-
κι απο πισω, κι απο πανω, κι απο κατω... παντου μπατσους εχει εκει περα
αφου τον φωτιζανε μονιμως με προβολεα τα ελικοπτερα..
επισης τα καταδιωκτικα δεν ειναι και stock.. να το ξερετε αυτο..
αρα => οχι κουλος, θεοκουλος ητανε
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Άσχετο: Ασχολείσαι με Netkar?ασχετο (καλα τωρα που κολησαμε)
ναι ημουν υπευ8ηνος για την φυσικη και το setup των αυτοκινητων
και στο GTR beta tester & setup -
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Υ.Γ. χαλαμε και το thread με σοβαρες απαντησεις!
σωστος!! γι'αυτο να μην επαναληφθει!!
-
τεσπα νομιζω οτι συμφωνουμεΥ.Γ. χαλαμε και το thread με σοβαρες απαντησεις!
-
Είπαμε, Αριστοτέλη, για να τα πούμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, να αναλύσουμε παραμορφώσεις πέλματος, φθορές, θερμοκρασίες, κλπ θέλουμε κάμποσες σελίδες. Αν έχεις χρόνο και όρεξη, άνοιξε νέο thread να το αναλύσουμε.
συμφωνω ειναι πολυ μεγαλο το θεμα.
Θα σε ρωτήσω πάντως να μου απαντήσεις στο εξής υποθετικό παράδειγμα: Αν αντι για τα 'ελαστικά' ήταν ο δρόμος από λάστιχο, τα αυτοκίνητα δεν είχαν αναρτήσεις, και τα 'ελαστικά' τους ήταν από 100% solid υλικό (που δεν παραμορφώνεται)... Θα έστριβες καλύτερα με φαρδιά 'ελαστικά' (και γιατί);...
μα εδω μιλαμε για το alternative universe που εκανα πλακα πριν βρε Thevoice. αν υποθεσουμε οτι υπαρχει μια τετοια περιπτωση, και υποθεσουμε οτι η επιφανεια της 'ροδας' μου ειναι 100% οπως λες solid και λεια... τοτε οχι δεν μου χρειαζεται φαρδυτερο ελαστικο. ισως να μου χρειαζοτανε μια 'ροδα' ζεστη!
επιστρεφοντας στην πραγματικοτητα... μην ξεχναμε οτι το γκριπ δεν αυξανεται γραμμικα με το load μετα απο ενα σημειο...αρα μεγαλυτερη επιφανεια μπορει να δεχτει περισσοτερο load blablabla ecc ecc... τεσπα νομιζω οτι συμφωνουμε
Υ.Γ. χαλαμε και το thread με σοβαρες απαντησεις!
Όταν αναφέρονται γενικότητες περί φάρδους ελαστικού, θυμάμαι μία σκηνή πριν πολλά χρόνια (όταν τότε είχα ένα Nissan Sunny 1.3DX). Στην πλατεία Κέννεντυ (τότε ήταν πλατεία) βγαίνοντας για Δουκ. Πλακεντίας είχα πίσω μου ένα Civic 1.2. Ταρίφας μπροστά μου που πέφτει στα φρένα για πελάτη. Τσαρούχι κι εγώ... ΜΠΑΜ, ο πίσω μου.
Κατεβαίνω και βλέπω το δυστυχή κάτοχο του Civic να τραβάει τα μαλλιά του (μία γουβίτσα στον προφυλακτήρα μου, εκείνος μείον ένα φανάρι, σπασμένο προφυλακτήρα και το καπώ μαζεμένο). Ο τύπος τράβαγε τα μαλλιά του γιατί το αυτοκίνητο απλώς έκανε πατινάζ. Είχε μόλις φορέσει ζαντολάστιχα 195/45/15 Michelin Pilot (δείκτης ταχύτητας V) σε ένα αυτοκίνητο 70 ίππων κι 900 κιλών. Κρύα όπως ήταν -όχι ότι θα ζεσταίνονταν και ποτέ- απλώς έκανε πατινάζ και βρόντηξε πάνω μου. Τον λυπήθηκε η ψυχή μου, ούτε καν τα στοιχεία του δεν πήρα... -
τι εγινε ρε παιδια... γιατι το κοψατε?
αντε και εχω ακομη μια ωρα στο γραφειο! -
ναι, γιατι με εθιξες πριν!
ps. το superb στα τεστ euroncap,
πηρε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ στην προστασια πεζων.οποτε καθηστε καλα μη σας στησω καννα καρτερι!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ναι, γιατι με εθιξες πριν!ps. το superb στα τεστ euroncap,
πηρε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ στην προστασια πεζων.οποτε καθηστε καλα μη σας στησω καννα καρτερι!!
βάλτου και μπάρες μπρος-πίσω, σαν τα αμερικάνικα περιπολικά, και έχεις το απόλυτο armaggedon-car!
-
μπα, δεν χρειαζεται bull bars...
πριν καιρο, στην ποσειδωνος, ηρθε ενα γκολφ 4 και καρφωθηκε πισω μου..
το golf πραγματικα ελιωσε...
ολα μπροστα λιμπα, καπω, προφυλακτηρες, φωτα, μασκες, πλαινα φτερα, πηρε το μοτερ, εσπασαν και τρεχανε τα υγρα απο τα φρενα και το τιμονι, στραβωσε και μια πορτα κλπ κλπ
και σε μενα εκανε μια τρυπιτσα στον προφυλακτηρα..και βεβαια γρατζουνιες.
ουτε καν η πισω τραβερσα μου δεν πειραχτηκε...(οποτε ζοραν-μπι, αν ΤΥΧΟΝ με περασεις, την εκανες!! )
-
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
..σαν καπως να κολλησε το forum..και γω doublepostia..λετε να φταιει η μα...εια που μας δερνει τετοια ωρα?
παλιο-zoranb , το νεο gti εχεις?
παμε το βραδυ να ανοιξουμε λιγακι να σε ξυλισω?τι έχεις?
....σκοντα
οκ φέρε τη μπουρούχα σου να κοντραριστούμε, έχω το GTI 3ου στάδιου μετατροπή. εσύ?
Οδηγώντας το GOLF FSI 2μήνες τώρα....
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13038
Εν τελει ποιο μοντελο εχεις;
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Οχι άλλη Lotus παρακαλώ
Για τα υπόλοιπα η υπογραφή μου εκφράζει την θέση μου για το θέμα...Re filaraki
Emeis anaferame ta akatanomasta auta autokinita?
An oi alloi ta bazoun stin syzitisi giati to anaferete me tetoia empatheia?
Ρε Νίκο σε σένα μίλησα?
Εσύ τα έβαλες στην συζήτηση? Μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα...
Εμπάθεια εγώ για την Elise ποτέ
Όσο για τον zoranb κάτι μου έλεγε οτι είχε το 1.6 και όχι το Gti αλλά βαριόμουν να το ψάξω. Μήπως είσαι ο The Dude και έχει και Grand με τουρμπίνες μετάκαυσης από F16? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
..σαν καπως να κολλησε το forum..και γω doublepostia..λετε να φταιει η μα...εια που μας δερνει τετοια ωρα?
παλιο-zoranb , το νεο gti εχεις?
παμε το βραδυ να ανοιξουμε λιγακι να σε ξυλισω?τι έχεις?
....σκοντα
οκ φέρε τη μπουρούχα σου να κοντραριστούμε, έχω το GTI 3ου στάδιου μετατροπή. εσύ?
Οδηγώντας το GOLF FSI 2μήνες τώρα....
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=13038
Εν τελει ποιο μοντελο εχεις;
Επιτέλους το περίμενα αυτό το πόστ. Ορίστε κάποιος συνεπής που παρατηρέι και προσέχει. Εύγε Bill, αλλά άμα κάποιοι προσέχουν στην οδήγηση όπως προσέχουν το τί διαβάζουν εδώ μέσα... καήκαμε, ε τί να κάνω κι εγώ είδα πως τσίμπησε ο petran και γκάζωσα κιεγώ... ενώ του είπα πως κάνω πλάκα για το GTI.
κοιτάχτε λίγο πιο πρίν παρακαλώ.
Λοιπόν το τόπικ νομίζω έχει βγάλει το γέλιο της αρκούδας μέχρι στιγμής...είδικά στο σημείο με τον ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ και φυσικά το αντίπαλο δεος...το ΕΝΝΙΑΞΟΝΙΚΟ του Krusenstern!!! χαχαχα πολύ καλό φίλε.
Τώρα όσον αφορά το θέμα του βάρους... ρε παιδιά δεν είπα να το κάνεις το αμάξι αγροτικό ούτε νταλίκα από το βάρος... είπαμε απλά λίγο να προσθέσεις, εσείς πάντα για να αποδείξετε κάτι, πατε στα ακρα για να φανεί και η διαφορά ντάξει είπαμε... μην πάμε στα άκρα για να δείξουμε ένα πόιντ (με πιάνετε? αμφιβάλω γιατί έχω GOLF5 gti)
πλάκα κάνω, πάντως είναι αμαξάρα απόλους τους τομείς για μένα!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οχι άλλη Lotus παρακαλώ
Για τα υπόλοιπα η υπογραφή μου εκφράζει την θέση μου για το θέμα...Re filaraki
Emeis anaferame ta akatanomasta auta autokinita?
An oi alloi ta bazoun stin syzitisi giati to anaferete me tetoia empatheia?
Ρε Νίκο σε σένα μίλησα?
Εσύ τα έβαλες στην συζήτηση? Μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα...
Εμπάθεια εγώ για την Elise ποτέH apantisi mou sto link apo kato wste na min xalasoume to thread
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=355578#355578 -
Εύγε φίλοι μου!
Συνεχίστε
-
οχι κ το Gti καλύτερο απο το SAXO ...χεεχχεεχε..ελεος!!!!
-
Ο χρήστης golf7 έγραψε:
οχι κ το Gti καλύτερο απο το SAXO ...χεεχχεεχε..ελεος!!!!Pali kala pou doulepsa to prwi.
Ari, 8emi, Paei to apogeuma. -
Α, άρχισε ο χορός πάλι...
Κι έχω πολλή δουλειά ρε γμτ
-
:surrender:
-
Ο χρήστης golf7 έγραψε:
οχι κ το Gti καλύτερο απο το SAXO ...χεεχχεεχε..ελεος!!!!πες τα πες τα...
Αλήθεια το Golf7 από που το έφερες, από τον Άρη? -
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
πες τα πες τα...
Αλήθεια το Golf7 από που το έφερες, από τον Άρη?Παλι εγω φταιω ρε?!?!
0-180 [Golf4 GTI vs SAXO VTS1.6]