-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Κώστα τα πρώτα προγνωστικά λένε για ήλιο οπότε καλά πάμεhttp://www.weather.com/outlook/travel/b ... d/GRXX0019
Σου το εύχομαι γιατί οι κακές γλώσσες λένε για ένα πλήρωμα από την Κοζάνη που ... έχασε το service του πέρυσι και έτρεξε κάτι στεγνές ειδικές με βρόχινα και μετα , αφού έμαθε να τρέχει με τα λινά, έχασε τελικά και τη νίκη στην κατηγορία του.
(Φιλικό το πείραγμα ε, μην παρεξηγηθούμε)
-
Άντε ρε μάγκες επιτέλους, θα δούμε έναν πολύ ωραίο αγώνα!!
Καλή επιτυχία σε όλους!!! -
χεχεχε που το θυμηθηκες.. για την ακρίβεια, έμαθα να οδηγώ με τα λινά ΑΦΟΥ τελείωσε ο αγώνας. γύρισα στην Κοζάνη με εκείνα τα λάστιχα και μετά από 2-3 μέρες πήγα Καστανιά βράδυ ανεβοκατέβηκα μέχρι Ζωοδόχο με πολλά σβαρνήγματα και δεν έσκασαν !!!!
μπορούσα να πάω τέρμα και στην Ολυμπιάδα δηλαδή....ε, τώρα ξέρω !!! χεχεχεχεχεχε
πάντως θα προτιμούσα λίγη βροχή, φέτος δεν έκανα κανένα βρεγμένο αγώνα και έχω μια 4αδα φρέσκα ολοκαίνουργια intermediate (μετά την 4αδα που φάγαμε χωρίς λόγο στο ΔΕΘ) και τα κοιτάω.....
-
Ο χρήστης rallakias έγραψε:
Καλή επιτυχία σε όλους!!!εσένα πότε θα σε δούμε σε αγώνα ? αργείς....
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ο... Τσουκαλάς κατά που πέφτει ? τι ειδική είναι ?
Πέφτει στον Πειραιά.
Ειδική - Θρύλος!!!Παράνομες αναγνωρίσεις στο TVMagic!!!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Καλή επιτυχία σε όλους!!!εσένα πότε θα σε δούμε σε αγώνα ? αργείς....
Ελπίζω σύντομα φίλε μου!!
Το καλόκαίρι με πήγε πολύ πίσω και δεν είχα χρόνο για τίποτα, δουλειά πολύ βλέπεις!!!Αν πάνε όλα καλά όπως τα προγραμματίζω μάλλον Αλεξανδρούπολη θα τρέχουμε παρέα!!!!
-
Υπάρχει καμιά καλή πρόταση/πληροφορίες για να δούμε τα Πετροκέρασα? Αν είναι δυνατόν να μπορεί να δει κανείς αρκετό κομμάτι της διαδρομής, Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης filandos έγραψε:
Υπάρχει καμιά καλή πρόταση/πληροφορίες για να δούμε τα Πετροκέρασα? Αν είναι δυνατόν να μπορεί να δει κανείς αρκετό κομμάτι της διαδρομής, Ευχαριστώκατάβασε αυτό το divx video και διάλεξε μέρος
http://www.galfas.gr/racing/video/de8-2 ... erasa1.aviμάλλον έχει κάτι καλά σημεία αν.. σκαρφαλώσεις και λίγο, μετά την αλλαγή πορείας που γίνεται σε ένα σημείο 1-2 χλμ μετά την εκκίνηση και μόνο εκεί μπορεί να δεις κάπως μεγάλο κομματι καθώς δεν έχει τέτοια κομμάτια η ειδική.
Πέρασα τα 4 περάσματα στον Τσουκαλά. Πολύ γρήγορη ειδική και δεν είναι και τόσο τεχνική. Και μόνο που έχει κάτι νέο (εκτός απο το ανακάτεμα των ειδικών) είναι πολύ καλό. Πάντως κάτι πρέπει να γίνει με τις αναγνωρίσεις. Είναι παράλογο να πρέπει να κάνουμε τόσα χλμ για να κυκλώσουμε τα Πετροκέρασα και την Ολυμπιάδα. Το σύστημα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Φανταστείτε οτι εγώ τα έχω ξανατρέξει και τα έχω γραμμένα. Οποιος όμως θα τρέξει πρώτη φορά το ΔΕΘ θα έγραφε πολλάαααα ΑΝΟΥΣΙΑ χλμ. Μεγάλο πρόβλημα αυτό και επιπλέον κόστος για βενζίνες και χρόνο των αγωνιζόμενων.
το ότι κάνω.... σαφάρι στην παρέα μου για να βρίσκω ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ δηλ. χωρίς εξάτμηση αυτ/το ούτε που το θίγω. Ο φίλος που μου δάνεισε το δικό του για να γράψω σήμερα έπαθε πλάκα οταν του είπα οτι θα ξεβιδώσουμε την μπάρα θόλων...... αλλά αυτό ας πάει στα κομμάτια...
α ναι.. σε όποια κοπέλα (= δεν έχει την παραμικρή σχέση και υποψία για το χώρο) πω οτι τρέχω σε αγώνες με ρωτάει πόσα παίρνω από τον αγώνα και τι κερδίζω αν βγω πρώτος. Λέτε η κοινή λογική των άλλων να είναι πιο... κοινή από τη δική μας ?
-
ΡΕ ΣΥ ΤΑ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ?ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ.
ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: Ε...ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ...
-
Oλοι την ακουμε αυτη την ερωτηση(μεγαλη πλακα,αν μας εβλεπε καποιος απο μακρια ολους,θα μπορουσε αντι για αγωνιζομενους να μας προσφωνιζε:'τα κοροιδα' ).Ειναι σιγουρο,οτι πανω-κατω ολοι τις ιδιες συζητησεις κανουμε!
Καλη επιτυχια σε ολους παιδια και καλο τερματισμο!!
Θα ηθελα παρα πολυ να τρεξω ΔΕΘ,γνωριζοντας το ποσο ομορφους αγωνες διοργανωνετε εκει περα,αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα.
Για πειτε αποψεις για τις ειδικες,σε τι κατασταση ειναι,τα χαρακτηριστικα τους και μερικα σημεια για να κατσουν θεατες που πιθανον να θελουν να ερθουν!Νικο,επεσε μεσον και μπηκες μπροστα απο τα Α6?
Ειδα και τις συμμετοχες ,δεν πατε καλα,ποιος εφτιαξε ιμπιζα 1.8 τουρμπο?!?!
Και βλεπω και Κωσταντινου με 206 S1600,καλο ειναι?Ανταγωνιστικο? -
Πάντως αυτή η ερώτηση δεν γίνεται μόνο από κοπέλες. Γενικότερα από άτομα που δεν έχουν σχέση με τον χώρο. Η μεγαλύτερη πλάκα είναι το ύφος τους όταν τους λέω οτι πληρώνουμε κιόλας !!
Πράγματι, είναι πολλά τα χιλιόμετρα που πρέπει να κάνεις για να κυκλώσεις την Ολυμπιάδα και ειδικά τα Πετροκέρασα. Γύρω στη μια με μιάμιση ώρα για ένα πέρασμα !! Αν είναι δυνατόν. Και εμείς που είχαμε μετά από όλα αυτά να γυρίσουμε Αθήνα.. πολλή κούραση !
Ο χρήστης glf έγραψε:
το ότι κάνω.... σαφάρι στην παρέα μου για να βρίσκω ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ δηλ. χωρίς εξάτμηση αυτ/το ούτε που το θίγω. Ο φίλος που μου δάνεισε το δικό του για να γράψω σήμερα έπαθε πλάκα οταν του είπα οτι θα ξεβιδώσουμε την μπάρα θόλων...... αλλά αυτό ας πάει στα κομμάτια...Ασε.. στο δικό μου πρέπει να βγάζουμε εξάτμιση, σκούπα και τη μπάρα θόλων. Αυτό γίνεται πριν από κάθε αγώνα και μετά τα ξαναβάζουμε. Ταλαιπωρία. Ευτυχώς οι υπόλοιποι αγώνες είναι κοντά και θα το αφήσω 'μαμά'.
glf θα τα πούμε πάνω !
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΡΕ ΣΥ ΤΑ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ?ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ.δεν ξέρω. στο χάρτη βλέπω... χωματόδρομο για Σαρακήνα - Περιστερά.
Αν ξέρει κανείς οτι κυκλώνει απο πάνω ας μας πει.
Μήπως οι οργανωτές σε κάθε ράλλυ να πρέπει να προτείνουν και τις πιο γρήγορες μπούκλες (για τα πληρώματα που έρχονται από μακριά). -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Θα ηθελα παρα πολυ να τρεξω ΔΕΘ,γνωριζοντας το ποσο ομορφους αγωνες διοργανωνετε εκει περα,αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα.
Για πειτε αποψεις για τις ειδικες,σε τι κατασταση ειναι,τα χαρακτηριστικα τους και μερικα σημεια για να κατσουν θεατες που πιθανον να θελουν να ερθουν!Νικο,επεσε μεσον και μπηκες μπροστα απο τα Α6?
Ειδα και τις συμμετοχες ,δεν πατε καλα,ποιος εφτιαξε ιμπιζα 1.8 τουρμπο?!?!
Και βλεπω και Κωσταντινου με 206 S1600,καλο ειναι?Ανταγωνιστικο?Το φετινό έχει φοβερές ειδικές. Μια και μία θα έλεγα. Μονο ο Ταξιάρχης έχει χαλασμένο οδόστρωμα. Η Παλαιόχωρα πρέπει να στρώθηκε πριν κάνα δυο χρόνια και η φετινή ο Τσουκαλάς είναι και αυτή προσφατα φτιαγμένη από ότι άκουσα. Δηλ. τέλεια άσφαλτος. Και οδηγικά έχει φοβερή ποικιλία. Ευτυχώς έχει και αρκετά κατηφορικά κομμάτια για να μην μετράνε μόνο τα άλογα.
χαλάλι της Ολυμπιάδας που κάνουμε τα παραπάνω χλμ, είναι φοβερή ειδική και αυτή. μου έκανε εντύπωση που χθες το απόγευμα είδα να έχει υγρασίες !!για τη σειρά εκκίνησης τι να πω, πρέπει να έκαναν κόμμα τα Α/6 και να με έβαλαν μπροστά για να μη βλέπω τους χρόνους τους. (χιουμορ λέμε)
κρίμα που δε θα είμαι κοντονούμερο με τα παιδιά στα Ν/2 που έχω και καιρό να τους δώ. -
Ο χρήστης angeliki.v έγραψε:
το ότι κάνω.... σαφάρι στην παρέα μου για να βρίσκω ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ δηλ. χωρίς εξάτμηση αυτ/το ούτε που το θίγω. Ο φίλος που μου δάνεισε το δικό του για να γράψω σήμερα έπαθε πλάκα οταν του είπα οτι θα ξεβιδώσουμε την μπάρα θόλων...... αλλά αυτό ας πάει στα κομμάτια...
Ασε.. στο δικό μου πρέπει να βγάζουμε εξάτμιση, σκούπα και τη μπάρα θόλων. Αυτό γίνεται πριν από κάθε αγώνα και μετά τα ξαναβάζουμε. Ταλαιπωρία. Ευτυχώς οι υπόλοιποι αγώνες είναι κοντά και θα το αφήσω 'μαμά'.
glf θα τα πούμε πάνω !ναι εσύ έχεις και ένα μηχανικό απο κοντά
και βέβαια θα τα πούμε. ελπίζω να ανεβαίνετε με άγριες διαθέσεις
η νέα ειδική πως σας φάνηκε ?
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Υπάρχει καμιά καλή πρόταση/πληροφορίες για να δούμε τα Πετροκέρασα? Αν είναι δυνατόν να μπορεί να δει κανείς αρκετό κομμάτι της διαδρομής, Ευχαριστώ
κατάβασε αυτό το divx video και διάλεξε μέρος
http://www.galfas.gr/racing/video/de8-2 ... erasa1.aviμάλλον έχει κάτι καλά σημεία αν.. σκαρφαλώσεις και λίγο, μετά την αλλαγή πορείας που γίνεται σε ένα σημείο 1-2 χλμ μετά την εκκίνηση και μόνο εκεί μπορεί να δεις κάπως μεγάλο κομματι καθώς δεν έχει τέτοια κομμάτια η ειδική.
Μπορεί να εκανε πολύ ώρα για να κατέβει το βιντεάκι, μπορεί να μην επέλεξα με σιγουριά που είναι το καλύτερο μέρος για να σταθώ, αλλά αποζημιώθηκα, πραγματικά απολαυστικοί. Ευχαριστώ για την πληροφορία, ίσως τελικα σταθώ σε καποια απο τις δυο κατηφορικές φουρκέτες πριν από τον τερματισμό. Καλή επιτυχία σε σένα και όλα τα παιδιά
-
Kατηφορικες φουρκετες????
Ειχε φουρκετες??
Τι στο καλο,αλλιως τη θυμομουνα!
Παντως αν εννοεις(μια που περιπου θυμαμαι) μια δεξια δευτερας κατηφορικη μετα απο ευθεια,μετα τη διασταυρωση που λεει ο Νικος,τοτε εκεινη τη προτεινω και εγω,ηταν εντυπωσιακοτατη!!! (Καλα τα λεω Νικο,η τα εχω ξεχασει εντελως?!? ) -
μπα, Αμαξό κατάβασε και συ το video γιατί δε μας τα λες καλά η διασταύρωση είναι κοντά στην αρχή, τα κατηφορικά στο τέλος.
ναι έχει φουρκέτες, η μια είναι αυτή που θυμάσαι που λιώνει τα φρένα
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
και βέβαια θα τα πούμε. ελπίζω να ανεβαίνετε με άγριες διαθέσειςΟχι και τόσο. Περισσότερο για τον τερματισμό και τους βαθμούς. Είμαστε εντελώς εκτός κλίματος. Το αυτοκίνητο είναι όπως το αφήσαμε από το Κένταυρος. Δεν το έχει οδηγήσει καθόλου ο Μάνος. Αυτή την εβδομάδα ότι προλάβουμε να συμμαζέψουμε και να δούμε τι χρειάζεται.
η νέα ειδική πως σας φάνηκε ?
Είναι πολύ γρήγορη και επικίνδυνη θα έλεγα. Να δούμε τι θα γίνει και με τις μπούκες. Δεν ταιριάζει τόσο πολύ σε εμάς που μας αρέσουν τα κλειστά κομμάτια. Την Ολυμπιάδα θα την ευχαριστηθούμε πολύ περισσότερο. Φυσικά και Ταξιάρχη εαν και έχει χαλάσει περισσότερο από πέρισυ. Ελπίζω φέτος να τον κάνουμε χωρίς βροχή και ομίχλη !!
-
Ο χρήστης angeliki.v έγραψε:
και βέβαια θα τα πούμε. ελπίζω να ανεβαίνετε με άγριες διαθέσεις
Οχι και τόσο. Περισσότερο για τον τερματισμό και τους βαθμούς. Είμαστε εντελώς εκτός κλίματος. Το αυτοκίνητο είναι όπως το αφήσαμε από το Κένταυρος. Δεν το έχει οδηγήσει καθόλου ο Μάνος. Αυτή την εβδομάδα ότι προλάβουμε να συμμαζέψουμε και να δούμε τι χρειάζεται.
Ε 'κουτσά στραβά' θα φτάσετε τρίτοι στους πέντε!!!!!!
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Ε 'κουτσά στραβά' θα φτάσετε τρίτοι στους πέντε!!!!!!Για εμας η ιδανική θέση είναι η τέταρτη. Οσο το δυνατόν ψηλότερα, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε την απονομή που ξεκινάει στις 21:00 !!!!!!!
Rally ΔΕΘ 3,4 Σεπτεμβρίου 2005 ...