-
Αυτά είναι διλήμματα. Και τα δύο είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα, αλληλοσυμπληρούμενα θα έλεγα. Πάρ' τα και τα δύο καλύτερα . Θα κάνεις έναν έρανο στο forum. Τόσες χιλιάδες μέλη είμαστε
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αυτά είναι διλήμματα. Και τα δύο είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα, αλληλοσυμπληρούμενα θα έλεγα. Πάρ' τα και τα δύο καλύτερα . Θα κάνεις έναν έρανο στο forum. Τόσες χιλιάδες μέλη είμαστεΕ, ψιτ! Εσύ ο ψηλός! Άμα γίνει κανένας έρανος, θέλω κι εγώ ένα ΜΧ-5!!!
-
Και μια ερώτησή μου για τα κάμπριο: έχουν φροντίσει απο το εργοστάσιο να κάνουν τον πίνακα οργάνων και γενικά το εσωτερικό σε κάποιο βαθμό αδιάβροχα; Δηλαδή αν ξεχαστείς για μερικά λεπτά και αρχίσει να βρέχει και το έχεις αφήσει ανοικτό την έκατσες;
Πρέπει να ακούγεται ηλίθια ως ερώτηση αλλα πραγματικά θα ήθελα να ξέρω...
-
Gia merika lepta sigoura den nomizw na pathenoun tipota.
Oi Elise epeidi den exoun kai polla koumpia den tithete tetoio thema.Alla kai me toso eukoli koukoula giati na min to kleineis pantou?
AN se piasei en kinisei opos eipame den mpanei nero mesa.Pare to Mazdaki, Oxi to Impreza.
Fun eipes oti psaxneis oxi to ergaleio!!!Kaly tyxi
Nikos -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αυτά είναι διλήμματα. Και τα δύο είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα, αλληλοσυμπληρούμενα θα έλεγα. Πάρ' τα και τα δύο καλύτερα . Θα κάνεις έναν έρανο στο forum. Τόσες χιλιάδες μέλη είμαστε
Ε, ψιτ! Εσύ ο ψηλός! Άμα γίνει κανένας έρανος, θέλω κι εγώ ένα ΜΧ-5!!!
Κι εγώ ένα S2000! Το φαντάζεσαι στις Σέρρες; Εδώ το Civic έκανε ιερωμένους, φαντάζεσαι το πισωκίνητο;
-
Ευχαριστώ γιο τις απαντήσεις παίδες, η αλήθεια είναι οτι είναι αρκετά δύσκολο το δίλλημα. Θα το παλέψω όμως
-
Τι έγινε τελικά με το πρόβλημά σου; Το τσίμπησες το ΜΧ;
-
Δυστυχώς τελικά αναβλήθηκε λόγω οικονομικών για το επόμενο καλοκαίρι η αγορά fun to drive αυτοκινήτου!
-
Άντε με το καλό να ανοίξουμε το ίδιο topic το επόμενο καλοκαίρι
-
Φιλε τα πραγματα ειναι απλα. Βαζεις κιτρινα κονι, που τα ρυθμιζεις πανευκολα (απλα κοιτα να ρυθμιζονται ευκολα και στο megane), ελατηρια για το megane, εξατμισουλα χωρις πολύ θορυβο, επωνυμο κιτ φιλτροχωάνης και προγραμμα και θα ειναι η μερα με την νυχτα. Αρκει να μην το κοπαναει η μητερα σου. Εγω τα εκανα αυτα στο clio και εκει που θα το πουλαγα αρων αρων , δεν το αλλάζω με τιποτα.
Οσο αφορα τα χρηματα που διαθετεις προτεινω 1. Κονι κιτρινα και ελατηρια. Αν θες να δωσεις και αλλα βαλε προγραμμα εγγυημενο, κιάλλα? φιλτροχωάνη (επωνυμο κιτ), κιάλλα? βαλε τελικο ή και μεσαιο. Τελος αν φρεναρεις πολύ βαλε και αγωνιστικα ή ημιαγωνιστικά τακακια.
Αγορά fun to drive αυτοκινήτου