-
Αμα παρεις το lexus θα σε νοιαζουν τα 500 ευρώ?
για το civic kai to prius να το πω.....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
εγω θα αρχισω να παιρνω παλι το Τσαλάκι για την δουλειά οπως έκανα παλια. δεν καιει τιποτα σχεδον. για ποδηλατο δεν πιστευω..χλωμο.ειναι ακριβο ενα καλο νεο ποδηλατο!
Δινεις μια 800αρα και παιρνεις ποδηλαταρα- με 21 τουλαχιστον ταχυτητες- πολης με λεπτα λάστιχα για λιγότερες τριβες ψηλο τιμόνι για ανετη οδηγηση και ξεκινας... Ουτε τελη κυκλοφοριας ουτε βενζινες (οι τυροπιτες ειναι ακομα σχετικα φθηνες) ουτε παρκινγκ....
θα περασεις να με παρεις το πρωι να κανουμε την ανηφορα για την Καισαριανη παρέα? Βαλε με στο σίδερο στην μέση να κάτσω.
-
Ναι αλλά σου λέει η Lexus αντί κύριε να Merc ή Touareg σου κάνω σχεδόν την ίδια δουλειά με σημαντική εκξοικονόμηση κόστους.... φαντάζουν να βγει το Land Cruiser με κατανάλωση στα 10 litra και χωρίς τέλη κυκλοφορίας να δω ποιος θα παίρνει μετά Χtrail και Outlander
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω θα αρχισω να παιρνω παλι το Τσαλάκι για την δουλειά οπως έκανα παλια. δεν καιει τιποτα σχεδον. για ποδηλατο δεν πιστευω..χλωμο.ειναι ακριβο ενα καλο νεο ποδηλατο!
Δινεις μια 800αρα και παιρνεις ποδηλαταρα- με 21 τουλαχιστον ταχυτητες- πολης με λεπτα λάστιχα για λιγότερες τριβες ψηλο τιμόνι για ανετη οδηγηση και ξεκινας... Ουτε τελη κυκλοφοριας ουτε βενζινες (οι τυροπιτες ειναι ακομα σχετικα φθηνες) ουτε παρκινγκ....
θα περασεις να με παρεις το πρωι να κανουμε την ανηφορα για την Καισαριανη παρέα? Βαλε με στο σίδερο στην μέση να κάτσω.
Παιδια ας μη γελιομαστε. Εναλλακτικες υπαρχουν για να γλιτωσουμε τουλαχιστον στις ωρες αιχμης απο το αυτοκινητο και τα εξοδα του. Ποδηλατο, τρενο, μετρο λεωφορειο, ταξι... Η στη χειροτερη 3 ατομα στο αυτοκινητο και τα εξοδα δια 3.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα...όπως κάναμε πριν πολλά χρόνια κ είχαμε μόνο ποδήλατα..τι μου θυμισες τώρα!!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧα...όπως κάναμε πριν πολλά χρόνια κ είχαμε μόνο ποδήλατα..τι μου θυμισες τώρα!!
στο αλκαζάρ για μπάλα ή στις παλιές φυλακές...
-
Παιδια ας μη γελιομαστε. Εναλλακτικες υπαρχουν για να γλιτωσουμε τουλαχιστον στις ωρες αιχμης απο το αυτοκινητο και τα εξοδα του. Ποδηλατο, τρενο, μετρο λεωφορειο, ταξι... Η στη χειροτερη 3 ατομα στο αυτοκινητο και τα εξοδα δια 3.
δηλαδη να γινουμε ολοι ΓΥΦΤΟΙ, επειδη οι κερδοσκοποι δεν βαζουνε οριο στην ατερμονη διψα τους να μας στεγνωσουνε απο καθε ειδους χρημα?
ρε ποτε θα ξυπνησει ο κοσμος....
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δηλαδη να γινουμε ολοι ΓΥΦΤΟΙ, επειδη οι κερδοσκοποι δεν βαζουνε οριο στην ατερμονη διψα τους να μας στεγνωσουνε απο καθε ειδους χρημα?
ρε δωσε το 1/3 να παμε μαζι για δουλεια τωρα.... κανε οικονομία
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Eιναι γυφτια να χρησιμοποιείς τα μέσα μαζικής μεταφοράς;; Εγώ μάλλον πιο πρακτικο το βρίσκω.
-
Eιναι γυφτια να χρησιμοποιείς τα μέσα μαζικής μεταφοράς;; Εγώ μάλλον πιο πρακτικο το βρίσκω.
Γυφτια ειναι να εχεις το ακριβο αμάξι στο παρκινγκ να καθεται και να πηγαινεις με λεωφορείο βολτιτσες, στην δουλεια σου κλπ. Στην τελικη γιατι πηρες ακριβο αμαξι???Μαθε οτι θα το πληρωνεις μια ζωη για συντηρηση κ πολυ περισσοτερα αποτι για ενα νορμαλ τουτου! Ετσι ειναι αυτα!
-
Εφοσον σε εξυπηρετει το μετρο (πχ) ειναι γυφτια να το αφησεις σπιτι σου;;
Και το να παιρνει ο καθενας απο ενα αμαξι και να κατεβαινει στο κεντρο τι ειναι;; Εγω αυτο το λεω μαλακια της φυλης και συγχωρηστε με. -
ναι, πολύ πιο πρακτικό. Προσωπικά για να πάω από το σπίτι στη δουλειά, πρέπει να πάρω, τραμ (ή λεωφορείο), μετρό, ΟΣΕ και 2χλμ. πόδαρόδρομο, (με καύσωνα, βροχή, χιόνια) για να φτάσω στο γραφείο σε... 3ώρες. Αν αυτό είναι πιο πρακτικό από το να οδηγήσω 25-60 λεπτά ανάλογα την κίνηση, έχουμε άλλη αίσθηση περί πρακτικότητας
Τα ΜΜΜ (μετρό περισσότερο) βολεύει αν θες να πας κέντρο. Αν έχεις να διασχίσεις δήμους, έχεις τελειώσει. Πήγαινε πχ από Γλυφάδα-Αιγάλεω με ΜΜΜ και αντίστοιχα με αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ναι, πολύ πιο πρακτικό. Προσωπικά για να πάω από το σπίτι στη δουλειά, πρέπει να πάρω, τραμ (ή λεωφορείο), μετρό, ΟΣΕ και 2χλμ. πόδαρόδρομο, (με καύσωνα, βροχή, χιόνια) για να φτάσω στο γραφείο σε... 3ώρες. Αν αυτό είναι πιο πρακτικό από το να οδηγήσω 25-60 λεπτά ανάλογα την κίνηση, έχουμε άλλη αίσθηση περί πρακτικότητας
Τα ΜΜΜ (μετρό περισσότερο) βολεύει αν θες να πας κέντρο. Αν έχεις να διασχίσεις δήμους, έχεις τελειώσει. Πήγαινε πχ από Γλυφάδα-Αιγάλεω με ΜΜΜ και αντίστοιχα με αυτοκίνητο
Δεν ειπα οτι τα ΜΜΜ ειναι πανακεια. Απλα ειπα οτι αν μια αποσταση μπορεις να την κανεις με το ΜΜΜ χωρις να ταλαιπωρηθεις γιατι να παρεις το αυτοκινητο και να επωμισθεις τα κοστη βενζινης, φθορας, νευρων κτλ....
-
Και το να παιρνει ο καθενας απο ενα αμαξι και να κατεβαινει στο κεντρο τι ειναι;; Εγω αυτο το λεω μαλακια της φυλης και συγχωρηστε με.Εσυ ο ίδιος θα κρινεις ποτε θα παιρνεις το τουτου και ποτε ΟΧΙ. με την ιδεολογια σου γιατι πήραμε τοτε αμάξια? να τα έχουμε στο παρκινγκ? οχι απλά τα χρησιμοποιουμε **ΜΟΝΟ **όταν χρειάζεται.
Το 'χρειαζεται' εξαρτάται απο σενα! -
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Και το να παιρνει ο καθενας απο ενα αμαξι και να κατεβαινει στο κεντρο τι ειναι;; Εγω αυτο το λεω μαλακια της φυλης και συγχωρηστε με.Εσυ ο ίδιος θα κρινεις ποτε θα παιρνεις το τουτου και ποτε ΟΧΙ. με την ιδεολογια σου γιατι πήραμε τοτε αμάξια? να τα έχουμε στο παρκινγκ? οχι απλά τα χρησιμοποιουμε **ΜΟΝΟ **όταν χρειάζεται.
Το 'χρειαζεται' εξαρτάται απο σενα!Οκ τοτε ας μην κλαιγομαστε για τα λεφτα που σπαταλαμε στις βενζινες, για το περιβαλλον που μολυνεται, για την κίνηση, για το παρκινγκ που δε βρισκουμε κ.ο.κ....
-
Δεν ειπα οτι τα ΜΜΜ ειναι πανακεια. Απλα ειπα οτι αν μια αποσταση μπορεις να την κανεις με το ΜΜΜ χωρις να ταλαιπωρηθεις γιατι να παρεις το αυτοκινητο και να επωμισθεις τα κοστη βενζινης, φθορας, νευρων κτλ....
η ουσία βρίσκεται στο 'χωρίς να ταλαιπωρηθώ' κι αυτό υποκειμενικό είναι, αλλά μόνο με μετρό δεν ταλαιπωρείσαι και θα κάνεις τη δουλειά σου πιο γρήγορα και με λιγότερο κόστος. Με τα υπόλοιπα ΜΜΜ δεν συμβαίνει αυτό, εκτός από το κόστος
-
Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέγει το μέσο μαρτυρίου του.
-
ρε θα περασει κανένας με το ποδήλατο τώρα????
-
Μωρέ σωστά λόγια λες αλλά σε forum αυτοκίνησης μάλλον δεν θα βρεις πολλούς υποστηρικτές.. Εγω για περιστέρι- μαρούσι κάνω λίγο λιγότερη ώρα με λεωφορείο, μετρό, ηλεκτρικό και σίγουρα ταλαιπωρούμαι αρκετά λιγότερο..
-
Καποιους τους βολευουν τα ΜΜΜ καποιους οχι.
Καποιοι αλλοι παλι δεν θα τα έπαιρναν παρα μονο αν δεν ειχαν αυτοκινητο.
Προσωπικα οταν εχω να παω στο κέντρο τα προτιμω, αλλα για να παω στο μετρο θα παρω αυτοκινητο για 15 λεπτά,θα ψαχνω για παρκινγκ,οποτε τελικα την ταλαιπωρία θα την φάω!
Πώς γίνονται οι "υψηλές πωλήσεις";