-
Ζώο ζώο ζώο ζώο 28 φορές ζώο ο τύπος (τουλάχιστον 160 κιλα...) ο οποίος οδηγώντας ένα παπί(είχε βουλιάξει το κακόμοιρο...)και φορώντας ακουστικά walkman στ αυτιά του σε μια στροφή ακούμπησε (με το σωσίβιο της πατσοκοιλιάς του ) τον καθρέφτη του Yaris ενός φίλου και δεν κατάλαβε τίποτα...Συνεχίσαμε με περίπου 100 χλμ και εκεί που νομιζαμε ότι ευτυχώς τον περάσαμε,τσουπ,μας προσπερνάει σε κατηφόρα κοντά στον σκλαβενίτη τηε πεύκης...Όποιος τον δεί(θα τον καταλάβει!!)ας του ρίξει 10 μούντζες κι από μένα..
Ευχαριστώ!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ζώο ζώο ζώο ζώο 28 φορές ζώο ο τύπος (τουλάχιστον 160 κιλα...) ο οποίος οδηγώντας ένα παπί(είχε βουλιάξει το κακόμοιρο...)και φορώντας ακουστικά walkman στ αυτιά του σε μια στροφή ακούμπησε (με το σωσίβιο της πατσοκοιλιάς του ) τον καθρέφτη του Yaris ενός φίλου και δεν κατάλαβε τίποτα...Συνεχίσαμε με περίπου 100 χλμ και εκεί που νομιζαμε ότι ευτυχώς τον περάσαμε,τσουπ,μας προσπερνάει σε κατηφόρα κοντά στον σκλαβενίτη τηε πεύκης...Όποιος τον δεί(θα τον καταλάβει!!)ας του ρίξει 10 μούντζες κι από μένα..Ευχαριστώ!!
Αυτό τι σημαίνει δλδ;
Οτι οι παχύσαρκοι δεν πρέπει να οδηγάνε μηχανάκι ή ό,τι πρέπει να τηρούν μεγαλύτερες αποστάσεις ασφαλείας απ'τους άλλους;
Επαθε τπτ ο καθρέφτης του φίλου σου; Δε νομίζω. Και προφανώς ούτε ο άλλος θα το πήρε χαμπάρι -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ζώο ζώο ζώο ζώο 28 φορές ζώο ο τύπος (τουλάχιστον 160 κιλα...) ο οποίος οδηγώντας ένα παπί(είχε βουλιάξει το κακόμοιρο...)και φορώντας ακουστικά walkman στ αυτιά του σε μια στροφή ακούμπησε (με το σωσίβιο της πατσοκοιλιάς του ) τον καθρέφτη του Yaris ενός φίλου και δεν κατάλαβε τίποτα...Συνεχίσαμε με περίπου 100 χλμ και εκεί που νομιζαμε ότι ευτυχώς τον περάσαμε,τσουπ,μας προσπερνάει σε κατηφόρα κοντά στον σκλαβενίτη τηε πεύκης...Όποιος τον δεί(θα τον καταλάβει!!)ας του ρίξει 10 μούντζες κι από μένα..
Ευχαριστώ!!
Αυτό τι σημαίνει δλδ;
Οτι οι παχύσαρκοι δεν πρέπει να οδηγάνε μηχανάκι ή ό,τι πρέπει να τηρούν μεγαλύτερες αποστάσεις ασφαλείας απ'τους άλλους;
Επαθε τπτ ο καθρέφτης του φίλου σου; Δε νομίζω. Και προφανώς ούτε ο άλλος θα το πήρε χαμπάριΕξαρτάται από πιά πλευρά του Yaris πέρασε ο εν λόγος μοτοσυκλετιστής και σε ποιό σημείο του δρόμου έγινε αυτό...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ζώο ζώο ζώο ζώο 28 φορές ζώο ο τύπος (τουλάχιστον 160 κιλα...) ο οποίος οδηγώντας ένα παπί(είχε βουλιάξει το κακόμοιρο...)και φορώντας ακουστικά walkman στ αυτιά του σε μια στροφή ακούμπησε (με το σωσίβιο της πατσοκοιλιάς του ) τον καθρέφτη του Yaris ενός φίλου και δεν κατάλαβε τίποτα...Συνεχίσαμε με περίπου 100 χλμ και εκεί που νομιζαμε ότι ευτυχώς τον περάσαμε,τσουπ,μας προσπερνάει σε κατηφόρα κοντά στον σκλαβενίτη τηε πεύκης...Όποιος τον δεί(θα τον καταλάβει!!)ας του ρίξει 10 μούντζες κι από μένα..Ευχαριστώ!!
Καλός είσαι κ του λόγου σου...έχεις πρόβλημα με τους παχύσαρκους ή θεωρείς ότι αυτοί πρέπει να μην κυκλοφορούν και να είναι εσώκλειστοι στην απομόνωση...;
-
Ο φίλος που έγραψε το άνωθι περιστατικό σίγουρα δεν εκφράστηκε με τον καλύτερο τρόπο. Υποδηλώνει ίσως μια κάποια προκατάληψη προς τους εξαιρετικά ευτραφείς, και αναμενόμενες οι όποιες αντιδράσεις.
Από την άλλη, δε μπορεί να παραβλέψει κανείς το γεγονός πως όταν ζυγίζεις 160 κιλά και καταλαμβάνεις πολύ μεγάλο όγκο, όσο να'ναι, το παπί δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς, ιδίως όταν συνδυάζεται με σφήνες στην πυκνή κίνηση ή walkman. Πολλώ δε με επικίνδυνη οδήγηση, όπως περιγράφεται πιο πάνω.
Υποθέτω λοιπόν πως αναφερόμαστε σε κάποια ακραία από άποψη όγκου περίπτωση, γιατί για να πω την αλήθεια κι εγώ έχω δει ορισμένα άθλια παπιά που μεταφέρουν πολύ βαρείς ανθρώπους με μάλλον ασταθή τρόπο.
Άλλωστε, λίγο πολύ όλοι ξέρουμε την κατάσταση με τα παπιά και την παντελή έλλειψη σεβασμού στους στοιχειώδεις κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, εδώ μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ένας αλητάκος θεώρησε καλό να τραβήξει δυο κλειδιές στο Accent μας χθες τη νύχτα, ενώ αυτό ήταν παρκαρισμένο κανονικότατα κάτω από το σπίτι μου. Δειλά τομάρια.
ΠΟΤΕ δεν το κατάλαβα αυτό, ΠΟΤΕ δεν θα το καταλάβω μάλλον και ΠΑΝΤΑ τα παίρνω άσχημα στο κρανίο με κάτι τέτοια. Πιο πολύ από όλα μου τη δίνει το ΠΑΡΑΛΟΓΟ: για ποιο λόγο νά κάνει κάποιος κάτι τέτοιο??? ΓΙΑΤΙ??? έλεος!!!
Kακία. Άμα ο άλλος είναι απολίτιστος, κάφρος, γελάδι κ γίδι ταυτόχρονα τι περιμένεις; Είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι τύποι δε σέβονται ΟΥΤΕ τον εαυτό τους (ή έχεις παιδεία ή ΔΕΝ έχεις)
-
Ώπα παιδια για σταθείτε.Ίσως εγώ δεν εκφράστηκα και με τα καλύτερα λόγια και γι αυτό ζητάω συγγνώμη.. Προς θεού δεν έχω καμία προκατάληψη όσον αφορά τους παχύσαρκους.Άλλωστε κι εγώ ο ίδιος ενας παθών είμαι.Γιατί για πάθηση πρόκειται.Έχοντας όμως κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα ξέρω να κρίνω τις κινήσεις που έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος πάνω στο μηχανάκι.Μετά το φανάρι ακολουθούσε αριστερή στροφή και μάλιστα αρκετά κλειστή.Ο τύπος λοιπόν αν και ο φίλος ήταν τέρμα αριστερά στο όριο του πεζοδρομίου,όχι μόνο δεν έκοψε λίγο και ανοίχτηκε λίγο δεξιά,αλλά γκάζωσε και κόλλησε στον καθρέφτη.Προφανώς δεν κατάλαβε τίποτα.Στη συνέχεια,στα 50 μέτρα είχε κι άλλο φανάρι όπου μας κοίταξε με βλέμα του τύπου 'τί κοιτάτε ρε;;'Εκεί λέω του φίλου να γκαζώσει και να φύγει μόλις ανάψει πράσσινο για να μη γίνει καμιά χοντρή μ@λακία.Κι εκεί λοιπόν που νομίζαμε ότι έμεινε πίσω ξαφνικά μας περνάει από τα δεξιά και ενώ σε λιγότερο από 20 μέτρα ακολουθούσε πάλι αριστερή στο ύψος του σκλαβενίτη..Όποιος γνωρίζει την περιοχή θα καταλάβει για τί στροφή μιλάω.. Έτσι με αυτό το περιστατικό δε θέλω να τονίσω το πόσο χοντρός ήταν ή το πώς έπαιρνε τις στροφές αλλά το εξής γεγονός:Ότι μου κάνει εντύπωση πως δεν σκέφτηκε καθόλου τη ζωούλα του και οδηγούσε και με ακουστικά δείχνοντας περιφρόνηση στην κυκλοφοριακή ασφάλεια των άλλων.Αυτά και λυπάμαι που παρεξηγήθηκα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ευχαριστώ!!
Αυτό τι σημαίνει δλδ;
Επαθε τπτ ο καθρέφτης του φίλου σου; Δε νομίζω. Και προφανώς ούτε ο άλλος θα το πήρε χαμπάριΤίποτα από όσα αναφέρεις δε σημαίνει φυσικά.Τώρα όσον αφορά τον καθρέφτη δεν έπαθε τίποτα και αν πάθαινε αυτό θα ήταν το λιγότερο..Για σκέψου σε παρακαλώ αν χτυπούσε δυνατά και έφευγε στα παρκαρισμένα που ήταν στα δεξιά ή στο πεζοδρόμιο πηγαίνοντας με 60 χλμ τί θα γινόταν.. Φυσικά δεν φορούσε κράνος έτσι..Σε αυτή την περίπτωση..τί γίνεται.Ποιός φταίει;;Ο οδηγός του αυτοκινήτου που είναι τέρμα αριστερά σύριζα στο πεζοδρόμιο για να αποφύγει το μηχανάκι μήπως;;Και ας φταίει ο οδηγός του αυτοκινήτου.Ο μοτοσυκλετιστής τί έχει απογίνει;;
Φιλικά. -
εντάξει pasxo επρόκειτο για παρεξήγηση την οποία έλυσες στο προηγούμενο post σου.
`Οντως οι μοτοσυκλετιστές ανεξαρτήτως βάρους έχουν την τάση να νομίζουν ότι μπορούν να περνάνε από παντού και θα τυγχάνουν της ελεημοσύνης των υπόλοιπων οδηγών, έλα ντε που δεν είναι έτσι και τα θέλει κι αυτωνών ο ποπός λιγάκι..
-
ΖΩΟΝ με Mercedes το Σαββατο στον δρομο μεταξύ Εθνικης - Χαλκιδας ( για όσους ξερουν εχει 1 λωριδα ανα κατευθυνση) θεώρησε ότι επειδη εχει μεγαλυτερα @@ απο όλους τους αλλους μπορει να προσπεράσει 2 νταλικες και 1 λεωφορείο με τη μια πάνω σε στροφη:evil:
βγήκα σχεδον στο χαντάκι για να μην πεσει πανω μου, ποσο μ@λ@κ@ς μπορει να ειναι καποιος ????
Στον ιδιο δρομο πιο μετα παππους με Πεζώ 104, οδηγουσε αργα, πατώντας την διπλή διαχωριστικη
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
ΖΩΟΝ με Mercedes το Σαββατο στον δρομο μεταξύ Εθνικης - Χαλκιδας ( για όσους ξερουν εχει 1 λωριδα ανα κατευθυνση) θεώρησε ότι επειδη εχει μεγαλυτερα @@ απο όλους τους αλλους μπορει να προσπεράσει 2 νταλικες και 1 λεωφορείο με τη μια πάνω σε στροφη:evil:βγήκα σχεδον στο χαντάκι για να μην πεσει πανω μου, ποσο μ@λ@κ@ς μπορει να ειναι καποιος ????
Στον ιδιο δρομο πιο μετα παππους με Πεζώ 104, οδηγουσε αργα, πατώντας την διπλή διαχωριστικη
Στον ίδιο δρόμο Παρασκευή απόγευμα, τογιότα κορόλα με μεσήλικα μέσα ο οποίος πήγαινε με 30-40 κμ....ατέλειωτη ουρά και οταν τελικά βρεθηκα πισω του, το χιουνται που ηταν πισω μου τρελλαθηκε στις κορνες, εχοντας την απαιτηση να προσπερασω πανω στη στροφη... τελικά βιαζοταν τοσο που μας περασε και τους 2 πανω σε τυφλη δεξιά στροφή...
Αν θελει καποιος να σκοτωθει, εκεινος ο δρομος ειναι εξαιρετική περιπτωση.... το θεμα ειναι να μην μας παρει σβαρνα....
-
Μιλάμε μακράααααν για το χειρότερο δρόμο...
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
ΖΩΟΝ με Mercedes το Σαββατο στον δρομο μεταξύ Εθνικης - Χαλκιδας ( για όσους ξερουν εχει 1 λωριδα ανα κατευθυνση) θεώρησε ότι επειδη εχει μεγαλυτερα @@ απο όλους τους αλλους μπορει να προσπεράσει 2 νταλικες και 1 λεωφορείο με τη μια πάνω σε στροφη:evil:βγήκα σχεδον στο χαντάκι για να μην πεσει πανω μου, ποσο μ@λ@κ@ς μπορει να ειναι καποιος ????
Μα γι αυτό πήρε μεγάλο αυτοκίνητο για να χωρά την μ@λ@κί@ του.
-
ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΝΙΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ. ΖΩΑ!!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΝΙΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ. ΖΩΑ!!!!Το χειρότερο από όλα είναι ένα ποτιστικό στην Αθηνών-Κορίνθου ακριβώς πριν την γέφυρα της Ν. Περάμου (ρεύμα προς Αθήνα) που στην αριστερή λωρίδα παύεις να βλέπεις για λίγα msec ή αν έχεις ανοικτό παράθυρο κάνεις κ δροσιστικότατο ντουζάκι κ βέβαια οι 2 αριστερές λωρίδες είναι μούσκεμα κ όλοι κάνουν ελιγμούς αποφυγής μουσκεμένης κ ολισθηρής ίσως... λωρίδας!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΝΙΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ. ΖΩΑ!!!!Στο Χαλάνδρι ειναι έντονο αυτό που λες... Αριστερη λωρίδα μέσα στα νερά. Ερχεται ο αλλος ψιλοπλακωμένος, βλέπει το φαναρι πανω στη στροφη, πλακωνεται στα φρενα, αρχίζει και σβουριζει πανω στα νερα και οποιον παρει ο χαρος....
(Στην καλύτερη, αν εισαι πισω απο κανενα αμαξι σε γεμιζει βρωμονερα)
-
μα καλά πως ξέχασα κ τα ποτιστικά στην Λ. Αθηνών (ή... Καβάλας) όπου πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες φύτεψαν πλατάνια που έχουν ανάγκη για πολύ νερό! οπότε μαζί με αυτά ποτίζουν κ τον δρόμο μπας και... μεγαλώσει!
-
Επίσης και στη Βάρης Κορωπίου έξω απο την Ευελπίδων και λίγο πιό πρίν στο ρεύμα προς Αθήνα. Όποιος έχει περάσει απο εκεί αργά το βράδυ ξέρει. Τί να πληρώνεις πλυντήρια. Το πάς μιά βολτούλα και μετά λάμπει.
Ακόμη, στην ευθεία της βούτας (Αλίμου-Βουλιαγμένης) στο ρεύμα ανόδου τρέχουν νερά επί σειρά ετών. Μετά τα δυστυχήματα που έγιναν (Saab που οδηγούσε ο αστυνομικός και το Nitrunoturbo που πήρε φωτιά και σκοτώθηκαν οι Αλβανοί), αταμάτησαν να ποτίζουν...(Πάει ο άλλος με 200 και φρενάρει στα νερα ώστε να σταματήσει στο φανάρι που βρίσκεται 200μ μακρυά) Τώρα το πότισμα έχει αρχίσει και πάλι. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΝΙΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ. ΖΩΑ!!!!
Στο Χαλάνδρι ειναι έντονο αυτό που λες... Αριστερη λωρίδα μέσα στα νερά. Ερχεται ο αλλος ψιλοπλακωμένος, βλέπει το φαναρι πανω στη στροφη, πλακωνεται στα φρενα, αρχίζει και σβουριζει πανω στα νερα και οποιον παρει ο χαρος....
(Στην καλύτερη, αν εισαι πισω απο κανενα αμαξι σε γεμιζει βρωμονερα)
Κηφισίας, δεύτερο φανάρι μετά τον τροχονόμο όπως κατεβαίνεις..
-
Καθως και στο εσακι στην Κηφισσιας, που ενω προσφερεται για πολλα γκαζια, ξαφνικα πανω στην κορυφη της στροφης βλεπεις μια λιμνουλα. Στην ανοδο ειναι τα νερα που πεταει ο καραγκιοζης βενζινας, στην καθοδο τα νερα απο τα ποτιστηρια. Ετσι ειχε φυγει στην ανοδο μια Alfa Romeo και ειχε γινει εντοιχισμενη στο μαγαζι διπλα στο βενζιναδικο.
οπως επισης και εξω απο τον Ζαχο στην Βαρκιζα, οπου μπροστα μου ειχε φυγει ενας με μηχανακι και ειχε σκασει με το κεφαλι στο πεζοδρομιο. Οταν μετα απο αυτο το περιστατικο ειχα παει στο τμημα Βαρκιζας να τους πω οτι σκοτωνεται κοσμος απο την εγκληματικη αμελεια του Δημου, η απαντηση ηταν οτι παρα το προφανες της επικινδυνοτητας, το μονο που μπορουν να κανουν ως αστυνομια ειναι να συστησουν στον Δημο να τα μαζεψει, και αμα ο Δημος γουσταρει, ισως να κανει κατι...
Τελικα σε αυτη την χωρα και για αυτο το πραγμα, πρεπει να σκοτωθει κανας γιος βουλευτη/εφοπλιστη/πλουσιου η διασημου γενικα, να γινει της πορνης στα καναλια, να τους τραβηξει και ενα ξεγυρισμενο δικαστηριο που θα το τραβηξει οσο παει, για να βγει καποιο αποτελεσμα...
Ζώα ζώα ζώα