-
Ο Trulli θα έχει σύμμαχο το spray
-
Το μόνο που φαίνεται ικανό να σταματήσει την McLaren από το 1-2 είναι η βροχή.
Άρα θα βρέξει 100% -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυριο θα τον περασουμε απο πανω τον ιταλο...ποια τρενακια και ποια βαπορια...'γράφεις' πάλι
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Το μόνο που φαίνεται ικανό να σταματήσει την McLaren από το 1-2 είναι η βροχή.
Άρα θα βρέξει 100%θ'αντέξουν κινητήρες-λάστιχα-αναρτήσεις-υδραυλικά;
-
Η μαχη αναμεσα σε Trulli - Alonso θα δειξει πολλα για την μαχητικότητα του νεου πρωταθλητη. Ελπιζω να εχουμε μαχη στον αγωνα και οχι στα πιτς...
-
Τώρα πάντως βρέχει
http://www.weather.com/outlook/travel/b ... ch_current -
Θα κάνει αργότερα σύνδεση το RTL. Για να δούμε...
-
Οχι μονο βρεχει αλλα εγινε και χοντρο μπαχαλο με τα support races. Πολλες κατεστραμενες μπαριερες και οι επιδιορθωσεις ειναι εντατικες. Η GP2 ελπιζουν να αρχισει στις 12.15 για να ειναι καθαρη η πιστα στις 13.00 οπως επιβαλει το χρονοδιαγραμμα.
-
θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι μπορούν να κάνουν οι Ραίκκονεν - Μοντόγια και Αλόνσο - Φισικέλα στη βροχή με ίδιο μονοθέσιο
-
Έκανε σύνδεση το RTL και είναι βρεγμένο κάτω. Τώρα δεν βρέχει αλλά ο ουρανός είναι βαρύς...
-
Πείτε μου τώρα ότι δεν είναι κωλόφρδος ο Alonso..
-
Μα καλά τι ατυχία είναι αυτη που μας δέρνει;;;;;;
Την προηγούμενη φορά ήταν ο Monteiro και ο τώρα ο pizzonia , δεν το πιστεύω!!! -
Ο χρήστης montoya2 έγραψε:
Την προηγούμενη φορά ήταν ο Monteiro και ο τώρα ο pizzonia , δεν το πιστεύω!!!και τις 2 φορές ΗΤΑΝ απλά ο Μοντόγια...
-
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
Την προηγούμενη φορά ήταν ο Monteiro και ο τώρα ο pizzonia , δεν το πιστεύω!!!και τις 2 φορές ΗΤΑΝ απλά ο Μοντόγια...
Γιατί μήπως εφταιγε ο Μοντογια;;;;;;;
-
Αρχίζω να αναρωτιέμαι, μήπως όντως ο Montoya δεν θέλω να πάρει πρωτάθλημα ο Kimi...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αρχίζω να αναρωτιέμαι, μήπως όντως ο Montoya δεν θέλω να πάρει πρωτάθλημα ο Kimi...Με τον Μοντέιρο δεν έφταιγε, με τον Πιτσόνια όμως τι έγινε? Είδε κανείς σε replay επειδή εγώ δεν είδα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με τον Μοντέιρο δεν έφταιγε, με τον Πιτσόνια όμως τι έγινε? Είδε κανείς σε replay επειδή εγώ δεν είδα?Πως να δει κανενας, σαμπως το δειξανε?? Απλα δειξανε το τελος της επαφης τους με τον Μοντ να φευγει και το λαστιχο του Πιτζονια να ξεχαρβαλώνεται. Να μην πω για την εξοδο Τρουλι που απλως την ειδοποιηθήκαμε... (από τις λιγες φορές που δεν έφταιγε ο Αλφα για τις χοντραδες της μεταδοσης..)
-
Η McLaren εδωσε μαθηματα στρατηγικης σε οσους την κριτικαραν για Καναδα κτλ, και επισης μαθηματα ταχυτητας, στησιματος και αξιοπιστιας στον ανταγωνισμο.
Για το Montoya δεν ειδαμε καλο βιντεο -αν το εχει καποιος παρακαλω να το δωσει- αλλα ισως στη φαση που βρισκοταν δεν επρεπε να ρισκαρει ουτε μετρο να πλησιασει σε αλλο αμαξι.
Και κατι αλλο: Αυτος ο Alonso οχι πρωταθλητης αλλα σκετος φλωρος ειναι, για ποσους γυρους οχι προσπερασμα στο Villeneuve δεν καταφερε αλλα ο τελευταιος του ανοιξε και διαφορα ασφαλειας κιολας Αυτο ισως ετσι απο κακια να το λεω και να μην το πιστευω
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Και κατι αλλο: Αυτος ο Alonso οχι πρωταθλητης αλλα σκετος φλωρος ειναι, για ποσους γυρους οχι προσπερασμα στο Villeneuve δεν καταφερε αλλα ο τελευταιος του ανοιξε και διαφορα ασφαλειας κιολας
Κάλα έκανε , δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς αφου δουλειά του είναι να πάρει το πρωτάθλημα και η θέση στην οποία βρισκόταν του αρκούσε!!!
-
Πως τυχαίνει να πέφτει κάποιος πάνω του όταν από πίσω είναι ο Αλονσο ρε γαμωτο. Που να πάρει πρωτάθλημα η Mclaren αντιμέτωπη με 3 Renault. Ο Kimi δεν θα πάρει πρωταθλημα όσο περνά από το χέρι του Πάμπλο.
Επίσημο thread: GP Βελγίου - Spa-Francorchamps 2005