένα ζήτημα:
Γνωρίζει κανείς προβλήματα ασυμβατότητας του Kaspersky με λογισμικό των windows; Σε δύο υπολογιστές, κρασάρει μόλις συνδεθούν στο internet. Και είναι αιτία το kaspersky, γιατί μόλις το βγάλω όλα δουλεύουν όπως πριν.
Ευχαριστώ ξανά.
Καμία βοήθεια για αυτό;;; Δεν το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος; Τόσοι χρήστες του Kaspersky είστε εδώ!!!
Εάν έχεις ως firewall το Zone Alarm αυτό φταίει!
Υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ αυτών των 2 προγραμμάτων... -
Κάτι άλλο τώρα, μπας και ξέρει κανείς πώς βγαίνει το ηλίθιο εικονιδιάκι του δικτύου με το κόκκινο X(cable unplugged) ; Εμφανίζεται μόνο όταν ο άλλος υπολογιστής του δικτύου είναι κλειστός, όταν είναι ανοιχτός δεν το δείχνει απ'τη στιγμή που το Show ... είναι ατσεκάριστο. Αλλά εγώ δε θέλω να το βλέπω καθόλου, χωρίς να κάνω το connection disable. Για XP SP2 μιλάμε
{εκτός αν πρέπει να αλλάξει κανένα κλειδί στη registry, αλλά δεν έτυχε να πέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο}OK thanks
Χρόνια πολλά btw!
Χμμμ...
Συνδέσεις δικτύου -> Τοπική σύνδεση (ή όπως αλλιώς την ονομάζεις) -> Ιδιότητες και ξετσεκάρεις το 'Εικονίδιο στο χώρο ειδοποιήσεων όταν γίνει σύνδεση' και (αν θέλεις) επίσης το 'Ειδοποίηση όταν αυτή η σύνδεση δεν έχει ή έχει περιορισμένη συνδεσιμότητα)
Ομοίως για αγγλικά:
Network connections -> Local Area Connection -> Properties και το ίδιο για τις επιλογές: Show icon in notification area when connected και Notify me when this connection has limited or no connectivity -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έχω ένα ζήτημα:
Ευχαριστώ ξανά.
Εάν έχεις ως firewall το Zone Alarm αυτό φταίει!
Υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ αυτών των 2 προγραμμάτων...Όχι, δεν υπάρχει. Τουλάχιστον όχι πάντα. Στο φορητό μου έχω ακριβώς τις ίδιες εκδόσεις των ίδιων προγραμμάτων (ZoneAlarm Pro και Kaspersky) και όλα λειτουργούν άψογα. Κάτι πρέπει να συμβαίνει με τα configurations...
-
Χρόνια πολλά btw!
Χμμμ...
Συνδέσεις δικτύου -> Τοπική σύνδεση (ή όπως αλλιώς την ονομάζεις) -> Ιδιότητες και ξετσεκάρεις το 'Εικονίδιο στο χώρο ειδοποιήσεων όταν γίνει σύνδεση' και (αν θέλεις) επίσης το 'Ειδοποίηση όταν αυτή η σύνδεση δεν έχει ή έχει περιορισμένη συνδεσιμότητα)
Ομοίως για αγγλικά:
Network connections -> Local Area Connection -> Properties και το ίδιο για τις επιλογές: Show icon in notification area when connected και Notify me when this connection has limited or no connectivitytnx Νάσο, αυτό είναι feature του SP2 που δεν είχα προσέξει ποτέ επειδή έτυχε να τα φτιάχνω πριν περάσω το SP2
(ε ρε γκαβομάρα που με δέρνει..)
-
tnx Νάσο, αυτό είναι feature του SP2 που δεν είχα προσέξει ποτέ επειδή έτυχε να τα φτιάχνω πριν περάσω το SP2Τίποτα φίλε μου. Πάντως κι εγώ νόμιζα ότι είναι έτσι σ' όλα τα XP. Αν δεν κάνω φοβερό λάθος, το έχω και στο σπίτι, που είναι τα πρώωωτα πρώτα XP, χωρίς καν το SP1...
-
tnx Νάσο, αυτό είναι feature του SP2 που δεν είχα προσέξει ποτέ επειδή έτυχε να τα φτιάχνω πριν περάσω το SP2
Τίποτα φίλε μου. Πάντως κι εγώ νόμιζα ότι είναι έτσι σ' όλα τα XP. Αν δεν κάνω φοβερό λάθος, το έχω και στο σπίτι, που είναι τα πρώωωτα πρώτα XP, χωρίς καν το SP1...
θα σε γελάσω Νάσο, δεν έχω μπροστά μου κάποιο σύστημα με
-
Καθώς γράφω αυτό το ποστ τρέχει στο VMWare 5.5 το περίφημο OS X Tiger για x86.
Ψιλοσέρνεται ειναι η αλήθεια, θα πρέπει να το κάνω native install για να δω πως πηγαίνει κανονικά.
Πολύ όμορφο και εύχρηστο λειτουργικό, πολύ μπροστά απο τα Windows κατα τη γνώμη μου.
Ευτυχώς τώρα δεν θα χρειαζόμαστε hardware 2000euro για να το τρέχουμε.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Καθώς γράφω αυτό το ποστ τρέχει στο VMWare 5.5 το περίφημο OS X Tiger για x86.Ψιλοσέρνεται ειναι η αλήθεια, θα πρέπει να το κάνω native install για να δω πως πηγαίνει κανονικά.
Πολύ όμορφο και εύχρηστο λειτουργικό, πολύ μπροστά απο τα Windows κατα τη γνώμη μου.
Δώσε λεπτομέρειες όταν θα έχεις σφαιρική άποψη για το λειτουργικό... μας ενδιαφέρει!
ΥΓ. Αισθητικά πάντως δεν το βρίσκω καλύτερο από τα XP (σε Mac το έχω δει)... χειρότερο θα έλεγα. Εργονομικά δεν ξέρω...
-
Για video capturing/editing:
Αν έχετε ισχυρό μηχάνημα και ΔΕΝ έχετε κάρτα κωδικοποίησης MPRG2 κάντε capture με τον MainConcept Encoder.
Αν έχετε κάρτα γραφικών ViVo (Video In, Video Out), η σύλληψη ως AVI (π.χ. με VirtualDub, iuVCR ή VirtualVCR
-
Χμμμ...Συνδέσεις δικτύου -> Τοπική σύνδεση (ή όπως αλλιώς την ονομάζεις) -> Ιδιότητες και ξετσεκάρεις το 'Εικονίδιο στο χώρο ειδοποιήσεων όταν γίνει σύνδεση' και (αν θέλεις) επίσης το 'Ειδοποίηση όταν αυτή η σύνδεση δεν έχει ή έχει περιορισμένη συνδεσιμότητα)
Ομοίως για αγγλικά:
Network connections -> Local Area Connection -> Properties και το ίδιο για τις επιλογές: Show icon in notification area when connected και Notify me when this connection has limited or no connectivityΔιασταυρωμένα (σε SP1 αν θυμάμαι καλά), όταν το ενεργοποιήσεις μια φορά, ακόμα και αν το ξετσεκάρεις αργότερα συνεχίζει να εμφανίζεται το εικονίδιο κάτω...
Νόμιζα οτι αναφερόμασταν σε μια τέτοια περίπτωση. -
Εγω απο την αλλη, τα XP τα βρισκω αρκετα κατωτερα (και ειναι γεγονος , οχι απλα αισθηση) σε θεματα look and feel... αλλα απο εκει και περα εχω τις ενδοιασμους μου στην παραγωγικοτητα, λογικη χρησης και 'βαθους' στο OS X.
Σε καμια δε περιπτωση δεν ασπαζομαι αποψεις ακραιες απο διαφορους φανατικους/ενθουσιασμενους (με το OS X) που βγαζουν αχρηστα τα Windows, πραγμα που ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικοτητα.
Παντως εβλεπαα τις προαλλες το Mac Mini στο Πλαισιο... και δεν ειχα ιδεα οτι ηταν τοσο μικρο... σαν ψευτικο. Οτι πρεπει για PC σαλονιου... Ομολογω πως μου μπηκε ενα μικροβιο να δοκιμασω MAC. Κατι σκεφτομαι να κανω στο μελλον... να παρω ενα Mac για δευτερο μηχανημα. Σαν gadgetakia ειναι
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ευτυχώς τώρα δεν θα χρειαζόμαστε hardware 2000euro για να το τρέχουμε.οταν θα βγει κανονικα θα τρεχει μονο σε hardware της Apple (μεχρι να το σπασει καποιος )
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
οταν θα βγει κανονικα θα τρεχει μονο σε hardware της Apple (μεχρι να το σπασει καποιος )
Το δοκιμαστικό κυκλοφορεί ήδη σπασμένο....
Περί ομορφιάς τώρα, η μετάβαση από clearlooks (GNOME σε Linux) στο default των WinXP είναι πολύ οδυνηρή για μένα. Όχι ότι δεν υπάρχουν προγραμματάκια που βλετιώνουν την κατάσταση, αλλά το βλέπω πολύ σπάνια αυτό. Οι περισσότεροι δεν μπαίνουν κάν στον κόπο να αλλάξουν την ταπετσαρία...
Ωραίο και το Tiger, αλλά αρκετά ακριβό το πακέτο για εμάς τους κοινούς θνητούς -
Λοιπόν, είχατε δίκιο, σε ορισμένα μηχανήματα ο συνδυασμός ZAPro και KAV είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ. Επειδή για antivirus δεν έχουμε πολλές επιλογές, με τι μου προτείνετε να αντικαταστήσω το Zone Alarm Pro;
Ευχαριστώ όσους απαντήσατε!
-
...παθών φίλε Νάσο για αυτό στο ανέφερα.
όταν μου απάντησες αρνητικά λέω δεν μπορεί...στάνταρ αυτό είναι!εγώ έβαλα το Kaspersky Anti-Hacker...καλό κ ελαφρύ firewall
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...παθών φίλε Νάσο για αυτό στο ανέφερα.
όταν μου απάντησες αρνητικά λέω δεν μπορεί...στάνταρ αυτό είναι!εγώ έβαλα το Kaspersky Anti-Hacker...καλό κ ελαφρύ firewall
Κι άλλο Kaspersky; Σε λίγο θα χρειαστεί να το αγοράσουμε... Χεχε!
Ξέρεις γιατί σου απάντησα αρνητικά; Δεν είναι ότι είμαι περίεργος, αλλά στο φορητό μου, έχω ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια προγράμματα, με τις ίδιες ρυθμίσεις και όμως λειτουργεί κανονικά. Άρα το πρόβλημα από κάπου αλλού ξεκινάει, έστω και αν τελικά φαίνεται να μην ταιριάζουν αυτά. Αλλιώς, δεν θα δούλευε το φορητό μου, σωστά;
Τέλος πάντων, πάμε σε κάτι άλλο... Ένα άθλιο εσωτερικό modem μπαίνει στο ιντερνετ και μετά από λίγο (ανάλογα με τα κέφια του) βγαίνει μόνο του. Καμια ιδέα; Να αλλάξω modem;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]