-
F1 '97 rules!
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
Ακριβως Lord οπως κ το GP2 αλλα κ το GP3 ειναι το κτ αλλο...Ακομα κ στη βροχη ειναι οτι καλυτερο μεχρι κ σημερα...Ιδιατερα με τα editors τα PAtches κτλ κ τις πληθωρες των downloads...Ακομα κ τωρα ειμαι κολλημενος κ στα 3...Το μονο κακο ειναι οτι δεν θα υπαρξει GP5...Κι εγω ετσι νομιζα, αλλα εκτος απο γραφικα, λεπτομερεια πιστας κτλ. οπου η διαφορα ειναι χαωδης, σε αισθηση οδηγησης -που ειναι το πιο σημαντικο- το GP4 μπροστα στο F1Challenge που παιζουμε online μοιαζει με παιχνιδακι arcade της σειρας. Ο καλυτερος τροπος να το διαπιστωσει καποιος αυτο ειναι να παιξει GP4 αμεσως μετα απο F1. Θα του φανει πανευκολο εως βαρετο.
-
ΒΓΗΚΕ ΤΟ DEMO
Κάντε κλικ εδώ για να πάτε στο homepage
-
Το κατέβασα, το έκανα install και μετά configure αλλά όταν το κλίκαρα για να παίξω μου crash-αρε και έκανε restart το pc μου (2 φορές), οπότε το έκανα uninstall.
-
Troubleshooting μπορείς να βρεις εδώ
-
Εσύ το δοκίμασες; Τι λέει;
-
PIninfarina το εχω το F1 Challenge στο PS2...Αλλα δυστυχως οι δυνατοτητες του pc μου δεν μου δινουν την δυνατοτητα να σας κοντραρω...κ το λεω για τον mschumacher που κανει υγιεινο μεσημεριανο περιπατο....
-
Ο χρήστης Hakkinen98-99_ έγραψε:
PIninfarina το εχω το F1 Challenge στο PS2...Αλλα δυστυχως οι δυνατοτητες του pc μου δεν μου δινουν την δυνατοτητα να σας κοντραρω...κ το λεω για τον mschumacher που κανει υγιεινο μεσημεριανο περιπατο....Και μετά πέρνει και ένα υπνάκο περιμένωντας με να τερματίσω
-
Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να παίζω και γώ f1 challenge online μαζί σας. Μπορώ από το επόμενο GP ή να περιμένω για του χρόνου?
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να παίζω και γώ f1 challenge online μαζί σας. Μπορώ από το επόμενο GP ή να περιμένω για του χρόνου?Ναι, μπορείς και από το επόμενο GP
Να τους πεις πως είσαι γνωστός μου
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι. Θέλω να παίζω και γώ f1 challenge online μαζί σας. Μπορώ από το επόμενο GP ή να περιμένω για του χρόνου?Όποτε θες εκτός και αν είσαι γρήγορος γιατί δεν με βλέπω καλά
-
Εγω παντος ρε παιδια σαν κατοχος X-box ειμαι απογοητευμενος που ο αναλογος τιτλος (F12005) δεν βγηκε για αυτη την κονσολα.
Για WRC ειμαι υπερκαλημενος μεχρι στιγμης με το colin McRay 5.
Κορυφη και πολλυ ρεαλιστικο (παντα με χρηση αναλογικων χειριστιριων για γκαζι φρενο)
-
Αν θες το μοναδικό ρεαλιστικό rally game, τότε η μόνη επιλογή είναι το Richard Burns. Περισσότερα εδώ
-
Ο χρήστης Wiwol έγραψε:
Εγω παντος ρε παιδια σαν κατοχος X-box ειμαι απογοητευμενος που ο αναλογος τιτλος (F12005) δεν βγηκε για αυτη την κονσολα.Για WRC ειμαι υπερκαλημενος μεχρι στιγμης με το colin McRay 5.
Κορυφη και πολλυ ρεαλιστικο (παντα με χρηση αναλογικων χειριστιριων για γκαζι φρενο)
Wining Is Way Of Life
Τα σκοτωσες τα ελληνικα και τα αγγλικα ρε φιλε (για πλακα και φιλικα το λεω μη θυμωσεις )
-
Γνωρίζει κανείς άν θα βγεί το F12005 σε pc και αν ναι πότε περίπου?
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Εγω παντος ρε παιδια σαν κατοχος X-box ειμαι απογοητευμενος που ο αναλογος τιτλος (F12005) δεν βγηκε για αυτη την κονσολα.
Για WRC ειμαι υπερκαλημενος μεχρι στιγμης με το colin McRay 5.
Wining Is Way Of Life
Τα σκοτωσες τα ελληνικα και τα αγγλικα ρε φιλε (για πλακα και φιλικα το λεω μη θυμωσεις )
Oudeis teleios.
(se greeklish gia na eimaste sigouroi )
-
Ο χρήστης Wiwol έγραψε:
Oudeis teleios.Ωραιος
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Γνωρίζει κανείς άν θα βγεί το F12005 σε pc και αν ναι πότε περίπου?Του Αγιου Ποτε...!!!
-
http://dynamic.gamespy.com/~emac/forum/ ... p?cat_id=6
-
Μ' άρεσε το gameplay στο F1 Challenge, είναι πιο ρεαλιστικό από το GP2 και πιο δύσκολο, αλλά το GP2 το 'παιζα το 96 και δεν πρόκειται ποτέ να πώ οτι δε μ' αρέσει.
Στο Challenge παίζω με όλα τα βοηθήματα εκτός, μόνο το TC κράτησα γιατί... αλλιώς δε μπορούσα να ξεκινήσω το αμάξι.
Έχω πρόβλημα με το φρενάρισμα προς το τέλος, λίγο να στρίψω το τιμόνι και λίγο να μπλοκάρουν οι τροχοί, ξεκολλάει η ουρά και δε μαζεύεται το αμάξι. Είναι θέμα απειρίας ή να βάλω κανα βοήθημα στο φρένο???
F1 Games/Simulators