-
Καλημέρα σας πάλι. Ερώτηση:
Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να κόψει ένα μεγάλο DVD 2 μέρη, για να χωράει στα 4,7 δισκάκια;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλημέρα σας πάλι. Ερώτηση:Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να κόψει ένα μεγάλο DVD 2 μέρη, για να χωράει στα 4,7 δισκάκια;
http://www.dvdidle.com/el/dvd-fab.htm κανει συμπιεση και αντιγραφη μονο του.Credits go to Gvala που μου το προτεινε.Αν θες να στο στειλω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλημέρα σας πάλι. Ερώτηση:
Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να κόψει ένα μεγάλο DVD 2 μέρη, για να χωράει στα 4,7 δισκάκια;
http://www.dvdidle.com/el/dvd-fab.htm κανει συμπιεση και αντιγραφη μονο του.Credits go to Gvala που μου το προτεινε.Αν θες να στο στειλω
Όχι, το κατεβάζω, είμαι στη δουλειά, ευχαριστώ. Freeware αυτό; Ή θέλει crack;
Ευχαριστώ κι εσένα Βασίλη και τον gvala.
-
εχω κατεβασει ενα αρχειο (βιντεο) το οποιο εχει καταληξη .DAT
Πως θα καταφερω να το δω??? -
Κάντο rename Σπύρο, με πιθανές καταλήξεις:
.mpg
.mpeg
.avi
.wmv
.asf -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάντο rename Σπύρο, με πιθανές καταλήξεις:
.mpg
.mpeg
.avi
.wmv
.asfτο προφανες δε σκεφτηκα...
παιζει τωρα!
-
Όσοι χρησιμοποιούν (ακόμα) Internet Explorer, ας τον κόψουν λίγο μέχρι να κυκλοφορήσει 'κρίσιμο' διορθωτικό patch ασφαλείας που ... ετοιμάζεται.
*'Σύμφωνα με τον κύκλο έκδοσης μηνιαίων patches, η Microsoft σχεδιάζει τη διάθεση ενός security alert για σημαντικά κενά ασφαλείας στα Windows. Το επόμενο patch θα έχει το χαρακτηρισμό 'critical', την υψηλότερη αξιολόγηση επικινδυνότητας που χρησιμοποιεί η Microsoft. Η εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμα πληροφορίες αν κάποιο από τα patches που θα εκδώσει θα αφορά στον Internet Explorer, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό καθώς τις τελευταίες εβδομάδες έχουν εντοπιστεί στο δημοφιλή Web browser αρκετά νέα κενά ασφαλείας.
Σύμφωνα με την εταιρεία Secunia, υπάρχουν αρκετές 'unpatched' αδυναμίες στον IE 6. Είναι χαρακτηριστικό πως η πιο γνωστή εταιρεία αξιολόγησης ασφάλειας προγραμμάτων έχει σημάνει **85 alerts *για κενά ασφαλείας στον Web browser από το 2003, 19 εκ των οποίων δεν έχουν διορθωθεί ακόμη. Παράλληλα με τα patches ασφαλείας, η Microsoft σχεδιάζει και τη διάθεση μιας ανανεωμένης έκδοσης του Windows Malicious Software Removal Tool.'
http://www.e-pcmag.gr/modules/news/arti ... oryid=1096
-
Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όσοι χρησιμοποιούν (ακόμα) Internet Explorer, ας τον κόψουν λίγο μέχρι να κυκλοφορήσει 'κρίσιμο' διορθωτικό patch ασφαλείας που ... ετοιμάζεται.Όσοι χρησιμοποιούν (ακόμα) Internet Explorer, ας τον κόψουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, να ηρεμήσουν τα καημένα τα πισάκια τους
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όσοι χρησιμοποιούν (ακόμα) Internet Explorer, ας τον κόψουν λίγο μέχρι να κυκλοφορήσει 'κρίσιμο' διορθωτικό patch ασφαλείας που ... ετοιμάζεται.
Όσοι χρησιμοποιούν (ακόμα) Internet Explorer, ας τον κόψουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, να ηρεμήσουν τα καημένα τα πισάκια τους
.....
Kαι οι λόγοι....Why Firefox sucks
-
-
-
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να μεταφέρω τα βίντεο της μη ψηφιακής μου βιντεοκάμερας στον υπολογιστή (σε μορφή .mpeg δηλαδή);
-
Eχω εναν σκληρο που τον εχω χωρισει σε δυο κομματια.Στο πρωτο ειχα τα win98,στο δευτερο ειχα τα xp.Εκανα format στον c:.Τωρα ομως δεν έχω την δυνατοτητα να επιλεξω με ποιο λογισμικό να αρχισω.
ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΧΡ .Μήπως φταιει αυτό?
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Αρχικα εχω εναν σκληρο που τον εχω χωρισει σε δυο κομματια.Στο πρωτο ειχα τα win98,στο δευτερο ειχα τα xp.Εκανα format στον c:.Τωρα ομως δεν έχω την δυνατοτητα να επιλεξω με ποιο λογισμικό να αρχισω.ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΧΡ .Μήπως φταιει αυτό?
Try this:
- Bootάρεις με το CD των XP, κι εκεί που σου λέει πατάς για Recovery. Σε βγάζει σε μια κονσόλα, βάζεις τον κωδικό του Administrator και δίνεις τις εξής εντολές:
fixboot
και
fixmbrΜετά πρέπει να εκτελέσεις την παρακάτω εντολή για να του λες από που θα ξεκινάει:
BootcfgΓια περισσότερες λεπτομέρειες πήγαινε Start->Help & Support και στο Search γράψε Bootcfg και πιστεύω αυτά που θα βγάλει να σε βοηθήσουν
ΥΓ: Αν δε θες να ξαναβάλεις τα 98, τότε βάλτο να ξεκινά απ'το πρώτο partition και κάνε format το 2ο να το χεις ελεύθερο, αλλιώς βάλε να ξεκινά απ'το δεύτερο, αλλή ΜΗΝ κάνεις format το C:, μόνο delete τον φάκελο Windows και Program Files και Documents & Settings αν θες
-
Το προβλημα λυθηκε
Ευχαριστω
Χρήστος
-
Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν κάποιος έχει κάποια καλά ιδέα να με βοηθήσει.
Αγόρασα από το περίπτερο ένα πακέτο από 5 CD του περιοδικού 'κομπιούτερ για όλους.'
Τα 2 από τα δισκάκια είναι ο λόγος που αγόρασα το πακέτο γιατί περιέχουν 41+20=61 βιβλία (ή διηγήματα) ελλήνων συγγραφέων.
Το δισκάκι όταν ξεκινάει σου λέει οτι πρέπει να κάνει εγκατάσταση του 'Shockwave Player 8.5.1' που περιέχεται στο δισκάκι και στη συνέχεια από μια λίστα επιλέγεις το βιβλίο που θέλεις να δεις και ανοίγει ένα παράθυρο Firefox (ή IE...) όπου την πρώτη φορά που το κάνεις πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να κατεβάσει και κάτι άλλο από τη macromedia (και συγκεκριμένα συνδέεται στον τόπο: 'http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/director/sw.cab#version=8,5,0,0').
Τέλος εμφανίζεται ο viewer ο οποίος είναι εντελώς αντιεργονομικός και άβολος, επιπλέον δεν έχει απλές λειτουργίες που έχουν όλων των ειδών τα κείμενα στην εποχή μας (πχ δεν έχει τη δυνατότητα να επιλέγεις ένα
κομμάτι του κειμένου για να το κάνεις αντιγραφή κι επικόλληση, τα κείμενα αντιμετωπίζονται σαν ... φωτογραφίες!).Το html αρχείο που βρίσκω στο δισκάκι χρησιμοποιεί ένα αρχείο με κατάληξη .dcr που βρίσκεται στον ίδιο φάκελο.
Το ερώτημα που 'εχω είναι το εξής:
Πώς θα ανοίξω αυτά τα αρχεία έτσι ώστε να βγάλω από μέσα τα κείμενα ή τέλος πάντων πώς γίνεται να καταλήξω με μια μορφή κειμένου που να ανγνωρίζεται και από άλλα προγράμματα (pdf, txt, doc κλπ);
Έχω ήδη δοκιμάσει να το ανοίξω με acrobat, word, wordpad, notepad, firefox, xml editor...
Αυτά τα ολίγα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαι για να μην ξεχνιόμαστε...
H πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται...
[...]Απορία: Αυτό το κουμπάκι δεν το έχεις προσέξει ποτέ;
Στο θέμα μας τώρα: Άμα τη βρίσκετε με προγράμματα που νομίζουν ότι είμαστε ακόμα στο 1999, πρόβλημά σας
Στην τελική, βάλτε Opera. Sucks less.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Kαι για να μην ξεχνιόμαστε...
H πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται...
[...]Απορία: Αυτό το κουμπάκι δεν το έχεις προσέξει ποτέ;
Στο θέμα μας τώρα: Άμα τη βρίσκετε με προγράμματα που νομίζουν ότι είμαστε ακόμα στο 1999, πρόβλημά σας
Στην τελική, βάλτε Opera. Sucks less.
Ok mod...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ok mod...Σε έβρισα εγώ;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]