-
[quote='boofy']Οδηγώ ένα 1.5 (πρίν την αναβάθμιση) και έχω κάνει 100,000 χλμ. 2 βασικά προβλήματα παρουσιάστηκαν: 1ον στο ρελαντί το μοτέρ έσβηνε από μόνο του.Το πήγα σε έναν αντιπρόσωπο και μου έλεγαν για εγκεφάλους, ρυθμίσεις και 500
-
-
Επιτέλους ένα club για τη Nissan!!!
Έχω ήδη εγγραφεί στο club και μπορώ να πω πως αξίζει η συμμετοχή σ'αυτό. Και πληροφορίες για το αυτοκίνητο μας θα πάρουμε αλλά και απο την άλλη θα εμπλουτίσουμε το club με τις δικές μας. -
Απ'οτι ξερω το γκαζι του Primera P12 ειναι με ντιζα. Μπορω να βαλω cruize control σε αυτο;; Υπαρχει εκδοση του που ειναι με ηλεκτρονικο γκαζι και/ή εχει cc;
-
enginekiller στο club το συζητάγανε αυτό...
-
Ο χρήστης 200sx έγραψε:
enginekiller στο club το συζητάγανε αυτό...Εγω το εγραψα και εκει .
-
Με το 1.5 μοτέρ του αλμέρα που δεν πάει μία τί μπορεί να κάνει κανείς? Βασικά το κιβώτιο φταίει αλλα και πάλι...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Επιτέλους ένα club για τη Nissan!!!
Έχω ήδη εγγραφεί στο club και μπορώ να πω πως αξίζει η συμμετοχή σ'αυτό. Και πληροφορίες για το αυτοκίνητο μας θα πάρουμε αλλά και απο την άλλη θα εμπλουτίσουμε το club με τις δικές μας.Egina kai ego melos mpas kai vrethoun synadelfoi z-addicts...
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Με το 1.5 μοτέρ του αλμέρα που δεν πάει μία τί μπορεί να κάνει κανείς? Βασικά το κιβώτιο φταίει αλλα και πάλι...Το παραγγέλνεις στην έκδοση Challenge και βλέπεις σαφώς βελτιωμένη συμπεριφορά.
-
-
Εχει καταφερει κανενας να αλλαξει μπροστινο ταμπλω η/και πλαστικα θυρων σε p12 μεσα στην εγγυηση λογω τριγμων;
-
To 350Z σε αγώνες
Όποιος τυχερός, μπορεί να παρακολουθεί στο Motors TV τις προσπάθειες του RJM 350Z, στα πλαίσια του British GT.
Στον τελευταίο αγώνα, το Ζ ήταν τρίτο, πίσω απο δύο Ferrari 360 και μπροστά απο τις γρηγορότερες Porsche του αγώνα.
Μερικούς γύρους πριν το τέλος, το Ζ είχε έξοδο όταν δέχθηκε 'αγκωνιά-φάουλ' απο την μία 911 και έμεινε πίσω. Εξάλλου ήδη είχε πέσει ο ρυθμός του Nissan λόγω misfire σε κάποιο κύλινδρο.
'Πολύ καλή εμφάνιση για ένα αυτοκίνητο ακόμα σε εξέλιξη (εννοεί το αγωνιστικό)' σύμφωνα με το σχολιαστή του αγώνα!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
To 350Z σε αγώνεςΚαι μία φωτογραφία...
-
Θυμαται/ξερει καποιος με τι μαρκα-μοντελο ελαστικων ερχεται το primera 1,6 με σιδερενιες ζαντες;
-
ταριφας προχτες με το τελευταιο primera 'τρομοκρατησε' τον ξαδερφο μου προχτες σε ενα συνεργειο της Nissan λεγοντας του οτι εχει κανει 150Κ χλμ και εχει απερια προβληματα μεσα στα οποια εχει αλλαξει 2 φορες κρεμαριερα, 2 δισκο-πλατω και ενα σωρο αλλα! Εσεις εχετε ακουσει τοοοσα πολλα και σοβαρα προβληματα; Υπαρχει αλλος εδω που να το εχει και να εχει περασει τα 100Κ χλμ;;;
-
Εφόσον δεν μπορείτε να του στήσετε άγαλμα, αγοράστε το βιβλίο:
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
ταριφας προχτες με το τελευταιο primera 'τρομοκρατησε' τον ξαδερφο μου προχτες σε ενα συνεργειο της Nissan λεγοντας του οτι εχει κανει 150Κ χλμ και εχει απερια προβληματα μεσα στα οποια εχει αλλαξει 2 φορες κρεμαριερα, 2 δισκο-πλατω και ενα σωρο αλλα! Εσεις εχετε ακουσει τοοοσα πολλα και σοβαρα προβληματα; Υπαρχει αλλος εδω που να το εχει και να εχει περασει τα 100Κ χλμ;;;Μια φορά ημουν σε ταρίφα με Primera και πιάσαμε κουβέντα σχετικά με αμάξια. Μου ειπε πως ειχε απογοητευθεί με την ποιότητα του Πριμέρα του. Κι αυτός ειχε αλλάξει 2 φορές κρεμαγιέρα και ακρόμπαρα, μεταξύ άλλων.
Παντως δεν ειναι ενδεικτικό το παράδειγμα μιας και ειναι τρομερή η ταλαιπωρία που τρώνε τα ταξί (ολη μερα στο δρόμο).
-
Micra CC
http://www.in.gr/auto/expositions/expos ... tyID=46216 -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
ταριφας προχτες με το τελευταιο primera 'τρομοκρατησε' τον ξαδερφο μου προχτες σε ενα συνεργειο της Nissan λεγοντας του οτι εχει κανει 150Κ χλμ και εχει απερια προβληματα μεσα στα οποια εχει αλλαξει 2 φορες κρεμαριερα, 2 δισκο-πλατω και ενα σωρο αλλα! Εσεις εχετε ακουσει τοοοσα πολλα και σοβαρα προβληματα; Υπαρχει αλλος εδω που να το εχει και να εχει περασει τα 100Κ χλμ;;;
Μια φορά ημουν σε ταρίφα με Primera και πιάσαμε κουβέντα σχετικά με αμάξια. Μου ειπε πως ειχε απογοητευθεί με την ποιότητα του Πριμέρα του. Κι αυτός ειχε αλλάξει 2 φορές κρεμαγιέρα και ακρόμπαρα, μεταξύ άλλων.
Παντως δεν ειναι ενδεικτικό το παράδειγμα μιας και ειναι τρομερή η ταλαιπωρία που τρώνε τα ταξί (ολη μερα στο δρόμο).
Παιζει να ειναι και ο ιδιος ταριφας!!!
-
NISSAN FORUM