-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Παντως,λυπαμαι που το μπασκετ εχει πεσει τοσο πολυ.Θυμαμαι ακομη καθε Τριτη που πηγαιναμε νωρις-νωρις να παρουμε το Τριποντο,για να το διαβασουμε στο σχολειο!Οταν εκλεισε,συγκλονιστηκα.Να συμπληρώσω το επίσης πάρα πολύ καλό περιοδικό FIBA Basket
Λίγοι επίσης είναι οι δημοσιογράφοι που επιμένουν μπασκετικώς και ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί (σκουντής,Καρύδας) γιατί δε θα ακούγαμε σοβαρό σχόλιο για μπάσκετ. Οι περισσότεροι ή χάθηκαν ή το γύρισαν στο Champions League. -
Και ο Παπαδογιάννης
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Και ο ΠαπαδογιάννηςΚαλός αλλά έχω βαρεθεί να τον βλέπω να περιγράφει Premier league.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Και ο Παπαδογιάννης
Καλός αλλά έχω βαρεθεί να τον βλέπω να περιγράφει Premier league.
Δεν έχω Νόβα, και δεν το ήξερα.
Πάντως στη SPORTDAY για μπασκετ γράφει ακόμα και μάλιστα δηλώνει και ρομαντικός του αθλήματος.
-
Δυστυχώς το μπάσκετ είχε γίνει μόδα στις αρχές και στα μέσα της δεκαετίας του 90. Ως και τα life style περιοδικά είχαν 'αφιερώματα' στο μπασκετ.
Δε διαχειριστήκαμε καλά τις επιτυχίες,...και πιο συγκεκριμενα την φουρνια του 99 με την κατακτηση του Παγκοσμιου πρωταθληματος νεων.
Y.Γ.-Ο Ρεντζιας που αγνοειται?....spain?
Nai, στη Βαγιαδολιδ. Συνεχίζει να παίρνει λεφτά χωρίς να παίζει
Και το ωραίο είναι ότι αυτοί οι φουκαράδες οι Ισπανοί, επειδή θυμούνται την πρώτη του, σχετικά καλή χρονιά στη Μπαρτσελόνα, έχουν ενθουσιαστεί πολύ που τον πήραν! Κάνουν λες και πήραν τον ΝτάνκανΚαταλαβα....αρπαχτες τυπου Ulker...
-
Δυστυχώς το μπάσκετ είχε γίνει μόδα στις αρχές και στα μέσα της δεκαετίας του 90. Ως και τα life style περιοδικά είχαν 'αφιερώματα' στο μπασκετ.
Δε διαχειριστήκαμε καλά τις επιτυχίες, η τηλεόραση μέρα παρά μέρα είχε και κάποιον αγώνα, αν βάλουμε και τις 'ελληνοποιήσεις' παικτών, έχουμε μερικούς από τους λόγους που 'ξεφουσκώσαμε'.
Για να ξαναπάρει το μπασκετ πάνω του, χρειάζεται να δυναμώσει η Θεσ/νικη, που είναι 'μπασκετομάννα'.
Κάτι πάει να κάνει φέτος ο γαύρος, μακάρι να πετύχει για το καλό του αθλήματος.Δικαιολογημένα είχαν αφιέρωμα, οι επιτυχίες ήταν πολύ μεγάλες και κάθε άθλημα με επιτυχίες γίνεται lifestyle.
FIBA-ULEB κλπ και οι ομάδες πανευρωπαικά βγάλανε μόνες τους τα μάτια τους.
Ο κόσμος δεν 'μπούχτισε', όσο κερδίζεις και βρίσκεσαι στην κορυφή της Ευρώπης θα σου αρέσει και δε θα βαρεθείς.
Η Ελλάδα χάνει από μικρές ομάδες στο ποδόσφαιρο και όμως όλοι οι Έλληνες γουστάρουν ποδόσφαιρο ... Γκάλη δεν έχουμε βγάλει ποτέ στο γήπεδο με το χόρτο ... Μην πέσετε παιδιά να με φάτε και μου πείτε για Χατζηπαναγή κλπ. Εννοώ, με την αναγνώριση του παγκοσμίως.
Το ποδόσφαιρο πουλάει γιατί είναι ένα προσεγμένο προϊόν της FIFA. Το μπασκετάκι έχει πέσει πολύ πίσω και πρέπει να αποκτήσει αίγλη το διασυλλογικό πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ποια 'μπασκετομάνα' ? Όπου υπάρχει μαγιά και επένδυση θα δούμε και πρόοδο.Πάντως το παιχνίδι έχει γίνει πολύ physical και δε μου αρέσει. Τα γκαρντ βάζουν 7/10 βολές και σκοράρουν μόνο με σουτ από τα 4 μέτρα.
Α, για τους τέρμα άρρωστους να θυμίσω και την εβδομαδιαία εφημερίδα ΜΠΑΣΚΕΤ κάθε Τρίτη, με όλα τα τοπικά (ΕΣΚΑ τότε) και παιδικοεφηβικά πρωταθλήματα.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Δε διαχειριστήκαμε καλά τις επιτυχίες, η τηλεόραση μέρα παρά μέρα είχε και κάποιον αγώνα, αν βάλουμε και τις 'ελληνοποιήσεις' παικτών, έχουμε μερικούς από τους λόγους που 'ξεφουσκώσαμε'.
Για να ξαναπάρει το μπασκετ πάνω του, χρειάζεται να δυναμώσει η Θεσ/νικη, που είναι 'μπασκετομάννα'.
Κάτι πάει να κάνει φέτος ο γαύρος, μακάρι να πετύχει για το καλό του αθλήματος.Α, για τους τέρμα άρρωστους να θυμίσω και την εβδομαδιαία εφημερίδα ΜΠΑΣΚΕΤ κάθε Τρίτη, με όλα τα τοπικά (ΕΣΚΑ τότε) και παιδικοεφηβικά πρωταθλήματα.
Και τώρα ΕΣΚΑ λέγεται εκτός από τον Πειραιά που νομίζω ότι λέγεται ΕΣΚΑΝΑ. Αυτή την εφημερίδα δεν την ξέρω Πού μπορώ να την βρώ?(εκτός αν εννοείς την BasketNews).
Όσο για το physical game, στα εφηβική πρωταθλήματα γίνεται της κακομοίρας ...δυστυχώς όμως γίνεται μερικές φορές της κακομοίρα και στις εξέδρες
-
Εγω θυμαμαι εντονα τα βραδια της Πεμπτης επι παντοδυναμιας του Αρη,που ολη η Ελλαδα εβλεπε την Ευρωπαϊκη περιπετεια των παικτων του Ιωαννιδη ή τις μαχες με τον Παοκ του Φασουλα,Πρελιεβιτς...
Αξεχαστες στιγμες με Γκαλη,Γιαννακη,Γουιλτζερ και σια....
Ολη η Ελλαδα ηταν Αρης τοτε...
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Κάτι πάει να κάνει φέτος ο γαύρος, μακάρι να πετύχει για το καλό του αθλήματος.Α, για τους τέρμα άρρωστους να θυμίσω και την εβδομαδιαία εφημερίδα ΜΠΑΣΚΕΤ κάθε Τρίτη, με όλα τα τοπικά (ΕΣΚΑ τότε) και παιδικοεφηβικά πρωταθλήματα.
Και τώρα ΕΣΚΑ λέγεται εκτός από τον Πειραιά που νομίζω ότι λέγεται ΕΣΚΑΝΑ. Αυτή την εφημερίδα δεν την ξέρω Πού μπορώ να την βρώ?(εκτός αν εννοείς την BasketNews).
Όσο για το physical game, στα εφηβική πρωταθλήματα γίνεται της κακομοίρας ...δυστυχώς όμως γίνεται μερικές φορές της κακομοίρα και στις εξέδρες
Εγώ την έπαιρνα αρχές 10ετίας '90 'Εχει σταματήσει να εκδίδεται. Το γνωρίζω για ΕΣΚΑΝΑ κλπ, απλά τότε υπήρχε μόνο ΕΣΚΑ.
Το επίπεδο σε παιδικοεφηβικά είναι απογοητευτικό, τώρα δεν ξέρω σε πιο σοβαρές ακαδημίες τί γίνεται. Κάποια παιχνίδια που πηγαίνω να δω, σπάνια να κάτσω μέχρι το τέλος. Εκνευρίζομαι.
Για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα, μακάρι να παίξουμε καλά, ένα τουρνουά είναι. Οι αντίπαλοι δε μοιάζουν και στα καλύτερα τους, καλό θα 'ταν να το εκμεταλλευτούμε.
Όσο για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, φέτος πήγαμε πολύ καλά στο Ακρόπολις !
-
Για το βασικό θέμα μας..................νοιώθω οτι ο coach αποκάλυψε αρκετά απο αυτά που τα έχεις στο μανίκι για αιφνιδιασμό.Επίσης η επιμονή να 'σκοτώσουν' τους αντιπάλους με 20 και 30 διαφορά πιστεύω οτι λειτουργεί ανάποδα........'Αφου τους φάγαμε στο τουρνουά θα τους διαλύσουμε στα επίσημα........' λόγω νοοτροπίας μας.Πάντως χάρηκα ιδιαίτερα τις άμυνες ......και zone-press σ'όλο το γήπεδο και επιτέλους ...............REBOUND ΟΜΑΔΙΚΟ και σφαίρα στον αιφνιδιασμό.Αν το κρατήσουν και στα επίσημα θα μας βοηθήσει ΤΡΟΟΟΟΟΟΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μακάρι να πάμε καλά και να ξεκολλήσει το μπασκετάκι.......Για τους 'παλιούς' έως πολύυυυυυυυυυυυυυ 'παλιούς' που βλέπω οτι υπάρχουν εδώ,λέω να ανοίξουμε κανα θεματάκι σχετικό να θυμηθούμε τα παλιά και να κανονίσουμε και ένα ............................ματσάκι..............πουρέιντζερ's εναντίον ..........πουρέιτζερ's
Nα ακούω κλάσεις και ομάδες που δράσατε.......(στο άλλο θέμα ?????)
Y.Γ.Το 13 δίπλα απο τ'όνομα είναι το νούμερο της φανέλλας όταν έπαιζα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πάντως χάρηκα ιδιαίτερα τις άμυνες ......και zone-press σ'όλο το γήπεδο και επιτέλους ...............REBOUND ΟΜΑΔΙΚΟKaλά κάνεις και το θίγεις. Είναι βασικό, το βασικότερο ίσως. Πλέον σπάνια χάνουμε ριμπάουντ Επιτέλους δουλεύουν και τα 'μπλοκ-άουτ' καλά.
'Εχω αρρωστήσει', δε βλέπω την ώρα να αρχίσει το Eurobasket.Για ματσάκι, εγώ απών. Επαρχία, 300χμ μακριά από Αθήνα, δε βλέπω να γίνεται κάτι Εσείς όμως να το κανονίσετε. Γιατί όχι;;
Όσο για ομάδες, τίποτα το ιδιαίτερο . Α1-ΕΣΚΑ-Η.
-
Πάντως ένα πράγμα δεν μου άρεσε από την Εθνική σε όλα αυτά τα παιχνίδια: ο Γιαννάκης που σε ορισμένες καταστάσεις είναι πιο κολλημένος και από τον... Ρεχάγκελ...
Και ερωτώ: γιατί όχι Ιωαννίδης προπονητής? Πριν μου πείτε για το ασυμβίβαστο, να σας πω ότι ο 'ξανθός' δεν έχει ανάγκη από λεφτά και άνετα αναλάμβανε την Εθνική 'στο έτσι'...
Άσε που μου φαίνεται απαράδεκτο να είναι κάποιος προπονητής και στην Εθνική και σε ομάδα του πρωταθλήματος ταυτόχρονα... Δηλαδή πόσο αμερόληπτος θα είσαι έτσι στο ποιον παίχτη θα ξεκουράσεις, ποιον θα προωθήσεις και ποιον θα 'κάψεις'? Αλλά εδώ μιλάνε οι σχέσεις του Γιαννάκη με την ηγεσία του αθλήματος...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως ένα πράγμα δεν μου άρεσε από την Εθνική σε όλα αυτά τα παιχνίδια: ο Γιαννάκης που σε ορισμένες καταστάσεις είναι πιο κολλημένος και από τον... Ρεχάγκελ...Και ερωτώ: γιατί όχι Ιωαννίδης προπονητής? Πριν μου πείτε για το ασυμβίβαστο, να σας πω ότι ο 'ξανθός' δεν έχει ανάγκη από λεφτά και άνετα αναλάμβανε την Εθνική 'στο έτσι'...
Άσε που μου φαίνεται απαράδεκτο να είναι κάποιος προπονητής και στην Εθνική και σε ομάδα του πρωταθλήματος ταυτόχρονα... Δηλαδή πόσο αμερόληπτος θα είσαι έτσι στο ποιον παίχτη θα ξεκουράσεις, ποιον θα προωθήσεις και ποιον θα 'κάψεις'? Αλλά εδώ μιλάνε οι σχέσεις του Γιαννάκη με την ηγεσία του αθλήματος...
Σε βρισκω υπερβολικα καχυποπτο.
-
Αυριο βγαινει το dvd με τους αγωνες του 87...Ηδη εδωσα οδηγια στον περιπτερα μου να το κρατησει
Κωστα ο Γιαννακης εχει αποδειξει στο παρελθον οτι δεν εχει τετοια προβληματα(αναφορικα με τον ποιον θα καψει η ποιον θα προωθησει) σιγουρα ειναι κολλημενος σε καποια πραγματα(ποιος προπονητης δεν ειναι ομως??),αλλα απο οσα ειδα στα φιλικα,αυτη τη φορα η ομαδα ειναι δεμενη κ ικανη για μεγαλα πραγματα....
Ιδωμεν...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως ένα πράγμα δεν μου άρεσε από την Εθνική σε όλα αυτά τα παιχνίδια: ο Γιαννάκης που σε ορισμένες καταστάσεις είναι πιο κολλημένος και από τον... Ρεχάγκελ...Και ερωτώ: γιατί όχι Ιωαννίδης προπονητής? Πριν μου πείτε για το ασυμβίβαστο, να σας πω ότι ο 'ξανθός' δεν έχει ανάγκη από λεφτά και άνετα αναλάμβανε την Εθνική 'στο έτσι'...
Kωστή αν ο Γιαννάκης είναι 'κολλημένος' ο Ιωαννίδης είναι κολλημένος με τα πάντα.Άστον τώρα που ησυχάσαμε.Τώρα βοηθάει μαζί με τους υπόλοιπους 299 να λύθούν τα προβλήματα της χώρας
Όσο για το προπονητής σε ομάδα και στην Εθνική.................δες τ'αδέλφια μας τους Γιούγκους πόσοι και ποιοί είναι στον πάγκο.......... και βέβαια αυτό γίνεται σε όλες σχεδόν τις ομάδες και καλά κάνουν.Είναι 'φρέσκοι',ζουν τους αγώνες απο μέσα και έχουν και άμμεση γνώση των παικτών(κατασκοπεία θετικά και αρνητικά τους).
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!
'Ταξιδιώτηηηηηηηη' γιααααααααααα ξεκαθάρισε ...........το παρελθόν σου.......
Κάνας κοντοχωριανός.......για παιγνίδι ????????Έχω προτάσεις......
-
Δηλώσεις των παιχτών έχετε ακούσει??? Πολύ αισιόδοξους τους ακούω, και δε μου αρέσει καθόλου αυτό
-
Μα η αισιοδοξια πηγαζει απο τις θετικοτατες εμφανισεις τους.....
Δεν ειναι κακο να λενε οτι πανε για μεταλλιο,αφου αυτος ειναι ο στοχος....
Το φετινο Eurobasket εχει την ιδιαιτεροτητα οτι υπαρχουν 9-10 ομαδες καλες και καμμια που να αποτελει φοβητρο οπως τα προηγουμενα χρονια...
Εγω πιστευω οτι θα τα καταφερουμε αυτη τη φορα κ δεν θα μεινουμε με αδεια χερια...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
..Και ερωτώ: γιατί όχι Ιωαννίδης προπονητής? Πριν μου πείτε για το ασυμβίβαστο, να σας πω ότι ο 'ξανθός' δεν έχει ανάγκη από λεφτά και άνετα αναλάμβανε την Εθνική 'στο έτσι'...
Αυτόν τον looser, αυτόν το ψυχοπαθή που δεν έχει δει κούπα ποτέ στη ζωή του (τιμή και δόξα στον Cornelius Thomson), αυτόν για προπονητή της εθνικής μας;;
Αλλωστε έχει δοκιμαστεί 'taurus' και στο πρόσφατο παρελθόν αλλα΄και στο μακρινό.
Επί Ιωαννίδη η Ελλάδα κατάφερε να χάσει στο μπασκετ από την...ΑγγλίαΜη με παρεξηγησεις 'taurus', δεν έχω τίποτα με σένα , αυτόν τον (άσε μην πω) δεν τον αντέχω
-
Μια ζωη ακουγα τον Ιωαννιδη να ονειρευεται να ειναι προπονητης στην Εθνικη στους Ολυμπιακους του 2004.Μολις ομως προεκυψε η εδρα του βουλευτη,τα ξεχασε ολα.
Καλυτερα ομως.Καποια φασιστοειδη και εθνικιστικα στοιχεια δεν εχουν σχεση με το μπασκετ.Αλλωστε,λιγα ατομα εχου καταφερει να τους βριζουν σε ολα τα γηπεδα της Ελλαδας... -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Μια ζωη ακουγα τον Ιωαννιδη να ονειρευεται να ειναι προπονητης στην Εθνικη στους Ολυμπιακους του 2004.Μολις ομως προεκυψε η εδρα του βουλευτη,τα ξεχασε ολα.
Καλυτερα ομως.Καποια φασιστοειδη και εθνικιστικα στοιχεια δεν εχουν σχεση με το μπασκετ.Αλλωστε,λιγα ατομα εχου καταφερει να τους βριζουν σε ολα τα γηπεδα της Ελλαδας...πέστα φίλε μου
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...