-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
καλύτερα διαφορετική μέρα. αν το κάνουμε νωρίτερα ίσως δε προλάβουν να το δουν όλοι αφού αλλάζουμε τελευταία στιγμή ώρα. Καθημερινές μετά 22.00 μπορείτε?Εγω μπορω καθημερινες.
-
Δευτερα καλα ειναι;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Δευτερα καλα ειναι;Και εγω προτιμω Δευτερα.
-
Δευτέρα στις 21:00
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Δευτερα καλα ειναι;
Και εγω προτιμω Δευτερα.
ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2005
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ: 22.00
ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ:22.45
ΑΓΩΝΑΣ: 23.15 -
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Πάντως εγώ είμαι μέσα τώρα.Κανάλι GREECE
αν και λίγο καθυστερημένα καλώς ήρθες στο... 'πρωτάθλημα' του Forum
-
Πάντως εγώ είμαι μέσα τώρα.
Κανάλι GREECE
Το οποίο είναι ήδη καπαρωμένο
Είναι κανείς για κανένα testing? -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Κανάλι GREECE
Είναι κανείς για κανένα testing?xexe, φίλε θα μπορέσεις Δευτέρα έτσι?
-
Κανάλι GREECE
Είναι κανείς για κανένα testing?xexe, φίλε θα μπορέσεις Δευτέρα έτσι?
Πιθανότατα, γιατί την Κυριακή θα τρέξω σε καμιά καφετέρια να δω το ματς. No supersport...no party
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Είναι κανείς για κανένα testing?
Έπεσε για ύπνο μάλλον ο Vasilakis
-
Πολύ ωραίο το πρωτάθλημα και το παιχνίδι δίνει ρέστα.
Το μόνο που δε μ' αρέσεις είναι οτί επιτρέπονται τα βοηθήματα ( γιατί είμαι 10sec πιο αργός lol ! ).
Ρε παιδία και με τα βοηθήματα on πάλι τον ίδιο χρόνο κάνω... .
Τι σκατά κάνω. Έχω κάνει πάνω από 100 γύρες στην πίστα .Πάντως σήμερα έβγαλα το ABS και το TC... και εκεί αρχίζουν όλα. Το παιχνίδι γίνεται πώρωση!
-
Τι μονοθέσιο χρησιμοποιείς;
-
Το μόνο που δε μ' αρέσεις είναι οτί επιτρέπονται τα βοηθήματα ( γιατί είμαι 10sec πιο αργός lol ! ).
Τι σκατά κάνω. Έχω κάνει πάνω από 100 γύρες στην πίστα .Πάντως σήμερα έβγαλα το ABS και το TC... και εκεί αρχίζουν όλα. Το παιχνίδι γίνεται πώρωση!
Σκοπός του πρωταθλήματός μας είναι η επίτευξη της καλύτερης δυνατής επίδοσης με οποιοδήποτε τρόπο (βοηθήματα) με εξαίρεση το 'cheating'. Αν δεν χρησιμοποιήσουμε 'aids' τότε ο αριθμός των παικτών που θα συμμετέχουν θα μειωθεί δραματικά αφού το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει πολύ ψηλά.
-
Ευτυχώς για μένα, δυστυχώς για σένα, δεν θα τρέχω μόνος μου
-
Σκοπός του πρωταθλήματός μας είναι η επίτευξη της καλύτερης δυνατής επίδοσης με οποιοδήποτε τρόπο (βοηθήματα) με εξαίρεση το 'cheating'. Αν δεν χρησιμοποιήσουμε 'aids' τότε ο αριθμός των παικτών που θα συμμετέχουν θα μειωθεί δραματικά αφού το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει πολύ ψηλά.
Συμφωνώ γιατί και οι παίκτες χωρίς τιμόνι δε θα μπορούσαν να παίξουν και θα ήταν αδικία. Απλά λέω οτι χωρίς βοηθήματα δέρνει !
-
Συμφωνώ γιατί και οι παίκτες χωρίς τιμόνι δε θα μπορούσαν να παίξουν και θα ήταν αδικία. Απλά λέω οτι χωρίς βοηθήματα δέρνει !
ελπίζω το παρακάτω setup μου, να σε βοηθήσει λίγο αν και είναι φτιαγμένο για aids....
-
Παμε για καμια δοκιμη;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παμε για καμια δοκιμη;Ανοικτος!
-
έρχομαι και εγώ
-
Προτείνω μόνο shifting assistance με το νέο πρωτάθλημα. Εγώ πάντως δεν χρησιμοποιώ άλλα.
Αν είναι να παίζετε με steering assistance και braking assistance τότε τι το θέλετε και τρέχετε; Βάλτε κάποιον να στρίβει μόνο και τελειώσατε.
Το πρωτάθλημα είναι για να δείξει τα skills που έχει ο καθένας, αν είναι να τρέχουμε με steering assistance και braking τότε δεν πάμε πουθενά.
Αν κάποιος κερδίσει με ένα δευτερόλεπτο διαφορά και παίζει με τα steering και τα braking στο ON και αυτός που χάσει τα έχει στο OFF τότε ποιος είναι καλύτερος οδηγός;
13ος αγώνας F1 Challenge HUNGARY 29 AUGUST 2005 (ΔΕΥΤΕΡΑ)