-
Se steno eparxeiako agrotiko dromo imoun! NAI SOTHIKA kai eniosa asfalis mias kai eixa tin 20 minon kori mou sto piso kathisma!
-
-
ΚΑΗ-**** Γειά σου ρε πατριώτη Καρδιτσιώτη!
-
Πολύ όμορφο χρώμα. Του πάει πολύ ωραία.
Αλήθεια μπορεί κάποιος να το πάρει χωρις την μπουρναζίωτικη ασημένια μάσκα μπροστά; Με ρώτησε ένας φίλος μου που του αρέσει.
-
Ο χρήστης katsj έγραψε:
Na kai to kainourgio hmeron akoma Passat 1.6FSI mou
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/PassatGR/38203/459792
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/PassatGR/38203/459791
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/PassatGR/38203/459793
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/PassatGR/38203/459789όμορφο είναι να το χαίρεσαι!
Αν βγάλεις το vw και βαλεις 4κύκλου θα μοιάζει με Α4 αφού έχει ίδια μάσκα
-
μαυρο να το παρεις sado!
..και δεν ειναι ντροπη να παραδεχεσαι οτι το θες για παρτυ σου!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μαυρο να το παρεις sado!..και δεν ειναι ντροπη να παραδεχεσαι οτι το θες για παρτυ σου!
χαχαχα! Να το κάνω τι;; 27 χρονών είμαι!!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
μαυρο να το παρεις sado!
..και δεν ειναι ντροπη να παραδεχεσαι οτι το θες για παρτυ σου!
χαχαχα! Να το κάνω τι;; 27 χρονών είμαι!!
πάντως ειναι φανταστικό χρωμα αυτο στη φωτό.το εχω δει σε μαυρο.δεν λεει!!
πολυ καλη επιλογη katsj..εισαι κ Καρδιτσιώτης.ο πατερας μου ειναι απο κει.Πατριωτάκι!!!! -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
**το passat ειναι ενα φρεσκο αμαξι μοντερνο που θα μεινει πολλα χρονια στην αγορά ** και η τιμη του με τον 1600αρη ειναι αρκετα καλη...αρα το θεωρω αρκετα ισσοροπημενη αγορα απο οικογενειαρχη, αρκει να οδηγει χαλαρα στην ΕΟ.
Καλά, μη παίρνεις και ορκο....Είδαμε το προηγούμενο Passat πόσο καιρό έμεινε...
Πάντως το καινούριο μοντέλο μου αρέσει πάαααρα πολύ....(τουλάχιστο απο θέμα εμφάνισης, κατα τ' αλλα δε το εχω ψάξει...)
Καλοτάξιδο στο νέο κατοχο του.....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Είδαμε το προηγούμενο Passat πόσο καιρό έμεινε...Πάντως το καινούριο μοντέλο μου αρέσει πάαααρα πολύ....(τουλάχιστο απο θέμα εμφάνισης, κατα τ' αλλα δε το εχω ψάξει...)
φίλε μου η συγκεκριμένη κατηγορία ειναι δυσκολη.έχει πολυ ζήτηση κ η τεχνολογία τρέχει με γρήγορους ρυθμους.οπως τα PC..δεν σημαινει οτι το προηγούμενο ηταν πατατα.ισα ισα πουλησε αρκετα!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Είδαμε το προηγούμενο Passat πόσο καιρό έμεινε...
Πάντως το καινούριο μοντέλο μου αρέσει πάαααρα πολύ....(τουλάχιστο απο θέμα εμφάνισης, κατα τ' αλλα δε το εχω ψάξει...)
φίλε μου η συγκεκριμένη κατηγορία ειναι δυσκολη.έχει πολυ ζήτηση κ η τεχνολογία τρέχει με γρήγορους ρυθμους.οπως τα PC..δεν σημαινει οτι το προηγούμενο ηταν πατατα.ισα ισα πουλησε αρκετα!
Πατάτα ???? Καθόλου...Παρενόησες...Πολύ καλό ηταν και μάλιστα πριν 2,5 χρόνια ο πατέρας μου (με τη συμβολή τη δική μου ) έφτασε στα πρόθυρα της αγοράς του.Τελικά ομως πήραμε αλλο αυτοκινητο (ευτυχως) κι οχι τίποτ' αλλο, αλλα τώρα θα ηταν 'παλιό', μιας κι ο αντικαταστάτης έφτασε νωρίς.Αυτό λέω....Ελπίζω το συγκεκριμένο μοντέλο οντως να μείνει αρκετά χρόνια στην αγορά ....
Οσο για τα PC....E, υπερβάλλεις....Μακάρι να επεφταν τόσο τραγικά γρήγορα και οι τιμές των αυτοκινήτων (και η αξία τους).....Θα 'χτυπούσα' τώρα ενα AUDI S3 225 HP κι ας είναι και παλιό..... (αααχ έρωτά μου αγιάτρευτε...!!!)
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Πατάτα ???? Καθόλου...Παρενόησες...Πολύ καλό ηταν και μάλιστα πριν 2,5 χρόνια ο πατέρας μου (με τη συμβολή τη δική μου ) έφτασε στα πρόθυρα της αγοράς του.Τελικά ομως πήραμε αλλο αυτοκινητο (ευτυχως) κι οχι τίποτ' αλλο, αλλα τώρα θα ηταν 'παλιό', μιας κι ο αντικαταστάτης έφτασε νωρίς.Αυτό λέω....Ελπίζω το συγκεκριμένο μοντέλο οντως να μείνει αρκετά χρόνια στην αγορά ....
Οσο για τα PC....E, υπερβάλλεις....Μακάρι να επεφταν τόσο τραγικά γρήγορα και οι τιμές των αυτοκινήτων (και η αξία τους).....Θα 'χτυπούσα' τώρα ενα AUDI S3 225 HP κι ας είναι και παλιό..... (αααχ έρωτά μου αγιάτρευτε...!!!)
Στην περιπτωση μου δυστυχως η ευτυχως ο πατερας μου αυτο διαλεξε.καλη επιλογη αλλα παλιωσε με τον ερχομο του νεου Passat.αλλα το αυτοκινητο ειναι σουπερ ..κανενα προβλημα.
-
Ευχαριστώ για τις ευχές. Πολλά πατριωτάκια ρε παιδιά αν είναι να κάνουμε κανένα Πανθεσσαλικό Meeting!
Πάντως το χρώμα από όσα είδα προσωπικά μου άρεσε περισσότερο άσε που το είχαν ετοιμοπαράδωτο στην έκδοση Sportline με τα χειρηστήρια στο τιμόνι όπως το ήθελα οπότε και το τσίμπησα αμμέσως. Λένε κάτι για 3μηνο ή 4μηνο παράδοσης αν το παραγγείλεις με αυτά που θέλεις. -
Με συμπληρωμένα τα πρώτα 1500 χιλιόμετρα και χωρίς να λείπει σταγόνα λάδι από τον FSI επιτέλους μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τι μπορεί να κάνει αυτό το μωρό στην εθνική οδό. Χωρίς πολλά πολλά η ποιότητα κύλισης συνεχίζει να είναι αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο σε αυτό το αμάξι. Ακόμα και με 205χλμ στο κοντερ 202,3 πραγματικά σύμφωνα με το GPS το αμάξι παραμένει ακλόνητο ακόμα και με πλευρικό άνεμο και ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΙΧ πέρα από τον κινητήρα που όντως έχει λίγο τραχύ ήχο ψηλά αλλά πιστέψτε με δεν είναι καθόλου ενοχλητικός. Μόνο ίσως σπαστικό θόρυβο αποτελεί ένας αεροδυναμικός θόρυβος που προέρχεται από τους εξωτερικούς καθρέφτες. Πάντως το αμάξωμα δείχνει να μπορεί να φτάσει χαλαρά τα 250χλμ χωρίς να νιώσεις αστάθεια. Έχω εντυπωσιαστεί. Προσωπική πάντα άποψη αλλά είμαι τρισευτυχισμένος με την αγορά μου!
-
Ο χρήστης katsj έγραψε:
Ακόμα και με 205χλμ στο κοντερ 202,3 πραγματικά σύμφωνα με το GPS το αμάξι παραμένει ακλόνητο ακόμα και με πλευρικό άνεμο και ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΙΧ πέρα από τον κινητήρα που όντως έχει λίγο τραχύ ήχο ψηλά αλλά πιστέψτε με δεν είναι καθόλου ενοχλητικός.Μιλάμε για τις γνωστές ατελείωτες ευθείες της Λάρισας;;;;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ακόμα και με 205χλμ στο κοντερ 202,3 πραγματικά σύμφωνα με το GPS το αμάξι παραμένει ακλόνητο ακόμα και με πλευρικό άνεμο και ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΙΧ πέρα από τον κινητήρα που όντως έχει λίγο τραχύ ήχο ψηλά αλλά πιστέψτε με δεν είναι καθόλου ενοχλητικός.
Μιλάμε για τις γνωστές ατελείωτες ευθείες της Λάρισας;;;;
Milao gia ethniki odo thessalonikis - larisas kai eno me auta pou diabaza perimena na ta pianei sxetika arga ta 180 ta epiase poly pio grigora apo oti perimena kai mono apo ta 190 os tin teliki argise ligo! Genika den perimena me tetoio baros tetoia sbeltada mexri ta 180 (pragmatika panta metrisi me GPS)
-
βλεποντας το και ξανα και ξανα,ειναι ομορφο και μου δημιουργηθηκε η απορια...ποσο μικροτερο ειναι πο το phaethon?
-
ειναι αρκετα μικροτερο.
χωρις ομως να παυει να ειναι ενα μεγαλο αυτοκινητο. -
Δεν παρεξηγούμε ποτέ για αυτοκίνητα! Όσο για το Peugeot απλά δεν μου αρέσει η εξωτερική του εμφάνιση! Είναι σαν μια τεράστια επιφάνια λαμαρίνας και αν εξερέσεις ίσως την μούρη που είναι όμορφη μου φαίνετε εντελώς απρόσωπο. Από την άλλη επειδή κάνω τουλάχιστον 30.000χλμ το χρόνο (φέτος έκανα 42.000χλμ) ξέρω ότι ΟΛΟΙ μηδενός εξερουμένου οι συνάδελφοι κάτοχοι γαλλικών αυτοκινήτων έχουν οικογενειακή σχέση με τα συνεργεία. Με νούμερο ένα καλύτερους οικογενειάρχες τους κατόχους citroen και αγαπημένο μέλος της οικογενείας τους ο ηλεκτρολόγος του συνεργείου. [/quote]
Νομίζω ότι αυτά που αναφέρεις είναι κληρονομιά από την περασμενη γενιά. ¨Εχω γαλλικό από το 1988. Ήταν όντως έτσι και έμαθα την τέχνη του μηχανικού αυτοκινήτων λόγω των προβλημάτων (R11 TURBO). Από το 1995 και μετά έχουν αλλάξει άρδην οι γάλλοι. Το 2002 έκανα το πείραμα να αγοράσω καλομεταχειρισμένη ΧΑΝΤΙΑ 10 ετίας. Δεν έβγαλε τίποτα έως φέτος που την πούλησα. Ξαναπήρα Citroen. Το πικάσσο 1.8. Μεταχειρισμένο 03 και αστέρι με φουλ εξτρα. Must για οικογενειάρχες που ταξιδεύουν σε Ελληνικής ποιότητας δρόμους. Και χωρίς να ξοδεψω μια περιούσία.
Τα προβλήματα των αυτοκινήτων εντάσσονται σε δύο κατηγορίες. Αυτά που οφείλονται σε αστοχίες υλικών από κατασκευής και αυτά που προξενούνται από μή σωστή χρήση λόγω της ανάλογης αντοχής των υλικών.
Στην πρώτη κατηγορία κατά μέσω όρο τα ποσοστά αστοχίας έχουν πολύ μικρές διαφορές απο κατασκευαστή σε κατασκευαστή λογω του εκσυγχρονισμού των γραμμων παραγωγής. Μη ξεχνάς ότι ποιά διαφορετικοί συναρμολογητές αυτοκινήτων παραλαμβάνουν τα ίδια διαφορικά, τα ίδια ηλεκτρικά συστήματα κτλ. από τα ίδια εργοστάσια κατασκευής τους, γιατί ο κόσμος είναι ένα χωριό. (παγκοσμιοποίηση, οικονομίες κλίμακας, κτλ.)
Στην δεύτερη, η ποιότητα υλικών ανά κατασκευαστή διαφέρει και έτσι πρέπει να προσέχει ο αγοραστής να προσαρμόζει την χρήση που κάνει στο τουτού του. Αν βαράς τις πόρτες σε ένα κορεατικό όπως σε μια Μ-Class, ε θα τις πάρεις στο χέρι δεν υπάρχει περίπτωση. Για το λόγο αυτό εξηγείται και μέρος της διαφοράς τιμής που πληρώνουμε. (Το άλλο μέρος είναι marketing).
-
den diafono se osa les alla ksero apo ton topiko antiprosopo oti perisi ton xeimona me tin pagonia 4 peugeot 307 emeinan apo ilektronika kai malista to ena den kataferan na to ftiaksoun oute stin athina. Opos episis ton ypodieuthinti mou me to Picasso 1.8 pou exei plirosei sxedon deutero amaksi se blabes. Genika to problima ton citroen kyrios einai ta ilektronika-ilektrika tous. Ekei ta exoun xalasei ligo oi galloi. Den pauoun bebaia na exoun kai ta proterimata tous apla auta den antiprosopeuoun tis anagkes mou. Pantos eilikrina apo ta 5 autokinita pou exo allaksei eos simera to Passat einai makran i kalyteri mou epilogi pragma anamenomeno malista otan exei 1,5 fora tin timi tou proigoumenou mou! parola auta eimai triseutixismenos!
φίλε katsj, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, σεβόμενος την ελληνική γλώσσα, τις οδηγίες χρήσης ( http://www.4troxoi.gr/phpBB2/guide.html ) του φόρουμ, αλλά πάνω απ΄όλα τα ματάκια των χρηστών [moderator - cmarin]
cmarin σου έστειλα σχετικό e-mail για το πρόβλημα μου με τους ελληνικούς χαρακτήρες όταν μπαίνω με το PocketPC μου. Έχεις δίκιο και θα προσπαθώ να απαντώ μόνο από το PC μου
Νέο VW Passat 1.6FSI - Εντυπώσεις