-
To link δουλεύει κανονικά σε μένα αρα κάτι φταίει στον υπολογιστή σου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To link δουλεύει κανονικά σε μένα αρα κάτι φταίει στον υπολογιστή σου.Το ίδιο καλά δουλεύει και σε μένα. Μάλλον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι
-
Ωραιο το RX8 αλλα απο τη στιγμη που καιει οσο καιει εγω προσωπικα θα ηθελα να ευχηθω **περαστικα **προς ολους τους κατοχους του με τις τιμες που εχει πιασει η βενζινη, ειδικα αν του βαζουν 'απο την καλη', που κοντευει 450 δραχμες το λιτρο (= τα 5 χιλιομετρα για το RX)......
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Ωραιο το RX8 αλλα απο τη στιγμη που καιει οσο καιει εγω προσωπικα θα ηθελα να ευχηθω **περαστικα **προς ολους τους κατοχους του με τις τιμες που εχει πιασει η βενζινη, ειδικα αν του βαζουν 'απο την καλη', που κοντευει 450 δραχμες το λιτρο (= τα 5 χιλιομετρα για το RX)......Ενας φιλος μου τραβαει τα μαλλια του εδω και καιρο γι'αυτον ακριβως τον λογο. Καιει παρα πολυ το ατιμο...
Μηπως ομως ολα τα αλλα του πλεονεκτηματα σε αποζημιωνουν και με το παραπανο? -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Ωραιο το RX8 αλλα απο τη στιγμη που καιει οσο καιει εγω προσωπικα θα ηθελα να ευχηθω **περαστικα **προς ολους τους κατοχους του με τις τιμες που εχει πιασει η βενζινη, ειδικα αν του βαζουν 'απο την καλη', που κοντευει 450 δραχμες το λιτρο (= τα 5 χιλιομετρα για το RX)......
Ενας φιλος μου τραβαει τα μαλλια του εδω και καιρο γι'αυτον ακριβως τον λογο. Καιει παρα πολυ το ατιμο...
Μηπως ομως ολα τα αλλα του πλεονεκτηματα σε αποζημιωνουν και με το παραπανο?Ίσως, αν το πηρες μονο για τις βολτες σου εξω απο τιν πολη κι εχεις αλλο για να πας καθε μερα στη δουλεια σου, ή το κοστος της βενζινης δε σου λεει τιποτα κι εχεις λεφτα για 'καψιμο'. Μακαρι παντως το επομενο να ειναι πιο οικονομικο, τουλαχιστον οταν δεν το πατας......
-
Ωραιο το RX8 αλλα απο τη στιγμη που καιει οσο καιει εγω προσωπικα θα ηθελα να ευχηθω **περαστικα **προς ολους τους κατοχους του με τις τιμες που εχει πιασει η βενζινη, ειδικα αν του βαζουν 'απο την καλη', που κοντευει 450 δραχμες το λιτρο (= τα 5 χιλιομετρα για το RX)......Αν δεν έχουν άλλο αυτοκίνητο μικρό και οικονομικό για τα καθημερινά, συμφωνώ απόλυτα και εύχομαι συλλυπητήρια.
Αν όμως έχουν και το RX-8 το βγάζουν για βόλτα και γρήγορες διαδρομές, μάλλον δεν έχουν και πολύ πρόβλημα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν δεν έχουν άλλο αυτοκίνητο μικρό και οικονομικό για τα καθημερινά, συμφωνώ απόλυτα και εύχομαι συλλυπητήρια.
Αν όμως έχουν και το RX-8 το βγάζουν για βόλτα και γρήγορες διαδρομές, μάλλον δεν έχουν και πολύ πρόβλημα...
Πόσοι μπορεί να είναι αυτοί;
-
Να σου πω φίλε sado...
Έναν ξέρω να έχει RX-8, και έχει και άλλο αυτοκίνητο. Και ένα τζηπ. Και μια μηχανή. Και χρησιμοποιεί το RX-8 για βόλτα. Τώρα, πόσοι υπάρχουν...γενικώς, πάντως πρέπει να υπάρχουν αυτοί που αναφέρω...μειοψηφία-πλειοψηφία δεν ξέρω... -
Κοίταξε το rx-8 να το έχει κανείς σαν δεύτερο αυτοκίνητο είναι το σωστό. Αλλά δεδομένου την οικονομική κατάσταση των ελλήνων που παίρνουν τα πάντα με δόσεις πιστεύεις οτι πολλοί το έχουν σαν δεύτερο αμάξι;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Κοίταξε το rx-8 να το έχει κανείς σαν δεύτερο αυτοκίνητο είναι το σωστό. Αλλά δεδομένου την οικονομική κατάσταση των ελλήνων που παίρνουν τα πάντα με δόσεις πιστεύεις οτι πολλοί το έχουν σαν δεύτερο αμάξι;Οι Αγροτες λογικα θα το εχουν σαν δευτερο αφου θα εχουν και το επαγγελματικο...
Εμενα παντως ο φιλος μου με το RX8 εχει και μια Honda CBR 1000αρα. -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Εμενα παντως ο φιλος μου με το RX8 εχει και μια Honda CBR 1000αρα.Σωστόςςςςς
Πιο έχει για την πόλη και πιο για οδήγηση;;;
-
Δεν εχει κανει τετοιο διαχωρισμο.
Οποιο του γουσταρει εκεινη τη στιγμη το παιρνει και το οδηγει.
Φανταζομαι ειναι περιττο να σου πω πως η Honda ειναι ενας πυραυλος. -
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Φανταζομαι ειναι περιττο να σου πω πως η Honda ειναι ενας πυραυλος.Ασε καλύτερα.. μία φορά ανέβηκα σε μία CBR και έκλασα μάντρες!
Το κακό είναι οτι φοβάμαι τις μηχανές.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Το κακό είναι οτι φοβάμαι τις μηχανές.
Εγω φοβαμαι πολυ να την οδηγησω γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου.(Γι'αυτο δεν την εχω οδηγησει ποτε). Η μονη μηχανη που ειχα ηταν οταν ημουν 17 χρονων. Μια Suzuki Landie αυτοματη με την οποια πηγαινα στο σχολειο. Παντως σαν επιβατης μ'αρεσει πολυ. Ειδικα οταν βρισκομαστε στον αυτοκινητοδρομο με 200+ km/h.
Καλο ειναι και το RX8 αλλα το να ανεβεις σε τετοιο θηριο ειναι μια αλλη εμπειρια. -
Θα ήθελα οποιαδήποτε πηγή υπάρχει στο Internet για τον Renesis. Ξέρει κανείς κάτι σχετικό;
-
http://www.google.com.gr/search?hl=el&a ... %3Dlang_en
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Ειδικα οταν βρισκομαστε στον αυτοκινητοδρομο με 200+ km/h.Νόμιζα ότι η Κύπρος έχει πολύ αυστηρή αστυνόμευση...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ειδικα οταν βρισκομαστε στον αυτοκινητοδρομο με 200+ km/h.
Νόμιζα ότι η Κύπρος έχει πολύ αυστηρή αστυνόμευση...
Εχει...
Αλλα οταν γνωριζεις που τα στηνουν συνηθως τοτε εισαι ΟΚ. -
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
Sorry αν ξενερώσω μερικούς,αλλά από όσα γράφονται εδώ μέσα περί ψαγμένου και αντρικού αμαξιού και αντίθετου στα πουλ-μουρ μερσέντια και μπέμπες ,περιμένεις να το δεις σε διαδρομές όπως Πεντέλη-Διόνυσο,Πάρνηθα,άντε Βάρκιζα-Σούνιο.Εγώ ρε μάγκες όλο αγκυροβολημένο έξω από τα κλαμπάκια το βλέπω πρώτη μούρη στο καβούρι.Όταν κατέβω σε εκείνη τη ρημάδα την παραλιακή τα βλέπω σε παράταξη από μικρολίμανο ως Γλυφάδα και τούμπαλιν να ξερογκαζάρουν στα φανάρια και φυσικά μετά από 200 μέτρα να κάνουν δεξιά και να πέφτουν στα 60,γιατί είναι πολλά τα 19λίτρα/100χμ Όποιος ισχυρίζεται ότι παίρνει ρχ8 γιατί δεν του αρέσει το πουλ-μουρ είναι ψευτάκος..κακός κιόλας Και το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι μερικοί χαρακτηρίζουν κατόχους μερσεντές και μπεμβέ ως κομπλεξικούς τη στιγμή που όταν βλέπουν χιουντάι κουπέ βγάζουν χολή και πέφτουν κάτω από τα γέλια Μήπως κοροιδεύομαστε μεταξύ μας;Μήπως;Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά οι εξαιρέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα...
Αν περνάς ποτέ από Αιγάλεω και δεις ένα κόκκινο Challenge να πηγαίνει με το πλάι ή το πετύχεις στην εθνική προς Χαλκίδα να τελικιάζει (248 'έγραψε' το οχταράκι...) ίσως αλλάξεις γνώμη. -
Ωραιο το RX8 αλλα απο τη στιγμη που καιει οσο καιει εγω προσωπικα θα ηθελα να ευχηθω **περαστικα **προς ολους τους κατοχους του με τις τιμες που εχει πιασει η βενζινη, ειδικα αν του βαζουν 'απο την καλη', που κοντευει 450 δραχμες το λιτρο (= τα 5 χιλιομετρα για το RX)......Ευχαριστώ πολύ και ,πίστεψέ με, έχω σταματήσει από τον πρώτο μήνα να βάζω από την 'καλή' βενζίνη...
Είναι αλήθεια πως η καθημερινή συμβίωση με το RX-8 είναι στις μέρες μας δύσκολη υπόθεση.
Ελπίζω τα πράγματα να καλυτερεύσουν σε λίγο καιρό που μάλλον θα ενταχθεί στο 'άψυχο δυναμικό' κι ένα C2 VTS.
Γιατί οι 4Τ "θάβουν" το RX-8 Challenge;