-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Άσε μας ήσυχους.
Μου αρκεί που κατάλαβες την μούφα που πέταξες. Τώρα αν θες να ανοίξεις topic πρόβλημα σου.
Δηλαδή εσύ είσαι στο απυρόβλητο, που καθώσουν και έγραφες άσχετα πράγματα στο topic ''Διάφορα Νέα''? Δεν γίνεται να γράφεις κάτι παραπλήσιο με το τόπικ? Πρέπει να είναι όλα απολύτως συναφή με το θέμα?
Και ποιός είσαι εσύ για να κρίνεις ότι αυτό που έγραψα είναι μούφα?Υπάρχει διαφορά όταν λες κάτι για πλάκα και όταν λες κάτι σοβαρά. Η απάντηση που σου έδωσα ήταν σωστή, και η δική σου απάντηση θα ήταν διαφορετική αν δεν έγραφα το 'μικρούλη'.
Συγγνώμη αν η νοημοσύνη μου δεν το επιτρέπει αλλά δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω.
Α, μπορείς να μου πεις πως στο καλό ξέρεις τί θα έγραφα?
Μία τελευταία ερώτηση γιατί έχω αρχίσει και σε βαριέμαι. Πως εξηγείς το γεγονός ότι πολλοί εδώ στο φόρουμ δεν σε ανέχονται? Και αν αμφιβάλλεις μπορούμε να κάνουμε ψηφοφορία. -
Δεν υπάρχει κάτι που να αξιζει απάντηση από αυτά που έγραψες. Πάντως πρέπει να σε ενοχλούν πολυ τα λογάκια μου.
ΗΟ-ΗΟ-ΗΟ
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Δεν υπάρχει κάτι που να αξιζει απάντηση από αυτά που έγραψες. Πάντως πρέπει να σε ενοχλούν πολυ τα λογάκια μου.ΗΟ-ΗΟ-ΗΟ
Καληνύχτα.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Δεν υπάρχει κάτι που να αξιζει απάντηση από αυτά που έγραψες. Πάντως πρέπει να σε ενοχλούν πολυ τα λογάκια μου.
ΗΟ-ΗΟ-ΗΟ
Καληνύχτα.
Έτσι μπράβο...
-
Theofaman όχι ρε και ψηφοοφορία για τον Ακατανόμαστο. Τζάμπα θα παει το πάτημα στο πλήκτρολόγιο
-
Εσυ ακόμα challenge για την πλακα σου το παίζεις ή να περιμενουμε κανα κλαψούρισμα πάλι για την ώρα έναρξης;
ο ραικονεν θα ειναι και του χρονου στη mclaren????