-
μου αρέσει που ο firebro το παίζει οτι δεν υποστήριζει κάποιον..
σερί τώρα οταν ανοίγει τόπικ βάζει απο κάτω τον Μιχαλάκη..
Σπα πιτσιρίκα = έτος 2000
Tέτοια φώτο έπρεπε να βάλεις αν είσαι αντικειμενικός -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
μου αρέσει που ο firebro το παίζει οτι δεν υποστήριζει κάποιον..Ρε Τσαμπουκίδη τί είπα ψέματα; Τι παραποίησα;
-
Μέχρι και οι φωτογραφίες σε πειράζουν...
Έτσι θα σε έχω να σχολίαζεις τις φωτογράφίες μου. Μέχρι εκεί είσαι άξιος. -
Εδώ τι έχω γράψει όταν το άνοιξα;
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=12996 -
με πειράζει που σε έχουν αφήσει οι υπευ8υνοι των 4Τ να κάνεις οτι γουστάρεις στο φόρουμ.. εεμ.. με τετοια πιτσιρίκια και τέτοια συμπεριφορά μονο καλό δεν βλέπω να κάνουν, προσβάλλουν την νοημοσύνη των υπολοιπων εδώ μεσα.
Και εγω θα ειμαι εδώ να σου την λέω και θα γίνει και νύξη σε κάποιον συντάκτη παραμέσα γιατι αρκετά με τις ηλιθιότητα σου εδω πέρα!Αν εισαι αντικειμενικος οπως σου αρέσει να λές οτι εισαι (φρύδια δηλαδή κατα τα λεγόμενα σου) οταν ανοίγεις τοπικ μικρέ και βάζεις απο κάτω φώτο του νικήτη στην συγκεκριμένη πίστα..
ανοιξε το μυαλουδάκι σου και βάλε και καναν άλλο απο το Σουμάχερ..
Ειδικά στο Σπά -
Δεν θα μου κάνεις εσύ υποδείξεις. Κάποιοι καταλαβαίνουν γιατί μπήκε ο Schumacher (στην συγκεκριμένη pic) όπου είναι πιο 'οπαδοί' από εσένα. Απλά εσύ εσύ δεν είσαι πιο οπαδός απ' ότι βλέπω αλλά πιο η*****ς.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
μου αρέσει που ο firebro το παίζει οτι δεν υποστήριζει κάποιον..Υποστηριζει. Την Deportivo...
-
firebro, σε προκαλώ ανοιχτά και ενώπιων όλων των συμφορουμίτων να με πεις απο κοντά oτι θέλεις αν είσαι άντρας και όχι πίσω απο το πληκτρολογιάκι σου.
Ας ανοιχτεί τώρα ενα τοπικ εδώ τώρα για σένα (ή Poll), σχετικά με τα ανεγκέφαλα πόστ που γράφεις στον κοσμο εδώ πέρα, να το υπογράψουν μερικοι που αρκετά έχουν ανεχτεί την παιδαριώδη συμπεριφορά σου, να γίνει και ένα ωραίο τηλεφωνάκι στις Τεχνικες Εκδόσεις σε κάποιον φίλο, να δούμε τότε που θα παρακαλάς πάλι να σε αφηνουν να γράφεις έστω και ένα πόστ.
Μάθε να συνομιλείς, τέλειωσε καμια σχολή, μάθε να οδηγάς και μετά ελα να λές ηλίθιους ανθρώπους που εχουν κάνει παραπάνω πράματα και έχουν κάποια περισσότερη εμπειρία απο εσένα.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Μάθε να συνομιλείς, τέλειωσε καμια σχολή, μάθε να οδηγάς και μετά ελα να λές ηλίθιους ανθρώπους που εχουν κάνει παραπάνω πράματα και έχουν κάποια περισσότερη εμπειρία απο εσένα.Λοιπόν...
είσαι παλιοφρυδάκι και (α)φρυδούλα, μιλάς κιόλας..
Eίσαι μεγάλος καραγκιόζης τελικά, ψευτομαγκας του κεράτα και αν δεν ξέρεις πως να απευθυνεσαι σε ανθρώπους μην απαντάς .. το μόνο που δείχνεις ειναι **την ανατροφή σου που ειναι του κώλου.
**
Άλλη φορά οταν θα ξανα-απαντήσεις σε άλλο φορουμίτη έτσι κωλοπαιδαρέλι, βάλε το ονομάτακι σου να σε ξέρει ο κόσμος τι καραγκιοζης είσαι και δεν τις γλυτώνεις τις σφαλιάρες, ανεγκέφαλε.καλά σε είπαν ανεγκέφαλο..
Funis μην χαλάς την ζαχαρένια σου, μιλάς με άνθρωπο επιπέδου πάτου-teenager που ξέρει δεν ξέρει να οδηγάει αυτοκίνητο το παίζει και ειδικός τώρα στην F1 και πουλάει μαγκιά πίσω απο το keyboard
Είπε ο γάιδαρος...
Τράβα σε καμιά ταβέρνα τώρα γιατί έτσι και με ένα δίπλωμα αυτοκινήτου νομίζεις πως είσαι άνθρωπος...
-
Ωπα παιδια το παρατραβηξατε...λυστε τουλαχιστον τις διαφορες σας με pm,οχι στο επισημο θεμα του αγωνα...
-
Καταρχήν δεν έχω προσβάλλει ΚΑΝΕΝΑN συμφορουμίτη εδώ μέσα και δεν ήμουν ποτέ εριστικός με κάποιον μέχρι που μου απευθυνθηκες κάποτε ανεγκέφαλα και μετά πρόσεξα που πουλάς σε άλλα μέλη εδω μέσα, μαγκιά και χλευασμό, χωρίς να σέβεσαι! Αν ο μπαμπάκας ή ο θειούλης δουλευει στους 4Τ, θα καταλάβει συντόμως τι λάθος έκανε να σε βάλει admin ή mod εδώ μέσα.
Ε: Γιατί δεν βάζεις και τις δικά σου 'ομορφα' ποστ σε Quote?
Α: Γιατι πολύ απλά δεν τα χωράει η σελίδα..Την επόμενη φορά που δώ να μιλήσεις άσχημα σε κάποιον σε έχω φάει καημένε..
p.s -> τα φρύδια δικιά σου επινόηση είναι.
Τι έγινε τώρα, δεν μας αρέσει οταν μας τα χτυπάνε πίσω ε? -
Έβαλα τα quotes γιατί μου είπες πως δεν ξέρω να συνομιλώ ενώ κι εσύ δεν πας πίσω, αυτό ήθελα να δείξω.
Βλέπεις εγώ παραδέχομαι πως είμαι επιθετικός και το τραβάω το σχοινί και τα χώνω και το πιο σημαντικό πως σε γράφω στα φρύδια μου.
-
ότι πείς παλιο(α)φρυδούλα
-
Για παράδειγμα ήρθες ξαφνικά τώρα και σχολίαζεις την φωτογραφία και άρχισες να λες και να λες...
Τα ήθελε ο οργανισμός σου... ψαχνόσουν και τα άκουσες... και μετά μου λες πως δεν ξέρω να μιλάω... παλιοαδελφούλα. -
τι να ακουσώ? απο σένα?? xaxaxaxaxaxaxaxaxa καλό..
όπως πετάγεσαι σαν την λούτσα (εκει κοντά στην Ραφήνα που είναι) έτσι θα στην έχω στημένη την επόμενη φορά.. κανόνισε την πορεία σου..και να ξέρεις στην ζωή τίποτε δεν μένει κρύφο και κάποτε θα ειδωθούμε
-
Μ' αρέσει που μου λες πως εγώ είμαι ο μάγκας του keyboard...
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
\Αν ο μπαμπάκας ή ο θειούλης δουλευει στους 4Τ, θα καταλάβει συντόμως τι λάθος έκανε να σε βάλει admin ή mod εδώ μέσα.Σιγά μην ήταν admin ή mod το troll...
-
Και σιγά μην ήσουν έξυπνος εσύ το pstroll
Ασχετα σχόλια SPA [διάσπαση]