Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ζώα ζώα ζώα
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ζώα ζώα ζώα
    • 1
    • 2
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 259
    • 260
    • 27 / 260
    Περί αυτοκίνησης
    0
    5185
    56903
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • I
      ililias last edited by

100 χιλιόμετρα στους δρόμους του Αυγούστου και.... προσέξτε:
      Τον πήρα όσο μπορούσα λοξά, μήπως και φανεί το .... τσαλάκωμα μπροστά. Τσάκισε όλη του τη μούρη, ο χεράς.

Σχόλια; Τι σχόλια; Τον ακολουθούσα από απόσταση από την 'Ε.Ο.', ελπίζοντας όταν του πέσουν να προλάβω να φρενάρω.

'Ειδικά' φωτιστικά σώματα πίσω, που κάνουν το κόκκινο ... κατάλευκο. Το άκρο άωτο του στ'αρχιδισμού.

Καλός!!!!! Άχερα αντί αερόσακων, ζωνών ασφαλείας ή κράνους. Γαμώ τις ιδέες. Γεμίστε τα αυτοκίνητά σας με άχερα....

Δεν ψήνουν, δυστυχώς, παϊδάκια. Σκουπιδότοπος είναι, που καίγεται μέρα - νύχτα, 50 μέτρα από την 'Ε.Ο.'. Τη νύχτα, φυσικά, ο καπνός κατακάθεται, κάνοντας την ατμόσφαιρα στα γύρω χωριά τουλάχιστον αποπνικτική. Να πω που είναι, να πάμε διακοπές; Γύρω - γύρω από τη χωματερή υπάρχουν καλλιέργειες αλλά δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς τα προϊόντα πάνε όλα στην Αθήνα, μου είπαν....

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • I
        ililias last edited by

Κάποια μου έλλειπε, στο μέτρημα. Ξαναέψαξα, λοιπόν και όντως:

Κουίζ: Πόσοι άνθρωποι χωράνε στην καρότσα ενός αγροτικού 20ετίας, που κάποτε ίσως και να πέρασε ΚΤΕΟ; Και τί κάνουμε όταν ο οδηγός του αποφασίσει να κάνει αναστροφή, 10 μέτρα μπροστά μας, δίχως να κοιτάξει πίσω;
        Όταν η πίσω πόρτα ανοίξει κι ο άνθρωπος που κάθεται πάνω της βρεθεί να κυλιέται στον άσφαλτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

• ?
          A Former User last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:
          Κάποια μου έλλειπε, στο μέτρημα. Ξαναέψαξα, λοιπόν και όντως:

Κουίζ: Πόσοι άνθρωποι χωράνε στην καρότσα ενός αγροτικού 20ετίας, που κάποτε ίσως και να πέρασε ΚΤΕΟ; Και τί κάνουμε όταν ο οδηγός του αποφασίσει να κάνει αναστροφή, 10 μέτρα μπροστά μας, δίχως να κοιτάξει πίσω;
          Όταν η πίσω πόρτα ανοίξει κι ο άνθρωπος που κάθεται πάνω της βρεθεί να κυλιέται στον άσφαλτο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Χιουντάι το αγροτικο.
          Επαθες τετοιο σκηνικο;Εκανε βαρελακια στον δρομο;

• I
            ililias last edited by

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
            Επαθες τετοιο σκηνικο;Εκανε βαρελακια στον δρομο;

Ευτυχώς όχι. Εμένα μου έτυχε αυτό με την αναστροφή στον 'Εθνικό' και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν σκοτώθηκαν δυο - τρεις από τους 6 που είχε πάνω ο μπάρμπας.....
            Έπεσε όμως έτσι πριν από δυό χρόνια ένας εργάτης στο δρόμο (άνοιξε η πόρτα ενώ καθόταν πάνω της) και αφού πέρασε κάτι μήνες σε νοσοκομεία (βαριές κρανιοεγκεφαλικές) είναι τώρα σπίτι του, ανάπηρος. Νομίζω ότι του είχαν και αφιέρωμα το χειμώνα σε κάποια τοπική εφημερίδα. Η τροχαία, βέβαια, που να αδειάσει να ασχοληθεί με κάτι τέτοια. Αφού πρέπει να πιάσει εμένα τον εγκληματία, που πηγαίνω με 111 αντί 90 στην ευθεία.

• R
              rethimno01 last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:

E και ? Είναι δική σου δουλειά να κρίνεις αν ο άλλος έχει ανάγκη ή παριστάνει ότι έχει ανάγκη ?

Όχι βέβαια. Με μια ματιά δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα

Τι είσαι, ο τιμητής των πάντων ?

Εγώ; Από που και ως που;

Ο τιμωρός της καγκουριάς (κατά τον heras) ?

Είπαμε, όχι.

Και μία στο εκατομμύριο να έχει όντως ανάγκη και να σωθεί ένας άνθρωπος με το να κάνεις δεξιά, πρέπει να το κάνεις. Και ας σε πιάσουν κορόιδο στο τέλος -γεμίσαμε 'ξύπνιους' στους δρόμους και κάνουν ανταγωνισμό, ο ένας με αλάρμ και κόρνες για να φτάσει στο φανάρι και οι απανταχού χεράδες μην τύχει και τους προσπεράσει κανείς

Την ίδια άποψη έχω με εσένα φίλε. Μάλλον δεν διατύπωσα καλά το μύνημα μου.

• P
                pai-mei last edited by

Σήμερα, το ζώο, που βρέθηκε να μοιράζεται τον δρόμο με εμένα, ήταν καβάλα σε μία βέσπα. Στην ίδια σέλα καθόταν κι ένα άλλο άτομο. Η βέσπα ήταν φορτωμένη κάργα, βαλίτσες δεξιά αριστερά, έφτανε σε πλάτος diablo από τις βαλίτσες και τα λογής βαλιτσάκια...

Είμαστε σε μικρή ευθεία 400 μέτρων, δρόμος στενός, με μία λωρίδα ανα κατεύθυνση.
                Στο τέλος της ευθείας κλειστή δεξιά στροφή, χωρίς ορατότητα.

Πρώτο όχημα στη σειρά είναι ένα σκουπιδιάρικο, δεύτερος ο βέσπας, τρίτος εγώ, και τέταρτο ένα άλλο αυτοκίνητο.
                Ανάβω φλας για προσπέραση βέσπας και σκουπιδιάρικου, από απέναντι δεν ερχόταν κανείς φυσικά.

Και τότε...
                αφού έχω βγει ήδη στο αντίθετο και ετοίμαζομαι για προσπέραση, βλέπω τον βέσπα να βγαίνει και αυτός στο αντίθετο και να επιχειρεί προσπέραση...

Λέω, εντάξει, δεν με είδε, άστον...

Έλα, που το ρημάδι του είχε κάτσει από το φορτίο και δεν μπορούσε να προσπεράσει με τίποτα!
                Σκέφτομαι, δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος ο τύπος, αφού βλέπει ότι δεν μπορεί να προσπεράσει, αφού βλέπει ότι το σκουπιδιάρικο δεν κόβει, αφού βλέπει (; ) ότι δύο αυτοκίνητα είναι πίσω του και περιμένουν αυτόν να τελειώσει την προσπέραση, αφού βλέπει ότι η ευθεία τελειώνει και υπάρχει στροφή χωρίς ορατότητα, όπου θα μπορούσε κάλλιστα να έρχεται κάποιος από απέναντι...

Και όμως, ατάραχος, έμεινε στο αντίθετο ρεύμα, το είχε βάλει στόχο με κάθε τίμημα να περάσει το σκουπιδιάρικο. Με τα πολλά, ελάχιστα πριν τη στροφή τα κατάφερε και το πέρασε...

Εν τω μεταξύ, ο τύπος από πίσω μου με το αυτοκίνητο, που έβλεπε το όλο σκηνικό, είχε φορτώσει πολύ άγρια, φώτες, κόρνες κλπ.
                Εγώ ήμουν πιο συγκρατημένος. Μπήκα ξανά στη λωρίδα μου σύντομα, αναρωτώμενος που μπορεί να φτάσει η ηλιθιότητα κάποιου και η ασυνειδησία...

Λυπάμαι, που θα το πω και δημόσια, αλλά εκείνη τη στιγμή ήμουν τόσο εκνευρισμένος, που ευχήθηκα να ερχόταν ένας τράκτορας με 100 χιλιόμετρα από το αντίθετο ρεύμα και να τον έκανε κιμά.
                Ξέρω, ξέρω είναι αποτρόπαιο αυτό που λέω, στο κάτω κάτω τι φταίει και το άλλο άτομο, που επέβαινε στην ίδια βέσπα...
                Και τι φταίνει και οι συγγενείς να πέσουν σε τέτοιο πένθος...
                Και τι φταίει και ο οδηγός του τράκτορα να σέρνεται στα δικαστήρια και να έχει και το βάρος ενός φόνου εξ αμελείας...

Φανταστείτε λοιπόν, αυτό να συνέβαινε στην πραγματικότητα...
                Πόσοι άνθρωποι θα καταστρέφονταν, επειδή ένας ανεγκέφαλος ήθελε όπωσδηποτε να προσπεράσει στο πιο ακατάλληλο σημείο με το πιο ακατάλληλο όχημα.
                Ήταν πολύ πιθανό να έρχεται εκείνη τη στιγμή κάποιος από απέναντι και να είχαμε θύματα...

Για αυτό φίλοι μου, προσέχετε πότε αποφασίζετε να κάνετε μία προσπέραση. Τα περισσότερα ατυχήματα οφείλονται σε εσφαλμένη εκτίμηση των παραμέτρων μίας προσπέρασης...[/u]

• N
                  nicknt last edited by

Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
                  Για αυτό φίλοι μου, προσέχετε πότε αποφασίζετε να κάνετε μία προσπέραση. Τα περισσότερα ατυχήματα οφείλονται σε εσφαλμένη εκτίμηση των παραμέτρων μίας προσπέρασης...

Πέραν του ότι συμφωνώ απόλυτα, θα ήθελα να συμπληρώσω πως κατά τη γνώμη μου όταν υπάρχουν αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις για μια προσπέραση, τότε χίλιες φορές να μην επιχειρηθεί.
                  Μετά από πολλά ταξίδια σε τακτική βάση στην εθνική οδό, και έχοντας φυσικά δει απίστευτα ριψοκίνδυνες συμπεριφορές, θεωρώ πως η προσπέραση πρέπει να πραγματοποιείται μόνο όταν ο οδηγός αισθάνεται απόλυτα βέβαιος, καθώς η ανάληψη ρίσκου συνήθως καταλήγει σε δύσκολες καταστάσεις, ανεξάρτητα από τις ικανότητες του.
                  Βέβαια, αναφέρομαι μάλλον σε σοβαρούς οδηγούς, καθώς τα ζώα φαίνεται πως εκτιμούν τις καταστάσεις με τέτοιο τρόπο που ο όρος λογική εκτίμηση ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.
                  Τέλος πάντων, αυτό που ήθελα να πω είναι πως αν το σκεφτείς δεύτερη φορά, τότε μην το κάνεις!

• S
                    skye last edited by

Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:

Ξέρω, ξέρω είναι αποτρόπαιο αυτό που λέω, στο κάτω κάτω τι φταίει και το άλλο άτομο, που επέβαινε στην ίδια βέσπα...

Ακριβώς.. γι'αυτό πρέπει να προσέχουμε σε ποιον ανεβαίνουμε..
                    Στη δουλειά μια μέρα μου έτυχε να πάω σε ένα γραφείο, όπου ο μπος επέμενε να πάμε μέχρι τα everest να με κεράσει ένα καφέ (να τον πάρουμε δηλαδή κ να πάω πίσω να συνεχίσω τη δουλειά μου). Με τα πολλά δέχτηκα (ο βλάκας) και με πήρε με το παπάκι του να πάμε, γιατί με το αυτοκίνητο θα τρώγαμε όλη την κίνηση.. Ο άνθρωπος ήταν Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!
                    Λυπάμαι που το λέω, αλλά δε θα αργήσει η μέρα που κάποιος θα τον κάνει λιώμα, είτε βάζοντάς τον κάτω από τον προφυλακτήρα είτε κάνοντάς τον μαύρο στο ξύλο. Δεν κοίταγε ποτέ πίσω (δεν είχε καθρέφτες), πήγαινε δεξια-αριστερά στη λωρίδα με αποτέλεσμα να μην αφήνει κανέναν να προσπεράσει, πέρναγε κόκκινα την ώρα που περνάγανε αυτοκίνητα... Το τι μπινελίκια ακούσαμε εκείνη τη μέρα (δικαιολογημένα) δε λέγεται.. παιδιά έχω ανέβει και έχω οδηγήσει τρελές μηχανές.. το πόσο φοβήθηκα εκείνη τη μέρα συνεπιβάτης του μπάρμπα, που δεν πήγε πάνω από 40 δε λέγεται..
                    Γι'αυτό καλό είναι να ξέρουμε σε ποιον ανεβαίνουμε, κυρίως όταν μιλάμε για δίτροχα..
                    Αυτά τα ολίγα κ από μένα..

• R

και να είναι φίλος/γνωστός συγγενής θα του πεις πόσο μλκ είναι. Αλλά στο αφεντικό;

• R

Να κινείσαι σε ορεινή δασώδη περιοχή όπου η όποια προσπέραση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη λόγω διαδοχικών στροφών. Έχεις μπροστά σου κάποιο ζώο το οποίο δεν μπορεί να τρέξει πολύ. Του ανάβεις φώτα πριν τις αναστροφές, όπου έχει χώρο για να παραμερίσει να περάσεις, αλλά στον κόσμο του. Άει σ****ρ.

• T
                          tazio last edited by

Σήμερα το πρωί κατεβένω καντρικό δρόμο της κυψέλης με προτεραιότητα.
                          Επείδή υπάρχουν κάποια σημεία που τα γνωστά άγνωστα ζώα κάνουν τα δικά τους πηγαίνω φυλαγμένα (είναι και η ημέρα που όλοι οι γρήγοροι κάνουν δοκιμές στην 'άδεια' Αθήνα οπότε είμαι ακόμα ποιο προσεκτικός) .
                          Από ένα κάθετο στενό προβάλει Φίατ φιορίνο τον βλέπω και σταματά στο στόπ που έχει οπότε συνεχίζω τη πορεία μου. Όμως ο 'φιορίνος' παίρνει το βλέμα του από το δρόμο και αρχίζει να ψάχνει κάτι στο ταμπλό (μάλλον έψαχνε στο ραδιόφωνο) Ταυτόχρονα όμως (πιθανόν 'επειδή δεν έχει νεκρά στο κιβώτιο' και πατινάρει ελαφρά) το αυτοκίνητο αρχίζει να κυλά κλείνντάς μου σιγά σιγά το δρόμο. Ο 'φιορίνος' δεν έχει καταλάβει τίποτα αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να έχει βγεί τελέιως στο δρόμο και να τον έχει κλείσει. Σταματώ τον κοιτώ αυτός ούτε έχει γυρίσει το βλέμα του στο δρόμο, του κορνάρω στιγμιαία γυρίζει με κοιτά ψιλοτρομάζει μου ρίχνει ένα 'καντίλι' λόγω της ημέρας μαζί με τη κλασσική ευχή 'άντε γ@@@@' και φεύγει.
                          Δεν άντεξα τον ακολούθησα μόλις με είδε σταμάτησε, πήγα δίπλα του και άρχισε να λέει, ότι δε το ήθελε ότι δουλεύε τη νύχτα και άλλα που ομολογώ ότι από τα νεύρα μου δε τα άκουγα. Ευτυχώς κατάλαβα γρήγορα το ότι το να γίνω σαν κι αυτόν και να πιαστώ στα χέρια δεν είναι το καλύτερο. Αρκεί που είδα άλλο ένα τζάμπα μάγκα να μασάει τα λόγια του.

• T
                            tazio last edited by

ΖΩΑ

Με όλη τη σημασία της λέξεως είναι οι περισσότεροι Έλληνες 'δημοσιογράφοι' (αν αυτό είναι δημοσιογραφία τότε άστα να πάνε) .
                            Δείτε το τρόπο που αντιμετώπισαν το αεροπορικό δυστήχημα και δε νομίζω να υπάρξουν αμφιβολίες.

Ακόμα μεγαλύτερα ΖΩΑ είναι όλοι αυτοί οι άσχετοι που έτρεξαν να πάνε στο τόπο της πτώσης του αεροσκάφους, παρά τις παρκλήσεις των αρχών που έλεγαν αν μη πάνε για να μη δυσκολεύουν την δουλειά των συνεργείων διάσωσης. Συγχαρητήρια κάντε μεγάλο κατόρθωμα, να το γράψετε στο βιογραφικό σας.

• L
                              ldriver last edited by

Μια ευδομαδα πριν στην Εθνικη Οδο Κορινθου-Πατρας.Επιβαινουμε 3 ατομα στην Δελτονα και πηγαίνουμε με 100 στην λωρίδα πορειας μας η οποια ηταν μολις 1!!!. Μας κολλαει ενα πεζο μπλε ραλυ 106. ( το μονο αμαξι που μας ανοιξε προβολεις,κολλησε προφυλακτηρα και εκανε χειρονομιες)Τεσπα μπαινουμε στην λωριδα εκτακτης αναγκης και μας περναει.Βλεπουμε μια μ@@@σμενη να οδηγει το να χερι στο τσιγαρο τ'αλλο χερι στο ''μπεγλερι'' του συνοδηγου.Ο συνοδηγος χωρις ζωνη και τα ποδια πανω στο ταμπλό.

Μετα απο 3 λεπτακια βλεπουμε συντριμια στον δρομο και οπως ηταν η στροφη βλεπουμε χτυπημενο το μεσαιο τοιχακι και λιωμενο το πεζο.Σταματαμε βγαινουμε εξω και βλεπουμε......Η γ@@@νη οδηγος αθικτη και ο συνοδηγος αν ζει''Αλεκος'' λιωμα! και να φωναζει ''Αλεκο γαμωτο μιλα μου.

Κόμπλεξ,ανευθυνοτητα και απροσεξια.

2)Παλι στο ιδιο οδικο δικτυο ερχομενοι απο Πατρα στο παρθενικο ταξιδι της Lybra σταματαμε στα διοδια.................
                              Σε μια στιγμη ο πατερας μου νοιωθει οτι παρολο που παταει φρενο το αμαξι κινιοταν..........μετα ακουστηκε το μπαμ!

Ουτε τα διοδια δεν τους σταματα???????????????????????????????????????

• C
                                cosco last edited by

τον σκωτοσε γιατι τον αγαπουσε

• L
                                  ldriver last edited by

Εκδίκηση γιατι τα ποδια στο ταμπλό ήταν άπλυτα

• M
                                    manosk last edited by

Ευτυχώς δηλαδή που υπήρχε το τοιχίο και δεν πήρε στο λαιμό της καμιά οικογένεια η παλαβιάρα.

• L
                                      ldriver last edited by

Ευτυχώς που ήταν καθημερινή και ξημέρωμα.Ακόμα δεν έχω καταλάβει πωσ της γυρισε χτύπησε στο τοιχιο και επειτα στην μπαριέρα.

• A
                                        alkoolouxos last edited by

Το Σάββατο ανέβηκα από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και οι παρατηρήσεις μου έχουν να κάνουν με το περίφημο ''πέταλο'' του Μαλιάκού... Πόσο ζώα μπορεί να είναι αυτοί που συνεχίζουν να προσπερνούν από δεξιά πατώντας την ΛΕΑ και οριακά το χαλίκι σ' ένα δρόμο που το πολύ να πας με 110 και οι δεκάδες τροχονόμοι να μην κουνάνε δάχτυλο; ΄Ενας μάλιστα, λίγο πριν τη Λαμία, στο σημείο που εγινέ το τελευταίο πολυνεκρο τροχαίο, προσπέρασε εμένα και το ΚΤΕΛ μπροστά μου από δεξιά!!! Δεν υπάρχει περίπτωση αυτά τα άτομα να είναι ψυχικά ισορροπημένα, μάλλον η σεξουαλική ανικανότητά τους σε συνδυασμό με τον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης τους, τους κάνει να πιστεύουν πως οι σφήνες από δεξια σ' αυτό το σημείο τους προσφέρουν κάποιου είδους ηδονή. Τι να πώ...

• D
                                          dmitspan last edited by

ίσως μόνο αν συνέβαινε κάτι σοβαρό σε αυτούς ή σε δικούς τους να παίρνανε χαμπάρι τι μ@|@κίες κάνουν..

• D
                                            diperr last edited by

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο κος Καββαθάς τον οποίο άκουσα και είδα σε πρωινή εκπομπή να 'χασκογελάει' και να σχολιάζει το άτομο που εθεάθει από τους πιλότους το F-16 να προσπαθεί να ανακτήση τον έλεγχο του αεροπλάνου λέγοντας με χαμόγελο ότι θα μπορούσε να ήταν και ο ίδιος στη θέση αυτή.

Κε Κώστα αν και σας είχα σε εκτίμηση τώρα διαψεύσατε τα πάντα.
                                            Κρίμα...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 28
                                            • 29
                                            • 259