-
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει κάτι τρομερό?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει κάτι τρομερό?Την λέξη «τρομερό» δεν την χρησιμοποίησα εγώ.
Ναι έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα από όλες τις ομάδες, έχει ένα 7-0 παθητικό και μία νίκη εις βάρος ενός από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου και μάλιστα εκτός έδρας.Τα αποτελέσματα μετράνε ...άλλωστε βάζελος είσαι από ότι κατάλαβα το ξέρεις καλύτερα από όλους... (τσούκου τσούκου γκολ στην χρυσή εποχή Μαρκαριάν και όχι μόνο)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Την λέξη «τρομερό» δεν την χρησιμοποίησα εγώ.
Ναι έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα από όλες τις ομάδες, έχει ένα 7-0 παθητικό και μία νίκη υπέρ του εις βάρος ενός από τους διεκδικητές του τίτλου και μάλιστα εκτός έδρας.Τα αποτελέσματα μετράνε ...άλλωστε βάζελος είσαι από ότι κατάλαβα το ξέρεις καλύτερα από όλους... (τσούκου τσούκου γκολ στην χρυσή εποχή Μαρκαριάν και όχι μόνο)
Το τσούκου τσούκου το χουμε κάνει επιστήμη, σε παρακαλώ! Πάντως, αν δεν είσαι Ρεάλ, δύσκολα πας μπροστά χωρίς τσούκου τσούκου..
Με την Ρόζενμπορκ εκτός δεν παίζεται? Αν κάνετε διπλό, θα πω ότι κάτι άλλαξε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάντως, αν δεν είσαι Ρεάλ, δύσκολα πας μπροστά χωρίς τσούκου τσούκου..To κανε η Θελτα το θαυμα της χτες!!
-
Άντε ΑΕΚάρα!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Την λέξη «τρομερό» δεν την χρησιμοποίησα εγώ.
Ναι έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα από όλες τις ομάδες, έχει ένα 7-0 παθητικό και μία νίκη υπέρ του εις βάρος ενός από τους διεκδικητές του τίτλου και μάλιστα εκτός έδρας.Τα αποτελέσματα μετράνε ...άλλωστε βάζελος είσαι από ότι κατάλαβα το ξέρεις καλύτερα από όλους... (τσούκου τσούκου γκολ στην χρυσή εποχή Μαρκαριάν και όχι μόνο)
Το τσούκου τσούκου το χουμε κάνει επιστήμη, σε παρακαλώ! Πάντως, αν δεν είσαι Ρεάλ, δύσκολα πας μπροστά χωρίς τσούκου τσούκου..
**Με την Ρόζενμπορκ εκτός δεν παίζεται? Αν κάνετε διπλό, θα πω ότι κάτι άλλαξε. **
Εντός θέλεις να πείς....και μάλιστα ο άσσος είναι κραγμένος απ ό,τι βλέπεις...Τώρα για τον παναθα....σ'αφήνουμε να κλάψεις όσο θέλεις..
-
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
εντυπωσιακός ο ελλιπης Ολυμπιακος, και με επιθετικους κριαρια.
Να αρχίσω να ανησυχω????????Να ανησυχείς όχι. Δε χρειάζεται. Να το πάρεις απόφαση, ναι!
Ο γαύρος είναι 5 βαθμούς μπροστά και σε έχει και μέσα.
Όταν δε μπορείς να κερδίσεις τον Τσιμπλίδη και τον Λετιέρι...Μπάι δε γουέι, δεν είμαι σίγουρος αν ο Μαλεζάνι, προλάβει την παρέλαση της 28ης.
Πιθανόν ο 'τζίγγερ' να επιμένει να φτιάξει ομάδα με πλάνο 5ετίας, κάτι σαν το Αιγάλεω ένα πράμα...Βλέπω μπαρμπα-Βασίλη να επανακάμπτει...
-
Ακούω για Ντούσκο στα πράσινα.
-
ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ!!!
Ακόμα δεν αγχώνομαι όμως..
-
Όχι μην αγχώνεσαι ακόμα, να φύγει πρώτα 10 βαθμούς ο γαύρος και μετά.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ακούω για Ντούσκο στα πράσινα.Πάντα αυτός ακούγεται όταν ο ΠΑΟ έχει προβλήματα
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ακούω για Ντούσκο στα πράσινα.
Πάντα αυτός ακούγεται όταν ο ΠΑΟ έχει προβλήματα
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Όχι μην αγχώνεσαι ακόμα, να φύγει πρώτα 10 βαθμούς ο γαύρος και μετά.Χμ, μέχρι 12 το χουμε γυρίσει..
-
Μακάρι να έχεις δίκιο, ειλικρινά το λέω. Πάντως εγω με αυτά τα πτώματα που βλέπω μέχρι τωρα να παίζουν, δεν το νομίζω
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μακάρι να έχεις δίκιο, ειλικρινά το λέω. Πάντως εγω με αυτά τα πτώματα που βλέπω μέχρι τωρα να παίζουν, δεν το νομίζωΤο ματς δεν το είδα, αλλά φίλος που το είδε μου το περιέγραψε με μία λέξη : 'ΧΑΛΙΑ'.
Είδωμεν..
-
Δεν μου λέτε αυτοί οι Κονσεσάιο(σωστά το είπα?) και Μπίσκαν είναι τόοοοοοοοοοοσο καλύτεροι από τον Μπασινά?
-
Δεν μου λέτε αυτός ο Κονσεσάιο(σωστά το είπα) και ο Μπίσκαν είναι τόοοοοοοοοοοσο καλύτεροι από τον Μπασινά?Τα γεγονότα έχουν δείξει ότι στόχος της διοίκησης ήταν το ξήλωμα της ομάδας της Ριζούπολης. Τα τελευταία θύματα ήταν ο Μπασινάς και ο Κυργιάκος.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Δεν μου λέτε αυτός ο Κονσεσάιο(σωστά το είπα) και ο Μπίσκαν είναι τόοοοοοοοοοοσο καλύτεροι από τον Μπασινά?
Τα γεγονότα έχουν δείξει ότι στόχος της διοίκησης ήταν το ξήλωμα της ομάδας της Ριζούπολης. Τα τελευταία θύματα ήταν ο Μπασινάς και ο Κυργιάκος.
Και αν τους έφταιξε(αλήθεια, σε ποιούς έφταιξε, στον πρόεδρο, σε ποιούς?) η ομάδα της Ριζούπολης, εγώ άκουσα αυτόν τον Βαρδινογιάννη να λέει το καλοκαίρι ότι οι συνθήκες της Ριζούπολης ήταν τρομοκρατικές άρα εκεί οφείλεται το τι έγινε τότε. Μήπως αυτά είναι σενάρια των ΜΜΕ ή κάποιων που προσπαθούν να κάνουν ζημιά(ψυχολογική και αγωνιστική) στον ΠΑΟ?
-
Δεν μου λέτε αυτοί οι Κονσεσάιο(σωστά το είπα) και Μπίσκαν είναι τόοοοοοοοοοοσο καλύτεροι από τον Μπασινά?Και βέβαια δεν ήταν αλλά από κάπου πρέπει να συνταξιοδοτηθούν οι άνθρωποι και ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι είναι εξαιρετικά...ψυχοπονιάρης.
Ασάνοβιτς, Χούλιο Σέζαρ, Μάριτς, Κονσεϊσάο ...και όλο και κάποιους θα ξεχνάω.
Πάλι καλά που δέν έφεραν και κανέναν τύπου Τζέισον Πόλακ.
Τον θυμάται κανείς;; Ηταν -λέει- κάτι μεταξύ Ζάετς και Ρότσα.
Είχε και πολύ καλή μακρινή μπαλιά. Για την ακρίβεια τόσο μακρινή, που δεν τον χωραγε το γήπεδο. Όλο πλάγιο-άουτ την έστελνε..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#1]