-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτο θεωρειται αιτια διαζυγιου ;Oleeeee!!!
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Που θα πάει θα το ανακαλύψουν και αυτό....
Ενα μπερντακι ξυλο που θες εσυ.............
Απορώ πώς βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα.....
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Που θα πάει θα το ανακαλύψουν και αυτό....
Ενα μπερντακι ξυλο που θες εσυ.............
Απορώ πώς βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα.....
ενώ όλα τα υπόλοιπα
-
Ερώτηση:
Αν μαθαίνατε ότι η γυναίκα σας (κουφια η ώρα) κατά τη διάρκεια του γάμου σας σας έχει απατήσει μία και μοναδική φορα πρίν αρκετά χρόνια πώς θα αντιδρούσατε?....
Θεωρείτε οτι η απιστία διαφέρει μεταξύ ανδρών και γυναικών?....
Είναι διαφορετικό εαν σας απατήσει με άτομο του ίδιου φύλου?...........Έγραψα αντί για φύλο....ΦΥΛΛΟ!!!!
-
Ερώτηση:
Αν μαθαίνατε ότι η γυναίκα σας (κουφια η ώρα) κατά τη διάρκεια του γάμου σας σας έχει απατήσει μία και μοναδική φορα πρίν αρκετά χρόνια πώς θα αντιδρούσατε?....
Είναι διαφορετικό εαν σας απατήσει με άτομο του ίδιου φύλλου?...........αν εσύ την έχεις απατήσει και το ξέρει κι έχετε συνεχίσει μετά από αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις το ζευγάρι είναι πιο δεμένο και συνεχίζει αρμονικά, όμως αν το έχει κάνει αυτή και το έχει κρύψει και δεν έχει φανεί ειλικρινής, τότε δεν αξίζει το ρίσκο..
edit: για το φύλο δε ξέρω τι ν'απαντήσω
-
πως τη λενε τη λεξη να δεις....
@ουστια???????
η συμπεριφορα δε θα ναι ποτε πια η ιδια...αυτο φτανει και περισσευει!
αλλα ειναι αναλογα τι ανθρωποι εμπλεκονται... -
Ερώτηση:
Είναι διαφορετικό εαν σας απατήσει με άτομο του ίδιου φύλου?...........Έγραψα αντί για φύλο....ΦΥΛΛΟ!!!!
Για κάποιο κοινωνικό λόγο (που ενδεχομένως η προέλευσή του χάνεται στο βάθος της ελληνικής ιστορίας) έχουμε μάθει πως ΝΑΙ, η απιστία διαφέρει στον άντρα και τη γυναίκα.
Θα γράψω ωμά, οπότε απομακρύνετε τα παιδιά απ' την οθόνη.
Πιθανότατα είναι η σκέψη της διείσδυσης. Η γυναίκα, καλώς ή κακώς, έχει την εικόνα ότι υφίσταται κάτι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Δέχεται μία διείσδυση ενός αντικειμένου που εκ κατασκευής έχει τη μορφή επιθετικού οργάνου. Ο συνειρμός λοιπόν της πράξης αυτής ως μία μάχη στην οποία η γυναίκα έχει ηττηθεί, είναι εν μέρει φυσιολογικός.
Ο άντρας βγαίνει απ' τη μάχη νικητής, αλώβητος. Αντίθετα, η γυναίκα έχει ηττηθεί, αφού -σε αντιστοιχία με τη μάχη- έχει πληγωθεί απ' τη 'λόγχη' που βυθίστηκε στο κορμί της.
Έτσι, δικαιολογήστε μας που το θεωρούμε διαφορετικό.Τώρα, στην ερώτησή σου... Η γνώση είναι δύναμη, αυτό είναι γεγονός. Είναι όμως και κατάρα. Ένας άντρας δεν μπορεί ποτέ να είναι ο ίδιος αν μάθει οτι η γυναίκα του τον πρόδωσε με τέτοιο τρόπο.
Of course, I speak on my behalf...
-
Ερώτηση:
αφού θα το είχα κάνει κι εγώ κανένα πρόβλημα Η απιστία είναι κοινή για μένα, αν και δεν ασχολούμαι με τέτοια ζητήματα ή ζήλειες κλπ.
και φυσικά θα προτιμούσα να το χε κάνει με άλλον άντρα (αφού δεν θα ήμουν παρών )
Δηλαδή μετά από μένα (ή κατά τη διάρκεια) να πήγαινε με γυναίκα χμμμμμ κάτι δεν θα χα κάνει καλά
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
...Ο άντρας βγαίνει απ' τη μάχη νικητής, αλώβητος. Αντίθετα, η γυναίκα έχει ηττηθεί...Τι βγαίνει ;;;;;; Να σου θυμίσω το τραγουδάκι που λέει '... μπαίνεις πολύ πολύ βαθειά και βγαίνεις μαραμένος...'. Άκου 'αλώβητος', ο μισός είναι όταν βγαίνει κι ο 'εχθρός' τουλάχιστον διπλάσιος.
Ο άνδρας βγαίνει εξαντλημένος από τη μάχη και η γυναίκα ακμαιότατη, από τα πολύ παλιά τα χρόνια. Κι αυτό αντισταθμίζει την όποια αίσθηση 'υποταγής' στα επιθετικά όπλα του 'εχθρού'.
Τα πάντα εν σοφία εποίησε η Φύση. -
Ερώτηση:
Για κάποιο κοινωνικό λόγο (που ενδεχομένως η προέλευσή του χάνεται στο βάθος της ελληνικής ιστορίας) έχουμε μάθει πως ΝΑΙ, η απιστία διαφέρει στον άντρα και τη γυναίκα.
Θα γράψω ωμά, οπότε απομακρύνετε τα παιδιά απ' την οθόνη.
Πιθανότατα είναι η σκέψη της διείσδυσης. Η γυναίκα, καλώς ή κακώς, έχει την εικόνα ότι υφίσταται κάτι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Δέχεται μία διείσδυση ενός αντικειμένου που εκ κατασκευής έχει τη μορφή επιθετικού οργάνου. Ο συνειρμός λοιπόν της πράξης αυτής ως μία μάχη στην οποία η γυναίκα έχει ηττηθεί, είναι εν μέρει φυσιολογικός.
Ο άντρας βγαίνει απ' τη μάχη νικητής, αλώβητος. Αντίθετα, η γυναίκα έχει ηττηθεί, αφού -σε αντιστοιχία με τη μάχη- έχει πληγωθεί απ' τη 'λόγχη' που βυθίστηκε στο κορμί της.
Έτσι, δικαιολογήστε μας που το θεωρούμε διαφορετικό.Τώρα, στην ερώτησή σου... Η γνώση είναι δύναμη, αυτό είναι γεγονός. Είναι όμως και κατάρα. Ένας άντρας δεν μπορεί ποτέ να είναι ο ίδιος αν μάθει οτι η γυναίκα του τον πρόδωσε με τέτοιο τρόπο.
Of course, I speak on my behalf...
και εγω πιστευω πως ειναι διαφορετικη η απιστια στον αντρα και στη γυναικα, αλλα για διαφορετικο λογο.
Η γυναικα ειναι ενα εγκεφαλικο ζώο. Που θα πει,οτι για να κανει η γυναικα ερωτα-sex με εναν αντρα, θα το εχει σκεφθει, αρα θα είναι κάτι μελετημενο.
Αντιθετα ο αντρας λειτουργει αλλιώς. Αν βρει μια καπάτσα η οποία θα καταφέρει να διωξει το αίμα απο το κεφάλι του (και άρα να μην σκέφτεται) και να το στειλει αλλού (ΧχΧ), ο εγκεφαλος θα παψει να λειτουργει και ετσι θα γινει το κακο (καλο??). Μολις λαβει τελος η σεξουαλικη πραξη, και επιστρεψει το αιμα στον εγκεφαλο, ο αντρας σκεφτεται τι εχει κανει και ξενερωνει...
-
... Ένας άντρας δεν μπορεί ποτέ να είναι ο ίδιος αν μάθει οτι η γυναίκα του τον πρόδωσε με τέτοιο τρόπο....Έχει ίσως να κάνει με την αρχέγονη ανασφάλεια του άνδρα για σύγκριση με τον ... 'άλλον'.
-
Θα έψαχνα τους λόγους για τους οποίους έγινε η απιστία. Αν έφταιγα κι εγώ μάλλον θα έδινα τόπο στην οργή. Αν όμως ήταν αποκλειστικά δική της η ευθύνη δεν θα την ξαναεμπιστευόμουν.
Δεν διαφέρει η απιστία ανάμεσα στα δύο φύλα και νομίζω πως τα στερεότυπα περί 'διείσδυσης' και άλλων τινών πρέπει κάποια στιγμή να μπουν στο χρονοντούλαπο.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... Ένας άντρας δεν μπορεί ποτέ να είναι ο ίδιος αν μάθει οτι η γυναίκα του τον πρόδωσε με τέτοιο τρόπο....
Έχει ίσως να κάνει με την αρχέγονη ανασφάλεια του άνδρα για σύγκριση με τον ... 'άλλον'.
Μ' αρέσει Ηλία ότι εμείς οι δύο δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ μα ποτέ σε ένα θέμα, όσο απλή ή πολύπλοκο και να είναι!
Όχι, εγώ το τοποθετώ αλλιώς. Θεωρώ τον εαυτό μου σχεδόν πάντα καλύτερο απ' οποιονδήποτε άλλο. Απλά, πώς να σας το πω ρε παιδιά, είμαι διχασμένη προσωπικότητα. Δεν θα ήθελα η κοπέλα μου να γνωρίσει 'τη ζωή' με εμένα (τι τώρα, θα ανακαλύπτουμε ξανά τον κύκλο; Ας βγάλει άλλος τα κάστανα απ' τη φωτιά...) αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ να τη σκεφτώ και με άλλον, είτε πριν είτε μετά από εμένα και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ κατά τη διάρκεια!!! Δεν έχει να κάνει με συγκρίσεις που λες Ηλία, είναι απλά θέμα... (πώς να το πω για να μη με πετροβολήσουν οι κυρίες που παρακολουθούν...) territory! Εδώ είμαι εγώ και ΜΟΝΟ εγώ! Όποιος άλλος τολμήσει να απλώσει χέρι, πρώτα απ' όλα θα του το κόψω και δεύτερον, τελειώνουν όλα με την κοπέλα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε για μία στιγμή ότι κατά τη διάρκεια του δεσμού μας έκανε κάτι άλλο, αυτόματα σημαίνει απόρριψη και τέλος!
Όσο για το αν η γυναίκα είναι εγκεφαλικό ον, έχω να σας πω παραδείγματα γυναικών που ήταν καθαρά σωματικά όντα... ΟΥΟΥΟΥ!!! Αφήστε!!! Αυτά ίσχυαν (νομίζαμε εμείς οι άντρες ότι ίσχυαν) πριν από μερικές δεκαετίες. Τώρα πια, όπως κι εμείς, έτσι κι εκείνες κάνουν σεξ για διασκέδαση!
-
Όσο για το αν η γυναίκα είναι εγκεφαλικό ον, έχω να σας πω παραδείγματα γυναικών που ήταν καθαρά σωματικά όντα... ΟΥΟΥΟΥ!!! Αφήστε!!! Αυτά ίσχυαν (νομίζαμε εμείς οι άντρες ότι ίσχυαν) πριν από μερικές δεκαετίες. Τώρα πια, όπως κι εμείς, έτσι κι εκείνες κάνουν σεξ για διασκέδαση!
Οι περισσοτερες γυναικες ειναι εγκεφαλικα όντα, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν γυναικες που να λειτουργούν σαν 'αντρες' στο θεμα του sex.
-
Μ' αρέσει Ηλία ότι εμείς οι δύο δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ μα ποτέ σε ένα θέμα, όσο απλή ή πολύπλοκο και να είναι!Θα κάναμε όμως ωραία παρέα: θα είχαμε πάντα κάτι να συζητάμε.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μ' αρέσει Ηλία ότι εμείς οι δύο δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ μα ποτέ σε ένα θέμα, όσο απλή ή πολύπλοκο και να είναι!
Θα κάναμε όμως ωραία παρέα: θα είχαμε πάντα κάτι να συζητάμε.
Πάντα η παρέα με έναν καλό συνομιλητή είναι ωραία! Η εκτίμηση είναι δεδομένη!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Οι περισσοτερες γυναικες ειναι εγκεφαλικα όντα, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν γυναικες που να λειτουργούν σαν 'αντρες' στο θεμα του sex.
Αυτο με τους αντρες ειναι λιγο μυθος πιστευω, μπορει μεν το οργανο να λειτουργει καπως ανεξάρτητα (αν το..χειραγωγήσει η γιαγιά σας θα σηκωθεί!) αλλα εν τέλει η λειτουργία του και οι επιδόσεις του επηρρεάζονται πολύ από την ψυχολογικη κατάσταση που είμαστε.
-
Ερώτηση:
την απιστια δεν θα την συγχωρουσα ποτε
η απιστια φυσικα διαφαιρει μεταξυ ανδρων και γυναικων - 'το θυλικο δεν βγαζει κερατα' οπως πολυ σοφα μου ειχε πει καποιος
σοβαρα τωρα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα (για εμενα)
τωρα για ατομο του ιδου φυλου
δεν ξερω
μπορει και να μην με πειραζε τοσο -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αφού θα το είχα κάνει κι εγώ κανένα πρόβλημα Η απιστία είναι κοινή για μένα, αν και δεν ασχολούμαι με τέτοια ζητήματα ή ζήλειες κλπ.
και φυσικά θα προτιμούσα να το χε κάνει με άλλον άντρα (αφού δεν θα ήμουν παρών )
Δηλαδή μετά από μένα (ή κατά τη διάρκεια) να πήγαινε με γυναίκα χμμμμμ κάτι δεν θα χα κάνει καλά
Εσύ μπορεί να τα είχες κάνει όλα σωστά......απλά αυτή να ζητούσε και κάτι άλλο....
πραγματικά πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ίδια την γυναίκα και όχι με τον συντροφό της........είναι απλά θέμα... (πώς να το πω για να μη με πετροβολήσουν οι κυρίες που παρακολουθούν...) territory! Εδώ είμαι εγώ και ΜΟΝΟ εγώ! Όποιος άλλος τολμήσει να απλώσει χέρι, πρώτα απ' όλα θα του το κόψω και δεύτερον, τελειώνουν όλα με την κοπέλα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε για μία στιγμή ότι κατά τη διάρκεια του δεσμού μας έκανε κάτι άλλο, αυτόματα σημαίνει απόρριψη και τέλος!
Το ίδιο νιώθουμε και οι γυναίκες....οι γυναίκες πολλές φορές λειτουργούν όπως και οι άνδρες....αν δείτε μια κορμάρα με κολλητά να λικνίζεται θα κάνετε σεξουαλικούς συνειρμούς ενώ ταυτόχρονα το σώμα σας δεν θα παραμείνει αδιάφορο...μπορεί να ιδρώσετε...να ανέβουν οι παλμοί σας...διάφορα... Το ίδιο και οι γυναίκες.....αν δω ένα ωραίο κορμί να ιδρώνει δεν θα κάνω συνειρμούς γάμου αλλά άλλης φύσης.....
Δεν πρόκειτε πλέον τουλάχιστον να σκεφτώ...όχι όχι να μην με βρεί ο γαμπρός 'χαλασμένη' δεν θα πάω μαζί του....πάντως άποψη μου είναι οτι και παλιότερα γινόταν αυτό αλλά το κρύβαμε μη και μας πουν που.....νες...
Ενώ εσείς δεν χρειαζόταν...εσείς απλά γινόσασταν έμπειροι.....Η απιστία πιστεύω οτι διαφέρει....οι γυναίκες ΚΑΠΟΙΕΣ φορές βάζουν άλλες προτεραιότητες...μπορεί να σου συγχωρήσουν την απιστία ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΦΟΡΑΣ αλλά να μη σου συγχωρήσουν ποτέ την έλλειψη εμπιστοσύνης ή κάτι ανάλογο.......κάποιες φορές αυτά.....
Διαζύγια