-
Προβλημα με την παραγγελια μου του c4! Μου ειπαν οτι μπορει το αυτοκινητο να ερθει αυριο αλλα πως βαζουν για αισθητηρες παρκαρισματος 2 και οχι 4 που εχει κανονικα γιατι δεν εχουν τους 4 σαν ανταλλακτικο στην Πατρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως σας ακουγεται αυτο; ειναι διαφορετικοι οι αισθητηρες που μπαινουν στο συστημα με τους 2 και διαφορετικοι στο συστημα με τους 4;;; Καταρχας εχει διαφορες το συστημα; Εγω νομιζα οτι απλως βαζουν 2 ή 4 και πως δεν υπαρχει αλλη διαφορα! Δεν ξερω τι να κανω τωρα! Να βαλω τους 2 αλλα θα πιανει καλα πισω;;;;; Η να παω στην Αθηνα, οπου θα ταλαιπωρηθω πολυ και θα τους πληρωσω και απο την τσεπη μου(εδω ειναι δωρο); Και αντε και βαζω τους 2 αν μετα θελω να βαλω τους 4 μετα ουτε οι 2 απο αυτους θα μπουν στις τρυπες που εχουν ανοιχτει, θα γινουν 4 νεες τρυπες για να ειναι ποιο αραιοι και θα μεινω και με 2 τρυπες!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Και αντε και βαζω τους 2 αν μετα θελω να βαλω τους 4 μετα ουτε οι 2 απο αυτους θα μπουν στις τρυπες που εχουν ανοιχτει, θα γινουν 4 νεες τρυπες για να ειναι ποιο αραιοι και θα μεινω και με 2 τρυπες!!!!!!!!!!!!Γιατί για τους δύο θα κάνουν τρύπες ή θα είναι εκατέρωθεν της πινακίδας?
-
Δεν εχω δει κανενα να ειναι εκατερωθεν της πινακιδας! Μα αν δεν κανουν τρυπες που θα στηριζονται; Η πινακιδα ειναι σχετικα χαμηλα παντως. Σε φωτο που εχω δει οι 4 ειναι πανω απο την πινακιδα ολοι με τρυπες. Αλλα αν βαλουν δυο θα τους βαλουν ποιο αραια ενω αν τους βγαλω μετα για να βαλω 4 θα ειναι σε αλλες θεσεις.
-
Να βάλουν τους 4! Οι 2 δεν μπορεί να έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα, ειδικά στις γωνίες.
-
λοιπόν στο άστρα αν και στις φωτογραφίες δείχνει τέσσερις τρύπες με τους αντίστοιχους αισθητήρες ξέρω με σιγουριά οτι βάζουν δύο δίπλα απο την πινακίδα χωρίς τρύπες κτλ. Δεν ξέρω αν στηρίζονται στις βίδες της πινακίδας ή στο πλαστικό πλαίσιο της αλλά έτσι είναι. Ειδικά άμα μου λες για δώρο έτσι το κόβω. Οι 4 είναι οι εργοστασιακοί γιαυτό μάλλον δεν στους βάζουν γιατί είναι πολύ πιο ακριβοί και θέλουν και πολύ πιο πολύπλοκη τοποθέτηση
-
το θεμα ειναι αν θα βολευουν 2 και μαλιστα τοσο κοντα στο κεντρο;;;;;; Οταν θα παρκαρεις και θα ειναι υπο γωνια το αυτοκινητο οταν θα πλησιαζει η γωνια σου τον πισω πως θα σου δειχνει ο αισθητηρας απο την πινακιδα ποσο εχεις;;;;;;; Αυτος θα ειναι 40 ποντους ποιο περα ενω η γωνια σου θα ακουμπαει. Αυτο βολευει μονο σε ευθεια οπισθοπορεια! Εσυ δεν εχεις προβλημα; Και στο κατω κατω ποσο ποιο πολυπλο μπορει να ειναι να κανουν 2 τρυπες επιπλεον!!!!!!!!! Ευχαριστω παντως θα το ρωτησω αυτο με την πινακιδα! Ξερει κανενας να μου πει αν υπαρχει αλλη διαφορα απο τις δυο τρυπες επιπλεον; Θελουν διαφορετικες ρυθμισεις ή ειναι αλλο συστημα; Γιατι αν ειναι μονο 2 τρυπες επιπλεον να τις κανω μονος μου!!!!!!!!! Εχω σπαστει! Μηπως γενικα δεν τους ερχεται σαν ανταλακτικο οι 4 αλλα ειναι μονο εργοστασιακοι;
-
Αφού δεν έχουν το ανταλλακτικό που σου υποσχέθηκαν ότι θα σου βάλουν σαν δώρο, τότε, και αφού είναι κάτι που μπορεί να προστεθεί εκ των υστέρων, εσύ θα παραλάβεις το αυτοκίνητο έτσι όπως είναι και να τους πεις πως όταν παραλάβουν το ανταλλακτικό να σε ειδοποιήσουν για να πας να τους βάλεις από πίσω. Συγνώμη, να στο βάλουν στον πίσω προφυλακτήρα εννοώ.
-
Το θεμα ειναι να ερθει μεχρι αυριο(αν και μου ειπαν οτι ειναι δυσκολο) γιατι μετα εγω φευγω για εξεταστικη και θα το αφησω εδω γιατι δε θα μπορω μεσα στην εξεταστικη να τρεχω στα συνεργεια με τις ωρες ουτε θελω να το αφησω χωρις αισθητηρες γιατι μια φορα να το γραντζουνισω λιγο θα τσαντιστω που δεν περιμενα!!! Οποτε σε αυτη την περιπτωση θα το παρω τελος Σεπτεμβριου!!!!!!!!!!! Ειναι κριμα γαμωτο ηρθε το αυτοκινητο σε 8 μερες(6 εργασιμες) και για ενα κωλοανταλακτικο θα το παρω τον αλλο μηνα!!!!
-
Τι λες βρε, πας καλά? Να έχει έρθει το αυτοκίνητο και να τους το αφήσεις για ένα μήνα? Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Πες τους ότι αν δε σου βάλουν αυτό που σου είχαν υποσχεθεί εξ αρχής οφείλουν να σου κάνουν κι άλλο δώρο.
-
Οχι να το αφησω στο συνεργειο να το αφησω στον πατερα μου εννοω που μενει εδω ωστε να παει αυτος μια μερα να τους βαλει. Αλλα και παλι εγω δε θα το παρω τωρα αλλα σε ενα μηνα!
-
Στην αρχη μου ελεγαν οτι εχουν μονο 2 γιατι δε φερνουν 4 σαν ανταλακτικο μετα μου ελεγαν οτι εχουν και 4 αλλα κανουν +80 ευρω και ειπα ενταξει. Μετα μου ειπαν οτι πρεπει να τους παραγγειλουν και μπορει να αργησουν και τους λεω ηρθε το αυτοκινητο σε μια βδομαδα και δεν εχετε αισθητηρες;;;;;; Ποσες μερες θα κανουν να ερθουν αυτοι; Μηπως αν παραγγειλω αλλο αυτοκινητο ερθει γρηγοροτερα; τελικα δεχομαι να βαλουν τους 2 και με παιρνουν και μου λενε οτι ουτε 2 εχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα τα παραπανω απο το τηλεφωνο! Τρελαθηκα!!!!! Πηγα εκει και τους τα εχωσα λιγο και τελικα τους ειπα βαλτε οτι εχετε να το παρω αυριο το αυτοκινητο και με πηραν πριν λιγο και μου ειπαν οτι θα βγαλουν 2 απο ενα αλλο και θα μου τους βαλουν να το παρω το απογευμα!!!! Απο το τιποτα τελοσπαντων καλο ειναι κι αυτο! Ελπιζω να μην εχω προβλημα με τους 2 στις γωνιες και τους βγαλω και παει χαμενο το δωρο! Παντως θα το παρω το απογευμα! Εχω βγαλει απο προχτες αδειες ασφαλειες πινακιδες και το περιμενω γαμωτο!!!!
-
ελπίζω (κ εύχομε) να τελειώσουν σήμερα τα βάσανα σου κ πλεόν να το παρεις στα χέρια σου κ να το χαρείς!!!
Κάποια στιγμή θα σας πω την ιστορία του Clio II Που έχουμε (το πρώτο 1.6 16v που ήρθε στην Ελλάδα) να πεθάνετε στο γέλιο (εμείς τραβάγαμε τα μαλιά μας )
Νικόλας
-
Να βαλεις το radar με τους 4 αισθητηρες οσο και αν χρειαστει να περιμενεις. Εχω ενα C5 με το radar και τους 4 αισθητηρες (στον προφυλακτηρα) και λειτουργει αψογα, θα βαζω parking radar σε οποιο αυτοκινητο αγοραζω απο 'δω και περα!
-
Το οτι οι 4 δουλευουν αψογα το ξερω και απο το corolla μου που εχει το θεμα ειναι αν αρκουν οι δυο ειδικα σε παρκαρισμα που γυριζει το αυτοκινητο υπο γωνια. Παντως σε λιγες ωρες θα ειναι εδω το αυτοκινητο οτι εβαλαν εβαλαν οσο το χαρηκαν το χαρηκαν, σειρα μου τωρα!
-
Βαράτε αλύπητα τον κύριο Νικόλα κατα κόσμον mad_n
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 145#373145
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
citroen κ .... hyundai.... aaaxaxaxaxaxa!!! τώρα με το τελευταίο βαρέστε αλύπητα!
Πάρε το ένα και βάρα το άλλο δηλάδη
άσε το hyundai είναι στεϊσον.... που να κουμαντάρει ολόκληρη μαούνα.... αααχαχαχα!!!
Όσο για τα άλλα Γαλλικά είναι 'διαλύονται' μόνα τους...... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ -
Αγαπητέ Σάββα τα διπλά κουότς δεν τα είδες που είναι για να ... παραπλανούν τους... 'εχθρούς' ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
η αλήθεια είναι ότι ψάχνω τρόπο να αδυνατίσω οπότε βαράτε αλύπητα χεχε
ΆΣΧΕΤΟ: επέστρεψε ο πρόεδροςhttp://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=10208&start=225
Τέλος εύχομε σε όλους ένα υπέροχο ΠΣΚ! από Δευτέρα κ πάλι μαζί
-
Ναι επιτελους το πηρα!!!!!!!!! Χτες το απογευμα πηρα το υπεροχο μπλε oriental c4 1.6 SX Pack και εχω τρελαθει!!!! Το αυτοκινητο ειναι απαιχτο γιατι ειναι και η πρωτη φορα που το ειδα και καθαρο γιατι ολα οσα οδηγησα ηταν μεσα στη μπιχλα και ταλαιπωρημενα!!! Οταν το πηρα ειχε πεσαι και ο ηλιος σχεδον και ετσι απολαυσα τον φοβερο εσωτερικο φωτισμο καθως μαθαινα τα χειριστηρια και μερικα ψιλα κατω απο το καπω. Με ενθουσιασαν οι αμετρητες θηκουλες και αποθηκευτικοι χωροι η ευκολια στα μενου αν τα συνηθισεις (στην αρχη νομιζα οτι θα εκανα καιρο να τα μαθω) η αποκριση απο χαμηλα που ειχε αν και αστρωτο, η ποιοτητα κυλισης του και η σφικτη σχετικα αναρτηση αλλα και ανετη, το υποβραχιονιο με το συρομενο καπακι, ο διζωνικος κλιματισμος, το τιμονι.... Α και η ταπετσαρια τελικα ηταν μαυρη και οχι μπεζ ευτυχως. Τωρα πως εγινε αυτο οταν μου ελεγαν οτι ολα τα σκουρα ερχονται με μπεζ δεν ξερω αλλα μου αρεσει καλυτερα! Ολα αυτα καλα. Γενικα ειμαι ενθουσιασμενος απο την επιλογη μου αν και δεν το εχω πιεσει καθολου το αυτοκινητο ακομα. Επισης παροτι λενε τα περιοδικα και αλλοι δεν ειχα κανενα προβλημα με τον επιλογεα ο οποιος μπορει να ειναι καπως διαφορετικος αλλα οι αλλαγες γινονται μαλακα και ωραια (ειδικα σε σχεση με το σφικτο κιβωτιο του corolla) και πραγματικα απορω πως το βαζουν μερικοι στα αρνητικα του αυτοκινητου! Διαφορετικο ναι, ασχημο οχι. Τα ασχημα τωρα: 1)Αν θυμαστε τελικα θα μου εβαζαν 2 αισθητηρες και σκεφτηκα οτι αν τους βαλουν στην ακρη θα πιανει καλα και υπο γωνια και ισως δε θα με προβληματισει. Παω λοιπον και βλεπω οτι τους εχουν βαλει στη μεση πανω απο την πινακιδα και 5 εκ ποιο ανοικτα. Στενοχωρηθηκα και δοκιμαζοντας τους ειδα οτι οταν η πισω γωνια μου ειναι κολλητα στη γωνια ενος αυτοκινητου απο πισω δεν το πιανει αλλα τεσπα αυτο το βλεπω στον καθρεπτη λεω και μπαινω υπο γωνια να παρκαρω και επιασε μεν το αυτοκινητο αλλα δεν μπορουσε να μου δωσει σωστη ενδειξη αποστασης αφου η γωνια μου ηταν στα 5 εκατσοστα αλλα καμια 30αρια απο τον αισθητηρα οποιος μαλιστα απο τα 30 εκ. χτυπαει συνεχομενα και μου φαινεται παρα πολυ μακρια για να σε βοηθησει να παρκαρεις στην τριχα αλλα ετσι πιανει πιο ευκολα τις γωνιες που ειναι 30 εκατοστα πιο δεξια. Απογοητευτηκα απο αυτο αλλα δε βαριεσαι. 2)Ο πανηβλακας ο πωλητης δεν ξερω με τι καθαρισε το αυτοκινητο(με κανα πανι μαλλον ενω το αυτοκινητο ειχε πολυ σκονη πανω και εχει πολλες μικρογραντζουνιες το αυτοκινητο περισσοτερες αποτι εχει το corolla μου 10 μηνων και 200 πλυσιματων!!!!!! Αυτο κι αν με τσαντισε αλλα και παλι τι να του πεις; Φερε μου αλλο επειδη εχει μικρογραντζουνιες ή βαψτο ολο;;; 3)Διαβαζα το βραδυ το μανιουαλ και ειδα οτι ο βομβητης χτυπαει μετα τα 20 για τις ζωνες και ανβουν και οι ενδειξεις. Ειμασταν ομως 4 ατομα μεσα και εκτος απο εμενα κανενας δε φοραγε ζωνη και τιποτα δε γινοταν! Δεν ειναι οτι με απασχολει αν θα δειχνει τι ζωνη η οχι αλλα μηπως εχουν ξεχασει να συνδεσουν τιποτα οι μαλακες ή μηπως πρεπει να το προγραμματισουν; Εχει συμβει σε κανεναν αυτο;
-
Καλοτάξιδο.
Για τους αισθητήρες τα είπαμε.
Για τις γρατζουνίτσες, εγώ θα τους έλεγα να μου δώσουν άλλο ή να μου δώσουν δώρα ή (το λιγότερο) να το περάσει ο φαναρτζής τους με ειδική αλοιφή που εξαφανίζει μικροαμυχές.
Για το προειδοποιητικό ζώνης: στο δικό μου δουλεύει μόνο για τους μπροστά επιβάτες, αλλά και για τους δύο. Τουλάχιστον χτυπάει για τη δική σου ζώνη; Μάλλον θέλει κάποια σύνδεση, δεν μπορεί να μη χτυπάει για τον συνοδηγό. -
Ξερω πως δουλευει στα αλλα αυτοκινητα αυτο με τις ζωνες. Και στο δικο μου ετσι δουλευει. Αλλα στο c4 ειναι διαφορετικα.
ο elteo μου ειπε:
Αυτό που λες για τις ζώνες έχει μια λογική (το κάνει κ σε μένα).Απλά το σύστημα θεωρεί ότι είσαι μόνος σου για υτό κ δεν χτυπά στους επιβάτες (πώς άλλωστε να καταλάβει ότι έχεις άτομα μέσα από την αναπνοή τους ).
Για πέστους όμως όλους τους συνεπιβάτες σου να βάλουν την ζώνη και να την βγάλουν εν κινήσει .... ...θα αρχίσει να χτυπά.κι εγω απαντησα:
Δηλαδη δε χτυπαει αν καθονται και δεν την εχουν βαλει αλλα χτυπαει αν την ειχαν βγαλει και την ξαναβαλουν;;;; Το διαβασα στο μανιουαλ αυτο αλλα νομιζα οτι ηταν λαθος διατυπωση. Τι πως να το καταλαβουν; Οπως σε ολα τα αυτοκινητα: απο το βαρος! Η ενδειξη ομως δε θα επρεπε να αναβει τουλαχιστον; Η και γιάυτην ισχυει το ιδιο. Οποιος ξερει παιδια ας απαντησει γιατι ειμαι ετοιμος να ξαναπαω στην αντιπροσωπεια σε λιγο.
Περιμενω τελευταια απαντηση του.
Οσο για την αλοιφη θα την βαλω κι εγω δεν ειναι αυτο το προβλημα εφοσον εγιναν ομως κατι θα μεινει. Τωρα για να του το πω και να απαιτησω δωρα και θα καθυστερουσα(εδω μια βδομαδα δεν βρηκαν αισθητηρες) και δεν ξερω καλα καλα τι θα μου ελεγε:('δεν τις βλεπω, δεν ειναι τιποτα, ειναι απο τον αερα, ολα ετσι ερχονται κτλ...')EDIT: Η προτεινομενη πιεση ελαστικων σε αδειο οχημα ειναι 2,4 bar μπροστα και 2,1 πισω!!! Δεν ειναι πολυ λιγο πισω για τετοιο βαρος(νομιζω ειναι 26psi περιπου ε;); Οσοι εχετε ασιθητηρες πιεσης ελαστικων δεν ειχατε προβλημα με τοσο χαμηλη πιεση; Ξερει κανενας στις ποσες στροφες ειναι ο κοφτης στο 1.6;
-
enginekiller καλοταξιδο το αμαξακι σου!!!
Και 1.6!!!! Οταν 'στρωσει' θα πρεπει να 'πεταει'!!!
Ποσο πηγε με το κλειδι στο χερι;
Πως σου φαινεται που μονο το τιμονι περιστρεφεται και οχι η 'κωλωνα';
Η θεση της κορνας επισης τί σου λεει;
CITROËN FORUM