-
Ο χρήστης paisios έγραψε:
Ώπα ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο. Σε λίγο θα μας πείτε ότι η σειρά 1 είναι για πέταμα. Εντάξει, μπορεί να μην έχει τις επιδόσεις της 147 αλλά δεν είναι και τραγικά αργή. Είμαι σίγουρος ότι αν θελήσεις να κινηθείς σχετικά γρήγορα μπορείς να το κάνεις. Έχετε φαγωθεί με τις επιδόσεις σε πίστα λες και όλοι μας είμαστε κάθε μέρα στις πίστες και κάνουμε άγωνες.Μπορεί να μην κάνουμε αγώνες κάθε μέρα, αλλά μπορεί κάθε μέρα να θέλει κάποιος να κάτσει στις πίσω θέσεις.... και μπορεί κάθε μερά να κουβαλάς και πράγματα ....
..αλλά την μία μέρα που θα χρειαστείς τις επιδόσεις.... δεν θα τις έχεις.
Άρα τα FWD-Hatchback (147, Golf, A3) νομίζω οτι είναι πολύ καλύτερα απο την 1.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Μπορεί να μην κάνουμε αγώνες κάθε μέρα, αλλά μπορεί κάθε μέρα να θέλει κάποιος να κάτσει στις πίσω θέσεις.... και μπορεί κάθε μερά να κουβαλάς και πράγματα ......αλλά την μία μέρα που θα χρειαστείς τις επιδόσεις.... δεν θα τις έχεις.
Εγώ μίλησα για επιδόσεις και όχι για χώρους ή οτιδήποτε άλλο. Και απ' ότι βλέπω έχετε πάθει μια ψύχωση με τις επιδόσεις. Το θέμα είναι να μπορείς να κινηθείς αξιοπρεπώς. Και - το επαναλαμβάνω - με την 1 είμαι σίγουρος ότι μπορείς να κινηθείς αξιοπρεπέστατα. Δε θα βάζεις φωτιά στο δρόμο αλλά κανένα από τα αυτοκίνητα που αναφέρεις δεν το κάνει...
-
Μπορεί να μην κάνουμε αγώνες κάθε μέρα, αλλά μπορεί κάθε μέρα να θέλει κάποιος να κάτσει στις πίσω θέσεις.... και μπορεί κάθε μερά να κουβαλάς και πράγματα ....
Εγώ μίλησα για επιδόσεις και όχι για χώρους ή οτιδήποτε άλλο. Και απ' ότι βλέπω έχετε πάθει μια ψύχωση με τις επιδόσεις. Το θέμα είναι να μπορείς να κινηθείς αξιοπρεπώς. Και - το επαναλαμβάνω - με την 1 είμαι σίγουρος ότι μπορείς να κινηθείς αξιοπρεπέστατα. Δε θα βάζεις φωτιά στο δρόμο αλλά κανένα από τα αυτοκίνητα που αναφέρεις δεν το κάνει...
Δεν το κάνουν αλλά είναι και φθινότερα!!
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Μπορεί να μην κάνουμε αγώνες κάθε μέρα, αλλά μπορεί κάθε μέρα να θέλει κάποιος να κάτσει στις πίσω θέσεις.... και μπορεί κάθε μερά να κουβαλάς και πράγματα ....
Τότε προφανώς δεν αγοράζεις την σειρά 1 αλλά ενα αυτοκίνητο με
καλύτερους χώρους.. (υπάρχουν πάμπολλα)..αλλά την μία μέρα που θα χρειαστείς τις επιδόσεις.... δεν θα τις έχεις.
Δίκιο έχεις αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για τις επιδόσεις, αλλά για όλους τους τομείς.
Αν π.χ. (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!) μία μέρα χρειαστείς την παθητική ασφάλεια της 147 θα την έχεις? -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Συμφωνω.Ειναι φθηνοτερα κ αξίζει με αυτα τα χρήματα να πάρεις τις 2λιτρες εκδοσεις των 147, GOLF ή FOCUS που ειναι best-sellers στην κατηγορία!
Υ.Γ. Με λίγα λόγια μακριά απο την 1.16Dynamic .δεν το συζητω!
-
Ο χρήστης isidoros έγραψε:
Δίκιο έχεις αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για τις επιδόσεις, αλλά για όλους τους τομείς.
Αν π.χ. (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!) μία μέρα χρειαστείς την παθητική ασφάλεια της 147 θα την έχεις?Αν κόστιζε το ίδιο με την 1 τότε ίσως την είχες.
Κανείς δεν είπε ότι η 147 έιναι καλύτερη από την 1 συνολικά. Απλά για τα λεφτά της 1 δινέι λίγα.
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Το Golf 1,6 FSI sportline πάει 23000 χωρις ούτε καν esp. Αν βάλεις και τα επιπλέον που έχει η exclusive τελικά η διαφορά είναι το πολύ της τάξης των 2000 ευρώ. Και σκεφτείτε και αν κάποια στιγμή τo πουλήσεις αυτά τα 2000 θα τα πάρεις πίσω μονο από το όνομα BMW. .
Πες μου απο που το πήρες εσυ 23000 να παω να τους βρίσω εγω πρωτος κ καλος.η 1.16 ρε φίλε μας η πρωτη έκδοση απο χαμηλα έχει μεταλλικές ζάντες(απιστευτο) χωρις ηχοσυστημα, συναγερμο, προβολεις ομίχλης κ αλλα πολύ βασικά σε ένα αμάξι 1.6 με τόσα χρήμαΤΑ.Επειδη έκανα επίσης test drive την 1.16 επειδη ημουν στο τσάκ να την αποκτησω (θεωρησα στο τελος ομως οτι ειναι πολλα λεφτα για αυτα που προσφέρει, προτιμησα το golf 1.6 FSi sport) έχω να πω οτι έχει καλή ροπή για τα κυβικά του κ το αμάξωμα του, αριστη ποιοτητα κυλισης (παρόμοια έχει κ το γκολφάκι), πισωκίνηση (δεν φαινεται τοσο η διαφορα σε τόσα λίγα αλογα με τα προσθιοκινητα), πολυ στενάχωρο ειδικα πίσω (σε κανει να νιώθεις κλειστοφοβία!!!),(το γκολφάκι ειναι πολυ πιο άνετο πίσω-μπρος), στις στροφές είχε πολυ καλή σταθεροτητα (το ίδιο κ η sportline εκδοση του golf έχοντας σπορ αναρτηση κ επιπλεον χαμήλωμα) κ γενικά δεν με ενθουσιάσε η πίσω πλευρα του καθολου θα έλεγα.μπροστα ειναι BMW κ πίσω ένα μάτσο χάλια ...
Αλλα με μεταλλικές ζάντες στα 23000 κ χωρις προβολείς ομίχλης??????Ε ΟΧΙΙΙΙΙ!!! :lol: :lol: :lol:
Υ.Γ. Η sportline εκδοση με 'δωρο' alarm system, radio-CD + extra ηχεία (οχι ότι ήταν καλα) μου βγήκε 21750 κ είναι χωρίς ESP.
Το πήρε φίλος πριν κάνα χρόνο (πριν την μειωση των 700 ευρώ που έκανε πρόσφατα).
Μιλάμε για 1,6 FSI sportline 5πορτο. Είχε τιμή καταλόγου 21700 + μεταλλικό +RCD + πινακιδες +τέλη πήγε ακριβώς 23000Τώρα το αντίστοιχο έχει τιμή καταλόγου 21150 άρα αντε να βγαίνει 22500, με σημαντικά λιγότερα extra από την 1αρα και με την υποχρέωση να καιει πάντα super αμόλυβδη. Εγώ πάντως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το θεωρώ πιο υπερτιμημένο από την 116 η οποία στην τελική διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό σε αρκετά θέματα (π.χ πίσω κίνηση) Το Γκολφ σε τι διαφοροποιείται ώστε να κοστιζει τόσο????
Στην γερμανία που η ΒΜW πωλείται γυμνή κοστίζει 19800 ενώ το γκολφ 18900. Η διαφορά ειναι 1000 Ευρω. Απλά είναι επιλογή της Ελληνικής Αντιπρωσωπίας την BMW να παραφορτώνει με extra το αμάξι και να ανεβαίνει η τιμή εκκίνησηςεγω εδωσα συνολικα με δωρο αυτα που σου ειπα κ εκπτωση: 21750.(πινακιδες-μεταλλικο).μετρητα ολα!
Επειδη εχει ενα ESP σημαινει οτι έχει σημαντικα λιγότερα extra?ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ??το 205 λάστιχο, οι 16αρες οκταχτινες ζαντες αλουμινίου, σπορ αναρτηση, δερματινο τιμονι-χειροφρενο, ΑΒS, Anti-spin δεν τα θεωρείς σημαντικα εξτρα? :lol: :lol:Αυτή η τιμή που λες είναι για 3 η 5 πόρτες? Γιατι η διαφορά ειναι κάνα 1000αρικο! Πάντως πρέπει να συγκρίνουμε το 5απορτο αφού δεν υπάρχει 3πορτη 1.
Ο παραπάνω εξοπλισμός που ανέφερα είναι σημαντικός στο κόστος. Δεν εννοώ χρήσιμος. Αυτό εξαρτάται από τος προτεραιότητες του καθενός.
Η exclusive στα 27000 έχει κάποια που νομίζω δεν έχει το γκολφ. Αν έχει κάποιο από αυτά διόρθωσε με (δεν είμαι για όλα σίγουρος)
-DSC (περιλ. CBC, DBC) & DTC **
-Ελαστικά ασφαλείας Runflat με ενδεικτική λυχνία στο εσωτερικό
-Ηλεκτρονικός διακόπτης εκκίνησης (Starter button)
-Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας με σύστημα οπτικής και ηχητικής προειδοποίησης στους +3 °C- Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών
- Αισθητήρας βροχής και αυτόματος έλεγχος φώτων οδήγησης
- Εσωτερικός καθρέπτης με αυτόματη λειτουργία σκίασης
- Θήκη αναψυκτικών
- Υποβραχιόνιο εμπρός
- Έλεγχος Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC)
- Αισθητήρας βροχής και αυτόματος έλεγχος φώτων οδήγησης
- Cruise control
- Πακέτο φωτισμού
Μπορεί για κάποιους πολλά από αυτά να είναι άχρηστα ( και για μένα ισχύει αυτό) αλλά αν κάποιος τα θέλει πόσο θα του στοιχίσουν να τα βάλει???
Δεν είμαι σίγουρος αν έχει το γκολφ αλλά στο Α3 sportback των 27200 για να βάλεις δείκτη εξωτερικής θερμοκρασίας θέλεις +170 Ευρώ!!! -
Ο χρήστης neten έγραψε:
Πραγματικα ειναι σπαζοκεφαλια αυτο το αυτοκινητο,λιγο καλυτερο κινητηρα να ειχε..Θα πηγαινα για την 120 αλλα ξεφευγει πολυ.
Φιλε tazio δεν εχω οδηγησει καποιο χαμηλωμενο αυτοκινητο αλλα δε νομιζω αυτο που προσφερει η bmw να ειναι και καμια σαυρα.Οσο για test drive,το ζητησα αλλα δεν ειχαν διαθεσιμο.
Petran δεν το εκλεισα ακομη,η dynamic με χρωματα-πινακιδες κλπ κλπ,κλειδι στο χερι παει 27.000 και η exclusive 27.500.
Ελπιζω να μην πεσει πολυ κραξιμοΠάντως να μην προχωρήσεις αν δεν βρεις κάποιο τέτοιο να οδηγήσεις. Το 'σκληρό' και 'χαμηλωμένο' είναι για όλους σχετικό, για 'μένα που οδηγώ 'ερπετό' VTS μπορεί να μου φανεί έως και πλαδαρή, εσένα που δεν έχεις εμπειρία από χαμηλωμένα, όπως είπες, μπορεί να σου φανεί έως και δυσάρεστη.
Μην πάρεις γουρούνι στο σακί.-
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Πάλι μπερδεύεσαι. Δεν είπα ότι είναι κελεπούρι απλά μίλησα για επιδόσεις. Δεν μίλησα ούτε για κόστος, ούτε για εξοπλισμό, ούτε για τίποτα άλλο.
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Μπορεί για κάποιους πολλά από αυτά να είναι άχρηστα ( και για μένα ισχύει αυτό) αλλά αν κάποιος τα θέλει πόσο θα του στοιχίσουν να τα βάλει???
Δεν είμαι σίγουρος αν έχει το γκολφ αλλά στο Α3 sportback των 27200 για να βάλεις δείκτη εξωτερικής θερμοκρασίας θέλεις +170 Ευρώ!!!έχει trip-control με υπολογισμος θερμοκρασιας, κατανάλωσης, κ.α.
Γιατί ρε φιλε αφου δεν ξέρεις μιλας?
Ημουν μεταξυ των 2 στο τελος κ τελικα ο Θεος με φώτισε κ πήρα το γκολφ.έκανα σωστη επιλογη κ δεν το εχω μετανοιωσει.
Για 5πορτο μιλαω.εννοειται.αυτα τα εξτρα που εβαλες εσυ δικαιολογουν την 5αρα χιλιαδες διαφορα που υπαρχει μεταξυ των 2?το ΕSP ειναι ταρίφα στο δικό μου 1000ευρω.Δεν το θελω λόγω προτιμησης οχι οτι ειναι αχρειαστο κ περιττό.αλλα οι αισθητηρες παρκαρίσματος ειναι Περιττοί!!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Αν π.χ. (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!) μία μέρα χρειαστείς την παθητική ασφάλεια της 147 θα την έχεις?Αν κόστιζε το ίδιο με την 1 τότε ίσως την είχες.
Κανείς δεν είπε ότι η 147 έιναι καλύτερη από την 1 συνολικά. Απλά για τα λεφτά της 1 δινέι λίγα.
Ναι αλλά με άλλα αυτοκίνητα που στοιχίζουν το ίδιο και λιγότερο με την 147 (π.χ. Golf, Astra) την έχεις..Φυσικά δεν έχεις άλλα πράγματα που προσφέρει η 147.
Κι εγώ πιστεύω ότι η σειρά 1 σίγουρα είναι υπερτιμημένη γι'αυτά που προσφέρει. Αυτό όμως δε σημαινει ότι δεν μπορεί κάποιοι να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αυτό το τίμημα για αυτά που τους προσφέρει..Γι' αυτό λοιπόν όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων του καθενός.
-
Ναι αλλά με άλλα αυτοκίνητα που στοιχίζουν το ίδιο και λιγότερο με την 147 (π.χ. Golf, Astra) την έχεις..Φυσικά δεν έχεις άλλα πράγματα που προσφέρει η 147.
Κι εγώ πιστεύω ότι η σειρά 1 σίγουρα είναι υπερτιμημένη γι'αυτά που προσφέρει. Αυτό όμως δε σημαινει ότι δεν μπορεί κάποιοι να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αυτό το τίμημα για αυτά που τους προσφέρει..Γι' αυτό λοιπόν όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων του καθενός.
ειναι απλά καθαρή κοροιδία η σειρά 1.
αυτό που προσφερει τα δίνουν σχεδον όλα τα καινουργια αυτοκίνητα της κατηγορίας. η μονη διαφορά ειναι το σήμα κ η πίσω κινηση (δεν φαίνεται η διαφορά λόγω χαμηλού κυβισμου).
δηλαδη μόνο το σήμα ρε παιδια??
εχετε μπει στην 1 να δείτε φτωχο ταμπλο?
καθολου χώρους!!σχεδιασμος απαραδεκτος --απο πίσω κ τολμαω να πω αντικειμενικΑ!
δεν το σώνουν οι αισθητηρες παρκαρισματος!
-
Όπως και για πολλούς κοροϊδία είναι τα 22000 που έδωσες εσύ για το golf...
-
**Κι εγώ πιστεύω ότι η σειρά 1 σίγουρα είναι υπερτιμημένη γι'αυτά που προσφέρει. Αυτό όμως δε σημαινει ότι δεν μπορεί κάποιοι να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αυτό το τίμημα για αυτά που τους προσφέρει.. **Γι' αυτό λοιπόν όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων του καθενός.
Aπάντησες μόνος σου. Η 147 είναι ελάχιστα ακριβότερη από το golf και μαζί είναι πιο ακριβά από το astra.!!!
Όμως όπως λες κάπου υστερεί, κάπου υπερτερεί , βάλε και λίγο το όνομα βγαίνει ακριβότερη.
Η 1 όμως δεν καταλαβαίνω που υπερτερεί έναντι των Golf-Focus-147-a3 πέρα από το όνομα. Εγώ θα έλεγα ότι ίσως υστερεί και λίγο!!
Για μένα σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν τα Premium hatchback( A3-1-147-Golf), το Focus που είναι ανάμεσα και τα Υπόλοιπα hatchback(megane-c4-stilo-307-astra-leon-corola-civic-3...).
Για την δεύτερη πρόταση που έκανα
bold συμφωνώ απόλυτα. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!![/b] -
Όπως και για πολλούς κοροϊδία είναι τα 22000 που έδωσες εσύ για το golf...
κ για σένα που πήρες παλιο αμάξι!!!!(ξέρεις εσυ)
ηθελες κ τα ακουσες τωρα!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
ειναι απλά καθαρή κοροιδία η σειρά 1.Ό,τι είπε ο paisios
η μονη διαφορά ειναι το σήμα κ η πίσω κινηση (δεν φαίνεται η διαφορά λόγω χαμηλού κυβισμου).
Την οδήγησες και έβγαλες το συμπέρασμα αυτό ή εικάζεις;
σχεδιασμος απαραδεκτος --απο πίσω κ τολμαω να πω αντικειμενικΑ!
Να μην τολμάς, γιατί αρέσει σε αρκετούς. Έστω κι αν είναι η μειοψηφία, δεν επιτρέπει να τη λες 'αντικειμενικά' άσχημη.
-
Τα BMW, ανεξαρτήτως σειράς, αποτελούν καλώς ή κακώς status symbol και διατηρούν υψηλή τιμή μεταπώλησης. Η σειρά 1 συγκεκριμένα, μπορεί να είναι από τα ακριβότερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του, χωρίς να προσφέρει καρυφαίες επιδόσεις σε κάποιον τομέα (επιδόσεις, χώροι), εκτός 'ίσως' της παθητικής ασφάλειας, της ποιότητα κατασκευής, της ποιότητα κύλισης, κλπ, ωστόσο ο υποψήφιος αγοραστής πάλι καλώς ή κακώς δεν κρίνει με βάση αυστηρά οικονομοτεχνικά κριτήρια.
Παράδειγμα:
Τι παραπάνω προσέφερε σε χώρους-επιδόσεις, ίσως και εξοπλισμό, μια 316i του 2001 σε σχέση με ένα Passat/Monteo/Vectra/156, κλπ? Υπερβολικό βάρος, 105 οκταβάλβιδα άλογα, περιορισμένους χώρους πίσω. Για όλα αυτά, ζητούσε 30000 ευρώπουλα ενώ ο ανταγωνισμός έπαιζε στα 20000-22000.
Παρ'όλα αυτά, έχει γεμίσει ο τόπος από δαύτες....στην κυριολεξία. Άρα, ή όλοι αυτοί που τις αγοράσαν είναι π@π@ρες με περικεφαλαία, ή δεν τους νοιάζουν οι επιδόσεις-κόστος κτήσης μπροστά στο 'δεος' του σήματος BMW, ή κάτι άλλο.....Κάτι τέτοιο παίζει και με τη σειρά 1. Καλώς ή κακώς...τα οικονομοτεχνικά κριτήρια, δεν είναι πάντα καθοριστηκά στην αγορά αυτοκινήτου (ασχέτως αν για μένα ήταν).
Προβληματιστείτε..........
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ό,τι είπε ο paisios
η μονη διαφορά ειναι το σήμα κ η πίσω κινηση (δεν φαίνεται η διαφορά λόγω χαμηλού κυβισμου).
Την οδήγησες και έβγαλες το συμπέρασμα αυτό ή εικάζεις;
σχεδιασμος απαραδεκτος --απο πίσω κ τολμαω να πω αντικειμενικΑ!
Να μην τολμάς, γιατί αρέσει σε αρκετούς. Έστω κι αν είναι η μειοψηφία, δεν επιτρέπει να τη λες 'αντικειμενικά' άσχημη.
την οδηγησα κ σου λεω.αλλα την κοιτουσα την ξανακοιτουσα δεν μου καθοταν στο λαιμο με τιποτα.ειναι ασχημο αμαξι ρε παιδια πως να το κανουμε.καμια σχέση με τις αλλες μπέμπες που ειδικα η σειρά 5 δίνει ρέστα! αλλα τι μας λες τωρα ε??
οταν 3 στους 100 παιρνουν σειρά 1 τι σημαινει αυτο??τουλάχιστον το γκολφ απο τις πωλησεις του φαίνεται αν ειναι κοροιδια ή οχι!όπως κ η 147 που έχει δώσει ψωμάκι στην Αλφα Ρομεο.ίσως ειναι το μοναδικο μοντελο αυτα τα χρόνια που πουλησε τοσο πολυ! -
Και μένα μου αρέσει σχεδιαστικά η σειρά 1.
Δεν υπάρχει λόγος να σφάζεστε για αμάξι που θα αγοραστεί με ξένα λεφτά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και επιλέγει αυτό που είναι καλύτερο για εκείνον. Φίλε neten δεν βγαίνει και 118? Το σκέφτεσαι καθόλου ή βγαίνει πολύ ψηλά στην τιμή?
-
Ο χρήστης yani έγραψε:
Τα BMW, ανεξαρτήτως σειράς, αποτελούν καλώς ή κακώς status symbol και διατηρούν υψηλή τιμή μεταπώλησης. Η σειρά 1 συγκεκριμένα, μπορεί να είναι από τα ακριβότερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του, χωρίς να προσφέρει καρυφαίες επιδόσεις σε κάποιον τομέα (επιδόσεις, χώροι), εκτός 'ίσως' της παθητικής ασφάλειας, της ποιότητα κατασκευής, της ποιότητα κύλισης, κλπ, ωστόσο ο υποψήφιος αγοραστής πάλι καλώς ή κακώς δεν κρίνει με βάση αυστηρά οικονομοτεχνικά κριτήρια.
Παράδειγμα:
Τι παραπάνω προσέφερε σε χώρους-επιδόσεις, ίσως και εξοπλισμό, μια 316i του 2001 σε σχέση με ένα Passat/Monteo/Vectra/156, κλπ? Υπερβολικό βάρος, 105 οκταβάλβιδα άλογα, περιορισμένους χώρους πίσω. Για όλα αυτά, ζητούσε 30000 ευρώπουλα ενώ ο ανταγωνισμός έπαιζε στα 20000-22000.
Παρ'όλα αυτά, έχει γεμίσει ο τόπος από δαύτες....στην κυριολεξία. Άρα, ή όλοι αυτοί που τις αγοράσαν είναι π@π@ρες με περικεφαλαία, ή δεν τους νοιάζουν οι επιδόσεις-κόστος κτήσης μπροστά στο 'δεος' του σήματος BMW, ή κάτι άλλο.....Κάτι τέτοιο παίζει και με τη σειρά 1. Καλώς ή κακώς...τα οικονομοτεχνικά κριτήρια, δεν είναι πάντα καθοριστηκά στην αγορά αυτοκινήτου (ασχέτως αν για μένα ήταν).
Προβληματιστείτε..........
Πρέπει να βάλουμε κι άλλα smiles για τον Γιάνναρο!!! έτσι για να έχει ποικιλία!!
BMW 116 Dynamic-Έχει νόημα??