-
Τελικά αυτά τα Clio V6 είναι πολύ καυτά αυτοκίνητα
Κρίμα και ήταν ωραίο το μοτόρι
-
-
-
Ωρε πούστη μου!
μα καλά πως του άρπαξε φωτιά;;;
Μήπως ο αριθμός την πινακίδας θέλει να πει κάτι;; -
Χίλια κρίματα ρε γμτ.
Μά να μήν σβήσει μέ δύο μεγάλους πυροσβεστήρες ρε;
-
κριμα για το ανθος του κακου!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μά να μήν σβήσει μέ δύο μεγάλους πυροσβεστήρες ρε;Από ότι μου έχουν πει σε συνεργείο, αν πάρει φωτιά ο κινητήρας τρέξε να σωθείς! Ο πυροσβεστήρας αποτελεί καθαρά διακοσμητικό στοιχείο.
-
βασικα οι μικροί που έχουμε είναι ΓΤΠ-Καβάλα (πάρντον μαη Φρεντς) αλλα με εναν μεγαλούτσικο σώζεται κάπως η κατάσταση αν δεν ανοιξουμε πολυ το καπώ..
Ανοιχτό καπώ=περισσότερος αέρας + οξυγόνο = πιο δυνατή φωτιά.
Θέλει πολυ λιγο άνοιγμα, φυσηγμα με μεγάλο πυροσβεστήρα και κατάλληλο για φωτιά συνθετικών και καυσίμων.. μια απο πάνω σβήσιμο, και λίγο απο κάτω αν γίνεται.. και ο Θεός βοηθός -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
βασικα οι μικροί που έχουμε είναι ΓΤΠ-Καβάλα (πάρντον μαη Φρεντς) αλλα με εναν μεγαλούτσικο σώζεται κάπως η κατάσταση αν δεν ανοιξουμε πολυ το καπώ..Βεβαια στη συγκεκριμενη περιπτωση οδηγος & κινητηρας μοιραζονται την ιδια καμπινα........
Αν μη τι αλλο, μια αυτοματη πυροσβεση θα επρεπε να υπαρχει εξαρχης (η εστω να εχει μπει εκ των υστερων) σε τετοιες περιπτωσεις.Ακομα και οι ζαντες καηκαν (απο μαγνησιο ειναι στο V6;).....
Κριμα! -
Κριμα
Καπου εχω ενα βιντεακι με γκολφ που καιγεται ο χωρος γυρω απο την τουρμπινα και στο τελος αρπαζει ολοΝα και το λινκ
http://rapidshare.de/files/1877198/jaggle_gti.wmv.html -
Πριν 30 χρονια στα πρώτα αυτοκινητιστικά μου βήματα οδηγούσα ένα Φόρντ Τάουνους 1200 του πατέρα μου, βράδυ και πέντε άτομα μέσα. Ξαφνικά ο φίλος που καθοτανε δίπλα αρχίζει να φωνάζει φωτιά φωτιά . Σταματάμε έντρομοι και χωρίς πυροσβεστήρα , σταματάνε κι άλλα αυτοκίνητα και δεν έχει κανένας πυροσβεστήρα , μιλάμε τώρα για ένα λεωφορείο , μια ντσλίκα και διάφορα Ι.Χ. . Καταφτάνει ταξιτζής και τελείως ψύχραιμα μου λέει άνοιξε το καπώ. Με φόβο ψυχής και έχοντας σκηνές ανατίναξης απο διάφορες ταινίες ανοίγω και ο τύπος ρίχνει νερό απο ένα μπουκάλι πού έχει μαζί του εκεί που ήταν η φωτιάκαι το ζήτημα λήγει εκεί, με το αυτοκίνητο να έχει αρπάξει ελαφρά το χρώμα του καπώ.
Απο τότε έχω κάψει έτσι άλλα δύο αυτοκίνητα!! που τα έσβησα με τον μικρό πυροσβεστήρα και μια μοτοσυκλέτα με νερό σπο παρακείμενο μαγαζί .
Συμπέρασμα , οδηγείτε μόνο μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο με μηχανή μπροστά και μόνο βράδυ! -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Απο τότε έχω κάψει έτσι άλλα δύο αυτοκίνητα!! που τα έσβησα με τον μικρό πυροσβεστήρα και μια μοτοσυκλέτα με νερό σπο παρακείμενο μαγαζί .
Συμπέρασμα , οδηγείτε μόνο μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο με μηχανή μπροστά και μόνο βράδυ!Συμπέρασμα,να οδηγούμε σε απόσταση από σένα χωρίς παρεξήγηση
Σου εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί ποτέ να αγγίξεις πυροσβεστήρα -
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Πριν 30 χρονια στα πρώτα αυτοκινητιστικά μου βήματα οδηγούσα ένα Φόρντ Τάουνους 1200 του πατέρα μου, βράδυ και πέντε άτομα μέσα. Ξαφνικά ο φίλος που καθοτανε δίπλα αρχίζει να φωνάζει φωτιά φωτιά . Σταματάμε έντρομοι και χωρίς πυροσβεστήρα , σταματάνε κι άλλα αυτοκίνητα και δεν έχει κανένας πυροσβεστήρα , μιλάμε τώρα για ένα λεωφορείο , μια ντσλίκα και διάφορα Ι.Χ. . Καταφτάνει ταξιτζής και τελείως ψύχραιμα μου λέει άνοιξε το καπώ. Με φόβο ψυχής και έχοντας σκηνές ανατίναξης απο διάφορες ταινίες ανοίγω και ο τύπος ρίχνει νερό απο ένα μπουκάλι πού έχει μαζί του εκεί που ήταν η φωτιάκαι το ζήτημα λήγει εκεί, με το αυτοκίνητο να έχει αρπάξει ελαφρά το χρώμα του καπώ.
Συμπέρασμα , οδηγείτε μόνο μοτοσυκλέτα ή αυτοκίνητο με μηχανή μπροστά και μόνο βράδυ!Τα λιώνεις έτσι;
Και εμείς είχαμε ταουνς 12Μ που..άρπαξε πριν 20+χρόνια, και αυτό βράδυ!Ευτυχώς κάποιος που πέρναγε είχε πυροσβεστήρα!
Να στείλουμε γράμμα στη φορντ και να απαιτούμε ανάκληση;
Ένα πολύ καυτό Clio V6 (ακολουθούν μεγάλες photos)