-
Προσωπικα με νοιαζει να ειναι καπως premium κ αν δεν μπορω να το φτάσω το βουλωνω κ μένω με αυτο που έχω.
αν το αμάξι έχει μονο κινητηρα κ εμφανιση ε δεν πληρει τις δικες μου προδιαγραφες.θελω κ αλλα πραγματα.έτσι θα έπαιρνα Xsara Που κ κινητηρα εχει κ εμφανιση απλα εσωτερικα ειναι πολυ φτωχό!κ κάνει κ 14000
Εσυ ο Χ που κοροιδευεις την M ercedes κ έχεις τα @@ αν μπορείς παρτην. Αλλα ελα που δεν γινεται αυτο κ σου μένει αποθυμένο.!!!Ναι το μεγαλο αυτοκινητο υποδηλώνει κ 'Μεγαλο' ανδρα.το μικρο αυτοκινητο ειναι για πιτσιρικια. έχεις δει εσυ 35-40ριδες με CLIO, PUNTO, ΡΑΛΛυ να καμαρώνουν για το αυτοκινητο τους.σκοπος ειναι να πουλας κ λιγο μουρη..κ σιγουρα ολοι απο μας εδω νοιαζονται κ γιαυτο ο καθε ενας στα δικα του επιπεδα.Αλλα προσωπικα με νοιαζει πολυ η Premium κατασταση κ αν ψαξω στο λεξικο μου για τα μικρομεσαία θα βρώ A3 και μετά τα A-Class, BMW-1 που ειναι για συγκεκριμενο αγοραστικο κοινό!
-
Ο χρήστης krusestern έγραψε:
τώρα μπορείς να με #$#@$.. ! Για ραντεβού, 090-801-ΓΚΟΛΦ.krusestern, ειδες και αποειδες οτι με το yaris γυναικα δεν παιζει, και το εριξες στο bisexuality?
και καλα αυτο.. αλλα με τον theos ρε?? -
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
...σκοπος ειναι να πουλας κ λιγο μουρη..κ σιγουρα ολοι απο μας εδω νοιαζονται κ γιαυτο ο καθε ενας στα δικα του επιπεδα....αμα θες να πουλας μουρη, παρε ακριβα μοδατα ρουχα και καλα παπουτσια! Αυτα αρεσουν στις γυναικες!
-
Αν χρειαζεσαι το αυτοκινητο για να πουλησεις μουρη ειμαστε σε διαφορετικα μηκη κυματος.Προτιμω να με εκτιμουν για αυτο που ειμαι και οχι για το αμαξι μου.Πολλοι γυφτοι εχουν αγορασει Μερσεντες και BMW καμπριο ,λες να ανεβηκε η εκτιμηση του κοσμου προς αυτους;Μπορει οι ιδιοι να το πιστευουν παντως.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...σκοπος ειναι να πουλας κ λιγο μουρη..κ σιγουρα ολοι απο μας εδω νοιαζονται κ γιαυτο ο καθε ενας στα δικα του επιπεδα....
αμα θες να πουλας μουρη, παρε ακριβα μοδατα ρουχα και καλα παπουτσια! Αυτα αρεσουν στις γυναικες!
Εκτος απο αυτα κ ενα πολυ καλο αμάξι!!
PeTRan εγραψες!!!!!
-
Αλλα για να μην λες το Golf ειναι για μενα το καλύτερο μικρομεσαιο μετα το Α3.
Και τι κάνει το Α3 καλύτερο από το Golf?
Η χλίδα..κ μην μου πει καποιος οτι ειναι ίδιο αμάξι θα τον #$#@$..
theo και εγώ θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους...
Ίδιο πράγμα είναι πάνω κάτω με κάτι μικροδιαφορές στις ρυθμίσεις για τον κινητήρα και τις αναρτήσεις.
Το κουφό είναι ότι το Golf V είναι περισσότερο σπορ ρυθμισμένο (τιμόνι και αναρτήσεις) σε σχέση με το τωρινό Α3 τόσο στις απλές όσο και στις σπορ εκδόσεις κάτι που δεν ίσχυε για το Golf IV σε σχέση με το πρώτο Α3... -
Εσυ ο Χ που κοροιδευεις την M ercedes κ έχεις τα @@ αν μπορείς παρτην. Αλλα ελα που δεν γινεται αυτο κ σου μένει αποθυμένο.!!!Ναι το μεγαλο αυτοκινητο υποδηλώνει κ 'Μεγαλο' ανδρα.το μικρο αυτοκινητο ειναι για πιτσιρικια. έχεις δει εσυ 35-40ριδες με CLIO, PUNTO, ΡΑΛΛυ να καμαρώνουν για το αυτοκινητο τους.σκοπος ειναι να πουλας κ λιγο μουρη..κ σιγουρα ολοι απο μας εδω νοιαζονται κ γιαυτο ο καθε ενας στα δικα του επιπεδα.Αλλα προσωπικα με νοιαζει πολυ η Premium κατασταση κ αν ψαξω στο λεξικο μου για τα μικρομεσαία θα βρώ A3 και μετά τα A-Class, BMW-1 που ειναι για συγκεκριμενο αγοραστικο κοινό!Γνωστός μου συλλέκτης αυτοκινήτων έχει σαν everyday car clio 2.0 . Τι είναι αυτός? Μαλάκας που δεν έχει @@ να αγοράσει μια Mercedes?
-
...σκοπος ειναι να πουλας κ λιγο μουρη..κ σιγουρα ολοι απο μας εδω νοιαζονται κ γιαυτο ο καθε ενας στα δικα του επιπεδα....
αμα θες να πουλας μουρη, παρε ακριβα μοδατα ρουχα και καλα παπουτσια! Αυτα αρεσουν στις γυναικες!
ακομη και αν αυτο ειναι σωστο, τοτε θα πρεπει να μαθεις ποια αρεσουν στις γυναικες γιατι δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι τους αρεσουν τα Golf.
μαλιστα εχω την αισθηση οτι ενα ΜΧ-5 εστω και 2-4 χρονων θα ειχε πολυυυ καλυτερη απηχηση στο γυναικειο κοινο απο οτι ενα συνηθισμενο 1600αρι που το εχει και η κουτση Μαρια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν χρειαζεσαι το αυτοκινητο για να πουλησεις μουρη ειμαστε σε διαφορετικα μηκη κυματος.Προτιμω να με εκτιμουν για αυτο που ειμαι και οχι για το αμαξι μου.Πολλοι γυφτοι εχουν αγορασει Μερσεντες και BMW καμπριο ,λες να ανεβηκε η εκτιμηση του κοσμου προς αυτους;Μπορει οι ιδιοι να το πιστευουν παντως.Πίστεψε με αν μπορουσες να αγορασεις καινουργια Mercedes-BMW δεν θα μου ελεγες ολα αυτα.αλλα ελα που δεν μπορουμε κ μενουμε σε αυτα που εχουμε!
Κ ο κοσμος ξέρει οτι οταν παιρνεις μια 5αρα BMW είσαι κάτι ξεχωριστο.δεν εισαι ο κάγκουρας με την 3αρα. Μεχρι κ εκει υπαρχουν μήκη κύματος. Προσωπικα σέβομαι αυτον που 'καβαλαει' τετοιο μηχανημα άσχετα πως το πήρε.
αλλα οχι!!! τον τυπο με την μεταχειρισμενη BMW-Mercedes θα το κοροιδευω.!Ρε παιδια αυτην ειναι η γνωμη μου.Οτι αμάξι κουβαλας αυτο εισαι.Οπως κ οποια γυναικα έχεις αυτην αξίζει να εχεις..ειναι τοσο απλα τα πραγματα!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ακομη και αν αυτο ειναι σωστο, τοτε θα πρεπει να μαθεις ποια αρεσουν στις γυναικες γιατι δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι τους αρεσουν τα Golf.
μαλιστα εχω την αισθηση οτι ενα ΜΧ-5 εστω και 2-4 χρονων θα ειχε πολυυυ καλυτερη απηχηση στο γυναικειο κοινο απο οτι ενα συνηθισμενο 1600αρι που το εχει και η κουτση Μαρια
Εγω ειμαι σιγουρος οτι δεν τους αρεσουν τα IBIZA αλλα είμαστε παλι οφ-τοπικ
-
Ρε παιδια αυτην ειναι η γνωμη μου.Οτι αμάξι κουβαλας αυτο εισαι.
μιλας σοβαρα???
δηλαδη οι ανθρωποι για σενα κρινονται με βαση το ποσα χρηματα εχουν, ή θελουν να διαθεσουν, για ενα κωλοαμαξο?ωραιος....
-
**
Όσοι παίρνουν αυτοκίνητο για να γαμήσουνε είναι μαλάκες με περικεφαλαία.-** -
εγω δε το πηρα για να αρεσω σε χαζογκομενες, το πηρα για να το μαμαω εγω!
και το μαμαω καλα... -
Όποιος κουβαλάει ένα EVO τι είναι? Ρωτάω σοβαρά.
-
Αν ήμουν αυτοκίνητο μικρομεσαίο 1.6 θα προτιμούσα να μείνω στην αντιπροσωπεία απούλητο, χωρίς πατάκια δώρο...
Τι τραβάνε κι αυτά τα 'καημένα' .
-
παιδια και αυτη η συζητηση τεινει να ..χαζεψει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μιλας σοβαρα???
δηλαδη οι ανθρωποι για σενα κρινονται με βαση το ποσα χρηματα εχουν, ή θελουν να διαθεσουν, για ενα κωλοαμαξο?ωραιος....
Κρινονται ΚΑΙ απο αυτό.Γιατι ρε φίλε δλδ δεν ειναι κοινωνικα καταξιωμένος καποιος ο οποιος κοπιασε να παρει ενα ακριβο αμάξι??? Προσωπικα θα τον σεβαστω περισσοτερο αποτι θα σεβαστω εναν με Rallye που κάνει μπαντιλίκια στα φανάρια..
Κ δεν πήρα αυτοκίνητο για να μ....ήσω.Λιγο πιο σεμνα δεν μπορουμε να μιλαμε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όποιος κουβαλάει ένα EVO τι είναι? Ρωτάω σοβαρά.
Αυτος που νοιαζεται μόνο για άριστη οδηγικη συμπεριφορα κ τα έχει ολα τα αλλα χέσμενα..γιατι για να δώσεις τοσα Ευρω κ να παρεις ενα αγωνιστικο αμάξι εισαι για μένα τρελος κ πορωμενος.δεν σε νοιαζει η πολυτελεια..
Ρε παιδια εχουμε αλλα κριτηρια γιαυτο δεν μπορουμε να καταλαβουμε ο εναςς τον αλλο.δώστε βάση σε αυτα που λεω.εκπέμπουμε σε αλλα μήκη κύματος.εγω παντως σας καταλαβαινω κ σεβομαι την αποψη σας. κ δεν βριζω κανέναν όταν μιλάω!
-
μιλας σοβαρα???
Κρινονται ΚΑΙ απο αυτό.Γιατι ρε φίλε δλδ δεν ειναι κοινωνικα καταξιωμένος καποιος ο οποιος κοπιασε να παρει ενα ακριβο αμάξι??? Προσωπικα θα τον σεβαστω περισσοτερο αποτι θα σεβαστω εναν με Rallye που κάνει μπαντιλίκια στα φανάρια..
Κ δεν πήρα αυτοκίνητο για να μ....ήσω.Λιγο πιο σεμνα δεν μπορουμε να μιλαμε?
αμα σε νοιαζει η κοινωνικη καταξιωση, πουλα αυτο που εχεις, βαλε 1999 δοσεις και παρε μια SLΚ350....
σεβεσαι περισσοτερο τους ανθρωπους που απλα εχουν λεφτα (ή θελουν να διαθεσουν ενα αυγκεκριμενο ποσο) για ενα αμαξι?? Οι δικοι σου γονεις με τι ξεκινησαν οταν ηταν νεοι, με Maserati?
δε θα σχολιασω αλλο, αν και μπορω να γραψω πολλαααα, δε νομιζω οτι αξιζει
-
Όταν δω 45άρη γιατρό με μια mercedes 5 μέτρα, προσωπικά θα τον θεωρήσω κοινωνικά απαξιωμένο σε σχέση με συνάδελφό του που οδηγεί κοινό μικρομεσαίο. Που τα βρήκες ρε μάγκα τα λεφτά; Από το μισθό σου ή εκβιάζοντας αρρώστους;
Ομοίως τον 25άρη με το αμάξι των 50+ χιλιάδων ευρώ, γιατί να τον θεωρήσω κοινωνικά καταξιωμένο; Επειδή έτυχε ο μπαμπάς του να έχει λεφτά να του το αγοράσει ή επειδή ασχολήθηκε με περίεργες δουλειές; Όχι ότι δεν υπάρχουν καλοί νέοι επιχειρηματίες, όμως αυτή θα είναι βάσει λογικής η εξαίρεση.
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600