-
Με πολυ μεγαλη καθυστερηση ειδα το θεμα.
Το μονο που μπορω να πω ειναι ΩΧΩΧΩΧ
Παντως ειναι αληθεια οτι οι τιμες επηρεαζονται απο το μεγεθος της αγορας, αλλα και απο αλλους παραγοντες. -
Ρε σεις είστε απίστευτοι Από τις τιμές των αυτοκινήτων στις Η.Π.Α. το πήγατε στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ασφάλιση στην Ελλάδα
-
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Ρε σεις είστε απίστευτοι Από τις τιμές των αυτοκινήτων στις Η.Π.Α. το πήγατε στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ασφάλιση στην ΕλλάδαΚαι γιατί όχι... είναι και τα 2 μείζων σημασίας... Και τα 2 είναι αντί αρρώστιας..
-
Οπως λεμε. Συ ειπας. Με αποκαλεσες ψευτη και και εγω σου ειπα δεν ξερεις τι σου γινεται. Ειπα να πω πολυ περισσοτερα αλλα δεν αξιζει τον κοπο.
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ειναι φανερο οτι δεν εχεις ιδεα για την πραγματικοτητα στην Ελλαδα η στην Αμμερικη.
Νυχτερινη νοσοκομα ειχε το κολο ΝΙΜΙΤΣ. Το οτι κοιμοτανε και ειχε παρει αναποδες οταν ο πατερας μου την ανησυχυσε. Και μου εριξε ενα μπινελικι που τολμησα να μην εχω αποκλιστικη.
Και ο διευθυντης τα αρπαζε καλα καλα.
Μα καλα σοβαρα μιλας οτι το ελληνικο μπουρδελο (συγνωμη κρατος ) εχει κοινωνικη ασφαλιση που δεν δεν μπορω ουτε να την ονειρευτω;
Εδω τελειωνει η συζητηση για οπως ειπα δεν ξερεις τι σου γινεται.
Ναι τα χαζοαμερικανακια πληρωνουν 42 χιλαδες για το ΧC90 και οι εξυπνοι σαν και εσενα πληρωνουν 102 χιλαδες.
Αυτα.
Καλό θα είναι να μη βρίζεις αλλά αφού βρίζεις σε πληροφορώ ότι μεγαλύτερο μπουρδέλο από αυτό που ζεις εσύ, δεν υπάρχει.
Κυριολεκτικά και μεταφορικά.Όπως υποστηρίζεις, δεν ξέρω την πραγματικότητα στην Ελλάδα.
Ευτυχώς που την ξέρεις εσύ...Πιάνεις ένα γεγονός και από αυτό βγάζεις συμπεράσματα για όλο το θέμα της δημόσιας ασφάλισης.
Πολύ υπεύθυνο αυτό. Αλλά καλά...
Πιθανόν να νομίζεις ότι ζεις στη γη της επαγγελίας. Νόμιζέ το δικαιωμά σου είναι. Και καλά ξυπνητούρια....(καλού κακού έχε και το νου σου μη σου έρθει κανένα τζάμπο στο κεφάλι...)Στο θέμα μας τώρα...σου επαναλαμβάνω ότι την κοινωνική ασφάλιση που έχει ο Ελληνας , εσύ δεν πρόκειται να τη δεις ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα.
Αποδειξε το μου.
Εγω επιμενω δεν εχεις ιδεα τι λες.
Εγω: εχω ζησει 19 χρονια στην Ελλαδα και πανω απο 20 στις ΗΠΑ.
Εγω: ερχομαι στην Ελλαδα 2-3 φορες το χρονο.Συμπερασμα: Νομιζω οτι εχω πανω απο το μεσο ορο αντιληψη τι γινεται και στην ελλαδα και στις ΗΠΑ.
Εσυ τι?
Πως ξερεις τι λες; Αποδειξε το φιλε μου.
Ποσο ξερεις το συστημα των ΗΠΑ.
Επισης αν εχεις τι παραμικρη ιδεα εγω βαζω στοιχημα οτι μια και δεν ζεις στις ΗΠΑ δεν εχεις δει ουτε το ενα τοις χιλιοις.Το να λες χαζομαρες οπως παραπανω δεν αξιζει μια δεκαρα για εμενα.
Τι περιμενεις να σου πω και ευχαριστω που με λες ψευτη;
Ολα αρχιζουν απο εσενα. Οπως μου μιλας ετσι θα σου μιλαω.
-
ωχχχχχ
...παιδιά χαλαρώστε για τα αυτοκίνητα μιλάμε, δεν θα λύσουμε το υγειονομικό μέσα από το 4Τ φόρουμ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ωχχχχχ...παιδιά χαλαρώστε για τα αυτοκίνητα μιλάμε, δεν θα λύσουμε το υγειονομικό μέσα από το 4Τ φόρουμ!
Συγνωμη φιλε μου για το ασχετο αλλα οταν καποιος ερχεται και με λεει ψευτη ειναι ετοιμος να φαει και το δικο μου φτυσιμο.
Ξανα συγνωμη για το ασχετο.
Νικος
ΥΓ: Θα ειδοποιησω τους moderators και ειναι σε αυτους αν θελουν να σβησουν τα ασχετα ποστ η να το μετακινησουν στον αντιλογο.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στο θέμα μας τώρα...σου επαναλαμβάνω ότι την κοινωνική ασφάλιση που έχει ο Ελληνας , εσύ δεν πρόκειται να τη δεις ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα.
τι έχει ο έλληνας;;;
Koινωνική ασφάλιση
-
Στο θέμα μας τώρα...σου επαναλαμβάνω ότι την κοινωνική ασφάλιση που έχει ο Ελληνας , εσύ δεν πρόκειται να τη δεις ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα.
τι έχει ο έλληνας;;;
Koινωνική ασφάλιση
sorry, αλλά αυτό πάει στα ανέκδοτα, ειδικά σε σχέση με τι πληρώνει
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
απο προσωπικη μου εμπειρια:τελικα το κρατικο συστημα υγειας ειναι μπ....λο!
ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ!!!
Αλλα για τα χρηματα που πληρωνει ο Ελληνας ασφαλιζομενος... ειναι χαλια!!!για ποια δημοσια ασφαλιση μιλατε ρε παιδια?
εσεις οι υποστηρικτες του ΕΣΥ, ΙΚΑ συκα μηκα κλπ απαντηστε μου σε μερικες απλες ερωτησεις:-
Αν σημερα μου ερθει να παω να κανω καποιες ειδικες εξετασεις σε καποιο νοσοκομειο (σαν ασφαλισμενος του ΙΚΑ)... μετα απο ποσους μηνες/εβδομαδες θα μου κλεισουν ραντεβου?
-
Αν δωσω τα λεγομενα 'φακελακια' θα τυχω καλυτερης 'περιποιησης' κλπ?
-
Αν η απαντηση στο '2'' ειναι ΝΑΙ, πιστευετε οτι αυτο θα εχει αντικτυπο ενδεχομενως σε καποιους ασθενεις που δεν θα εχουν την ευχαιρεια να δωσουν το φακελακι???
-
Ποιος απο σας εχει χρησιμοποιησει τη κρατικη ασφαλιση για οδοντιατρικη περιθαλψη????
αν εισαι 'του θανατα' και πας σε ενα ελληνικο η σε μερικα ευρωπαικα νοσοκομια θα σε παρουν μεσα και θα ασχοληθουν μαζι σου, αν δεν εχεις ασφαλεια.
στην αμερικη θα σε αφησουν στο δρομο να πεθανεις. -
-
αντε για τον αντιλογο λεω εγω....
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
απο προσωπικη μου εμπειρια:
τελικα το κρατικο συστημα υγειας ειναι μπ....λο!
ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ!!!
Αλλα για τα χρηματα που πληρωνει ο Ελληνας ασφαλιζομενος... ειναι χαλια!!!για ποια δημοσια ασφαλιση μιλατε ρε παιδια?
εσεις οι υποστηρικτες του ΕΣΥ, ΙΚΑ συκα μηκα κλπ απαντηστε μου σε μερικες απλες ερωτησεις:-
Αν σημερα μου ερθει να παω να κανω καποιες ειδικες εξετασεις σε καποιο νοσοκομειο (σαν ασφαλισμενος του ΙΚΑ)... μετα απο ποσους μηνες/εβδομαδες θα μου κλεισουν ραντεβου?
-
Αν δωσω τα λεγομενα 'φακελακια' θα τυχω καλυτερης 'περιποιησης' κλπ?
-
Αν η απαντηση στο '2'' ειναι ΝΑΙ, πιστευετε οτι αυτο θα εχει αντικτυπο ενδεχομενως σε καποιους ασθενεις που δεν θα εχουν την ευχαιρεια να δωσουν το φακελακι???
-
Ποιος απο σας εχει χρησιμοποιησει τη κρατικη ασφαλιση για οδοντιατρικη περιθαλψη????
αν εισαι 'του θανατα' και πας σε ενα ελληνικο η σε μερικα ευρωπαικα νοσοκομια θα σε παρουν μεσα και θα ασχοληθουν μαζι σου, αν δεν εχεις ασφαλεια.
στην αμερικη θα σε αφησουν στο δρομο να πεθανεις.Αυτες ειναι οι χαζομαρες που λεω.
Ρε φιλε που το ξερεις αυτο;
Εχεις ερθει στην Αμερικη και βλεπεις ανθρωπους να τους πετανε απο το νοσοκομειο;Πιστεψτε το οταν χρειαζεσαι ιατρικη βοηθεια στις ΗΠΑ και την ζητησεις δεν προκειται ποτε μα ποτε να σου την αρνηθουν. Θα ειναι ακριβως η ιδια που εχει ο οποιοσδηποτε εχει η δεν εχει ασφαλεια.
Νικος
-
-
Κύριοι ειρήνη!
Ας ζήσουν όπως θέλουν στην Αμερική, ας ζήσουν όπως θέλουν και στην Ελλάδα!
Ας σταματήσει αυτή η φαγωμάρα μεταξύ μας... Έχω πει παλιότερα και εγώ πράγματα για την αμερική. Αλλά αν μου έλεγαν αύριο πετάς για εκεί, σε καμιά περίπτωση δεν θα έλεγα όχι.
Άλλος τρόπος ζωής εκεί, άλλος εδώ. Τελεία και παύλα.
Ο αμερικάνος ή ο έλληνας ή ο αλβανός που ζει εκεί χρόνια βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι από ότι εμείς.
Το ίδιο και ο έλληνας ή ο αμερικάνος ή ο αλβανός που ζει εδώ χρόνια, βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι από ότι εκείνοι.Αυτά από εμένα
Θανάσης. -
μου το ειπαν 2 παιδια απο την ατλαντα. η αμερικη ειναι μια μεγαλη ομοσπονδη χωρα και αυτα που ζεις εσυ στο κρατιδιο που εισαι ισως ειναι εντελως διαφορετικα σε ενα αλλο. δεν νομιζω πως θα πρεπει να εχω ταξιδεψει μεχρι εκει για σχηματισω μια αποψη...
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αποδειξε το μου.
Εγω επιμενω δεν εχεις ιδεα τι λες.
Εγω: εχω ζησει 19 χρονια στην Ελλαδα και πανω απο 20 στις ΗΠΑ.
Εγω: ερχομαι στην Ελλαδα 2-3 φορες το χρονο.Συμπερασμα: Νομιζω οτι εχω πανω απο το μεσο ορο αντιληψη τι γινεται και στην ελλαδα και στις ΗΠΑ.
Εσυ τι?
Πως ξερεις τι λες; Αποδειξε το φιλε μου.
Ποσο ξερεις το συστημα των ΗΠΑ.
Επισης αν εχεις τι παραμικρη ιδεα εγω βαζω στοιχημα οτι μια και δεν ζεις στις ΗΠΑ δεν εχεις δει ουτε το ενα τοις χιλιοις.Το να λες χαζομαρες οπως παραπανω δεν αξιζει μια δεκαρα για εμενα.
Τι περιμενεις να σου πω και ευχαριστω που με λες ψευτη;
Ολα αρχιζουν απο εσενα. Οπως μου μιλας ετσι θα σου μιλαω.
Τι να σου αποδείξω άνθρωπέ μου;; ότι κάθε εργαζόμενος ή ελεύθερος επαγγελματίας στην Ελλάδα έχει ασφαλιστικό φορέα;; καλά έχεις σαλτάρει εντελώς;; δεν το ξέρεις;; Θα πρέπει τώρα να κάτσω να σου αναφέρω περιστατικά από προσωπική μου εμπειρία;; forum είναι εδώ, όχι reality show.
To ότι ζεις στην Αμερική και επισκέπτεσαι την Ελλάδα, γιατί μου το λες;;Τι σχέση έχεις εσύ με την Ελλάδα;; Σε άλλο ποστ είχες γράψει ότι 'ακόμα δεν έχουμε ανακαλύψει τη φωτιά' .Να το λεγε κανάς άλλος...πάει στ διάολο. Να το λένε οι Αμερικάνοι παραπάει!.
Κι εγώ ζω στην Ελλάδα και επισκέπτομαι κάθε χρόνο ή κάθε δεύτερο χρόνο μια ευρωπαϊκή χώρα. Αυτό σημαίνει ότι έχω λόγο για το σύστημα υγείας της και για τις όποιες καλυψεις του;; Επειδή κοιμόταν η νοσοκόμα στο NIMTΣ αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι το ελληνικό κράτος είναι μπουρδέλο και ότι το σύστημα υγείας του για κλάματα;; Eπειδή δεν έχω ζήσει στις ΗΠΑ πάει να πει ότι δεν ξέρω τι γίνεται , έστω και μέσες-άκρες;; Τα βιβλία , οι εφημερίδες το internet γιατί υπάρχει;; Μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται γιατί απλούστα δεν στο λέει το FOX και το CNN.Oρίστε ποια είναι η κοινωνική ασφάλιση στις ΗΠΑ. Δες και ...κλάψε.
'Μαύρο φίδι που τους έφαγε... όσους Αμερικανούς δεν είναι ασφαλισμένοι και η υγεία τους δεν είναι και τόσο καλή.
Το κόστος υγειονομικής περίθαλψης είναι πλέον δυσβάσταχτο όχι μόνο για τους χαμηλόμισθους αμερικανούς αλλά και για τους μεσαίων εισοδημάτων
Κινδυνεύουν, μάλιστα, με προσωπική χρεοκοπία ή σε κάποιες περιπτώσεις -αν αρρωστήσουν βαριά- ακόμη και με θάνατο, αφού οι αμερικανικές ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες αρνούνται να τους ασφαλίσουν ή αν δεχτούν να τους ασφαλίσουν, τους ζητούν απαγορευτικά υψηλά ασφάλιστρα.«Εάν έχεις δουλειά με ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τότε καλύπτεσαι υγειονομικά. Αν όχι, τότε απλώς είσαι άτυχος», δηλώνει χαρακτηριστικά Αμερικανός σύμβουλος σε εταιρεία λογισμικού που έφαγε... πόρτα από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στις οποίες απευθύνθηκε προκειμένου να ασφαλιστεί. Η δικαιολογία που επικαλέστηκαν οι εν λόγω ασφαλιστικές για να μην τον ασφαλίσουν ήταν ότι είχε στο παρελθόν ασθενήσει από ιγμορίτιδα και κατάθλιψη.
Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για τους ανασφάλιστους Αμερικανούς που είναι ηλικιωμένοι ή πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, όπως καρκίνο, καρδιά, άσθμα ή διαβήτη. Οι ιδιωτικές ασφαλιστικές ζητούν τεράστια ασφάλιστρα ή τους ζητούν να περιμένουν αρκετά χρόνια μέχρις ότου να αποφασίσουν να καλύψουν κάποιες από τις παθήσεις τους. Ουκ ολίγες φορές τούς αρνούνται οποιαδήποτε ασφάλιση.
Περισσότερα από 45 εκατ. Αμερικανοί είναι σήμερα ανασφάλιστοι, δεν έχουν δηλαδή ασφάλεια ούτε από τους εργοδότες τους αλλά ούτε και από το κράτος. Το 1/3 αυτών, 15 εκατ. άνθρωποι, πάσχουν από χρόνιες ασθένειες. Εκατομμύρια εξ αυτών παραιτούνται της απαιτούμενης ιατρικής φροντίδας ή των συνταγογραφημένων φαρμάκων εξαιτίας του υψηλού κόστους που καλούνται να επωμιστούν -χωρίς την αρωγή κάποιας ασφάλειας- θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Η κατάσταση, που θυμίζει περισσότερο τριτοκοσμική χώρα παρά οικονομική υπερδύναμη, οφείλεται κυρίως στη διαρκή ιδιωτικοποίηση του τομέα της υγείας που ανέβασε το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης σε δυσθεώρητα ύψη και κατέστησε ιδιαίτερα επισφαλείς τις ασφάλειες. Πρόσφατη μελέτη από το Ινστιτούτο της Καλιφόρνιας δείχνει ότι το κόστος υγειονομικής περίθαλψης είναι πλέον δυσβάστακτο όχι μόνο για τους χαμηλόμισθους αλλά και για τους μεσαίων εισοδημάτων Αμερικανούς, παρότι αυτοί είναι ασφαλισμένοι από την εργασία τους.
Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι ο ΠΟΥ μεταξύ 191 χωρών κατατάσσει τις ΗΠΑ στην 37η θέση σε όρους επιδόσεων υγειονομικής φροντίδας, παρ' όλο που δαπανούν το μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ τους γι' αυτήν από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο.'Πάρε και το link : http://www.enet.gr/online/online_hprint ... d=43638776
To συγκεκριμένο το είχε ανεβάσει ο 'SAXOGUS2' στον 'Αντίλογο'.
Να μιλάς όπως θες, δεν έχω πρόβλημα.
Το ότι λες ψέματα είναι προφανέστατο :Δεν υπηρεχε νυχτερινη αδελφη. Οποτε η 'δωρεαν' ασφαλιση μου στοιχιζε 150 ευρω την ημερα. Και εχασα το μετρημα ποσα φακελακια εδωσα στον λεχριτη τον διευθυντη της (κρατικης)κλινικης (με 300 ευρω το καθενα). Και επεφεραν τριχες κατσαρες.
Εδώ διαβάζοντάς το κάποιος σαφώς καταλαβαίνει ότι ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο στην νυχτερινή του βάρδια δεν έχει νοσοκόμα σε κάποια από τις κλινικές του και (πιθανόν) τα 150
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τι έχει ο έλληνας;;;
Koινωνική ασφάλιση
sorry, αλλά αυτό πάει στα ανέκδοτα, ειδικά σε σχέση με τι πληρώνει
Βάλτο στα ανέκδοτα μωρε 'Ikar' Και όταν βρω χρόνο θα σου στείλω ένα p.m με δικά μου παραδείγματα, που λένε ακριβώς αντίθετο.
Κανένα πρόβλημα -
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Πιστεψτε το οταν χρειαζεσαι ιατρικη βοηθεια στις ΗΠΑ και την ζητησεις δεν προκειται ποτε μα ποτε να σου την αρνηθουν. Θα ειναι ακριβως η ιδια που εχει ο οποιοσδηποτε εχει η δεν εχει ασφαλεια.
Νικος
Καλά, μιλάμε εσύ δεν παίζεσαι μεγάλε!!!
Συνεχίσεις ακάθεκτος τα ψέματα.
Αλλωστε η αξιοπιστία σου είναι αναμφισβήτηση!!
Υπάρχουν και άλλα link και άλλα πειστήρια που αποδεικνύουν ότι ψεύδεσαι. Μη με κάνεις να ψάχνω όλο το βράδυ, λυπήσου με. -
ψυχραιμία παίδες!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ψυχραιμία παίδες!!!Εντάξει δεν γράφω άλλο Σπύρο.Ψύχραιμος είμαι. Την κοροϊδια δε μπορώ
-
Πιστεψτε το οταν χρειαζεσαι ιατρικη βοηθεια στις ΗΠΑ και την ζητησεις δεν προκειται ποτε μα ποτε να σου την αρνηθουν. Θα ειναι ακριβως η ιδια που εχει ο οποιοσδηποτε εχει η δεν εχει ασφαλεια.
Νικος
Καλά, μιλάμε εσύ δεν παίζεσαι μεγάλε!!!
Συνεχίσεις ακάθεκτος τα ψέματα.
Αλλωστε η αξιοπιστία σου είναι αναμφισβήτηση!!
Υπάρχουν και άλλα link και άλλα πειστήρια που αποδεικνύουν ότι ψεύδεσαι. Μη με κάνεις να ψάχνω όλο το βράδυ, λυπήσου με.Ο φανατισμος δεν βοηθαει πουθενα...εχει μερικως δικιο ο Νικος, αν εχεις αναγκη αμεσης ιατρικης βοηθειας θα το κανουν αμεσως (και την ακριβοτερη εγχειρηση, εντατικες κλπ), μετα θα σου στειλουν $500000 λογαριασμο στο σπιτι που αν τους αποδειξεις οτι δεν εχεις να τα πληρωσεις δεν θα στα ζητησουν. Το προβλημα ειναι αν χρειαστεις φαρμακα και συνεχεις επισκεψεις στον γιατρο για χρονια -- εκει δεν πληρωνουν αν εισαι ανασφαλιστος και αν εισαι μεγαλης ηλικιας δεν μπορεις να ασφαλιστεις ή θα πληρωνεις 3000 τον μηνα. Γι'αυτο αρκετος κοσμος εχει δουλειες στα πολυκαταστηματα που πληρωνουν λιγο αλλα δεινουν δωρεαν ασφαλιση. Γενικα το συστημα υγειας στην αμερικη δεν καλυπτει ολους τους κατοικους αλλα μονο αυτους με ασφαλεια (ο περισσοτερος κοσμος που δουλευει σε ανωνυμες εταιρειες δηλαδη) ή με πολλα λεφτά. Εγω αυτο το συστημα υγειας το ταυτιζω περισσοτερο με το Ελληνικο παρα με αλλα κρατη που παρεχουν δωρεαν περιθαλψη σε ολους τους πολιτες τους ανεξαρτητος αν δουλευουν η οχι (π.χ. Καναδας με φοβερα νοσοκομεια -για τζαμπα- και δωρεαν επισκεψεις σε καθε γιατρο για ολους τους πολιτες χωρις κανενα οριο οποτε εχεις προβλημα).
-
ψυχραιμία παίδες!!!
Εντάξει δεν γράφω άλλο Σπύρο.Ψύχραιμος είμαι. Την κοροϊδια δε μπορώ
Ψύχραιμος δε μου φαίνεται να είσαι,να πω την αλήθεια...Σε το συμπάθιο κιόλας...
Περί Υγείας και ΗΠΑ [διάσπαση]