-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Kala afou erixes kai to hyundai coupe sth maxh...Ante ksanakane to dhmotiko kai rantebou to septembrhΘα περιμένω εσένα πρώτα να τελειώσεις το νηπιαγωγείο
Ποια μάχη; δώρο με κάθε σπορ πολυμορφικό και μια περικεφαλαία,θα σου χρειαστεί..
Ας το λήξουμε εδώ,δεν έχει νόημα αγόρι μου,όπως δήλωσες σου αρκεί και ένα ηλεκτρουδραυλικό τιμόνι για ένα σπορ αυτοκίνητο,από κει και πέρα τι να συζητήσουμε.Κι εγώ δεν έχω φράγκα,αλλά δεν βλέπω φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Το κουπε στο ανέφερα,επειδή μου θέλεις φθηνά αυτοκίνητα.Δεν στο έβαλα δίπλα στα φανάρια με την ισπανογερμανική πατάτα για μάχη..Ούτε εγώ θα το αγόραζα ποτέ
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.. -
xaeemmee τι είναι για εσένα το σπορ αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
xaeemmee τι είναι για εσένα το σπορ αυτοκίνητο?Εσύ θεωρείς το λεόν σπορ;όχι πιο σπορ από το φάμπια,το ματίζ η το λάντα νίβα,το θεωρείς σπορ αυτοκίνητο;Νομίζω ότι έχουμε μπερδέψει τους όρους γρήγορο και σπορ,φυσικά γιατι έτσι μας συμφέρει.
Σπορ για μένα είναι:
alfa romeo gtv/spider
audi TT
bmw 6
bmw z4
honda s2000
hyundai coupe(άσχετα αν υστερεί παντού,πιστεύω ότι αν φόραγε το σηματάκι της Ηόντα θα έκανε πάταγο)
mazda mx5
mazda rx8
mercedes slk
mercedes sl
mg tf
nissan 350z
opel speedster
smart roadster
toyota celica
toyota mr2
Δεν έβαλα lotus,ferrari κλπ,γιατί είναι αυτονόητα.'Ολα τα υπόλοιπα μίνι,χάτσμπακ,σεντάν που τους έχουν φορέσει έναν δίλιτρο,τρίλιτρο,5λιτρο κινητήρα τούρμπο δεν τα θεωρώ σπορ,με εξαίρεση ίσως τo evo k to subaru wrx.To ότι η citroen c4 πχ φοράει δίλιτρο κινητήρα δεν την καθιστά σπορ,νομίζω.Στο εξωτερικό άλλωστε δεν αγοράζει κανείς 1.4άρια,τι σημαίνει ότι όλα είναι σπορ.Απλά μου φαίνεται ότι εδώ λόγω της δίψας μας και της ''φτώχειας μας''τα έχουμε πολτοποιήσει όλα.Και η σέατ αντί να φάει κράξιμο που έβγαλε 3 πανομοιότυπα μοντέλα σε 3 διαφορετικές κατηγορίες με το ίδιο μάλιστα εσωτερικό(πρώτη φορά το βλέπω)με βασικό κινητήρα τον 1.6 mpi,ονομάζει σπορ το λεόν επειδή είναι λίγο πιο κοντό,λίγο πιο φαρδύ άπό το πολυμορφικό της κ έχει νικέλ στο τασάκι,κι εμείς πρέπει να το φάμε αμάσητο.Αν έχω κάπου λάθος.. -
Δηλαδή το κριτήριό σου είναι το κουπέ/roadster/cabrio και εν γένει 'εντυπωσιακό' αμάξωμα και πέραν τούτου ουδέν. Διαφορετικά, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι σπορ το ΤΤ και δεν είναι η Μ3 ή η Μ5.
Υπάρχει ένα θέμα κάπου στην 'Αυτοκίνηση' σχετικά με τον ορισμό του σπορ αυτοκινήτου. Α, νάτο: O ορισμός του σπορ αυτοκινήτου και άλλες απορίες
-
Ο χρήστης xaeemmee έγραψε:
Gerhard Richter(διευθυντής του τμήματος εξέλιξης Μ της BMW,σε ερώτηση για τη διαφορά της Μ6 από την Μ5 είπε:
Η Μ5 είναι ένα πολύ δυνατό business car,η Μ6 είναι σπορΚι εγώ μαζί σου είμαι,δεν μπορώ να πω ότι η Μ3 δεν είναι ένα σπορ αυτοκίνητο,αλλά αν το έβαζα θα έπρεπε να βάλω και το τούρμπο Α4 και μετά δεν έχει τέλος,οπότε καταλήγουμε στα ίδια,θα πει κάποιος ότι τον ΤFSI του Α4 τον φοράει και το LUPΟ,οπότε κι αυτό σπορ.Αλλά η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή το..λεόν,δεν λέει κανείς αν το θεωρεί σπορ.Εσύ προσωπικά αυτό το πεντάπορτο κινητό με 102 άλογα,το θεωρείς την σπορ πρόταση της Seat;
-
Αν είμαι προτετοιμασμένος να θεωρήσω σπορ το ΤΑΞΙ εξωτερικά Mitsubishi Lancer Evo (που είναι εκείνη η φωτο ? ) τότε είμαι προετοιμασμένος να θεωρήσω σπορ οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχει κατάλληλο κινητήρα και στήσιμο και αίσθηση και είναι πρόθυμο να μοιραστεί μαζί σου οδηγική ευχαρίστηση και να σε ανταμοίψει με χαμόγελο. Και η εμφάνιση για μένα είναι δευτερεύουσας σημασίας (όπως αποδεικνύει και το αυτοκίνητό μου).
Αρα λοιπόν όχι το 102 ίππων Leon δεν το θεωρώ σπορ διότι δεν πιστεύω πως έχει τα παραπάνω (και συμφωνώ μαζί σου πως ένα σετ ζάντες και ένα δερμάτινο τιμόνι δεν αλλάζουν τίποτα σχετικά). Ομως ένα γρηγορότερο-καλύτερα στημένο Leon, γιατί όχι ? Επειδή μοιάζει με πολυμορφικό ? Και το Type-R μοιάζει με πολυμορφικό και το Evo μοιάζει με ταξί. So what ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή το κριτήριό σου είναι το κουπέ/roadster/cabrio και εν γένει 'εντυπωσιακό' αμάξωμα και πέραν τούτου ουδέν. Διαφορετικά, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι σπορ το ΤΤ και δεν είναι η Μ3 ή η Μ5.Υπάρχει ένα θέμα κάπου στην 'Αυτοκίνηση' σχετικά με τον ορισμό του σπορ αυτοκινήτου. Α, νάτο: O ορισμός του σπορ αυτοκινήτου και άλλες απορίες
Ααα και να προχωρησω την σκεψη σου nass... Προφανεστατα, και τα θηρια του WRC δεν εχουν καμια σχεση με σπορ μιας και πολλα απο αυτα ειναι οικογενιακα ποταπα αμαξια....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν είμαι προτετοιμασμένος να θεωρήσω σπορ το ΤΑΞΙ εξωτερικά Mitsubishi Lancer Evo (που είναι εκείνη η φωτο ? ) τότε είμαι προετοιμασμένος να θεωρήσω σπορ οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχει κατάλληλο κινητήρα και στήσιμο και αίσθηση και είναι πρόθυμο να μοιραστεί μαζί σου οδηγική ευχαρίστηση και να σε ανταμοίψει με χαμόγελο. Και η εμφάνιση για μένα είναι δευτερεύουσας σημασίας (όπως αποδεικνύει και το αυτοκίνητό μου).Αρα λοιπόν όχι το 102 ίππων Leon δεν το θεωρώ σπορ διότι δεν πιστεύω πως έχει τα παραπάνω (και συμφωνώ μαζί σου πως ένα σετ ζάντες και ένα δερμάτινο τιμόνι δεν αλλάζουν τίποτα σχετικά). Ομως ένα γρηγορότερο-καλύτερα στημένο Leon, γιατί όχι ? Επειδή μοιάζει με πολυμορφικό ? Και το Type-R μοιάζει με πολυμορφικό και το Evo μοιάζει με ταξί. So what ?
Μπορεί να έχεις και δίκιο,ωστόσο eδώ έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται πιο σπορ το πούντο gt από τη bmw z3 με το επιχείρημα ότι η Ζ3 είναι για γκόμενες ,οπότε καταλαβαίνεις..γενικά πιστεύω ότι δεν έχουμε εξοικειωθεί με πραγματικά σπορ κατασκευές και ό,τι γρήγορο βγει στην πιάτσα το βαπτίζουμε σπορ.Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου καθημερινά είναι ένα κλιάκι 1.2,δεν νομίζω ότι αν του βάλω μια μπούκα πίσω και το χαμηλώσω θα γίνει σπορ,μια μ@λ@κι@α και μισή θα είναι.Μπορεί εγώ να κάνω την πλάκα μου και να μου χαρίζει χαμόγελα,αλλά σπορ δεν θα είναι,κατάλαβες;Οπότε και το καλύτερα στημένο λεόν απλά θα είναι ένα καλύτερα στημένο αυτοκίνητο από το προηγούμενο τίποτα παραπάνω..για μένα.Και για το τype-r που ανέφερες αν βλέπαμε στην Ελλάδα honda ΝSX δεν θα μας έκανε τόση εντύπωση,θα το θεωρούσαμε ένα πολύ γρήγορο και καλοστημένο χάτσμπακ,όπως και είναι.Έξω που κυκλοφορούν τέτοια αυτοκίνητα η λέξη σπορ ακούγεται πιο σπάνια
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και το Type-R μοιάζει με πολυμορφικό και το Evo μοιάζει με ταξί. So what ?και κάτι 'σπορ' της λίστας τα χουν για πλάκα
-
Δημοσιεύθηκε: 12/08/05 2:24 Θέμα δημοσίευσης:
nass έγραψε:
Αν είμαι προτετοιμασμένος να θεωρήσω σπορ το ΤΑΞΙ εξωτερικά Mitsubishi Lancer Evo (που είναι εκείνη η φωτο ? ) τότε είμαι προετοιμασμένος να θεωρήσω σπορ οποιοδήποτε αυτοκίνητο έχει κατάλληλο κινητήρα και στήσιμο και αίσθηση και είναι πρόθυμο να μοιραστεί μαζί σου οδηγική ευχαρίστηση και να σε ανταμοίψει με χαμόγελο. Και η εμφάνιση για μένα είναι δευτερεύουσας σημασίας (όπως αποδεικνύει και το αυτοκίνητό μου).Αρα λοιπόν όχι το 102 ίππων Leon δεν το θεωρώ σπορ διότι δεν πιστεύω πως έχει τα παραπάνω (και συμφωνώ μαζί σου πως ένα σετ ζάντες και ένα δερμάτινο τιμόνι δεν αλλάζουν τίποτα σχετικά). Ομως ένα γρηγορότερο-καλύτερα στημένο Leon, γιατί όχι ? Επειδή μοιάζει με πολυμορφικό ? Και το Type-R μοιάζει με πολυμορφικό και το Evo μοιάζει με ταξί. So what ?
Μπορεί να έχεις και δίκιο,ωστόσο eδώ έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρείται πιο σπορ το πούντο gt από τη bmw z3 με το επιχείρημα ότι η Ζ3 είναι για γκόμενες ,οπότε καταλαβαίνεις..γενικά πιστεύω ότι δεν έχουμε εξοικειωθεί με πραγματικά σπορ κατασκευές και ό,τι γρήγορο βγει στην πιάτσα το βαπτίζουμε σπορ.Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου καθημερινά είναι ένα κλιάκι 1.2,δεν νομίζω ότι αν του βάλω μια μπούκα πίσω και το χαμηλώσω θα γίνει σπορ,μια μ@λ@κι@α και μισή θα είναι.Μπορεί εγώ να κάνω την πλάκα μου και να μου χαρίζει χαμόγελα,αλλά σπορ δεν θα είναι,κατάλαβες;Οπότε και το καλύτερα στημένο λεόν απλά θα είναι ένα καλύτερα στημένο αυτοκίνητο από το προηγούμενο τίποτα παραπάνω..για μένα.Και για το τype-r που ανέφερες αν βλέπαμε στην Ελλάδα honda ΝSX δεν θα μας έκανε τόση εντύπωση,θα το θεωρούσαμε ένα πολύ γρήγορο και καλοστημένο χάτσμπακ,όπως και είναι.Έξω που κυκλοφορούν τέτοια αυτοκίνητα η λέξη σπορ ακούγεται πιο σπάνια
Οτι να ναι...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Εμενα στην κατηγορια μου αρκουν mcpherson μπρος πολλαπλων πισω και υδραυλικο(αντε ηλεκτρουδραυλικο) τιμονι.Και γιατι οχι μπακετ καθισμα,νικελ φινιρισμα στο ταμπλο,ραφες στο τιμονι κτΟτι να ναι...
Συμφωνώ.
-
Κι εγω
-
Αφιερωμένες σε όσους το βρίσκουν άσχημο
Και που να βγουν και οι εκδόσεις S,FR...για το CUPRA δεν το συζητάω -
ΤΙΜΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
-
Aκόμα το θεωρώ άσχημο...ιδίως στην 3η φωτό λες κ βλέπω το Altea...
-
H Seat δεν πάει καλά μου φαίνεται .... συνεχίζει να βγάζει το ένα άσχημο μοντέλο πίσω απ'το άλλο !!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aκόμα το θεωρώ άσχημο...ιδίως στην 3η φωτό λες κ βλέπω το Altea...δεν είναι εδώ το τόπικ για το Altea;
-
Εξακολουθεί να μου φαίνεται πολύ όμορφο, κι ας μοιάζει μπροστά στα Altea/Leon
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αφιερωμένες σε όσους το βρίσκουν άσχημο
Και που να βγουν και οι εκδόσεις S,FR...για το CUPRA δεν το συζητάωGTI_ σε παρακαλώ άλλη φορά να μας αναφέρεις ποιανού μοντέλου είναι οι φωτογραφίες που παραθέτεις. Πως θες εμείς να ξεχωρίσουμε αν πρόκειται για το Altea ,το Toledo ή το Leon...
-
αφού το λέει βρε στην πίσω πόρτα
τι νομίζεις το γράφουν στο εργοστάσιο για να μην τα μπερδεύουν στην αντιπροσωπεία
Seat Leon 2005