-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Αν θυμαμαι εχει ενα κουμπι αριστερα στην κεντρικη κονσολα στο υψος των αλαρμ για ολικο κλειδωμα.
Θα το δώ, αλλά δεν νομίζω να εχει τέτοιο κουμπί η 1.4 (απλή) που εχω!!!
Φιλε μου καλοριζικη....για πες η 1.4 πως παει στο δρομο ? ειναι ικανοποιητικη στα 1.4 σαν τραβηγμα ? (αντε να δουμε μεχρι το τελος του χρονου, μηπως την παρω και γω και δωσω το saxaki)
Για 1.4, ακρως ικανοποιητική!
καλά τραβάει και ειναι χαλί στον δρόμο!!! -
kouk 15άρα φοράει το 1400άρι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
kouk 15άρα φοράει το 1400άρι;Οχι νομιζω κι αυτο 16αρες εχει οπως ολα τα 'δυνατα' 1400αρια Golf, Astra...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Οχι νομιζω κι αυτο 16αρες εχει οπως ολα τα 'δυνατα' 1400αρια Golf, Astra...
Μάλλον κάνεις λάθος...είχα πετύχει εδώ μέσα έναν φίλο που είχε C4 1,4 το οποίο φορούσε τάσι σε 15άρα...
-
ego pantos to 1400 sx exo 16 sidiroy
to 1400 aplo den exei sidiroy
-
Ο χρήστης panteraz έγραψε:
ego pantos to 1400 sx exo 16 sidiroyto 1400 aplo den exei sidiroy
16άρα σε 1400 90 αλόγων...;;;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Βιαζομαι, βιαζομαι!!!Ρε παιδια μολις μου ειπαν οτι τα φτερα και οι προφυλακτηρες του c4 ειναι πλαστικοι. Ισχυει αυτο; Εινα καλο; Τα υπολοιπα (πορτες,ουρανος,...) απο τι ειναι;;;;
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ
-
Θυμαμαι το πρωτο που πηρα για τεστ ηταν 1400αρη και ειχε 16αρες σιδερενιες. Αλλα νομιζω ειχε 195αρη λαστιχο οπως το ειδα απο πισω. Γιατι σου φαινεται περιεργο ομως; Ολα πλεον ερχονται σαν τερατα 300ιων αλογων! Golf, Astra, Megane(νομιζω) και δε θυμαμαι ποσα αλλα 1400αρια ερχονται πλεον με 16αρες και 205 φαρδος. Μονο η corolla μου με τα 100 πραγματικα αλογα εχει 195 και 15αρα!
Ηθελα να ρωτησω τα φιμε τζαμια που εχει στον εξοπλισμο τι εννοουν; Και για να μην πειτε τι ρωταει ο βλακας(!) εννοω οτι θα ειναι τα τζαμια σκουρα φιμε(ή τουλαχιστον να φαινεται οτι ειναι ποιο σκουρα απο τα κανονικα) ή απλως οτι εχουν καποια στοιχειωδη ηλιοπροστασια και δεν βλεπεις διαφορα;;; -
15αρια φοράει μόνο το 1.4S (η βασική δλδ έκδοση). Απο κει και πέρα τα άλλα φοράνε 16αρες και οι εκδόσεις VTS και Exlusive φοράνε 17αρες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
kouk 15άρα φοράει το 1400άρι;195/55/15!!!
-
Εγω αυτο που ειχα δοκιμασει ηταν 1.4 SX . Για τα φιμε τι λετε; Το ξαναβαζω επειδη αλλαξε σελιδα:
Ηθελα να ρωτησω τα φιμε τζαμια που εχει στον εξοπλισμο τι εννοουν; Και για να μην πειτε τι ρωταει ο βλακας(!) εννοω οτι θα ειναι τα τζαμια σκουρα φιμε(ή τουλαχιστον να φαινεται οτι ειναι ποιο σκουρα απο τα κανονικα) ή απλως οτι εχουν καποια στοιχειωδη ηλιοπροστασια και δεν βλεπεις διαφορα;;;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Προς ενημερωση σας. Υστερα απο μια τρακα ενος C3 με ενα αγροτικο ειχαμε την διαλυση σχεδον του εμπρος αριστερου μερους του C3 που εκτος των αλλων θα χρειαστει αλλαγη κρεμαγιερας. Ποσο κανει η κρεμαγιερα; 1500 και κατι ευρω. Τα περιπου 20-30 αλλα ανταλλακτικα που θα χρειαστουν για την επιδιωρθωση της ζημιας φερνουν το κοστος ΤΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟ στα 4900 ευρω, χωρις εργατικα.Τωρα που εχω χρονο να γραψω και αλλα για το θεμα.
Η τρακα που ανεφερα λοιπον εγινε μεσα στο χωριο Τυλισσος. Ο οδηγος του αυτοκινητου της εταιρειας ηταν απο τα Ανωγεια και δεν εφταιγε. Ενα παλιο αγροτικο Χιουνταϊ μπηκε στα καλα καθουμενα στο αντιθετο ρευμα και χτυπησε πλαγιομετωπικα το δικο μας C3. Και τωρα αρχιζουν τα 'κουφά'. Ο οδηγος του αγροτικου ηταν ανηλικος, χωρις διπλωμα και το αμαξι ηταν ανασφαλιστο!!! !!! !!! !!! !!!
Συγνωμη για τη φραση που θα πω αλλα γ@μησε τα κι αφησε τα δηλαδη.
Στο σημειο της τρακας πηγαινει ενας μηχανικος της εταιρειας ο οποιος παραλιγο να φαει το ξυλο της ζωης του. Του πηραν το κινητο τηλεφωνο γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ηθελα να καλεσουμε τη τροχαια. Οταν λεω κανενας εννοω τον οδηγο του αγροτικου, το πατερα του, τους ντοπιους, που ψοφανε για σαματά, ακομα και ο Ανωγειανος πελατης μας!!! Σου λεει 'τί να μην παρω το μερος των κοντοχωριανων μου;'
Ο χαμός συνεχιζεται για τουλαχιστον 2 ωρες. Καποια στιγμη πηγαινω κι εγω στο σημειο. Αρχιζουν τα ιδια και με μενα. Απειλες του τυπου 'αν καλεσετε τη τροχαια δεν θα αποζημιωθητε ποτέ' κλπ κλπ.
Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι σε καμμια περιπτωση δεν ειπαμε οτι θελουμε να σας βαλουμε φυλακη. Εμεις λεγαμε 'ρε παιδια εμεις θελουμε να φτιαχτει το αμαξι μας, τιποτα αλλο' Επισης κανενας δεν εδειχνε να ενδιαφερεται για τον ελαφρο τραυματισμο του συνεπιβατη του C3 στα πλευρα.
Απο τη στιγμη ομως που ειχε ενημερωθει η ασφαλιστικη μας ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ επρεπε να ερθει και η τροχαια. Οταν ηρθε το περιπολικο η φασαρια εγινε μεγαλυτερη. Εγιναν πραγματα που δεν θα ηθελα να πω δημοσια για να μην θιξω επωνυμους ανθρωπους
Τελικα το συμβαν καταγραφτηκε παρολες τις απειλες. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
195/55/15!!!
Ακυρον!!!
205/55/16 φοράει!!!!
-
Ίδιες με του Astra H λοιπόν.
Εγώ αναρρωτιέμα πόσο ζυγίζουν οι 16άρες σιδερένιες ζάντες σε σχέση με τις αλουμινίου (της εταιρείας) και για το Astra και για το C4. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ίδιες με του Astra H λοιπόν.
Εγώ αναρρωτιέμα πόσο ζυγίζουν οι 16άρες σιδερένιες ζάντες σε σχέση με τις αλουμινίου (της εταιρείας) και για το Astra και για το C4.Δεν ξέρω, αλλά 16άρες ζάντες με 205/55 λάστιχο σε 1400cc είναι υπερβολή!
Στο 325 έχω 225/45/17 και είναι μια χαρά τώρα, ενω όσο ήταν 2λιτρο ήταν και πάλι μεγαλούτσικα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
195/55/15!!!
Ακυρον!!!
205/55/16 φοράει!!!!
Δηλαδή μεγαλύτερες από την Corolla TSteliou με τους 192 ίππους
Είναι τρελοί αυτοί οι ΓαλάτεςΥΓ. Καλορίζικο Νίκο το τουτού, να το δούμε και από κοντά μήπως αλλάξουme γνώμη για τους Γάλλους.
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
195/55/15!!!
Ακυρον!!!
205/55/16 φοράει!!!!
Δηλαδή μεγαλύτερες από την Corolla TSteliou με τους 192 ίππους
Είναι τρελοί αυτοί οι ΓαλάτεςΥΓ. Καλορίζικο Νίκο το τουτού, να το δούμε και από κοντά μήπως αλλάξουme γνώμη για τους Γάλλους.
Βεβαίως!Το δίνουμε και για βόλτες!
Το αυτοκίνητο δείχνει τίμιο για την κατηγορία του και εχει άψογη συμπεριφορά.
Βρήκα -επιτέλους- και την τέλεια θέση οδήγησης!!!Οντως μεγαλύτερες Πάνο!!! Και με την μισή ιπποδύναμη!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν ξέρω, αλλά 16άρες ζάντες με 205/55 λάστιχο σε 1400cc είναι υπερβολή!
Στο 325 έχω 225/45/17 και είναι μια χαρά τώρα, ενω όσο ήταν 2λιτρο ήταν και πάλι μεγαλούτσικα!!!
Δεν νομίζω κι εγώ ότι προσφέρουν κάτι, ούτε όμως αφαιρούν, μικρή η διαφορά με τις 15άρες. Έχουν πάντως ένα μεγάλο πλεονέκτημα: τα φαρδιά λάστιχα προστατεύουν τις ζάντες από τα πεζοδρόμια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω, αλλά 16άρες ζάντες με 205/55 λάστιχο σε 1400cc είναι υπερβολή!
Δεν νομίζω κι εγώ ότι προσφέρουν κάτι, ούτε όμως αφαιρούν, μικρή η διαφορά με τις 15άρες. Έχουν πάντως ένα μεγάλο πλεονέκτημα: τα φαρδιά λάστιχα προστατεύουν τις ζάντες από τα πεζοδρόμια.
Σ' αυτό έχεις δίκηο!
Ομως 205/55 λάστιχο όλο και κάτι αφαιρεί!!
Θεωρώ ότι με ένα 195/50/15 θα ήταν σαφώς πιο σπιρτόζικο!! -
Σχετικά με τα πλαστικά φτερά του C4 θεωρώ ότι μάλλον καλό είναι.
Το 307 ενός φίλου και αυτό έχει πλαστικά φτερά και εκείνος ήταν επιφυλακτικός μέχρι που μια μερά ακούμπησε (ψιλοπράγματα βέβαια) το αριστερό φτερό και το είδε να μπαινοβγαίνει σαν προφυλακτήρας και μετά ούτε γάτα ούτε ζημιά το 307. Ούτε σημαδάκι δεν άφησε ενώ αν ήταν απο λαμαρίνα θα το έκλαιγε.
CITROËN FORUM