-
-
Δεν σε ρώτησα ποιες είναι οι απόψεις σου για τον Alonso
-
Στο είπα και πριν πως καταχάρηκες με αυτές τις δηλώσεις που σου χάιδεψαν τ' αφτια και τις post-αρες καθαρά οπαδικά λες και μας απέδειξες κάτι.
-
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
2. Στο είπα και πριν πως καταχάρηκες με αυτές τις δηλώσεις που σου χάιδεψαν τ' αφτια και τις post-αρες καθαρά οπαδικά λες και μας απέδειξες κάτι.Κανε μου μηνυση!!!
-
Ελατε βρε παιδια σταματηστε επιτελους.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
- Στο είπα και πριν πως καταχάρηκες με αυτές τις δηλώσεις που σου χάιδεψαν τ' αφτια και τις post-αρες καθαρά οπαδικά λες και μας απέδειξες κάτι.
Κανε μου μηνυση!!!
-
Τουλάχιστον το παραδέχτηκες.
-
Όταν είσαι τόσο υποκειμενικός μην μου λές πως έχεις και απόψεις για άλλους οδηγούς γιατί τέτοιες απόψεις είναι του κώλου.
-
-
-
Όταν είσαι τόσο υποκειμενικός μην μου λές πως έχεις και απόψεις για άλλους οδηγούς γιατί τέτοιες απόψεις είναι του κώλου.
Τι υποκειμενικος μωρε?? (υποκειμενική καταρχήν) Αρθρο εβαλα! Ειπα δική μου άποψη για τον Ραικόννεν? Και το θεμα με το Σουμι εσυ εσυ ουτε που το σχολίασες.. Εσυ είσαι ο υποκειμενικός λοιπον και συνάμα κουραστικός! Δεν θα ασχοληθώ άλλο... Αλλά του κ@λ0Υ είναι τα δικά σου λεγόμενα. Επειδή εκανα ενα ποστ με επρηξες!! Απαγορευεται να μιλαμε δηλαδη??
-
-
Σου απάντησα και πιο πριν πως το έβαλες επείδη χάρηκες και μας το έγραψες στα νέα λες και μας απόδειξες κάτι.
Τις δηλώσεις του Ron Dennis για τον Alonso δεν χτύπαγαν καλά στα οπαδικά σου αφτιά και δεν μας τα έγραψες. Μην πω για τις δηλώσεις του Michael Schumacher για τον Alonso και τον τίτλο...
Γράφεις ότι σε συμφέρει.
-
- Στο είπα και πριν πως καταχάρηκες με αυτές τις δηλώσεις που σου χάιδεψαν τ' αφτια και τις post-αρες καθαρά οπαδικά λες και μας απέδειξες κάτι.
Κανε μου μηνυση!!!
-
-
Eίσαι μεγάλος καραγκιόζης τελικά, ψευτομαγκας του κεράτα και αν δεν ξέρεις πως να απευθυνεσαι σε ανθρώπους μην απαντάς .. το μόνο που δείχνεις ειναι την ανατροφή σου που ειναι του κώλου.
Άλλη φορά οταν θα ξανα-απαντήσεις σε άλλο φορουμίτη έτσι κωλοπαιδαρέλι, βάλε το ονομάτακι σου να σε ξέρει ο κόσμος τι καραγκιοζης είσαι και δεν τις γλυτώνεις τις σφαλιάρες, ανεγκέφαλε.
-
Σου τα επιστρέφω όλα αυτά γιατί κι εσύ πίσω από μια οθόνη τα λες.
Σε αποκαλώ και ζαβιολιάρη επιπλέον.
Τράβα πέσε για ύπνο τώρα. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τι υποκειμενικος μωρε?? (υποκειμενική καταρχήν) Αρθρο εβαλα! Ειπα δική μου άποψη για τον Ραικόννεν? Και το θεμα με το Σουμι εσυ εσυ ουτε που το σχολίασες.. Εσυ είσαι ο υποκειμενικός λοιπον και συνάμα κουραστικός! Δεν θα ασχοληθώ άλλο... Αλλά του κ@λ0Υ είναι τα δικά σου λεγόμενα. Επειδή εκανα ενα ποστ με επρηξες!! Απαγορευεται να μιλαμε δηλαδη??Γυναίκα και φίλαθλος του Kimi;
Πόσο κοντά φτάνει ο άνθρωπος στο 'λάθος'...
-
Μην πω για τις δηλώσεις του Michael Schumacher για τον Alonso και τον τίτλο...
Γράφεις ότι σε συμφέρει.Μα ο Σουμι δεν είπε τίποτα που δεν γνωρίζουμε ήδη. Είπε ότι με τις βαθμολογηκή διαφορά το πρωταθλημα θα πάει στον Αλόνσο. Δεν χρειάζεται ειδική μαθηματικη γνωση για να το καταλάβεις αυτο!!
Για του λόγου το αληθές:
Την άποψή του πως ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή θα περάσει στα χέρια του Φερνάντο Αλόνσο εξέφρασε μετά το ιταλικό γκραν πρι ο Μίχαελ Σουμάχερ. Η διαφορά του Ισπανού από τον Κίμι Ραϊκόνεν αυξήθηκε στους 27 βαθμούς και απομένουν πλέον μόλις τέσσερις αγώνες πριν την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος.'Δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης για να καταλάβεις πως το πρωτάθλημα τελείωσε. Για τον Κίμι υπάρχει μια μικρή θεωρητική πιθανότητα. Πρέπει να συμβούν πάρα πολλά προκειμένου ο Αλόνσο να μην αναδειχτεί παγκόσμιος πρωταθλητής. Δεν πιστεύω όμως πως θα συμβεί κάτι. Το θέμα έχει τελειώσει', είπε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
Ενώ οι δηλώσεις που έβαλα εγώ αφορούν προσωπική αποψη. Εσύ πάλι εκανες τοση φασαρία, και ήσουν τόσο αγενής, μόνο και μόνο επειδή οι δηλώσεις που έβαλα δεν χαιδεψαν τα δικά σου οπαδικά αυτια!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Γυναίκα και φίλαθλος του Kimi;Πόσο κοντά φτάνει ο άνθρωπος στο 'λάθος'...
Ποιο είναι το λάθος ακριβώς?
-
Και για πες μου ποιανου οπαδος είμαι...; Κάτι οπαδικό που είπα;
Αυτά που είπε ο Ron Dennis γιατί δεν τα έγραψες στα νέα; -
-
Funis μην χαλάς την ζαχαρένια σου, μιλάς με άνθρωπο επιπέδου πάτου-teenager που ξέρει δεν ξέρει να οδηγάει αυτοκίνητο το παίζει και ειδικός τώρα στην F1 και πουλάει μαγκιά πίσω απο το keyboard.
Σόκος Παμπουκίδης
φιλάκια firebro και περιμένω να σε δώ απο κοντά σε κάποιο event (ταβέρνα, trackday κτλ).. -
FunisF1 & FanisF1 = L.F.E.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Αυτά που είπε ο Ron Dennis γιατί δεν τα έγραψες στα νέα;
Αν τα είχα δει ναι.
Και να τα βρισκές δεν θα τα έβαζες. Αυτό σου λέω.
BTW, αυτά που είπε ο Ron Dennis για τον Alonso τα έκανες γαργάρα.
Βάλτα με την σωστή σειρα.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Funis μην χαλάς την ζαχαρένια σου, μιλάς με άνθρωπο επιπέδου πάτου-teenager που ξέρει δεν ξέρει να οδηγάει αυτοκίνητο το παίζει και ειδικός τώρα στην F1 και πουλάει μαγκιά πίσω απο το keyboard.Σόκος Παμπουκίδης
φιλάκια firebro και περιμένω να σε δώ απο κοντά σε κάποιο event (ταβέρνα, trackday κτλ)..Άκου εδώ ρε Τσαμπουκίδη, νομίζεις επειδή πήγες σε μια ταβέρνα και μια πίστα πως είσαι έξυπνος και πνευματώδης; Τα φρύδια μου είσαι.
-
είσαι παλιοφρυδάκι και (α)φρυδούλα, μιλάς κιόλας..
-
Αν τα έλεγε αυτά κάποιος άλλος για τον Alonso θα τα post-αρες;BTW, αυτά που είπε ο Ron Dennis για τον Alonso τα έκανες γαργάρα.
Αν τα είχα δει ναι.
Και να τα βρισκές δεν θα τα έβαζες. Αυτό σου λέω.
Αυτά που είπε ο Ron Dennis γιατί δεν τα έγραψες στα νέα;
-
Πες με και ζαβολιάρη...
Έτσι όταν δεν θα έχεις κάτι να πεις παίρνε κομματάκια από αυτα που λέω εγώ κάντα μόντα και γράψτα πάλι.
Formula 1 - Διάφορα νέα