-
Ποιος μετράει...
(5 μήνες παρά 2 μέρες...)
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Καλορίζικο κ πάλι!!! με πολλά γρήγορα, ασφαλή κ απροβλημάτιστα χλμ
Άσχετο: θα θυμάστε όλοι το GS X2 που ήθελα να κρατήσω! Τελικά λόγο κάποιων θανάτων κ μία σειρά άλλων δυσσάρεστων πραγμάτων στην οικόγνεια, δεν το κράτησα
Οι πινακίδες κατατέθηκαν κ έχει μείνει παρατημένο 3 μήνες στο δρόμο με ότι αυτό συνεπάγεται
Το πιθανότερο είναι ότι θα πεταχτεί
Αν τελικά γίνει αυτό (εντός εβδομάδος επιστρέφει ο νόμιμος ιδιοκτήτς κ θα παρθεί η απόφαση!) κ ενδιαφέρεται κανείς να το πάρει για οτιδήποτε αν μου στείλει ένα ΡΜΔυστυχώς το είδα χθες το βράδυ κ σπάραξε η καρδιά μου, αλλά ούτε χώρο έχω ούτε χρήματα ούτε..... αφήστε τα καλύτερα....
Φιλικά
ΝικόλαςAφού ειναι παρατημένο και θα πεταχτεί, γιατι δεν πας να τσιμπίσεις κανενα περιεργο/σπανιο ανταλλακρικο να εχεις;
Ηλία όσο κ αν σου φαίνεται περίεργο το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο ΔΕΝ μπορώ να το 'καννιβαλίσω' ...
Θα έχεις τους λόγους σου, σε καταλαβαίνω. Αν ενα αμαξι εχει καταθεσει πινακιδες, μπορεις να τις ξαναπαρεις;;
Σε αυτό έχω ακούσει δύο εκδοχές:
α) στην Πάτρα όπου καταθέσαμε τις πινακίδες του ενός κ μας είπαν ότι υπάρχουν δύο τρόποι κατάθεσης! της μόνιμης (δεν ξαναβγαίνουν!) κ της προσωρινής όπου μπορείς να τις ξαναπάρεις με ένα χαρτί που σου δίνουν όταν τις καταθέτεις (να δω αυτό το Subaru να θα ξαναβγεί ποτέ στο δρόμο... )
β) στην Αθήνα (Δυτική Αττική) όπου δεν ήξεραν τίποτα, κ απλά τις καταθέσαμε.... τώρα αν ξαναβγαίνουν... πιας' το αυγό κ κούρευτο!Οπότε δεν σε διαφώτισα κ πολύ, αν κάποιος γνωρίζει βάση νόμου τι γίνεται ας μας πει!
Νικόλας
Ισχύει η πρώτη εκδοχή. Είτε τις καταθέτεις και βγάζεις το αυτοκίνητο σε προσωρινή ακινησία (το κάνουν 1-2 γνωστοί ναυτικοί που ξέρω) είτε τις επιστρέφεις μόνιμα μαζί με την άδεια κυκλοφορίας.
-
παιδια καλιμερα.θελω παρα πολυ την βοηθεια σας.εχω εντυπωσιαστη παρα πολυ με την citroen c4 και ειληκρινα ειναι η πρωτη απο τις επιλογες που εχω.το μονο που με προβληματιζει και αν θελετε με κραταει ειναι οτι η περισοτερη γνωστη και φιλοι μου λενε να μην παρω γαλλλικο αυτοκινητο,ο λογος ειναι οτι παρουσιαζουν προβληματα.
ρωταω λοιπον αυτους που εχουν το συγκεκριμενο μοντελο αλλα και γενικοτερα αυτους που εχουν citroen,πια ειναι η γνωμη τους;
ειληκρινα θα με βοηθησετε πολυ γιατι το γουσταρω αυτο το μοντελο. -
Φίλε άκου την καρδία σου.
Όλα πλέων σήμερα τα αυτοκίνητα είναι ένα λαχείο.
Μπορεί να πάρεις ένα αυτοκίνητο και να μην βγάλει τίποτα, ένα ίδιο ακριβώς μπορεί να βγάλει τα χίλια μύρια όσα.Άρα μην ακούς κανέναν, παρά μόνο την καρδιά σου.
Αλλά επίσης δεν έχω ακούσει ακόμα προβλήματα για την C4.Φιλικά
Θανάσης. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Φίλε άκου την καρδία σου.
Όλα πλέων σήμερα τα αυτοκίνητα είναι ένα λαχείο.
Μπορεί να πάρεις ένα αυτοκίνητο και να μην βγάλει τίποτα, ένα ίδιο ακριβώς μπορεί να βγάλει τα χίλια μύρια όσα.Άρα μην ακούς κανέναν, παρά μόνο την καρδιά σου.
Αλλά επίσης δεν έχω ακούσει ακόμα προβλήματα για την C4.Φιλικά
Θανάσης.Επίσης εκτός απο την καρδιά σου άκου και πόσο εγγύηση έχει και τι καλύπτει αυτή για να μην σε πιάσει η καρδιά σου αργότερα
-
Φιλε εχω C4 οπως και αρκετοι εδω μεσα και ειμαστε ολοι εντυπωσιασμενοι απο το αυτοκινητο μας. Εψαχνα τι αυτοκινητο θα παρω και ηταν το αυτο που ξεδιαλεξα αναμεσα σε ολα τα μικρομεσαια γιατι συνδιαζε καλο κρατημα, καλο κινητηρα-φρενα-πλαισιο, αξιοπιστια και τοσο εξοπλισμο. Προβληματα 0 μεχρι τωρα σε ολους μας. παρτο!!!
-
ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣ ΤΟΥ ΠΙΚΑΣΣΟ; ΣΤΙΣ 13/7 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΑΚΙΟΥ ΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΩΝ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.
-
ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣ ΤΟΥ ΠΙΚΑΣΣΟ; ΣΤΙΣ 13/7 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΑΚΙΟΥ ΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΩΝ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.
http://www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recalls/default.asp
http://www.citroenpicasso.org.uk/picass ... 7222&st=15
-
-
ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣ ΤΟΥ ΠΙΚΑΣΣΟ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΩΝ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ;
-
ΑΛΤ!!! Πήρες φόρα και γράφεις τα ίδια.
Προσωπικά δεν έχω ακούσει τίποτα για το Picasso, μπορεί και να έγινε.
Απλά αν έγινε στην Αγγλία δεν είναι υποχρεωτικό να γίνει και εδώ. Μπορεί απλά η εν λόγο παρτίδα να είχε αυτό το πρόβλημα που λες.
Αλλά θέλω να πιστεύω ότι αν είχε γίνει και εδώ ανάκληση, θα είχαν ειδοποιηθεί οι κάτοχοι του συγκεκριμένου μοντέλου. -
Ο χρήστης galanisnick έγραψε:
ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣ ΤΟΥ ΠΙΚΑΣΣΟ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΩΝ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ;Η άδεια κυκλοφορίας γράφει τον αριθμό πλαισίου σου ( εκείνα τα VF####### είναι ). Είναι πολύ απλό βλέπεις στο site ποια αφορά και βγάζεις άκρη. Αν και αν σε αφορούσε θα σε είχαν ενημερώσει κατα 99%
-
Συγγραφέας Μήνυμα
mirage Δημοσιεύθηκε: 13/09/05 9:22 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΝΑΚΛΗΣΗ PICASSO
galanisnick έγραψε:
ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣ ΤΟΥ ΠΙΚΑΣΣΟ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΩΝ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ;Η άδεια κυκλοφορίας γράφει τον αριθμό πλαισίου σου ( εκείνα τα VF####### είναι ). Είναι πολύ απλό βλέπεις στο site ποια αφορά και βγάζεις άκρη. Αν και αν σε αφορούσε θα σε είχαν ενημερώσει κατα 99%
Σήμερα έδωσα αριθμό πλαισιου και περιμένω απάντηση απο CITROEN μόλις έχουν νέα. Το ανησυχητικό είναι ότι ο αρ. πλαισίου μου συμπεριλαμβάνεται στους ανακαλούμενους (τα τελ 8 ψηφία).
Εκτός και εάν έχει κάνει λάθος το site που τα δημοσίευσε (το οποίο ανήκει σε ΚΡΑΤΙΚΟ Οργανισμός της Μεγ. Βρετανίας).(Πολλοί Εγγλέζοι ιδιοκτήτες ΠΙΚΑΣΣΟ, έχουν ήδη πάρει γράμμα απο CUK για recall).
Θα ενημερώσω μολις λάβω νέα. -
Τότε θα γίνει η αλλαγή που προβλέπεται από τον κατασκευαστή και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Από ανάκληση έχει περάσει και το δικό μου αμάξι ( Xsara του 1998 ) η οποία αφορούσε το σύστημα των αερόσακων, ο αισθητήρας των οποίων επηρεαζόταν από την μοκέτα με αποτέλεσμα πιθανή καθυστερημένη ενεργοποίηση τους. Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο είχε επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά. -
Εχω διαβασει οτι το PSA group (Peugeot-Citroen) εχει ηδη συνεργαστει με την BMW για την παραγωγη κινητηρων με αυξημενη αποδοση μειωμενη καταναλωση και μειωμενους ρυπους και οτι οι κινητηρες αυτοι θα εξοπλιζουν καποια απο τα μοντελα της Citroen (και την C4) απο το 2006 και μετα. Γνωριζει κανεις κατι περισσοτερο και αν ναι ποτε?
-
παιδια επειδη ειμαι καινουργιος citroenakias ας μου πει καποιος τι παιζει με citroen-peugeot-renault και πως συνεργαζονται, ποιες και σε τι.
Παρακατω ποσα c4 πουληθηκαν ανα μηνα απο Ιανουαριο εως και Ιουλιο:
1/05:499
2/05:938
3/05:1388
4/05:2500
5/05:2143
6/05:2500
7/05:2999Συνολο:12967!!!!
Αρα λογικα τωρα κυκλοφορουν γυρω στα 15.000 c4 στους δρομους μας! -
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
παιδια επειδη ειμαι καινουργιος citroenakias ας μου πει καποιος τι παιζει με citroen-peugeot-renault και πως συνεργαζονται, ποιες και σε τι.Η Peugeot αγόρασε την Citroen το 1970... από τότε και μέχρι σήμερα η Citroen είναι ένα κομμάτι της Peugeot.
Το PSA απλά είναι η επωνυμία της Peugeot. Peugeot S.A... κάτι σαν ΑΕ.Η Renault δεν έχει καμιά σχέση, ούτε με την Peugeot αλλά ούτε και με την Citroen.
Η Renault είναι κρατική εταιρία, κάτι σαν την ΕΛΒΟ. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Η Renault είναι κρατική εταιρία, κάτι σαν την ΕΛΒΟ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η Renault είναι κρατική εταιρία, κάτι σαν την ΕΛΒΟ.
Πατάτα είπα;
-
Όχι ρε Θανάση η Renault ήταν κρατική ( πλεόν δεν ξέρω το ποσοστό του Γαλλικού Δημοσίου αλλά είναι κάτω απο 50% σίγουρα ) εισηγμένη στο χρηματιστήριο.
Αλλά σαν την ΕΛΒΟ ρε παιδί Λόγω της παρομοίωσης έχω ξεσκιστεί στο γέλιο
CITROËN FORUM