-
εχω ενα Grand Vitara με το καινουργιο ταμπλω και θα ηθελα να αλλαξω το ηχοσυστημα για να παιζει και κανα MP3! το προβλημα ειναι οτι δε μπορω να βρω κατι που να πιανει τον ιδιο χωρο με το ηδη υπαρχον ραδιοCD. αν καποιος εχει καμια ιδεα???? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
-
εχω ενα Grand Vitara με το καινουργιο ταμπλω και θα ηθελα να αλλαξω το ηχοσυστημα για να παιζει και κανα MP3! το προβλημα ειναι οτι δε μπορω να βρω κατι που να πιανει τον ιδιο χωρο με το ηδη υπαρχον ραδιοCD. αν καποιος εχει καμια ιδεα???? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
-
-
Αμα βγάλεις το ασημί πλαστικό και το εργοστασιακό ραδιόφωνο θα δείς πως απο πίσω υπάρχουν 2 θέσεις DIN. Μπορείς να βάλεις άλλο ασημί πλαστικό που να έχει το σωστό σχήμα (το βγάζει η suzuki) και είσαι ΟΚ.
Απλώς ρώτα στην αντιπροσωπεία για το ασημί πλαστικό που κάνει για 2 din.
Αμα βρω φωτογραφία θα στην ανεβάσω.
-
-
http://www.kalogeropoulos.gr/Projects/S ... ROJID=4101
car audio για Grand Vitara