-
-
-
-
Πασιφανές δε νομίζω οτι είναι, αλλά εμένα μου φέρνει σε citroen C4.
-
Εμένα πάλι μου φαίνεται σαν την BMW την 1.......Δε νομίζω ότι φέρνει σε κάτι άλλο.....
-
Επειδη σου αρεσουν τα γαλλικα ,δεν σημαινει οτι υπαρχουν μονο αυτα
Κατι σε σμαρτ 4four ισως? !?!.....
-
A3 ?
-
..χρυσομυγα?
-
c4 στον κ@λο,σειρα 1 στη μουρη?
-
Πάντως, κρίνοντας από τα υπάρχοντα posts, μάλλον δεν είναι και τόσο πασιφανές, άρα συνακόλουθα δίδεται άφεση αμαρτιών στην εταιρία που αντέγραψε το σχέδιο!
Κλίνω δε προς C4. -
Μέχρι τώρα ξεχωρίζουν τα C4 και BMW 1 σε παραπομπές αλλά και τα δύο αποκλείεται να αντέγραψαν το παραπάνω σχέδιο (αν τελικά ο LDriver εννοεί κάποιο απο τα δύο) καθώς παρουσιάστηκαν ελάχιστα αργότερα απο τις 04.08.2003 για να μπορούν να βασιστούν σε ένα νέο σχέδιο. Απαιτεί πολύ χρόνο η σχεδίαση ενός αυτοκινήτου πόσο μάλλον το να βγεί ένα σχέδιο στην παραγωγή.Ο σχεδιασμός ενός νέου μοντέλου ξεκινάει με την παρουσιάση του προηγούμενου και ολοκληρώνεται 2 χρόνια περίπου πριν βγεί στη παραγωγή.
-
Εμένα μου κάνει για smart roadster... είδικά στο σκίτσο που το δίχνει απο πίσω...
-
Eμένα πάλι...μου κάνει ιδιαίτερο !
Bravo LancialiΕμπρος φωτιστικά με ένα κύκλο - Καινοτομία
Πίσω μέρος εκπληκτικό κι ας φέρνει κάτι μεταξύ C4 και σειρά 1
Πλάι σειρά 1???παραυτά μοναδικές συνεχώμενες γραμμές απόλυτα αρμονικές αλλά και επιθετικές ακόμα και πίσω.
Όταν και εάν βγεί πάντως θα είναι μοναδικό όπως ο Ιταλός ξέρει στο Design....
-
σειρά 1? κ στο C4 μοιάζει από πισω κ σε smart roadster..
-
Αμα φάει στούκα πίσω πάει το τζάμι....
-
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΤΟ Χ1/9 ΦΙΑΤ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ BERTONE ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ . -
C4,LEON (new), BMW 1
Οτι ναναι ειναι! Ασχημο
-
Murano σε μικροτερη κλιμακα
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ.