-
Οχι δεν εχω την ανακυκλωση ενεργη.
Οταν πλενω το αυτοκινητο, το πλενω ολοκληρο.
Με το ιδιο απορρυπαντικπ(ειδικο για αμακι) φυσικα.Τωρα δεν καταλαβαινω πως το πλυσιμο απεξω(και στα τζαμια) επηρεαζει τη μυρωδια μεσα.
Αλλα κσι σε συνεργειο που μου το καθαριζει καμια φορα, δεν ειδα αλλαγη.
-
Ενοχλεί και άλλους η μυρωδιά αυτή ή μόνο εσένα;
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Kaπνίζεις ;
Kλάνεις;;
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Kaπνίζεις ;
Kλάνεις;;
xaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaaaaa
αν ναι, να προσεχεις τι τρως...
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Εχω ενα xsara μοντελο 2000.Το παρκαρω σε δρομο.
Εδω και δυο περιπου χρονια, νιωθω μέσα στην καμπινα αποπνικτικά.
Βεβαια αυτο που νιωθω ειναι καπως υποκειμενικο αφου καποιοι αλλοι το αισθανονται λιγοτερο αλλα για μενα ειναι υπαρκτο προβλημα.
Τι δεν εχω δοκιμασει για να λυσω το προβλημα.
Φιλτρο σκόνης έχω αλλάξει(το αλλαζω συχνα).
Ψυκτικο υγρο, εχω αλλαξει(τακτικα).
Καθαριζω το αυτοκινητο σε βενζιναδικο, τακτικα.
Οτι κι αν δοκιμασα, η ίδια αποπνικτικη αισθηση. Καθε φορα που οδηγω σε ταξιδι, ο χρονος μετρα αντιστροφα. Περιμενω ποτε θα κατεβω να αναπνευσω καθαρο αερα.Κι αναρωτιεμαι: εχει το προβλημα να κανει με την ποιοτητα των υλικών που χρησιμοποιουνται σε καθε αυτοκινητο? Η ειναι κατι υποκειμενικο και θα μπορουσα να
εχω και αλλο αυτοκινητο της ιδιας κατηγοριας και ισως κι εκει να μην μυριζε σε μενα αλλα να ενοχλουσε καποιους αλλους?
τι φταιει?
Αν τελικα εχω δικιο σε αυτο που υποψιαζομαι (ποιοτητα υλικων) ποιες εταιριες θεωρειτε οτι βαζουν τα καλύτερα(απο την εμπειρία σας φυσικα-εμπειρικα)? Μιλαμε
για μικρομεσαια αυτοκινητα παντα.
Περιμενω τις αποψεις σας.
Κατοπιν εμπεριστατομενης ερευνας στο θεμα σου βρηκα τη λυση: Πουλα το. Πουλα το το ρημαδι να ησυχασεις. Χαρισε το οσο ειναι καιρος ... Παρε ενα καινουργιο να ευχαριστηθεις...
-
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Βεβαια αυτο που νιωθω ειναι καπως υποκειμενικο αφου καποιοι αλλοι το αισθανονται λιγοτερο αλλα για μενα ειναι υπαρκτο προβλημα.
Οτι κι αν δοκιμασα, η ίδια αποπνικτικη αισθηση. Καθε φορα που οδηγω σε ταξιδι, ο χρονος μετρα αντιστροφα. Περιμενω ποτε θα κατεβω να αναπνευσω καθαρο αερα.Κι αναρωτιεμαι: εχει το προβλημα να κανει με την ποιοτητα των υλικών που χρησιμοποιουνται σε καθε αυτοκινητο? Η ειναι κατι υποκειμενικο και θα μπορουσα να
εχω και αλλο αυτοκινητο της ιδιας κατηγοριας και ισως κι εκει να μην μυριζε σε μενα αλλα να ενοχλουσε καποιους αλλους?
τι φταιει?
Αν τελικα εχω δικιο σε αυτο που υποψιαζομαι (ποιοτητα υλικων) ποιες εταιριες θεωρειτε οτι βαζουν τα καλύτερα(απο την εμπειρία σας φυσικα-εμπειρικα)? Μιλαμε
Κατοπιν εμπεριστατομενης ερευνας στο θεμα σου βρηκα τη λυση: Πουλα το. Πουλα το το ρημαδι να ησυχασεις. Χαρισε το οσο ειναι καιρος ... Παρε ενα καινουργιο να ευχαριστηθεις...
Για προτεινε καποιο καινουργιο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τι φταιει?
Για προτεινε καποιο καινουργιο
Αυτο εξαρταται απο πολλα. Υπαρχει συγκεκριμενη ενοτητα...
-
ΜΡΟΜΡΙΟ κοιτα εδω : http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=11505
-
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Κατοπιν εμπεριστατομενης ερευνας στο θεμα σου βρηκα τη λυση:
Πουλα το. Πουλα το το ρημαδι να ησυχασεις. Χαρισε το οσο ειναι καιρος ... Παρε ενα καινουργιο να ευχαριστηθεις...Μόνο πρόσεξε πριν βάλεις μέσα τον αγοραστή, βαλ'του κι ένα μανταλάκι στη μύτη... Τώρα για δικαιολογία...βρες εσύ!
Μήπως έχεις ξεχάσει σε κανένα σχετικά απρόσιτο σημείο κανένα φαγητό και χάλασε?
-
Αχ, δεν θα καταλαβετε ποτε επιτελους; Το αυτοκινητο ειναι σαν την γυναικα (Τι λεω παλι;). Καποιες φορες βρισκουμε μι ακοπελα ομορφη και καλη ομως παρολα αυτα δεν ταιριαζουμε. Δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας οπως λενε στο χωριο μου. Δεν 'κολλαμε ρε παιδακι μου, πως αλλιως να το πω;! Κατι τετοιο συμβαινει και με τον φιλο μας! Αν σκεφτει κανεις πως το αυτοκινητο ειναι εκ Γαλλιας... Ολοι ξερουμ εαπο που βγηκαν τα αρωματα και πως... Βρωμουσαν οι ανθρωποι και ανακαλυψαν τα αρωματα για να καλυπτουν τα ιχνη τους! Τι περιμενετε παραπανω δηλαδη; (πλακα κανω ε!)
Αυτο που λες το εχω νιωσει κι εγω σε καποια αυτοκινητα που εχω μπει, ταξιδεψει κτλ. Νιωθεις πως ασφικτιας εκει μεσα και θελεις το ταχυτερο να την κανεις απο το παραθυρο αν ειναι δυνατον! Φταιει πιστευω η κατασκευη. Δεν λεω αν ειανι κακη ή οχι, αν ειναι δυνατον! Απλα οπως και με την γκμενιτσα που δεν ταιριαζες ετσι και με το αυτοκινητο δεν πηγαινει ο ενας τον αλλον! Κοιτα λιγο βεβαια και την ψυχολογια σου! Αν εχεις πολλες σκεψεις στο μυαλο σου και αγχος δυσκολα μπορεις ν ακλειστεις σε σε καποιο πολυ περιορισμενο χωροοπως αυτον του αυτοκινητου. Ασφυκτιας! -
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Αχ, δεν θα καταλαβετε ποτε επιτελους; Το αυτοκινητο ειναι σαν την γυναικα (Τι λεω παλι;). Καποιες φορες βρισκουμε μι ακοπελα ομορφη και καλη ομως παρολα αυτα δεν ταιριαζουμε. Δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας οπως λενε στο χωριο μου. Δεν 'κολλαμε ρε παιδακι μου, πως αλλιως να το πω;! Κατι τετοιο συμβαινει και με τον φιλο μας! Αν σκεφτει κανεις πως το αυτοκινητο ειναι εκ Γαλλιας... Ολοι ξερουμ εαπο που βγηκαν τα αρωματα και πως... Βρωμουσαν οι ανθρωποι και ανακαλυψαν τα αρωματα για να καλυπτουν τα ιχνη τους! Τι περιμενετε παραπανω δηλαδη; (πλακα κανω ε!)
Αυτο που λες το εχω νιωσει κι εγω σε καποια αυτοκινητα που εχω μπει, ταξιδεψει κτλ. Νιωθεις πως ασφικτιας εκει μεσα και θελεις το ταχυτερο να την κανεις απο το παραθυρο αν ειναι δυνατον! Φταιει πιστευω η κατασκευη. Δεν λεω αν ειανι κακη ή οχι, αν ειναι δυνατον! Απλα οπως και με την γκμενιτσα που δεν ταιριαζες ετσι και με το αυτοκινητο δεν πηγαινει ο ενας τον αλλον! Κοιτα λιγο βεβαια και την ψυχολογια σου! Αν εχεις πολλες σκεψεις στο μυαλο σου και αγχος δυσκολα μπορεις ν ακλειστεις σε σε καποιο πολυ περιορισμενο χωροοπως αυτον του αυτοκινητου. Ασφυκτιας!...θυμάμαι τα λεωφορεία με εκείνη την απαίσια μυρωδιά που με το που έμπαινες μέσα αισθανόσουν ναυτία.
Μάλλον κάτι αντίστοιχο εννοεί ο φίλος...
-
'...θυμάμαι τα λεωφορεία με εκείνη την απαίσια μυρωδιά που με το που έμπαινες μέσα αισθανόσουν ναυτία.
Μάλλον κάτι αντίστοιχο εννοεί ο φίλος...'
Exactly!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...θυμάμαι τα λεωφορεία με εκείνη την απαίσια μυρωδιά που με το που έμπαινες μέσα αισθανόσουν ναυτία.Μάλλον κάτι αντίστοιχο εννοεί ο φίλος...
Μπλιάχ! Φρίκη!
Σκορδίλα το χειμώνα και μασχαλίλα το καλοκαίρι!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...θυμάμαι τα λεωφορεία με εκείνη την απαίσια μυρωδιά που με το που έμπαινες μέσα αισθανόσουν ναυτία.
Μάλλον κάτι αντίστοιχο εννοεί ο φίλος...
Μπλιάχ! Φρίκη!
Σκορδίλα το χειμώνα και μασχαλίλα το καλοκαίρι!
..όχι Τάκη εκείνη την πλαστικούρα εννοώ...
-
Χα χα χα! Γ@μ@τό!
-
Παιδια μαλλον συμβαινει αυτο που ειπε ο alpan.
Το αυτοκινητο παντα το προσεχα, καθαρο κλπ.
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
τι φταιει?
Ισως να εχουν αναπτυχθει μυκητες στους αεραγωγους του κληματισμου. για ψαξ το....
-
Αν παντως εχει πιασει μυκητες μια λυση εχω διαβασει. Βαζεις στα ποδια του οδηγου (η εκει που μπαινει ο αερς του a/c) μια κατσαρολα με νερο που βραζει και ανοιγεις το a/c στο φουλ για 10 λεπτα με τα παραθυρα ανοικτα. Σε 10 λεπτα και αλλα 10 για να στεγνωσει εισαι ετοιμος. Τωρα πως θα καταφερεις να βρασεις νερο μεσα στο αμαξι το αφηνω στην φαντασια σου.
-
Μια άλλη πάλι λύση σαφώς πιο αποδοτική είναι να το πάς σε ένα μαγαζί που ασχολείται με συστήματα κλιματισμού για να σε απαλλάξει από αυτούς με ειδικό μυκητοκτόνο.
Με το ζεστό νερό που θα σου έχει περισσεψει φτιάχνεις μια ωραιότατη καρμπονάρα -
Το θέμα δημιουργήθηκε από τον karib τον Απρίλιο.
Από τότε έχει πουλήσει το Xsara και έχει αγοράσει ένα Vectra.
Οπότε μάλλον οι συμβουλές σας αφορούν τον επόμενο ιδιοκτήτη...εάν μας διαβάζει!
Ποιότητα υλικών καμπίνας-μυρωδιά αποπνικτική