-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Δεν ανοιγουμε σιγα σιγα το thread για Ουγγαρια...
λες? έχουμε 1 βδομάδα κενό (ναι επιτέλους Κυριακή 22.00 είμαι ελεύθερος ) και είναι στιγμές χαλάρωσης.....ανανέωσης ΛΟΛ. Πάντως αν και δε ξέρω τι θα γίνει στην Ουγγαρία, ανυπομονώ για το SPA το οποίο είναι παλουκάκι στο 2002 mode
-
Καλο θα ηταν να υπαρχει...
Εγω την Παρασκευη φευγω για διακοπες,και θα λειπω μεχρι την Κυριακη 21/8 ωστε να προλαβω τον αγωνα της Τουρκιας,και αν ολα πανε καλα να τρεξω και στην Ουγγαρια,παρ'ολα τα οσα επαθα χθες...Οποτε γιατι να μην κανονισουμε αυριο καμια δοκιμη...;;;
Αληθεια Γιαννη εκει που βρισκεσαι περιπου; -
Καλο θα ηταν να υπαρχει...
Εγω την Παρασκευη φευγω για διακοπες,και θα λειπω μεχρι την Κυριακη 21/8 ωστε να προλαβω τον αγωνα της Τουρκιας,και αν ολα πανε καλα να τρεξω και στην Ουγγαρια,παρ'ολα τα οσα επαθα χθες...Οποτε γιατι να μην κανονισουμε αυριο καμια δοκιμη...;;;
Αληθεια Γιαννη εκει που βρισκεσαι περιπου;ok θα φτιάξω το thread αύριο, τώρα είμαι κομμάτια... στο 2002 mode δεν θυμάμαι τι χρόνους γράφω, ωστόσο επειδή τελευταία δούλευα στο 2004 mode πιθανότατα για μια ακόμη φορά θα αντιγράψω και προσασρμόσω το 2004 setup στο 2002. Δε πιστεύω ότι είμαι σημαντικά γρήγορος στη συγκεκριμένη πίστα και δεν είναι από τις αγαπημένες μου (στο 2002). Πάντως θα κάνω καμιά δοκιμή αύριο και θα σας πω που βρίσκομαι....
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ανακοίνωση:
Μέτα το τέλος του αγώνα στις 7 Αυγούστου, μπαίνει σε ισχύ διάλειμμα 3 εβδομάδων. Δηλαδή από τις 8 του Αυγούστου μέχρι τις 27 του Αυγούστου, στις 28(ημερα Κυριακή) θα τρέξουμε τον 13ο αγώνα. Το συγκεκριμένο διάλειμμα ισχύει μόνο για το επίσημο πρωτάθλημα, δηλ. αν κάποιος ή κάποιοι θέλουν να κάνουν test session ή friendly race δεν τους το απαγορεύει κανείς αλλά τα αποτελέσματα δεν θα ληφθούν ούτε θα επηρεάσουν οτιδήποτε.Η Ουγγαρια θα πραγματοποιηθει στις 21 ή 28 του μηνα?
-
28
-
21
Ο Γιαννης ανοιξε και το σχετικο θεμα... -
21
Ο Γιαννης ανοιξε και το σχετικο θεμα...28, το άλλαξα τελικά
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
28Ότι λέω εγώ παρα τέταρτο το λέτε εσείς και δέκα.
-
Έχω να κάνω μία πρόταση. Αν θέλετε να ανοίξουμε στο IRC Room σχετικά για να μπορούμε να μπαίνουμε εκεί και να τα λέμε. Εδώ μέχρι να στείλεις μύνημα να το διαβάσουν οι υπόλοιποι για να τρέξουμε κάνει περισσότερο χρόνο από ότι αν έχουμε ένα room στο οποίο οποιηδήποτε στιγμή θα ξέρουμε ποιοι είμαστε στο net για να τρέξουμε να κάνουμε server να κάνουμε 'φιλικά' k.lp. Κατά τα άλλα ευτυχως που άρχισε να δροσίζει και μπορώ να κάτσω να κάνω πειράματα μπας και φτιάξω κανένα αξιοπρεπές για τον αγώνα setup. Τα λέμε.
-
Ξεχασα να παω να παιξω κανενα λοττο που βγηκα 2ος με τετοια εμφανιση... Μπραβο παντως στους ms, Φανη για την αποδοση τους και κυριως στον Theo για τον τσαμπουκα του.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Έχω να κάνω μία πρόταση. Αν θέλετε να ανοίξουμε στο IRC Room σχετικά για να μπορούμε να μπαίνουμε εκεί και να τα λέμε. Εδώ μέχρι να στείλεις μύνημα να το διαβάσουν οι υπόλοιποι για να τρέξουμε κάνει περισσότερο χρόνο από ότι αν έχουμε ένα room στο οποίο οποιηδήποτε στιγμή θα ξέρουμε ποιοι είμαστε στο net για να τρέξουμε να κάνουμε server να κάνουμε 'φιλικά' k.lp. Κατά τα άλλα ευτυχως που άρχισε να δροσίζει και μπορώ να κάτσω να κάνω πειράματα μπας και φτιάξω κανένα αξιοπρεπές για τον αγώνα setup. Τα λέμε.#f1 όσοι θέλετε μπορείται να έρχεστε εκεί...
-
Και που θα βρουμε αυτο το irc?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Και που θα βρουμε αυτο το irc? -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Και που θα βρουμε αυτο το irc?
ΟΚ.
12ος αγώνας F1 Challenge GERMANY '02 7-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΚΥΡΙΑΚΗ)