-
Ο χρήστης samelis έγραψε:
λοιπον
εχω ενα impreza και θελω να το αξιοποιησω.....μμμμμ.....τελικα θα το κανω!!!
ΤΑΧΙ
......καλη ιδεα!!!Καλως τον φίλο μας με το κασόνι του
-
αν τα γραφεις σοβαρα, να δωσουμε ενα ραντεβου σε καποιο δρομο με στροφες να σε πατικωσω λιγο για να στανιαρεις
To allo me ton Toto sas to'pa
Osos sovara ta perni o kathenas ta grafo , to lei ki o titlos tou topic...black xioumor! -
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
αν τα γραφεις σοβαρα, να δωσουμε ενα ραντεβου σε καποιο δρομο με στροφες να σε πατικωσω λιγο για να στανιαρεις
Osos sovara ta perni o kathenas ta grafo , to lei ki o titlos tou topic...black xioumor!Καλά τον 'PetRan' μη τον παρεξηγείς, οδηγεί μια νεκροφόρα και νομίζει ότι έχει αυτοκίνητο για κόντρες.
Το δικό σου κάνει για ταξί μόνο με το χρώμα που έχει θα 'παίξει' μόνο επαρχία
Ρε παιδιά σε πια πόλη τα ταξί είναι μπλέ, για να πάει ο άνθρωπος για κανένα μεροκάματο;Αν και ορισμένοι κακεντρεχείς τύποι θα σου προτείνουν (λόγω χρώματος) να το πετάξεις στη θάλασσα. Απλά αγνόησέ τους.
Εγώ πάντως πρίν το πετάξει θα ήθελα τη σιδερώστρα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Osos sovara ta perni o kathenas ta grafo , to lei ki o titlos tou topic...black xioumor!Καλά τον 'PetRan' μη τον παρεξηγείς, οδηγεί μια νεκροφόρα και νομίζει ότι έχει αυτοκίνητο για κόντρες.
Το δικό σου κάνει για ταξί μόνο με το χρώμα που έχει θα 'παίξει' μόνο επαρχία
Ρε παιδιά σε πια πόλη τα ταξί είναι μπλέ, για να πάει ο άνθρωπος για κανένα μεροκάματο;Αν και ορισμένοι κακεντρεχείς τύποι θα σου προτείνουν (λόγω χρώματος) να το πετάξεις στη θάλασσα. Απλά αγνόησέ τους.
Σαλόνικα
Πελάτης: θα με πετάξεις μέχρι Μίκρα;
Ταρίφας με Scooby: ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
-
Tha se stenaxoriso, den exo siderostra alla mono aplostra rouxon, an sou kani
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλά τον 'PetRan' μη τον παρεξηγείς, οδηγεί μια νεκροφόρα και νομίζει ότι έχει αυτοκίνητο για κόντρες.
Ρε μην κάνεις πλάκα, σοβαρά τώρα στην πιάτσα κυκλοφορεί η φήμη για σκοτεινό τύπο με superb που όπου βρει νεκροφόρα πάει δίπλα και κάνει βρουμ-βρουμ !!!!
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Tha se stenaxoriso, den exo siderostra alla mono aplostra rouxon, an sou kani
Η δικιά σου ξεβάφει? γιατί χτες άπλωσα σέ ένα tommi makinnen και ξέβαψε στα συλλεκτικά λευκά έσωρουχα που έιχα απτον στρατό!!!
-
Δε τα κάνουν αυτά τα λάθη! Εγώ για το κίνδυνο να ξεβάψει απλώνω μόνο σε evo8 που είναι από carbon άβαφτη
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Δε τα κάνουν αυτά τα λάθη! Εγώ για το κίνδυνο να ξεβάψει απλώνω μόνο σε evo8 που είναι από carbon άβαφτηΤο CERATO μου μέσα, μα που πηγα και το βρήκα το Makkinen!!!
Πάει η προίκα μου!!!! -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Καλά τον 'PetRan' μη τον παρεξηγείς, οδηγεί μια νεκροφόρα και νομίζει ότι έχει αυτοκίνητο για κόντρες.
Ρε μην κάνεις πλάκα, σοβαρά τώρα στην πιάτσα κυκλοφορεί η φήμη για σκοτεινό τύπο με superb που όπου βρει νεκροφόρα πάει δίπλα και κάνει βρουμ-βρουμ !!!!
Δηλαδή το 'βρουμ βρουμ' πως το κάνει με το στόμα;
Γιατί το 'οικόπεδο' που οδηγεί δε νομίζω να μπορεί να κάνει έτσι. -
το 'οικοπεδο' κατι tazio τους καταπινει παντως...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το 'οικοπεδο' κατι tazio τους καταπινει παντως...κοίτα μην αγοράσεις και κανένα οικόπεδο μαζί με μετοχές της ΕΒΓΑ
-
ασε ρε καγκουρα
ακου κει ΑΣΠΡΟ.. και ΜΑΜΑ!!! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το 'οικοπεδο' κατι tazio τους καταπινει παντως...Ανατρίχιασα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το 'οικοπεδο' κατι tazio τους καταπινει παντως...
κοίτα μην αγοράσεις και κανένα οικόπεδο μαζί με μετοχές της ΕΒΓΑ
Γιατί? Θα στρίψετε κιόλας?
-
βρε σεις...κάποιος να πάρει στον ζαπατινα ένα ibiza να του φύγει η κ#%$^ γιατι δεν σας βλέπω καλά με το νέο παιδί που έρχεται...
προς κάτοχο scooby...εμείς (οι fiatakides) τους αεραγωγούς σε μεγεθος κουβά τους βάζουμε για να αλλάζουμε λάδια χωρίς να ανοίγουμε καπό....
αφού έχουμε πατεντάρει γαι ειδίκο κουρμπαρισμένο χωνί να μην φεύγει ούτε σταγόνα έξω...
και για την υπογραφή μου..όχι μωρέ που να οδηγήσω καλό αμάξι εγώ..?απο πότε βγάζουν καλα αμάξια οι ιταλοί...ασε που τρίζουν κιόλας πα πα πα...
αλλα δεν αντέχω όμως θα την πώ την κακία..
τα EVO έχουν καλύτερο μεσαίο διαφορικό απο εσας...φατην τωρα...
-
jim teo..
γιατί άλλαξες parking βρε συ (avatar)..καλύτερο ήταν κάτω απο την σκάλα..στους τιμωρημένους ήσουν????
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
λοιπον
εχω ενα impreza και θελω να το αξιοποιησω.....μμμμμ.....τελικα θα το κανω!!!
ΤΑΧΙ
......καλη ιδεα!!!Καλως τον φίλο μας με το κασόνι του
ΚΑΣΟΝΙ? ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ?????/ΚΑΙ τα εχεις εν αχρηστια? καλοοοοοοο!δεν το σκεφθηκα
-
-
Εμένα μ' αρέσει η πινακίδα!!!!
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)