-
Καί εμένα μού άρεσε τό Μεγκάν όταν τό οδήγησα,αλλά έχει ένα σχεδιαστικό 'φάουλ' στή θέση τών πεντάλ.
Σέ πολύωρο οδήγημα δέν σέ κουράζει αυτό; -
Να σου πω την αληθεια δεν εχω νοιωσει κατι τετοιο. Σε πολυωρο οδηγημα (ειδικα με ασταθη καιρο) εισαι τοσο ευτυχης με τα χαζολογηματα καλουδια αυτοματισμων που εχει, που δε σε νοιαζουν τα αλλα.
Βεβαια τα αλλα αυτοκινητα της οικογενειας που εχω κανει μεγαλα ταξιδια (4 ωρες) το ιδιο διαστημα, το 106 και το Ματιζ, δεν προσφερουν ασφαλες μετρο συγκρισης, αλλα και παλι. -
Ούτε εμενα με έχει ενοχλήσει η θέση των πετάλ. Συνηθίζεται πολύ εύκολα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πριν απο 8 μηνες που υπηρχε πραγματικα το ερωτημα, διαλεξα Μεγκαν. Και μετα απο αυτους τους μηνες αισθανομαι οτι ηταν η τελεια επιλογη...Όποιος έχει αγοράσει αμάξι αυτό λέει
Κανένας ςδω μέσα δεν τα έχει χώσει στο αμάξι του
-
Λάθος, πολλοί το έχουν κάνει. Βέβαια δεν γίνεται να έχεις αγοράσει κάτι ζυγίζοντας για καιρό τα θετικά και τ' αρνητικά του και μετά, αφού το έχεις μοσχοπληρώσει, να θυμηθείς ότι είναι για τα μπάζα. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που το αυτοκίνητο αρχίζει να βγάζει σοβαρά προβλήματα.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Πριν απο 8 μηνες που υπηρχε πραγματικα το ερωτημα, διαλεξα Μεγκαν. Και μετα απο αυτους τους μηνες αισθανομαι οτι ηταν η τελεια επιλογη...
Όποιος έχει αγοράσει αμάξι αυτό λέει
Δεν εχεις ακριβως δικιο, γιατι πριν ειχαμε το πρωτο Μεγκαν (5θ ομως) και ακομα πιο πριν το 19.
Λες να χρυσοπληρωνουμε τη Ρενω μονο και μονο για να λεμε οτι καλα καναμε και πηραμε τοτε το 19;
Και απο οτι βλεπεις τα αλλα 2 αμαξια δεν ειναι Ρενω αρα ουτε φανατικοι ειμαστε -
Έχει βρεθεί μέχρι στιγμής αυτοκίνητο χειρότερο από το Golf, BMW 1!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πριν απο 8 μηνες που υπηρχε πραγματικα το ερωτημα, διαλεξα Μεγκαν. Και μετα απο αυτους τους μηνες αισθανομαι οτι ηταν η τελεια επιλογη...
Όποιος έχει αγοράσει αμάξι αυτό λέει
Δεν εχεις ακριβως δικιο, γιατι πριν ειχαμε το πρωτο Μεγκαν (5θ ομως) και ακομα πιο πριν το 19.
Λες να χρυσοπληρωνουμε τη Ρενω μονο και μονο για να λεμε οτι καλα καναμε και πηραμε τοτε το 19;
Και απο οτι βλεπεις τα αλλα 2 αμαξια δεν ειναι Ρενω αρα ουτε φανατικοι ειμαστεΔεν απευθυνόμουν σε σένα. Απλά χρησιμοποίησα το ποστ σου για να σχολιάσω μια συμπεριφορά στο φόρουμ.
Φυσικά και δεν αμφισβητώ ότι είσαι ευχαριστημένος με το Megan! Είναι ένα πολύ καλό αμάξι
Πάντως από ότι παρατηρώ κι εδώ και σε φίλους -γνωστούς αλλά και με παλαιότερο έμπορο και οικογενειακό φίλο 8 στους 10 αγοράζουν την ίδια μάρκα εκτός αν τους βγάλει σοβαρά προβλήματα.
Ο χοντάκιας χοντάκιας θα μείνει, ο Τουότα Τουότα και ο Γάλλος Γάλλος.
Μόνο αν αλλάξει segment (ΒΜW-Mercedes) ξεφεύγει από την μάρκα του
-
Oπως τα λέει ο Λαρισαίος είναι παιδιά...Κι εγω AUDAKIAS είμαι κι ετσι θα παραμείνω.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Oπως τα λέει ο Λαρισαίος είναι παιδιά...Κι εγω AUDAKIAS είμαι κι ετσι θα παραμείνω.Ειδικότερα οι κάτοχοι των Premium μαρκών, όπως εσύ Βουνίσιε φίλε μου , είναι πραγματικοί οπαδοί της μάρκας τους γιατί αν παράδειγμα έχουν 40-100000
-
Καλά το mazda τόσο ψηλά και το golf που έχει γίνει σούπα τόσο κάτω?!!
Μάλλον είμαστε διχασμένες προσωπικότητες
-
Θα ήθελα να ρωτήσω τι λείπει από το golf και δεν το προτιμάει κανένας!!
Ποιότητα έχει, συναρμογή έχει, φρέσκο είναι, εξοπλισμό έχει, κινητήρα καλό έχει, κρατήματα αξιοπρεπή έχει, σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας δεν έχει γιατί τόσοι λίγοι ψήφοι?
Μόνο το value for money εχει μείον , αλλά και η 147-Α3 υστερούν σε αυτό
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Θα ήθελα να ρωτήσω τι λείπει από το golf και δεν το προτιμάει κανένας!!Ποιότητα έχει, συναρμογή έχει, φρέσκο είναι, εξοπλισμό έχει, κινητήρα καλό έχει, κρατήματα αξιοπρεπή έχει, σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας δεν έχει γιατί τόσοι λίγοι ψήφοι?
Μήπως απλά επειδή ο κόσμος το βαρέθηκε; Μήπως επειδή τελικά οι αποτυχημένες πρόσφατες διαφημίσεις του ('αυτοκίνητο ή γκολφ', 'ο θρύλος' κτλ.) του αηδίασαν τον κόσμο και το ξέγραψε;
Μόνο το value for money εχει μείον , αλλά και η 147-Α3 υστερούν σε αυτό
Τα 147 και Α3 φαίνεται όμως ότι καταφέρνουν και πείθουν όι αξίζουν τα παραπάνω λεφτά τους ενώ το Γκολφ όχι.
-
Καλά το mazda τόσο ψηλά και το golf που έχει γίνει σούπα τόσο κάτω?!!
Μάλλον είμαστε διχασμένες προσωπικότητες
Καλα ειπαμε οτι προτεινουμε αυτο που δεν αγορασαμε , γιατι εχουμε δει οτι αυτο που αγορασαμε δεν ηταν αυτο που περιμεναμε και ισως να ειναι το αλλο το οποιο δεν πολλυκυκλωφορει αλλα το εχουμε ακουστα με καλα σχολια.
Babbis με 40.000 - 100.000 σιγουρα μεταπηδας σε αλλη μαρκα καθως αυτο που αγορασες με 20.000 δεν θα εχει σοβαρες προτασεις (συνηθως ) στα 60.000 . Εκτος αν εχεις το φτηνοτερο της μαρκας σου και πας στο ακριβοτερο . Ειναι σαν να εχεις χρηματα για δωρο μιας γυναικας . Αν εχεις αρκετα δεν θα πας να της παρεις το ακριβοτερο σε ασημι αλλα κατι μεσαιου επιπεδου σε χρυσαφι , ε? Ισως αστοχο το παραδειγμα .
Τεσπα , θελω να πω οτι : οχι πως δεν σου αρεσει πλεον η μαρκα σου αλλα σιγουρα υπαρχουν και καλυτερες .Κανένας ςδω μέσα δεν τα έχει χώσει στο αμάξι του
Εδω δεν πολλυ συμφωνω , νομιζω οτι ολοι οι (σοβαροι) εδω μεσα λετε τα αρνητικα του αυτοκινητου σας , αλλα φροντιζεται να τονιζεται τα θετικα του . Τωρα αν δεν εχει θετικα τοτε παρακολουθειτε τις συζητησεις των αλλων , με πιανεις ετσι ?
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Αντίθετα οι κάτοχοι αυτοκινήτων που εμπίπτουν στους γενικούς κατασευαστές (Nissan-Honda-TOYOTA-RENAULT-PEUGEOT-OPEL-SEAT-VW κλπ) αν πιάσουν την καλή μάλλον θα εγκαταλείψουν την 'αγαπημένη' τους μάρκα για κάτι πιο Premium!!!Πάντως αν 'πιάσω την καλή' (όοοσο καλή και να είναι), για EVO ή STi (ή και τα δύο) θα πάω, και θα αφήσω τα 'premium' για 'premium' ποπούς...
Αν είναι τόοοοοοοοοοοσο καλή, εκτός των δύο παραπάνω θα πρόσθετα και Smart For Two (ή seicento sporting) και Cayenne...
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Αντίθετα οι κάτοχοι αυτοκινήτων που εμπίπτουν στους γενικούς κατασευαστές (Nissan-Honda-TOYOTA-RENAULT-PEUGEOT-OPEL-SEAT-VW κλπ) αν πιάσουν την καλή μάλλον θα εγκαταλείψουν την 'αγαπημένη' τους μάρκα για κάτι πιο Premium!!!
Big mistake!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αντίθετα οι κάτοχοι αυτοκινήτων που εμπίπτουν στους γενικούς κατασευαστές (Nissan-Honda-TOYOTA-RENAULT-PEUGEOT-OPEL-SEAT-VW κλπ) αν πιάσουν την καλή μάλλον θα εγκαταλείψουν την 'αγαπημένη' τους μάρκα για κάτι πιο Premium!!!
Πάντως αν 'πιάσω την καλή' (όοοσο καλή και να είναι), για EVO ή STi (ή και τα δύο) θα πάω, και θα αφήσω τα 'premium' για 'premium' ποπούς...
Αν είναι τόοοοοοοοοοοσο καλή, εκτός των δύο παραπάνω θα πρόσθετα και Smart For Two (ή seicento sporting) και Cayenne...
Σίγουρα αμάξια όπως τα 350z, s2000, EVO, WRX, RX8 κλπ αποτελούν πόθο όλων μας!!!
Και φυσικά οι μάρκες μπορεί να μην είναι Premium αλλά τα αμάξια είναι
Όμως το μειονέκτημά τους είναι ο ειδικός τους χαρακτήρας. Πχ 2θέσια, λίγοι χώροι ενώ τα 2 σεντάν έχουν αρκετά 'καγκούρικη' όψη.
Φυσικά υπάρχουν άνθρωποι με τρελλά λεφτά που οδηγούν από kia μέχρι τουότα!! Αλλά αυτοί βλέπουν το αμάξι σαν μεταφορικό μέσο και σαν τίποτε άλλο.
Αυτοί λοιπόν δεν έιναι και φανατισμένοι με την έννοια του χοντάκια του αουντάκια ή του αλφίστι!!! και άρα δεν αναφερόμουν σε αυτούς.
Οι υπόλοιποι όμως δεν νομίζω ότι δεν θα μεταπηδήσουν από ένα megane ή corolla σε μια 318 ή Α4 1.8Τ!!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Ψήφισα 147 γιατί είναι κόσμημα μέσα έξω, είναι ποιοτική και πολύ σπορτίφ.Το αυτό!Ειδικά στην έκδοση ΤΙ δεν έχει αντίπαλο,η αίσθηση που σου δίνει είναι μοναδική Όσοι σκέφτονται να αγοράσουν στην συγκεκριένη κατηγορία,ας περάσουν μια βόλτα από την άλφα,ας την κάνουν μια βόλτα και δεν θα χάσουν
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Αντίθετα οι κάτοχοι αυτοκινήτων που εμπίπτουν στους γενικούς κατασευαστές (Nissan-Honda-TOYOTA-RENAULT-PEUGEOT-OPEL-SEAT-VW κλπ) αν πιάσουν την καλή μάλλον θα εγκαταλείψουν την 'αγαπημένη' τους μάρκα για κάτι πιο Premium!!!Συμφωνώ Μπάμπη όλα τα προηγούμενα ήταν Nissan και δεν μπορώ να πω η αξιοπιστία τους ήταν υποδειγματική πέρα από το Λαδάκι τους και την Βενζινούλα τους δεν θέλαν τίποτε άλλο. Ώσπου τελικά πριν ένα μήνα πήρα το νεο Passat. Ε άλλη φάση αλλά και 1,5 φορά η τιμή του Almera μου. Πάντως την έχω καταβρεί και νιώθω υπέροχα στο βολάν του!
-
Ο χρήστης katsj έγραψε:
Συμφωνώ Μπάμπη όλα τα προηγούμενα ήταν Nissan και δεν μπορώ να πω η αξιοπιστία τους ήταν υποδειγματική πέρα από το Λαδάκι τους και την Βενζινούλα τους δεν θέλαν τίποτε άλλο. Ώσπου τελικά πριν ένα μήνα πήρα το νεο Passat. Ε άλλη φάση αλλά και 1,5 φορά η τιμή του Almera μου. Πάντως την έχω καταβρεί και νιώθω υπέροχα στο βολάν του!
Φίλε μου το νέο passat είναι ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και λογικό είναι να ξεφύγεις από την Nissan.
Αν όμως το Primera ήταν ισάξιο με το passat σε όλα όπως ποιότητα-άνεση-χώρους-επιδόσεις-εξοπλισμό-κύρος κλπ πιστεύω θα έπερνες Nissan εκτός και αν σε ξενέρωνε το σχήμα του τόσο πολύ!!
Αν θεωρήσουμε ότι αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο γιατί σου αρέσει στα λεφτά του και όχι απλά σαν εργαλείο, τότε δένεσαι και με την μάρκα!!
Η 'μάρκα' σε 'κρατάει' και για να 'ξεφύγεις' χρειάζονται ισχυρά κίνητρα όπως;
- Κακή αξιοπιστία
- Χαμηλό κύρος
- Μεγαλύτερο μπάτζετ απο αυτό που μπορεί να καλύψη η μάρκα
- Και στην περίπτωσή σου ένα πολύ καλύτερο μοντέλο από άλλη μάρκα ίδιας κατηγορίας
Το καλύτερο μικρομεσαίο 1600