-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!
ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΜΠΩΡΕΣΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.....ΜΕΣ'ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ... -
Ωραίες όλες αυτές οι διαδρομές παιδιά, αλλά μήπως υπάρχει καμμία 'ειδική' διαδρομή για τους κοινούς θνητούς αρκετά μεγάλη, με φοβερό τοπίο και πολλά στροφιλιίκια ?
ΝΑΙ υπάρχει και η ευλογημένη αυτή διαδρομή ονομάζεται ...ΚΑΤΑΡΑ. Μιλάω για το τμήμα Καλαμπάκα-Ιωάννινα. 132, ναι 132 ολόκληρα χιλιόμετρα με ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ στροφιλίκια, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ τοπίο που αλλάζει συνεχώς και σου κόβει την ανάσα, το υψηλότερο σημείο εθνικής οδού στην Ελλάδα (1700 μ !!!). Από τις παρυφές των Μετεώρων στα έλατα της Πίνδου και από τον αυχένα της Κατάρας στη μαγευτική λίμνη των Ιωαννίνων. Οποιος την έχει κάνει θα με καταλάβει, όποιος δεν την έκανε να την κάνει με την πρώτη ευκαιρία. OVER.
-
Ο χρήστης knick έγραψε:
Ωραίες όλες αυτές οι διαδρομές παιδιά, αλλά μήπως υπάρχει καμμία 'ειδική' διαδρομή για τους κοινούς θνητούς αρκετά μεγάλη, με φοβερό τοπίο και πολλά στροφιλιίκια ?ΝΑΙ υπάρχει και η ευλογημένη αυτή διαδρομή ονομάζεται ...ΚΑΤΑΡΑ. Μιλάω για το τμήμα Καλαμπάκα-Ιωάννινα. 132, ναι 132 ολόκληρα χιλιόμετρα με ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ στροφιλίκια, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ τοπίο που αλλάζει συνεχώς και σου κόβει την ανάσα, το υψηλότερο σημείο εθνικής οδού στην Ελλάδα (1700 μ !!!). Από τις παρυφές των Μετεώρων στα έλατα της Πίνδου και από τον αυχένα της Κατάρας στη μαγευτική λίμνη των Ιωαννίνων. Οποιος την έχει κάνει θα με καταλάβει, όποιος δεν την έκανε να την κάνει με την πρώτη ευκαιρία. OVER.
Την έχω κάνει τη διαδρομή αλλα ρε knick πολύ νταλίκα έχει και τελικώς δεν την ευχαριστιέσαι τόσο
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Ωραίες όλες αυτές οι διαδρομές παιδιά, αλλά μήπως υπάρχει καμμία 'ειδική' διαδρομή για τους κοινούς θνητούς αρκετά μεγάλη, με φοβερό τοπίο και πολλά στροφιλιίκια ?
ΝΑΙ υπάρχει και η ευλογημένη αυτή διαδρομή ονομάζεται ...ΚΑΤΑΡΑ. Μιλάω για το τμήμα Καλαμπάκα-Ιωάννινα. 132, ναι 132 ολόκληρα χιλιόμετρα με ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ στροφιλίκια, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ τοπίο που αλλάζει συνεχώς και σου κόβει την ανάσα, το υψηλότερο σημείο εθνικής οδού στην Ελλάδα (1700 μ !!!). Από τις παρυφές των Μετεώρων στα έλατα της Πίνδου και από τον αυχένα της Κατάρας στη μαγευτική λίμνη των Ιωαννίνων. Οποιος την έχει κάνει θα με καταλάβει, όποιος δεν την έκανε να την κάνει με την πρώτη ευκαιρία. OVER.
Την έχω κάνει τη διαδρομή αλλα ρε knick πολύ νταλίκα έχει και τελικώς δεν την ευχαριστιέσαι τόσο
Υπάρχει και το χειρότερο -για τη διαδρομή αυτή. Τα δεκάδες μπεμβέ μερσεντέ με γερμανικές πινακίδες και... τούρκους οδηγούς που πάνε χωρίς αύριο. Κίνδυνος-Θάνατος!!!
-
Ο χρήστης knick έγραψε:
Ωραίες όλες αυτές οι διαδρομές παιδιά, αλλά μήπως υπάρχει καμμία 'ειδική' διαδρομή για τους κοινούς θνητούς αρκετά μεγάλη, με φοβερό τοπίο και πολλά στροφιλιίκια ?ΝΑΙ υπάρχει και η ευλογημένη αυτή διαδρομή ονομάζεται ...ΚΑΤΑΡΑ. Μιλάω για το τμήμα Καλαμπάκα-Ιωάννινα. 132, ναι 132 ολόκληρα χιλιόμετρα με ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ στροφιλίκια, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ τοπίο που αλλάζει συνεχώς και σου κόβει την ανάσα, το υψηλότερο σημείο εθνικής οδού στην Ελλάδα (1700 μ !!!). Από τις παρυφές των Μετεώρων στα έλατα της Πίνδου και από τον αυχένα της Κατάρας στη μαγευτική λίμνη των Ιωαννίνων. Οποιος την έχει κάνει θα με καταλάβει, όποιος δεν την έκανε να την κάνει με την πρώτη ευκαιρία. OVER.
Knick καλή η Κατάρα αλλά με τόσες νταλίκες και φορτηγά, θα συμφωνήσω με τους φίλους ότι χάνει πολύ από τη γοητεία της. Έχω περάσει αρκετές φορές και μία ή δύο φορές έτυχε να είναι σχετικά άδεια από κίνηση.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.....ΜΕΣ'ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ...OK HUNTER εγώ ανεβαίνω κάθε καλοκαίρι τον Αύγουστο, οπότε μάλλον κάτι θα κανονίσουμε, έστω και έναν καφέ.
-
Ο χρήστης maf έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.....ΜΕΣ'ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ...OK HUNTER εγώ ανεβαίνω κάθε καλοκαίρι τον Αύγουστο, οπότε μάλλον κάτι θα κανονίσουμε, έστω και έναν καφέ.
ΕΛΗΦΘΗ ΕΝΕΡΓΗΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!
HUNTER, μόλις πρόσεξα το e-mail σου. Το όνομά σου είναι Ανδρέας; Αν είναι έτσι χρόνια πολλά!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!
Μήπως να δημιουργήσουμε ένα Club για Θεσσαλούς και Ηπειρώτες??
-
maverix,ΑΠΟ ΠΟΥ?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
maverix,ΑΠΟ ΠΟΥ?Ορεινή Καλαμπάκα, φίλε Hunter και συγκεκριμένα από τα χωρια του Ασπροποτάμου.
-
Ο χρήστης maverix έγραψε:
maverix,ΑΠΟ ΠΟΥ?
Ορεινή Καλαμπάκα, φίλε Hunter και συγκεκριμένα από τα χωρια του Ασπροποτάμου.
Ο.Κ.
ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ,ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΡΙΑΔΑ. -
ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ.ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Π.Χ. CLIO 2000 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ
ΓΚΑΖΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! -
ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ.ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Π.Χ. CLIO 2000 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ.Χωρίς στροφές !!!!!! Τι να το κάνεις το CLIO 2000 τότε...;;;;
-
Ο χρήστης maf έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!
HUNTER, μόλις πρόσεξα το e-mail σου. Το όνομά σου είναι Ανδρέας; Αν είναι έτσι χρόνια πολλά!!
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.Δεν πειράζει, να 'σαι καλά.
-
MIA TROMERH DIADROMH ME SXETIKA LIGH KINHSH EINAI AYTH APO ARGOS PROS LEWNIDIO...
STROFILIKIA KA8E EIDOUS,2-3 KALES EY8EIES OMORFA TOPIA KAI ODOSTRWMA APO SAPOUNI MEXRI KOLLA
PROSOXH XREIAZETAI MONO GIATI SE POLLES STROFES EINAI APO KATW H 8ALASSA...
THN EXW KANEI 3 FORES KAI PANTA THN EYXARISTIEMAI...
NA MH ME EGRAFAN KAI ME RADAR THN MIA FORA 8A HTAN TELEIA -
NA KAΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ). ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ. ΛΙΓΟ ΣΤΕΝΗ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΑ WEEKEND ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ.
-
καλά ρε παιδιά ..... 6 σελίδες post και δεν ανέφερε κανείς την Λίμνη Πλαστήρα ????
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
NA KAΤΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ). ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ. ΛΙΓΟ ΣΤΕΝΗ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΑ WEEKEND ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΓΟ ΑΜΕΣΩΣ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ.
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ