-
για σας παιδες! ενα φιλαρακι μου που οδηγαει ενα πουντο 1100cc 55hp μοντελο 99 νομιζω , σκεφτεται ναγορασει ενα 1400αρι μεταχειρισμενο γυρω στα 9.000 ευρω.
σκεφτεται για το polo 16v με τα 100 αλογακια.τι λετε για το συγκεκριμενο αμαξι;
τον ενδιαφερει κινηση στην πολη αλλα και μερικα ταξιδια το χρονο. -
για σας παιδες! ενα φιλαρακι μου που οδηγαει ενα πουντο 1100cc 55hp μοντελο 99 νομιζω , σκεφτεται ναγορασει ενα 1400αρι μεταχειρισμενο γυρω στα 9.000 ευρω.
Αν δεν απατωμαι με τα ιδια λεφτα παιρνει και μεταχειρισμένο (5 ετών) golf 1.6, θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο;
-
ειναι πιτσιρικας και θα του τα πληρωνει ολα ο πατερας του και δε θελει να πληρωνει ασφαλεις κτλ για 1600αρι. προτιμαει 1400 για πιο φτηνα.
ποια η αποψη σας για το πολο 1400 100αλογα;
(αν εχετε καμια αλλη 'σβελτα' προταση στα 1400 κυβικα καλοδεχουμενη) -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν δεν απατωμαι με τα ιδια λεφτα παιρνει και μεταχειρισμένο (5 ετών) golf 1.6, θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο;χααχαχαχαα...καλα βρες εσυ με 9Κ να το πάρω κ εγω...ρε πατε καλα?
-
κανεις να μου πει για το πολο;
θα ειναι αξιοπρεπες μεσα στην πολη και για ταξιδι;
ευχαριστω -
Μπές κ μάθε φίλε μου!
-
Πες του να παρει clio.
-
εχει ηα δερφη του κλιο και της εχει βγαλει 10αδες προβληματα.καινουργιο κιολας
-
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
τι λετε για το συγκεκριμενο αμαξι;
τον ενδιαφερει κινηση στην πολη αλλα και μερικα ταξιδια το χρονο.Έχω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (μοντέλο 99).
Αν τον ενδιαφέρουν αυτά ακριβώς που είπες, θα μείνει παραπάνω από ικανοποιημένος. Αρκετά μικρό για την πόλη, αρκετά καλοφτιαγμένο για να σου δίνει αίσθηση μεγαλύτερου, πολύ καλή θέση οδήγησης, πολύ άνετο στο ταξίδι.
Πέραν του κρατήματος και των φρένων που κουράζονται εύκολα σε απανωτά δυνατά φρεναρίσματα, δεν υπάρχει κανένα άλλο σημαντικό ψεγάδι, κατ' εμέ.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
τι λετε για το συγκεκριμενο αμαξι;
τον ενδιαφερει κινηση στην πολη αλλα και μερικα ταξιδια το χρονο.Έχω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (μοντέλο 99).
Αν τον ενδιαφέρουν αυτά ακριβώς που είπες, θα μείνει παραπάνω από ικανοποιημένος. Αρκετά μικρό για την πόλη, αρκετά καλοφτιαγμένο για να σου δίνει αίσθηση μεγαλύτερου, πολύ καλή θέση οδήγησης, πολύ άνετο στο ταξίδι.
Πέραν του κρατήματος και των φρένων που κουράζονται εύκολα σε απανωτά δυνατά φρεναρίσματα, δεν υπάρχει κανένα άλλο σημαντικό ψεγάδι, κατ' εμέ.
Πιστευω οτι το παλιο polo ειναι πολυ καλυτερο,απο το καινουργιο...και πιο ομορφο!!
Αν και ειχα polo gti 1.6 και δεν εμεινα ικανοποιημενος απο στριψιμο. -
Clio 1,4 με 100 ίππους ή Punto 1,4 με 95. Άλλες χάρες το ένα από το άλλο, αλλά συνολικά πολύ καλά αυτοκίνητα και τα δύο. Γνώμη μου: μακριά από Polo.-
-
παιδια παρακαλω οταν λετε κατι να το τεκμηρινετε για να βγαλω και γω καποιομσυμπερασμα.
φιλε Krusenstern λες μακρυα απο πολο! μπορεις να πεις και τον λογο;ο φιλος μου σκεφτετε για το πολο 16v 100hp μοντελο 2003. το βρηκε 9.000ευρω
Υ.Σ. για να μην ανοιγω αλλο τοπικ, τι σημαινει οτι εχουν καταργηθει τα τεκμηρια; τι ειναι τα τεκμηρια??)
-
παιδια παρακαλω οταν λετε κατι να το τεκμηρινετε για να βγαλω και γω καποιομσυμπερασμα.
φιλε Krusenstern λες μακρυα απο πολο! μπορεις να πεις και τον λογο;ο φιλος μου σκεφτετε για το πολο 16v 100hp μοντελο 2003. το βρηκε 9.000ευρω
Τζαμπα ειναι!
-
ο φιλος μου σκεφτετε για το πολο 16v 100hp μοντελο 2003. το βρηκε 9.000ευρωΤότε παίρνω πίσω τα σχόλιά μου. Δε γνωρίζω πολλά για αυτό το μοντέλο. Εγώ είχα την προηγούμενη γενιά (2 γενιές πίσω από την τωρινή).
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Αν δεν απατωμαι με τα ιδια λεφτα παιρνει και μεταχειρισμένο (5 ετών) golf 1.6, θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο;
χααχαχαχαα...καλα βρες εσυ με 9Κ να το πάρω κ εγω...ρε πατε καλα?
Ισως εκοψα ενα χρονο,αλλα του 98-99 βρίσκεις,θες να σου βρω ένα;
-
κανεις να μου πει για το πολο;
θα ειναι αξιοπρεπες μεσα στην πολη και για ταξιδι;
ευχαριστωΣτην πόλη μια χαρά θα κινείται άνετα και σχετικά οικονομικά, αλλά και στην εθνική θα κινείται αρκετά καλά για 1.4.
Πάντως στην κατηγορία υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα όπως φυσικά το clio που αναφέρθηκε παραπάνω.
Όσο για την αξιοπιστία, μια χαρά αξιόπιστο είναι (πχ το δικό μας δεν έχει βγάλει τίποτα)
Οπότε αν δεν βάλει γιαπωνέζο στα υπ'όψην όλα τα υπόλοιπα είναι στο μέσο όρο. Απλά μερικά είναι all-around καλύτερα αυτοκίνητα! -
παιδια σας παρακαλω μη ξεφευγεται. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ 1600. για πολο 1400 μιλαμε. να μου επιτε τι λεει σαν αμαξι( οχι σαν ομορφια.)
τι λεει απο θεμα κρατιματων, ανεσης κτλ -
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
χααχαχαχαα...καλα βρες εσυ με 9Κ να το πάρω κ εγω...ρε πατε καλα?
Αγγελίες αυτούσιες από το autotriti.gr
VW GOLF 5D, 99, 1600κυβ., ΙΧΕ, 8.950
Polo 16v 100hp